kotibileissä

EräsMies

Olen bongannut bileistä uuden kissan ja raahannut hänet yläkertaan. Jaana on itseäni jokusen vuoden nuorempi, hemmetin hyvän näköinen. Emme ole ennen tavanneet, on kuulemma jonkun kaverin kaveri ja päätynyt ihan sattumalta bileisiin. Ulkoasu on kunnossa, kireän topin alla pullottavat komeat daisarit, jalassa tiukat lantiofarkut jotka suorastaan nuolevat perseen jokaista kurvia. Hiukset ovat vaaleat ja sopivasti pörrössä, olkavarressa näkyy siisti tatuointi. Tönäisen Jaanan sängylle selälleen makaamaan. Alakerrasta kuuluu musiikki vaimeana. Pelkään että joku hyökkää sattumalta makuuhuoneeseen sisään, mutta toisaalta panettaa niin perkeleesti että on pakko ottaa riski.

Tartun Jaanan toppiin ja kiskon sen pois. Voi elämä näitä rintoja. Näiden väliin kun pääsisi runkkaaman kalua ja tykittämään lastit muijan naamalle. Keskityn hetkeksi rintojen kanssa leikkimiseen. Nännin reagoivat puuhiini välittömästi ja kovattuvat kivikoviksi. Jatkan rintojen kourimista ja nännien pyörittelyä huulieni välissä. Tunnen kuinka kaluni ottaa lisää kierroksia ja yrittää tunkeua farkkujen läpi kohti riemu rasiaa. Siirryn vähän ylemmäksi ja upotan märkiä suudelmia Jaanan kaulalle matkallani kohti hänen huuliansa. Kaulan suuteleminen on aina ollut varma tapa vääntää muijien kiihkomittaria vähän kovemmalle, eikä tämä kerta tuota pettymystä.

Vetäydyn taaksepäin ja ryhdyn avaamaan misuni housuja. Olen aistivinani vitun lempeän tuoksun, mutta en tiedä onko se vain kuvitelmaa. Kiskaisen houset nopealla liikkellä pois Jaanan jalasta. Alta paljastuu mitä houkuttelevin näky. Posliini pillu verhottuna stringeihin. Stringit saavat kyytiä, sillä tämä jätkä haluaa nyt vittua.

Kiepautan Jaanan ympäri ja nostan kontalleen. Kiskon kyrpäni esille ja asettelen sen huolella huulille ja aloitan puskemisen. Työnnön syvälle Jaanan vittuun ja voi miten hyvältä se tuntuukaan. Muija on jo ihan märkänä ja anelee vaan lisää. Ja sitähän minulta saa. Pumppaan itseäni edes takaisin kiihkosta aivan sokeana. Kyrvän ympärille puristuva vagina on aivan ihana. Jatkan pumppaamista kunnes lämmin spermani valuu syvälle vittuun.

4

11904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pia

      Mun mielestä muuten ok, mutt oisin halunnu lukea enemmän itse "panosta".;)

    • EräsMies

      Kiepautan Jaanan ympäri ja nostan kontalleen. Asetun hänen taaksensa ja kaivan kyrpäni esille. Hankaan sitä kosteita häpyhuulia vasten. "Pane mua" -Jaana anelee. Tartun tiukasti muijan lantioista kiinni ja alan survoa kaluani huulien väliin. Nuori vittu tuntuu ihanan tiukalta puristuessaan kaluni ympärille. Jaanan suusta ei kuulu muuta kuin nautinnollista voihkintaa, joten kiihdytään tahtiani. Välistä vedän kyrpäni ulos ja hieron terskaani kosteina kimmeltäviä häpyhuulia vasten. Jaanaa tämä ei miellytä, vaan hän yrittää väkisin saada kyrpäni uppoamaan sisäänsä. Ei pidä antaa naisen odottaa, tuumin ja upotan taas kaluni kiusoittelevan hitaasti Jaanan vittuun. Vien samalla toisen käteni klitan päälle ja alan kiusata sitä sormillani samalla kun pumppaan kyrpääni sisään. Tää juttu selvästi toimii. Jaanan liikkeet muuttuvat vähitellen kiihkeämmiksi ja alan itsekin käydä melkoisen kuumana.

      Olemme niin kiihkeästi seksin pauloissa, että kumpikaan meistä ei huomaa kun huoneen ovi aukeaa ja sisään astu bileiden isäntä, kaverini Jari. Olen aivan orgasmin partaalla ja jatkan Jaanan paukuttamista. Hyväilen klitorista rajummin, lähes väkivaltaisesti. Tunnen kuinka veri pakkautuu häpyhuuliin ja vittu puristuu kyrpäni ympärille entistä tiukemmin. Tämä on liikaa ja tunnen kuinka kaluni alkaa sykkiä ja lähettää lastin lämmintä valkoista spermaa syvälle Jaanan vittuun.

      Ruumiini rentotuessa huomaan että Jari istuu sängyn vieressä olevassa tuolissa vetämässä käteensä. "Ihan kiva show teillä, kiitti vaan" hän heittää virnuillen. Katselen vaivihkaa Janin mahtavaa kyrpää, hieman kateellisena. "Haluatkos päästä liukkaalle, tästä jakorasiasta vois irrota vittua sullekin?" -kysyn itsekin naamaani väännellen. Jaana on yllätyksekseni hommassa heti mukana tai sitten liian sekaisin tajutakseen mitä on tapahtunut.

      Jari asettuu kyrpä pystyssä selälleen sängylle makaamaan ja Jaana hänen päällensä istumaan. Katselen kuinka Jarin mahtava kalu uppoaa Jaanan ohjastamana hitaasti spermani liukastamaan vittuun. Näköala sängyn viereltä on sen verran mahtava, että kaluni alkaa taas osoittaa innostuksen merkkejä ja alan hitaasti runkkaamaan. Päätän kokeilla kepillä jäätä ja tarjoan kyrpääni Jaanan huulille. Yllätyksekseni hän tarttuu siitä kiinni ja ottaa sen huuliensa väliin. Olo on kuin pornoleffassa. Jaana ottaa kaluani ahnaasti poskeen samalla kun Jarin kyrpä uppoaa syvälle hänen vittuunsa. "Muija taitaa tosissaan nauttia tästä", totean ääneen ja työnnän vehjettäni syvemmälle kurkkuun. Terskan hangatessa kitalakea tunnen orgamismin jälleen lähestyvän. Vedän kyrpäni pois Jaanan suusta, tartun siihen itse kiinni ja alan taas runkata. Orkku on vain muutaman vedon päässä ja lähes yhtä mahtava kuin edellinen. Kannatti säästellä tätä iltaa varten mietin, kun kyrpäni pumppaa spermaa pitkin Jaanan naamaa ja rintoja. Tämä riittää minulle. Jätän Jaanan ja Jarin nussimaan keskenänsä ja häivyn itse pesemään kaluani.

      • hehe

        joo niin on riemurasia yhdyssana ja toi "kaveris" nimi vähän vaihtelee (jari/jani)


    • n00b

      Riemurasia on muuten yhdyssana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1240
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1225
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      16
      1150
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1091
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1045
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. 12
      1007
    Aihe