Mitä tehdä, kun multiplayer-valikossa yrittäessäni liittyä muihin servereihin kone herjaa, että käyttäjätunnus on jo käytössä?
Soldier of Fortune
John Mullins
1230
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Eikös tuo viesti tarkoita juuri sitä, että tunnuksesi on jollain muulla käytössä?