Muita uuteen Andaluciaan pettyneitä? Ei paljoa jäänyt positiivistä sanottavaa.. Tarjoilu Tökki pahasti, sai odottaa joka vaiheessa. Annokset olivat pienentyneet, eivätkä olleet läheskään niin hyviä kuin ennen, hinnat nousseet yms. Siinä meni viimeinenkin HYVÄ ravintola Porista :P
Andalucia
37
6195
Vastaukset
- varsinkin hintojen
noususta, yritä ymmärtää että ajan kuluessa kustannukset kasvavat, vaikka sinun ilmeisesti persaukisena saada kaikki ilmatteeksi!
- aikana
kilpailu on kovaa ja ihmisillä vähän rahaa. Pers'aukisten määrä kasvaa. Jos nostaa hintoja silloin kun muut laskevat, niin se tietää sitä, että kohta on lappu luukulla. Enkä ole tuo "ihme narisija", omia ajatuksia vain latelin.
- paras,
pihviravintola! Sinulle suosittelen omia eväitä!
- naminami
Kyllä omat eväät aina pihviravintolan voittaa.
- ja samat kokit!
tyytyväinen!!!
- oltiin
Syömässä siellä. Oli yksityistilaisuus. Alkupalana oli muutama salaatinlehti öljyllä patonkia noin 2 senttiä, kaverini löysi tosin kurkunpalan salaatistaan. Pääruokanani oli kasvisruoka; lämmitetty puolikas paprika täytteenä herkkusientä. Plussana taisi olla pöytää kohden tuotu 2 kappaletta jonkinnäköistä perunamössöä. Onneksi en joutunut itse tätä ruokaa maksamaan ja tiedän ettei tämäkään ole kasvisravintola, mutta puolikas paprika herkkusienitäytteelä... No grillin kautta kotiin. (Isot ranskalaiset).
- Suvigummi
Tuliko ruoat tilauksen mukaan? Eli oliko tilattu kaikille yksityistilaisuuden osanottajille tuo sama ruoka. Jos oli niin ole vaiti ja nauti.
- porilaista junttimeiningiä
Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa.. vai että oikein ranskalaiset...oletko joku kulinaristi....
- hyvää ruokaa
porilaista junttimeiningiä kirjoitti:
Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa.. vai että oikein ranskalaiset...oletko joku kulinaristi....
MUTTA sitä pihviä ei saa kypsäksi edes andalician huippukokki...mikä perkele siinä on!!!
- kyllä saisi
hyvää ruokaa kirjoitti:
MUTTA sitä pihviä ei saa kypsäksi edes andalician huippukokki...mikä perkele siinä on!!!
Mutta jos se ei ole huippukokki!
- ½juu
porilaista junttimeiningiä kirjoitti:
Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa... Purnaa ...purnaa...purnaa.. vai että oikein ranskalaiset...oletko joku kulinaristi....
Eli ei saisi edes valittaa kun porin paras ravintola vajoaa samaan massaan kuin Gallet yms ? Voi tsiisus...
- Paikassa, jos vaadit
kyllä saisi kirjoitti:
Mutta jos se ei ole huippukokki!
Pihvisi kypsänä. Kokin ammattietiikka ei anna periksi, sillä hän ei ehdontahdoin tärvele hyvää lihaa. Ennenvanhaan Andalucian perustajan Veksin aikana oli hänellä tapana vastata kypsää pihviä haluavalle, "Pilaamme pihvin asiakkaan pyynnöstä".
- Gallessa?
½juu kirjoitti:
Eli ei saisi edes valittaa kun porin paras ravintola vajoaa samaan massaan kuin Gallet yms ? Voi tsiisus...
ei yhtään mitään! Palvelu... syvältä!
- Makaronit
Gallessa? kirjoitti:
ei yhtään mitään! Palvelu... syvältä!
Tarjoilee epäilyksettä leipäravintola Pukko. On vaan niin saatanan kallis!
- Arman von terska
Gallessa? kirjoitti:
ei yhtään mitään! Palvelu... syvältä!
Kertokaa nyt hyvät ihmiset millä mittareilla mittaatte hyvää ravintolaa/ruokaa? 1. palvelu hyvää (entäs ruoka? miksi mennään ravintolaan hakemaan hyvää palvelua vai? Itse menen ravintolaan syömään, en hakemaan kalakavereita 2. ruoka hyvää/loistavaa (pääasia ravintolaan mennään syömään ja tyydyttämään nälkä ruualla, joka on parempaa kuin kotona valmistettu.) 3. Jos edelliset pystyy ravintola yhdistämään ja tarjoamaan kohtuu hinnalla kokonaisuutena, siis hyvä ruoka ja kuunteleva/ehdotteleva/suositteleva palvelu on elämys taattu ja kuluttaja on valmis maksamaan ja suosittelemaan paikkaa myös muille. Andalucia ainakin ennen ollut hyvä ruuan suhteen ja ei ole tarvinnut lähteä pois nälkäisenä niin kuin monista muista paikoista! Onko todellakin niin, että paikka on muuttunut huonompaan suuntaan??
- medium kiitos
Paikassa, jos vaadit kirjoitti:
Pihvisi kypsänä. Kokin ammattietiikka ei anna periksi, sillä hän ei ehdontahdoin tärvele hyvää lihaa. Ennenvanhaan Andalucian perustajan Veksin aikana oli hänellä tapana vastata kypsää pihviä haluavalle, "Pilaamme pihvin asiakkaan pyynnöstä".
...asiakas haluaa pihvin kypsänä, asiakkaan pitää saada pihvi kypsänä. Ihan sama mikä kokin henkilökohtainen mielipide on.
- yleensäkin
medium kiitos kirjoitti:
...asiakas haluaa pihvin kypsänä, asiakkaan pitää saada pihvi kypsänä. Ihan sama mikä kokin henkilökohtainen mielipide on.
ja yleensäkin ravintoloissa saa Harvoin juuri sitä mitä kuvittelee saavansa. Jos tilaa esim medium - pihvin, tarjoilia kysyy "anteeksi mitä?" yms Eli ei usein pihvi on usein taas omaan makuun aivan liian kypsä vaikka tilaan mediumina
- Tyynevä
...siinä missä rakennukset, paikat, kaupat ja ravintolatkin. Eurojen tulon jälkeen tuntuu, että kaikki maksaa ja kaikesta tingitään. Itse kävin hyvän Ystävän kanssa uudessa Andaluciassa ja me saimme hyvää palvelua, vaikkemme olleet varanneet edes pöytää. Pakko myöntää, että listan ja hinnaston nähtyäni olin pettynyt a) melko erilainen, mitä se oli verrattuna vanhassa paikassa ja b)hinnat melkoiset. Löysimme kuitenkin pää- ja jälkiruokineen meille sopivat syömiset, emmekä lähteneet tyhjin vatsoin sieltä pois. Söimme Ystäväni kanssa melko pitkän kaavan mukaan ja ruokaa odotellessamme keskustelimme, kuin myös ruokaa hitaanlaisesti syödessämme. Emme kokeneet ateriointiamme mitenkään viipyväiseksi tai pitkään kestäväksi á la carte ravintolan mittapuun mukaan. Ja tosiaan jos ensinäkemältä annos näytti pienehköltä, niin oikein syötynä se kyllä täytti vatsan ;) Ravintola oli rauhallinen ja mukava kuten myös asiakaspalvelu siellä. Aion mennä toistekkin!!
- ......
Itse olen todella positiivisesti yllättynyt paikasta... saamani palvelu oli vähän nihkeää, mutta sain mitä pitikin... Olen vaikea ruoka-aine allergikko ja tarjoilija kuunteli tarkkaan tilauksen ja mitä saisi olla ja mitä ei....lopputulos oli hyvä! ensimmäisellä kerralla oikeanlainen annos!!
Täydet pisteet ruoasta paikalle!- Tällä viikolla
Pyöreät 30 vuotta, ONNEKSI OLKOON!!!
- Tuttu tunne
Ilmeisesti "vähän" liian vähän henkilökuntaa, jos palvelu kestää ja on huonoa. Sepäs se useimmiten siihen palvelun laatuun vaikuttaa, kun päälliköt yrittää säästää väärässä kohtaa... Sääliksi käy, työntekijöitä, jotka kuitenkin tietävät, että lisää henkilökuntaa tarvittaisiin, jotta jaksaisi itsekkin paremmin.
Kokemusta on juu! - just joo
Olen todellakin pettynyt ko ravintolan tarjontaan.
Ruoka oli kyllä erinomaisen hyvää, mutta ne annokset ja hinnat. Ne eivät mitenkään kulje käsikädessä. Surkean pienet annokset! Peruna on melkoisen halpa ruokatarvike, mutta täällä siitä on tehty todella kallista, surkean pieni kuppi oli tarkoitettu kahdelle!!
Ravintola on myöskin ahdas, aivan liikaa pöytiä tungettu pieneen tilaan, mistään yksityisyydestä ei ollut tietokaan. Tuli mieleen joku hälisevä baari, vaikka ravintolan sisustus onkin kaunis.
Tuskin menen uudestaan. - RRSSE
Monta vuotta pysynyt pois tuolta, annettiin nyt uusi mahdollisuus. Ruoka on edelleen surkeaakin surkeampaa. Medium pihvi läpikypsä, lohkoperunat suoraan pakastepussista, samoin annoksen kasvikset. Kastike todennäköisesti valmistavaraa ja kaikki pirun suolaista. Onko kokki ketjutupakoitsija kun ei maista suolaa? Tapaslautasen antimet kaikki valmiita, edes katkarapuja ei viitsitä itse friteerata.
Annoksen puutteista kun mainitsi, niin ne kuitattiin suurin piirtein olankohautuksella.
Niin ja: se pakastepussiannos maksaa liki 30€... on katteet kohdallaan. Ei ikinä enää, opittiin lopullisesti.- KatteetKunnossako
Andalucian omistaja ilmeisesti tienasi vuonna 2013 verotietojen mukaan 116593 e
- Tourneeros
Andalucia oli silloin hyvä kun Veksi piti sitä. Enää en siellä käy koska pettymyksien määrä tuli täyteen. Pakasteperunamuusi oli pohjanoteeraus.
- Anonyymi
Kuka tämä veksi on ja pitikö andaluciaa myös silloin kun se sijaitsi kenkäporin vieressä ja sisäänkäynti takapihalta?Silloin oli ruoka hyvää ja ok hinnoittelukin.
- TiinaToejoelta
Ravintola Pucco on kieltämättä hiukan kallis, hyvä häränpihvi siellä maksaa liki kolmekymppiä ja vastaavan naudanpihvin saa muista ravintoloista hieman vajaalla kolmellakympillä.
- nälkäänhyvää
aika iso hintaero, ei olis luullu
- Anonyymi
Palvelusta ei moitteita, alkuun tuotua salaattia oli juur sen verran että siitä sai maun. Annoksessa oli kastiketta riittävästi mutta kalliissa perunassa oli säästetty. Nälkä jäi vielä. Ei tarvi kovin useasti käydä
- Anonyymi
Ei ravintolaan rekkamiehen annoksia lähdetä syömään. Annosten koko on mitoitettu niin, että vaikkapa normaali 55 kg painava nainen jaksaa syödä alkupalat, pääruoan ja jälkiruokaa siihen vielä päälle ilman, että tulee ähkyksi. Ymmärrän toki, että isommalla miehellä saattaa jäädä nälkä.
- Anonyymi
Aikalailla sama kaava muuallakin. Tilaappa pizza, koko on kuin lasten pizza ennen, ja hinta on useita euroja kalliimpi.Saatte pitää.
Niin herkkua ravintolaa ei olekaan että toista kertaa menen ellei tule maha täyteen kun illastan.
Yksi positiivinen kokemus on keskustan ravintoloista ja tilasin kebabin ranskiksilla siitä turos hevi geestä..Annoskoko vastasi hintaa.Nälkä lähti.
Ns. kermaperseravintoloissa en enää käy, johtuen juurikin siitä että maksaa satasen jos haluaa mahan täyteen.- Anonyymi
Kovimpa syöty2009 vuonna ko ny 2023 .Aloituksesta tähänpäivään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kovimpa syöty2009 vuonna ko ny 2023 .Aloituksesta tähänpäivään.
älä uikuta, joku kikkeli nostelee vanhoja aloituksia ei noiden päivämääriä kaikki tiiraa kuin haukka.
- Anonyymi
Ravintoloiden ideana ei ole mahan täyttyminen, vaan se, että viedään salarakas syömään ja fiilistelemään ennen kiihkeää jyystämistä.
- Anonyymi
No ei se nyt mitään fiilistelyä ole vaan välttämätön paha. Kuka sitä nyt vaimoa syömään veisi kun saa ilmankin.
- Anonyymi
Orpo ajaa kotitaloutta. Pian alkavat kevään nokkosviikot, mutta älä kerää villiyrttejä katupölyn alueelta. Nokkosmunakas onnistuu.
- Anonyymi
Jos Haluan dieetti pihvin sisäfileen mediumina. On minulla siihen oikeus. Ja maksoin siitä lähemmäs 40 € sen pitää myös olla sisäfilepihvi ei kypsä ulkofilepihvi ja se bruleen sokeri tulee paahtaa ei polttaa.Ei kitkerä sokeri nyt niin herkkua ole ei edes sokerittoman raparperin kanssa. Ette taida lapsiperheitä asiakkaiksi toivoa edes jos ovat ainoita asiakkaita päivällä. Hyvää Jazz viikonloppua ja kokille tahtoa toteuttaa taitojaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Fuengirola.fi: Danny avautuu yllättäen ex-rakas Erika Vikmanista: "Sanoisin, että hän on..."
Danny matkasi Aurinkorannikolle Helmi Loukasmäen kanssa. Musiikkineuvoksella on silmää naiskauneudelle ja hänen ex-raka1073215GALLUP: Kuka voittaa The Voice of Finland -kisan: Oliver, Janina, Julia vai Mohammad?
GALLUP: Kuka voittaa The Voice of Finland -kisan: Oliver, Janina, Julia vai Mohammad? Tänään jännittävä finaalilähetys431177- 831152
Tämä on kyllä heittämällä erikoisin ihmissuhde mitä on koskaan ollut
Hulluinta on se että ei edes ole varsinaista suhdetta minkäänlaista, mutta tuntuu kuin olisit elämässäni mukana koko aja531092Helikopteri pörrää ja POLIISIT on eristettynä pururadan vieressä!
Suojatehtävä pitää kiireisenä. Kulut ovat kovat!351032- 67878
- 45867
Tunnustan
Vaikka peitän sen erittäin hyvin niin tunnustan että pidän sinusta erittäin paljon, mieheltä naiselle39862- 53857
Autolla puuhun
Halapahallin kohilla auto puuhun, lujaa on tultu ja ei oo pysyny hallinnassa. Taisipa olla lundin pojan auto, eipä tainn24851