ITSEMURHA?

??????

Paljonko pokeri on lisännyt? Uutisissa oli tänään, että 25% miehistä työttöminä. Kuitenkin pokeriakin pelaa helvetin moni. Ja koska vain harva menestyy, pumpataan rahat pokeriverkkoon monien luuserien avulla. Moniko tekee itsemurhan? Ja olisiko nettipokeri vain altistava, sysäävä vai itsemurhahalun kehittävä. Itse olen satavarma, että aikamme niin ihku nettipokeri on lopettanut monen elämän ja silti nettipokeria pelataan ihan kuin raha olisi mitä moraalisinta. Varmaan helvetin hieno ajaa 70 tuhannen audilla, jos raha on elämäluusereilta hommattu, koska ovat niin koukussa mahdollisuuteen "voittaa vielä kaiken takaisin". Miltäköhän tuntuisi hävitä vaikka 15 - 20 tonnia nettipokeriin? Tuntisiko pelaaja itsensä idariksi ja halu lopettaa elämä olisi kova?

5

1987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taas joku monopolin kannattaja asialla? Montakohan itsemurhaa ray:n peliautomaatit on saanut aikaan? 19 000:lla automaatillako rajoitetaan pelaamista? Ray;n peleihin kaikki häviää. Pokerissa on sentään niitä jotka voittaa ja suomalaisethan ovat hyviä pelaajia muihin maihin nähden. Paremmat pelaajat voittavat rahat honoilta ulkomaalsilta pelaajilta eivät huonoilta suomalaisilta. suomalaisethan ovat mailman parhaita pokerin pelaajia. Kukaan ei ole niin tyhmä, että laittasi 15 000 peliin jos se on suuri raha. Ammattilaiset toki pelaavat noilla sumilla, mutta niille se on täysin kahviraha.

      • ray on

        riistänyt monelta hengen! hyvä ray! jiihaa! nyt ne masiinat myös nettiin niin kuolemantapaukset kasvaa entisestään jiiihaaa! hyvä homma ray!


      • vuonna 2010
        ray on kirjoitti:

        riistänyt monelta hengen! hyvä ray! jiihaa! nyt ne masiinat myös nettiin niin kuolemantapaukset kasvaa entisestään jiiihaaa! hyvä homma ray!

        Rayn internet casinolle.


    • taas mustamaalataan..

      Nettipokeri ei aiheuta itsemurhia. Vaan ihminen. Nettipokeri ei pakota pelaamaan, vaan ihminen itse pakottaa itsensä. Nettipokeri ei ole vastuussa sinusta, vaan SINÄ itse! Ja jos nyt satut olemaan niin vasttuton typerys, että jäät koukkuun niin hae ajoissa apua. Suomessakun asutaan, niin apua saa lähes kaikkeen, myös peliriippuvuuteen. Eli, turha syyttää jotain asiaa, kun oikeasti syypää löytyy peilin takaa.. "Guns don't kill people, people kill people."

    • ......!

      Tervetuloa maailmaan , olet näköjään osin saanut ikkunasi auki. Nykypäivän maailma on selvitytymise yhteiskunta, ihmiset itse päättävät millaiseksi maailmansa luovat. Suomessakin valta osa leimaa sinisiä äänestys lippuja ja sen jälkeen valittaa täällä. Itselläni ei ole ongelmaa, sillä selviydyn tässä yhteiskunnassa monin kerroin tavallista marisiaa paremmin.
      Alkoholi & tupakka luovat riippuvuutta ja paljon koulemia, myös monet muut yhteiskuntamme tuotteet. Kaunista tässä kaikessa on kuitenkin ihmisen oma valinnanvapaus.
      Itse elätän korkean elintasoni pokerilla. Lempi aikojani pelata ovat erityisesti perjantai- ja lauantai illat jolloin pystyn kynimään iso egoisia kännipelaajia, jotka aamun tullen itkevät näille palstoille miten nettipokeri vei heidän rahansa. Elämä on selviytymistä. Ihmiset jotka eivät pysty ynnäämään realiteettejä ja puskevat omaisuutensa pokeriin ovat henkisesti erittäin heikkoja ihmisiä, nämä ihmiset eivät ansaitse pitää rahojaan.
      Mitä itsemurhiin tulee: Darwinin laki, lajin kehityksen kannalta on vältämätöntä, että vahvimmat selviävät. Itse viettelen tällä hetkellä lomapäiviä Thaimaassa ja nautiskelen Chang-oluttani erittäin tyytyväisenä. Nauttisin tästä hetkestä myös täysin samalla tavalla, jos tietäisin ammattini aiheuttaneen mentaalisesti heikolle ihmiselle itsemurhan.... shit happens.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2710
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      208
      1738
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1454
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1211
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1081
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      49
      932
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      72
      816
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      730
    Aihe