Uskaltaiskohan

Lähteä lenkille

Eli äitini työpaikan pomolla on Rottweilleri joka on aika vihasen näkönen viaraille. äiskä joka on ollut jo 2 vuotta koiran kanssa tekemisissä ja ruokkinnut aidan läpi kun ei uskalla mennä häkkiin entäs sit minä joka on nähnyt koiran jo moneen kertaan ja leikkinny aidan läpi sen kans joka tottelee istumaan ja antaa silittää ja tälläi mut pelkään sitä et käyks se mun kimppuun ku meen sen lähelle ja laitan pannan ja hihnan kiinni siihen ja kumpi siinä lenkkeilyttää ja kumpaa loppujen lopuks. pitäisköhän se ruokkii ihan täyteen ekana niin ei jaksa juosta ja syödä mua sit metsässä vai pitkäiskö vaan odottaa ja tutustua siihen koiraan ekana? koira on siis ostettu parin vuoden ikäisenä toiselta omistajalt mutta koiralla on tosi pienet tilat juosta ja leikkiä et voi olla et se nauttis siitä että pääsis ulkoilemaan oikeen kunnolla kerranki vai mitäs te ootte mieltä lähtisittekö te lenkille tämän koiran kanssa?? toivottavasti tajusitte ton viestin en osannut selittää paremmin tätä juttua

6

683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei!

      Vaikutat nuorelta. Koira on aikuinen,voimakas ja ilmeisen tottumaton muuhun kuin tarhaelämään. Uudet tilanteet;sinun käyttäytymisesi,toiset koirat, pyöräilijät yms. voivat laukaista yllättävän käytöksen koirassa. Kouluttamattoman koiran ulkoiluttaminen vaatii hyvää ennakointi- ja koiranlukutaitoa. Rottweiler on ihanin koira, mutta vain nuoresta sosialistettuna ja koulutettuna. Sen on oltava 100% hanskassa lenkille lähdettäessä!

    • pomo...

      Ettekö tosiaan ole jutelleet tämän pomon eli omistajan kanssa siitä koirasta ja sen hoidosta? Miten sinä yksiksesi tämmöisiä mietit, että voitko laittaa vieraalle koiralle pannan ja lähteä sen kanssa lenkille? Vähän oudolta kuulostaa tilanne nyt... Onko teillä ensinnäkin lupa ruokkia sitä "aidan läpi", kuten sanoit? Ei tosiaan kannata noin vain ottaa tuommoista koiraa ja viedä sitä yhtään mihinkään. Syöttäminen ennen lenkkiä ei auta, vaan on koiran terveyden kannalta huono ja vaarallinenkin juttu (maha voi kiertyä). Hienoa, että välität koirasta, mutta marssi nyt ekana sen omistajan puheille!

      • ...

        Vaikka se onkin mun äiskän pomo se on kuin veli mulle vaikka nyt aikuinen onkin niin ei mun tarvii kysyä siltä mitään se antaa tehä kaikkea mut tässä keskustelus mä vaan mietin että uskallanks mä mennä koiran kans lenkille ku se on perhanaan pelottava mut kyl mä taidan vaan tyytyä siihen ruokintaan siks aikaa kun saan oman koirani.


      • ryynis
        ... kirjoitti:

        Vaikka se onkin mun äiskän pomo se on kuin veli mulle vaikka nyt aikuinen onkin niin ei mun tarvii kysyä siltä mitään se antaa tehä kaikkea mut tässä keskustelus mä vaan mietin että uskallanks mä mennä koiran kans lenkille ku se on perhanaan pelottava mut kyl mä taidan vaan tyytyä siihen ruokintaan siks aikaa kun saan oman koirani.

        Olisi silti hyvä kysyä lupa koiran ruokkimiseen... Minä en ainakaan pidä siitä, että ihmiset antavat koiralleni ruokaa kysymättä minulta ensin.


    • kyllä

      Ja jos tämä pomo on aikuinen ihminen ja kuin veli, niin luulisi hänen tuntevan oman koiransa ja sen luonteen/koulutuksen, että uskaltaakohan hän sinua kyseisen koiran kanssa päästää lenkille vai ei.

      • Tsuidaduida

        Koira kyllä tajuaa, jos olet kovin peloissasi ja epävarma ja voin sitten kertoa, että koira lähtee viemään sinua 100-0. Eli ehkä kannattaisi ensiksi tutustua koiraan kunnolla ja sitten vasta miettiä lenkkeilyä.

        Mutta ihan ihmeellisiä epäilyksiä ja pelkoja ihmisillä pelkän rodun suhteen. Kyllä ne rotikat ihan koiran tavalla käyttäytyy, kunhan ovat hyvin koulutettuja (näin jokaisen koiran kohdalla). Eipä ole tullut vielä vastaan ihmisille vihaista Rottweileriä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe