lätkä/hasis

apuava12131411

eli voiko joku pistää tänne hasiksen valmistus ohjeita ja semmosii ohjeit et siit palasest tulis nii kovaa ku mahollist

18

13353

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • catha

      Hasista saadaan keräämällä hartsit kannabis kasvista. Ja jos hasiksesta haluaa kovaa niin pitää odottaa että se menee vanhaksi. Hyvä, kunnollinen hasis on pehmeää, kuten muovailuvaha. Vanhaksi ja huonoksi mennyt hasis taas on kovaa.

      • persuperse

        "Ja jos hasiksesta haluaa kovaa niin pitää odottaa että se menee vanhaksi. Hyvä, kunnollinen hasis on pehmeää, kuten muovailuvaha. Vanhaksi ja huonoksi mennyt hasis taas on kovaa. " Paskaa. Mitä pidempään curetettu hashis, sen psykempi ja paremman makuinen. Taas näköjään hamppufoorumin leikkihampparit täällä pätemässä ?


      • catha
        persuperse kirjoitti:

        "Ja jos hasiksesta haluaa kovaa niin pitää odottaa että se menee vanhaksi. Hyvä, kunnollinen hasis on pehmeää, kuten muovailuvaha. Vanhaksi ja huonoksi mennyt hasis taas on kovaa. " Paskaa. Mitä pidempään curetettu hashis, sen psykempi ja paremman makuinen. Taas näköjään hamppufoorumin leikkihampparit täällä pätemässä ?

        Ihan vain tiedoksi, niin hasis on vahvimmillaan juuri valmistettuna. Ajan myötä kannabis tuotteista häviää tehoja aivan kuten minkä tahansa yrtin tai kemikaalin kohdalla. Ei ne kemialliset yhdisteet ole ikuisesti säilyviä, vaan ajan myötä kemialliset yhdisteet hajoavat pienemmiksi yhdisteiksi. Erityisesti valo, lämpö ja happi nopeuttaa kyseistä hajoamis prosessia. Sen takia säilyvyyden saa parhaiten taattua säilyttämällä tuotetta pimeässä, viileässä ja ilma tiiviissä tilassa, kuten minigrip pussissa jääkaapissa tai jos pidempään meinaa säilyttää niin pakastimessa. Ja hasiksesta sen verran. Tuoreena hasis on pehmeää, usein muovailtavaa ja ajan kuluessa se kuivuu kovaksi. Kokeileppa itse kasvattaa ja tehdä hasista, niin huomaat että se on todella pehmeää. Se on niinkin pehmeää että kyhätessä ei tarvitse liekittää sitä vaan se jauhaantuu ihan hienoksi pelkästään sormilla painelemalla. Ja käyppä amsterdamissa, jossa on laadunvalvontaa kannabis tuotteissa, niin huomaat että et saa yhdestäkään cofee shopista kovaa hasista. Kaikki on joko nypittävaa eli muovailtavaa tai vähintäänkin niin pehmeää että sitä kykenee ihan käsin murtamaan. Ja siksi sieltä saa vain pehmeää, koska ne eivät saa myydä vanhentunutta hasista. Kunnon nypittävästä saa 0,1g:sta yhtä vahvat paukut kun pl:stä eli kovasta lätkästä saa 0,3-0,5g:stä. Ja itse asiassa se myös turpoo niin paljon enemmän, että valmista kyhäystäkin tulee melkein yhtä paljon kuin jostain 0,3:sta pl:ää. Taidat itse olla aika amatööri pajauttelussa, jos et tuollaista tiedä. Villi arvaus on että olet pajautellut vasta vuoden, korkeintaan kaksi.


      • turbourpo
        catha kirjoitti:

        Ihan vain tiedoksi, niin hasis on vahvimmillaan juuri valmistettuna. Ajan myötä kannabis tuotteista häviää tehoja aivan kuten minkä tahansa yrtin tai kemikaalin kohdalla. Ei ne kemialliset yhdisteet ole ikuisesti säilyviä, vaan ajan myötä kemialliset yhdisteet hajoavat pienemmiksi yhdisteiksi. Erityisesti valo, lämpö ja happi nopeuttaa kyseistä hajoamis prosessia. Sen takia säilyvyyden saa parhaiten taattua säilyttämällä tuotetta pimeässä, viileässä ja ilma tiiviissä tilassa, kuten minigrip pussissa jääkaapissa tai jos pidempään meinaa säilyttää niin pakastimessa. Ja hasiksesta sen verran. Tuoreena hasis on pehmeää, usein muovailtavaa ja ajan kuluessa se kuivuu kovaksi. Kokeileppa itse kasvattaa ja tehdä hasista, niin huomaat että se on todella pehmeää. Se on niinkin pehmeää että kyhätessä ei tarvitse liekittää sitä vaan se jauhaantuu ihan hienoksi pelkästään sormilla painelemalla. Ja käyppä amsterdamissa, jossa on laadunvalvontaa kannabis tuotteissa, niin huomaat että et saa yhdestäkään cofee shopista kovaa hasista. Kaikki on joko nypittävaa eli muovailtavaa tai vähintäänkin niin pehmeää että sitä kykenee ihan käsin murtamaan. Ja siksi sieltä saa vain pehmeää, koska ne eivät saa myydä vanhentunutta hasista. Kunnon nypittävästä saa 0,1g:sta yhtä vahvat paukut kun pl:stä eli kovasta lätkästä saa 0,3-0,5g:stä. Ja itse asiassa se myös turpoo niin paljon enemmän, että valmista kyhäystäkin tulee melkein yhtä paljon kuin jostain 0,3:sta pl:ää. Taidat itse olla aika amatööri pajauttelussa, jos et tuollaista tiedä. Villi arvaus on että olet pajautellut vasta vuoden, korkeintaan kaksi.

        sä olet niin "cool"

        hasis turpoo, mitä sä selität??

        joku laatu ehkä "kiehuu"

        ite en oo kyl mistään turpoomisesta kuullu ikinä.

        ehkä se näyttää sille että se turpoo jos se on jotenkin hassusti prässätty tai siinä on jotain muutakin mukana kuin sitä itseään......


    • hasis on hyvää

      1) koita löytää mahdollisimman saastunut maa-alue jolla kasvatat ensin hieman kannabis kasveja, lätkän tuotantokuluissa tulee säästöä mikäli satut kasvattelemaan esim. poksahtaneen ydinvoimalan vieressä koska viljelymaa on halpaa, kasvit saavat kasvaa aina vaan paremmassa rauhassa ja mm. geenimutaatioiden vuoksi ne saattavat myös kasvaa yllättävän suuriksi. 2)päräytä valmiit puskat oksasilppurin tms. läpi juurineen multineen ja möyhi ne mahdollisimman pieneksi silpuksi esim. raksapaljuihin. 3)kaada sekaan mitä tahansa liutotinta; tinneri, tärpätti tai vanha moottoriöljy käy hyvin. 4) jos tunnet lungin apteekkarin, lätkän "tehoa" voit lisätä sotkemallä möhjöön mitä tahansa vanhentuneita lääkkeitä, psyykelääkkeet käyvät oikein hyvin, esim. dolan on erinomainen lisämauste. 5)pyydä tuttu sorvari tuomaan sekaan hieman metallijauhoa painon lisäämiseksi, siitä on etua ja näin lätkää kuuluu valmistaa. lyijyjauho esim. on erinomainen sideaine, jauhetut autonrenkaat käyvät myös hyvin. sekaan voit käytännössä myös sotkea ihan mitä tahansa palavaa ainetta. 6) jos sinulla sattuu olemaan ylimääräisenä esim. morfiinisiirappia niin lisää sitä luraus joukkoon, antaa pikantin säväyksen ja tekee lätkästä suorastaan puoleensa vetävän hyvää 7) anna sekoituksen muhia riittävän kauan, kun sotku on ns. "fermentoitunut" niin levitä muottiin tai kaulitse taikinaksi ja sopivan paksuisiksi levyiksi, lisää muovikuori "aromien" säilymisen varmistamiseksi. 8) kuivuttuaan tuote on valmis nautittavaksi, makoisia savutteluhetkiä! P.S. toki hasista voi myös syödä.

      • Polttelija

        Siis toi oli varmasti läppä. tos ylhäällä nimittäin

        kunnon hasikseen ei todellakaan sekoiteta mitään paska
        jatkeaineita. ei todellakaan ainakaan moottoriöljyä..sillä vaan
        katukaupassa kusetetaan ostajia ja se on feikki lämyy joka ei edes toimi.

        kokemusta on. ja toivottavasti sitä ei kukaan enään valmistaisi
        kun aika montavuotta sitten motorup oli yleistä kaduilla.

        ja se viel syttyy roihuten palamaan piipussa voi vittu =)


      • Tähän paskaan
        Polttelija kirjoitti:

        Siis toi oli varmasti läppä. tos ylhäällä nimittäin

        kunnon hasikseen ei todellakaan sekoiteta mitään paska
        jatkeaineita. ei todellakaan ainakaan moottoriöljyä..sillä vaan
        katukaupassa kusetetaan ostajia ja se on feikki lämyy joka ei edes toimi.

        kokemusta on. ja toivottavasti sitä ei kukaan enään valmistaisi
        kun aika montavuotta sitten motorup oli yleistä kaduilla.

        ja se viel syttyy roihuten palamaan piipussa voi vittu =)

        Ensinnäkin se on Kukka mitä curetetaan eikä hasis.


      • meno meno
        Tähän paskaan kirjoitti:

        Ensinnäkin se on Kukka mitä curetetaan eikä hasis.

        Kyllä se hasiskin curettuu, ja säilyy pidempään, mutta kyllä kukkakin aika kauan säilyy, siis vuosia.

        Hamppuforumilla on ihan hyvää tietoa.

        Mitä pienempiä partikkelit ovat, sitä todennäköisemmin hasis on vahvaa ja vahva hasis on muovailtavaa, vaikka kuivuisi, kun sitä lämmittää, niin kiehuu ja juoksee kuin hunaja, kun taas hieman laihempi hasis on isompaa partikkelia, enemmän kasvin muitakin osia joukossa.

        Hasista ei yleensä jatketa, sillä siihen voi jatkaa kasvia itsessään lähes kuinka paljon tahansa, kunhan sen pienii ensin. Tuollainen hasis on rakeisempaa ja lämmitettäessä mieluiten syttyy ilmiliekkiin, ei kiehu. Pehmenee, mutta muistuttaa enemmän haperoa muovailuvahaa, eli hapertuu ja halkeilee, kun sitä muovailee.

        Pulvereita on helpompi jatkaa sitten välikäsissä, mutta hasista harvemmin diileri alkaa uudelleen leipomaan, siksi toiseksi hasiksesta poltettaessa tuntuu erittäin nopeasti, jos on jotain muuta. Hasiksessa niin omintakeinen maku.

        Hamppuforumi kunniaan.


      • pispalan palmu
        meno meno kirjoitti:

        Kyllä se hasiskin curettuu, ja säilyy pidempään, mutta kyllä kukkakin aika kauan säilyy, siis vuosia.

        Hamppuforumilla on ihan hyvää tietoa.

        Mitä pienempiä partikkelit ovat, sitä todennäköisemmin hasis on vahvaa ja vahva hasis on muovailtavaa, vaikka kuivuisi, kun sitä lämmittää, niin kiehuu ja juoksee kuin hunaja, kun taas hieman laihempi hasis on isompaa partikkelia, enemmän kasvin muitakin osia joukossa.

        Hasista ei yleensä jatketa, sillä siihen voi jatkaa kasvia itsessään lähes kuinka paljon tahansa, kunhan sen pienii ensin. Tuollainen hasis on rakeisempaa ja lämmitettäessä mieluiten syttyy ilmiliekkiin, ei kiehu. Pehmenee, mutta muistuttaa enemmän haperoa muovailuvahaa, eli hapertuu ja halkeilee, kun sitä muovailee.

        Pulvereita on helpompi jatkaa sitten välikäsissä, mutta hasista harvemmin diileri alkaa uudelleen leipomaan, siksi toiseksi hasiksesta poltettaessa tuntuu erittäin nopeasti, jos on jotain muuta. Hasiksessa niin omintakeinen maku.

        Hamppuforumi kunniaan.

        Hamppufoorumilla noobit puhuu paskaa suurimmaks osaks ajasta, ovat niin innoissaan ja niin bessewissereitä.

        Ehkä siellä muutama vanha seppä osaa jotain faktaakin kertoa, tai sitten nauravat partaansa vaan.

        Mua ainakin nykyään naurattaa kun luen niitä "totuuksia", se oli sentään vuosia sitten vähän erilainen foorumi kuin nykyään.

        Että mucho mas rispect old school jäbille.

        "Ledi vs.natikka vs.esli"

        LOL, lopettaisitte ainakin sen disinfon levittämisen, tutkimalla oppii, tai sitten ei.


    • WeeDiE

      Mitä pehmeempää läbyy, aen parempi.... Itelki oli joskus sellast, et jäi sormenjälki ku vähäsen paino ja se flippautti kunnol :P

      • vliegende hollander

        "Ja käyppä amsterdamissa, jossa on laadunvalvontaa kannabis tuotteissa, niin huomaat että et saa yhdestäkään cofee shopista kovaa hasista. Kaikki on joko nypittävaa eli muovailtavaa tai vähintäänkin niin pehmeää että sitä kykenee ihan käsin murtamaan. Ja siksi sieltä saa vain pehmeää, koska ne eivät saa myydä vanhentunutta hasista."

        Ja paskan vitut...

        Käy ite Amsterdamissa. Kannabis ei ole hollannissa laillista. Tietyt valtion kontroloimalla luvallla varustetut kahvilat saavat myydä kannabistuottetteita asiakkailleen (max 5g asiakas) ja pitää kerraallaan maksimissaan 500g kannabistuotteita kahvilassa (oliskohan ollu et 100g saa olla "myynnissä" ja loput on oltava erillisessä tilassa säilytyksessä.) Laadunvalvonta on vain lähinnä shoppien itsensä ylläpitämää. vain kannabistuotteiden vähittäismyynti coffareista on sallittu,käyttö kotona, shopeis yms. on sallittu ,max 5g hallussapito sallitaan lisäksi kasvatus omaan käyttöön harvemmin johtaa rangaistukseen. Kaikki tämän ulkopuolella oleva toiminta on rikollista. Eli käytännössä "laillisen" kannabiksen pitäisi ilmestyä tyhjästä shoppeihin. Jokaisella Shopilla on käytännössä "rikolliset" lähteet joista kannabis kahviloihin toimitetaan runnereiden toimesta. eli Amsterdam on pullolla stasheja, ja yllättävän suuri määrä kahviloiden nederwiet-valikoimasta on kasvatettu Amsterdamissa tai lähistöllä.


      • ji
        vliegende hollander kirjoitti:

        "Ja käyppä amsterdamissa, jossa on laadunvalvontaa kannabis tuotteissa, niin huomaat että et saa yhdestäkään cofee shopista kovaa hasista. Kaikki on joko nypittävaa eli muovailtavaa tai vähintäänkin niin pehmeää että sitä kykenee ihan käsin murtamaan. Ja siksi sieltä saa vain pehmeää, koska ne eivät saa myydä vanhentunutta hasista."

        Ja paskan vitut...

        Käy ite Amsterdamissa. Kannabis ei ole hollannissa laillista. Tietyt valtion kontroloimalla luvallla varustetut kahvilat saavat myydä kannabistuottetteita asiakkailleen (max 5g asiakas) ja pitää kerraallaan maksimissaan 500g kannabistuotteita kahvilassa (oliskohan ollu et 100g saa olla "myynnissä" ja loput on oltava erillisessä tilassa säilytyksessä.) Laadunvalvonta on vain lähinnä shoppien itsensä ylläpitämää. vain kannabistuotteiden vähittäismyynti coffareista on sallittu,käyttö kotona, shopeis yms. on sallittu ,max 5g hallussapito sallitaan lisäksi kasvatus omaan käyttöön harvemmin johtaa rangaistukseen. Kaikki tämän ulkopuolella oleva toiminta on rikollista. Eli käytännössä "laillisen" kannabiksen pitäisi ilmestyä tyhjästä shoppeihin. Jokaisella Shopilla on käytännössä "rikolliset" lähteet joista kannabis kahviloihin toimitetaan runnereiden toimesta. eli Amsterdam on pullolla stasheja, ja yllättävän suuri määrä kahviloiden nederwiet-valikoimasta on kasvatettu Amsterdamissa tai lähistöllä.

        Eli kyl siel on kovaakin.
        välillä on käsittämätöntä paskaa kaupan.


      • sperma
        ji kirjoitti:

        Eli kyl siel on kovaakin.
        välillä on käsittämätöntä paskaa kaupan.

        hyvälaatuinen hasa ei turpoa, pikemmin päinvastoin...kaupalliset marokolaiset turpoaa...kasvimateriaali turpoaa lämmittäessä hartsin ja siitä puristus/lämmitysvaiheessa muodostuneen öljyn pehmetessä...pl:sä n. 10-20g per 125-200g "levy" hartsia joka on kolmannesta seulontakerrasta eli itsessään jo heikkolaatuista...loput on sit kasvimateriaalia, vahaa, ja "mausteita".
        Turvotuskikat on sit luku erikseen...eli hasiksen "jatkaminen".


      • AFFroman

        No VItusti nabahtaa!!!


    • PEKKA KANA

      Käyks teboilin ykkönen "Ja moottorisi kestää vitusti" öljy?

    • hyftyui

      millaista on lätkä ja miten sitä käytetään ?

    • pjotor

      miten kukka kuivatetaan nopeasti?

      • 1+1=420

        natikan varjostimen päällä saa aika nopeesti ja kattila lautas systeemil saa aika hyvin Eli laita kattilaan vettä ja levylle lämpiämään sit laitat kattilan päälle lautasen ja lautasen päälle jutut,anna veden kiehua miedolla lämmöllä niin kauan ku jutut on kuivia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oi mun haniseni

      Mul on ihan törkee ikävä sua. En jaksais tätä enää. Oon odottanut niin kauan, mutta vielä pitää sitä tehdä. Tekis mieli
      Ikävä
      29
      5614
    2. Kyllä mulla on sua ikävä

      Teen muita juttuja, mutta kannan sua mielessäni mukana. Oot ensimmäinen ajatus aamulla ja viimeinen illalla. Välissä läm
      Ikävä
      14
      4204
    3. Hei rakas sinä

      Vaikka käyn täällä vähemmän, niin ikäväni on pahempaa. Pelkään että olen ihan hukassa😔 mitä sinä ajattelet? naiselle
      Tunteet
      40
      3227
    4. IS:n tiedot: Toni Immonen irtisanottiin MTV:ltä Toni Immonen työskenteli pitkään MTV:llä.

      IS:n tiedot: Toni Immonen irtisanottiin MTV:ltä Toni Immonen työskenteli pitkään MTV:llä. IS uutisoi torstaina Toni Imm
      Maailman menoa
      51
      2890
    5. Israel aloitti 3. maailmansodan

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011297979.html Israel se sitten aloitti näköjään kolmannen maailmansodan.
      Maailman menoa
      311
      1447
    6. Vihdoin tiedän että tämä on molemminpuolista

      Saattoi se koko ajan olla silmiemme edessä mutta kumpikaan ei uskaltanut sitä toivoa. Kunpa nähtäisiin pian, toivottavas
      Ikävä
      86
      1328
    7. Haluaisin lähettää sulle viestin

      Mutta en enää uskalla. Miehelle.
      Ikävä
      60
      1239
    8. Miellytänkö sinun silmää?

      Varmaan ainakin vähän, jos tykkäät minusta. Siis jos tykkäät.
      Ikävä
      79
      1159
    9. Natoon liittyminen on alkanut kaduttaa.

      Nato on muuttunut niin paljon, että se ei ole enää se mihin haluttiin liittyä. Usa on vetäytynyt ja 5% osuus valtion tul
      Maailman menoa
      401
      1151
    10. Nainen, meidän talossa on säännöt

      1. Mies on aina oikeassa. 2. Ei vastaväitteitä. 3. Mäkättäminen kielletty. 4. Suhde on tärkein. 5. Ei salaisuuksia. 6. E
      Ikävä
      222
      1148
    Aihe