Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tyttöystäväni koulukaveria

Justme

Tämä tarinan alku tapahtui vuosia sitten. Olimme silloin nykyään jo entinen tyttöystävä, Riitan kanssa muutettu pois kotipaikkakunnaltamme. Ei kauas, mutta reilun parin tunnin ajomatkan päähän kuitenkin. Asuttiin saunallisessa kaksiossa, kaupungin vuokra-asunnossa. Riitta oli pitkä, hoikkaa ja kaunis. Hyvät rinnat ja pyöreä peppu. Yksi viikonloppu hänen lapsuudenystävä ja ala&yläaste aikainen koulukaveri Mari tuli meille kylään.

Riitta haki hänet juna-asemalta. Syötiin ja hiukan juotiin. Illan mittaan syntyi päätös, että lämmitetään sauna ja lähdetään ravintolaan viettämään iltaa. Mari oli Riittaa päätä lyhyempi, ehkä noin 155cm pitkä ja painoi korkeintaan 50 kg. Hoikka, hyvä vartalo ja iloinen pirteä luonne ja aika räväkkä suustaan.

Ilta sujui mukavasti ja olin kiitettävästi mukana tyttöjen jutuissa. Oma osansa oli myös alkoholilla. Sen avulla niitä naisten juttuja jaksaa ja kestää huomattavasti paremmin. Saunan lämmettyä alettiin olla kaikki mukavasti pienessä humalassa. Tytöt lähtivät ensin saunaan ja menivät makuuhuoneeseen riisumaan. Hetken päästä molemmat vilahtivat pyyhe ympärillä käytävää pitkin pesuhuoneen ovelle.

Makoilin olohuoneen sohvalla, naukkailin paukkua ja odottelin, että tytöt tulevat saunasta. Kuulin kuinka he olivat suihkussa ja juttelivat siinä samalla jotain. Riitta kävi alasti hakemassa jääkaapista kylmät oluet ja meni takaisin saunaan. Tytöillä kesti ja kesti, mutta hetken päästä pesuhuoneen ovi kävi ja Mari tuli ensin pois saunasta pyyhe ympärillään. Näin hänet taas vilaukselta olohuoneen oviaukosta.

- Hyvät löylyt, hän sanoi ohi mennessään ja jatkoi matkaa makuuhuoneeseemme.

Namia ajattelin, kun näin hänet valkoinen puoleen reiteen ylettyvä pyyhe ympärillään. Hetken päästä suihku suljettiin ja myös Riitta tuli pois saunasta. Hän pysähtyi posket punaisena olohuoneen oviaukkoon ja kuivaili pyyhkeellä hiuksiaan, toisen pyyhkeen ollessa hänen ympärillään.

- Ah kun se oli ihanaa, hän sanoi hymyillen, - Nyt on sinun vuoro,

- Hyvä. Katselin Riittaa sillä silmällä ja elehdin käsillä näyttäen, että raottaisi vähän pyyhettä ja vilauttaisi tissiä. Riitan hymy leveni ja hän pyöritti pyyhkeen päänsä ympäri ja avasi sitten vartalonsa ympärillä olevan pyyhkeen ja levitti sen käsillään auki. Namu vartalo, rinnat ja musta karvakolmio paljastuivat muutaman metrin päähän silmieni eteen. Slurps kun hän näytti kauniilta siinä seisoessaan, saunan puhtaana, posket punaisena. Riitta pyöräytti pyyhkeen uudestaan ympärilleen, käännähti ja katosi Marin perään käytävän päässä olevaan makuuhuoneeseen.

Joo, se oli kiva esitys ja nyt minua alkoi panettamaan niin vietävästi. Nousin ylös ja kävelin käytävälle. Tytöt juttelivat suljetun oven takana,

- Saanko tulla sinne riisumaan, huudahdin oven takaa.

- Saat kuului Marin ääni, ja Et huusi Riitta samaan aikaan.

Hymyilin ja jatkoin matkaa sen enempää kommentoimatta. Kuulin kuinka Riitta sanoi Marille.

- Hei, se on minun mies, ja sitten molemmat nauroivat.

Riisuin nopeasti vaatteeni eteisessä, naulakon alla olevalle tuolille ja livahdin saunaan. Naksautin pesuhuoneen oven lukkoon ja kaivoin Riitan peilikaapista esiin liukastetta ja pursotin sitä reilusti kovaa vauhtia turpoavan kaluni päälle, laskin vessanpöntön kannen alas ja istuuduin siihen. Aloin vetää käteen ja kuuntelin tyttöjen naurahtelua. Makuuhuoneen ovi kolahti ja aukesi. Mari tuli sieltä ulos koko ajan Riitalle jotain selittäen ja meni jos oikein kuulin, olohuoneeseen matkalaukulleen hakemaan vaatteita. Kuvittelin mielessäni hänet alasti pyllistelemässä laukullaan ja kiihdytin käteni vauhtia. Työnnyin kuvitelmissani takaapäin hänen tiukkaan märkään reikäänsä ja nain Marin pyllyn pyöriessä nautinnollisesti kovan kaluni ympärillä. Kaluni tuli kivikovaksi ja terska hehkui punaisena. Kiihdytin käteni vauhtia ja spermaa roiskui ympäri vatsaani. Aah, nautinnollinen orgasmi rentoutti koko vartaloni ja huohotin hetken aikaa ennen kuin menin suihkuun ja saunaan.

Kun tulin saunasta, molemmat tytöt olivat käytävän kokovartalopeilin edessä. Se oli ainut paikka koko asunnossa, missä oli sähköpistoke peilin vieressä, pöydän alla. Riitta istui keittiöstä hakemallaan tuolilla ja kuivasi hiustenkuivaajalla hiuksiaan ja Mari seisoi ja rullasi hiuksiaan kihartimella. Hmm, mielenkiintoista ajattelin ja painoin pesuhuoneen oven kiinni ja istahdin eteisen tuolille, niin sanotusti jäähylle, mutta todellisuudessa jäin tarkoituksella seuraamaan tyttöjen laittautumista, ja muka huhhutellen kuumia löylyjä. Toivoin, että tirkistelyni ei olisi liian läpinäkyvää.

- Tuletko jo pois, kuivasitko lattian, huusi Riitta kuivaajan metelin takaa, - Minun pitää päästä sinne kohta.

- Joo kyllä juu, sanoin ja heilautin kättä, yritin esittää mahdollisimman välinpitämätöntä, jatkoin tyttöjen tarkkailua.

Riitalla oli päällä mustat rintaliivit ja mustat pikkuhousut ja Marilla hieman enemmän, pitkähihainen paita joka ylettyi juuri liian pitkälle, pepun päälle ja jalassaan hänellä oli mustat sukkahousut. Omaan kultaansa sitä on niin tottunut, että vieras näyttää sitten niin erikoisen seksikkäältä, varsinkin noin puolipukeissa, ja varsinkin Mari ja hänen siro vartalonsa. Hänellä oli ruskeat kiharat hiukset, ruskeat silmät, pienet rinnat, tiukka peppu ja hoikat jalat ja sääret, jotka näyttivät mustissa sukkahousuissa erittäin seksikkäiltä. Hän kiharsi hiuksiaan ja liikutteli painoa puolelta toiselle, toisen jalan kohetessa aina lattiasta aavistuksen verran ylöspäin. Äärettömän seksikästä, kaluni alkoi heräillä pyyhkeen alla. Älähän nyt innostu, nostin toisen jalan toisen päälle ja puristin peniksen reisieni väliin.

Riitta sai hiuksensa ensiksi ojennukseen, sammutti kuivaajan. Ah, korvia vihlova meteli loppui. Hän nousi tuolilta ja meni ohitseni vessaan, haki sieltä jotain naisten tavaroita ja meni makuuhuoneeseen. Jäin yhäkin katselemaan Maria. Hetken päästä Mari vilkaisi vaivihkaa minuun päin ja hymyili. Heräsin kuin unesta ja tajusin että Mari oli varmaan tajunnut, että tuijotan häntä. Penis oli turpeana reisieni välissä. Miten tästä nyt pääsen makuuhuoneeseen, Marin ohi ilman että seisokki näkyy, ja se varmasti näkyy kun nousen seisomaan. No en mitenkään tekemättä itseäni naurettavaksi, kulkemalla reidet yhdessä, penis siellä välissä. Tunsin kuinka kalu jatkoi kasvamistaan. Eipä auttanut muu kuin toimia nopeasti. Nousin ylös ja löysäsin pyyhettä lantiolta. Kalu nousi pyyhettä vasten ja teki siihen pienen kokouman. Mari jatkoi hiustensa kihartamista eikä kiinnittänyt tietääkseni mitään huomiota minuun tai etumukseeni kun livahdin hänen takaansa makuuhuoneeseen ja painoin hiljaa oven kiinni.

Makuuhuoneessa tuoksui vahvasti naisten hajuvesi ja Riitta istui sängyllä avaten pahvilaatikosta uusia sukkahousuja. Otin pyyhkeen pois ympäriltäni ja roikotin sitä mytyssä kädessäni, juuri haarojen edessä, että seisokki pysyisi piilossa ja astuin pari askelta vaatekaapilleni muka kaivelemaan alushousujani. Vilkaisin vaivihkaa taakseni ja tarkistin huomasiko Riitta mitään. Hän heitti tyhjän sukkahousupaketin yöpöydälle ja rullasi mustia sukkiksia pitkin käsivarttaan myttyyn, ja alkoi sitten vetää niitä jalkaansa. Kulutin siinä aikaa selin häneen ja etsin muka kaapista alushousuja ja sukkia. Tosiasiassa mietin milloin voin kääntyä, ilman, että hän ei yhdistä kaluni turvotusta siihen kun kuolasin Marin vartaloa käytävällä. Riitta puki sukkahousut jalkaansa ja nousi seisomaan venytellen jalkojansa joka suuntaan, että sukkahousut asettuvat hänen jalkoihinsa.

- Nice ass, kuului selkäni takaa kuiskaus.

Näkisitpä vaan mitä täällä etupuolella tapahtuu, kakskytä senttiä kovettunutta patukkaa, ajattelin mielessäni.

-No, mikäs pojalla on hätänä, eikö löydy sukkia? Riitta kysyi painaen vartalonsa selkääni vasten ja antoi pusun yläselkääni. - Ai sä olet niin ihanan lämmin, hän sanoi ja lasketteli käsiään hitaasti alaspäin vatsaani pitkin kohti munia ja hieroi poskeaan selkääni. Kädet tulivat karvoitukselle ja törmäsivät kovana ylöspäin sojottavaan kaluuni. Riitta kuiskasi,

- Ohos, mitäs täällä tapahtuu?

- En tiedä, mutta hiero vähän, se tuntuu hyvältä, kuiskasin ja nostin kädet ylös ja nojasin molemmin käsin komeron oveen.

- Hmm, mielenkiintoista, Riitta kuiskasi ja alkoi hitaasti ja hellästi runkata kaluani selkäni takaa ja painoi korvansa kiinni hartioihini.

- Aah, huokasin syvään ja painoin silmät kiinni. Hän hiveli kaluani ja puristeli toisella kädellä pallejani

- Haluttaako? hän kuiskasi ja suukotteli hartioitani.

- Ihan mielettömästi, kuiskasin käheästi ja käännyin kohti Riittaa

- Pitäisikö nyt saada, hän kuiskasi ja kurottautui suutelemaan suutani.

Suutelin häntä vastaamatta mitään ja näpräsin samalla rintaliivejä auki, riisuin häneltä rintaliivit pois. Riitta imi myös kiihkeästi huuliani ja runkkasi kädellään kaluani. Puristelin häntä pakaroista ja aloin laskea häneltä sukkahousuja pois jalasta, mutta Riitta kielsi,

- Ei anna minä otan ne pois ettei ne mene heti rikki. Hän työnsi minua kauemmaksi ja siirtyi sängyn viereen ja laski sukkahousut ja pikkuhousut polviin, istahti sängylle ja riisui ne kokonaan pois. Menin heti perään hänen kimppuunsa, selätin hänet sänkyyn levittäen hänen jalkansa auki. Laskeuduin nopeasti hänen jalkoväliinsä. Tiukka kalun survaisu häpyhuulten väliin ja sisään. Riitta hytkähti voimakkaasti. Olin hetken paikallani kun säikähdin, että taisiko häneen hieman sattua, mutta hän puristi kätensä niskani ympäri. Siirsin hänet allani keskemmälle sänkyä ja painoin parilla voimakkaalla työnnöllä kovan kaluni juuriaan myöten hänen sisäänsä. Riitta levitti jalkansa melkein spagaatiin ja valmistui vastaanottamaan työntöni. Aloin kiihtyvään tahtiin pumpata jatkuvasti märemmäksi tulevaa reikää rajusti pohjaan ja melkein ulos. Riitta huokaili allani, hetken päästä ovelta kuului ääni,

- Riitta, jäittekö te naimaan sinne?

- Joo, huudahti Riitta ääni huojuen altani ja melkein purskahti nauruun.

- No perkele, mulle kans, kuului oven takaa kimakka huudahdus ja nyrkin pamautus oveen, säikähdin jo että kohta ovi avautuu. Mutta ei, hetken päästä Marin ääni kuului jo olohuoneen puolelta kun hän sanoi,

- No äkkiä sitten, mä en jaksa olla täällä yksin.

Mietin mielessäni, että arvasiko tai uskoiko hän todella, että me naitiin makuuhuoneessa vai ajatteliko että se oli vitsi. No siitä viis. Kiihdytin lantioni vauhtia ja Riitta alkoi äänekkäästi huohottamaan allani. Nain kovaa ja syvälle. Riitan rinnat hölskyivät ja sänky alkoi natista työntöjeni tahtiin. Ajattelin että nyt viimeistään Mari kuuli, että me naitiin ja kovaa. Riitta puristi kynnet selkääni ja puuskutti lantioni tahtiin,

- Ah ah ah, tuntuu hyvältä, vielä vielä, panin parastani kiihdytin vauhtia 

Riitta jännittyi ja upotti kynnet kirjaimellisesti niskaani ja puristi reitensä vyötäröäni vasten. Riitan orgasmi vyöryi rajuna pitkin hänen vartaloaan. Pimppa sykki ja puristui tiukasti kaluni ympärille. Hidastin hetken vauhtia ja annoin hänen nauttia, mutta itse en ollut vielä valmis. Olin vetänyt käteen juuri puoli tuntia sitten eikä orgasmi ollut ihan herkässä. Painauduin taas Riitan pienestä vastustuksesta huolimatta syvälle hänen reikäänsä ja tartuin sormilla kiinni hänen hoikasta niskastaan. Työnnyin taas koko painolla hänen orgasmista tiukan ja liukkaan pimpan pohjaan saakka.

- Aaaaaaaa, kuului aika äänekkäästi Riitan suusta.

- Hysss, yritin kuiskata ja laitoin etusormen hänen huultensa väliin.

Riitta imaisi sen suuhunsa ja alkoi inisten imeä sormeani. Sehän tuntui varsin mukavalta. Aloin naida häntä syvällä ja vedin häntä niskan alta tiukasti kaluani vasten. Hän voihki ja vaikeroi. Sänky nitisi ja notkui allamme. Onneksi olohuoneessa soi musiikki hiljaa taustalla joten kaikki huokailut eivät ehkä kuuluneet niin hyvin Marin korviin. Nostin Riitan jalat ylös ja taivutin hänet kaksin kerroin alleni. Lempiasentoni, näin pääsin itse syvälle ja Riitta ei pystynyt paljoa estelemään. Rynkytin reikää eri kulmista ja Riitta vaipui nautinnon ja tuskan sekaiseen hurmioon. Hän veti minua käsillään korvista ja puristi jaloillaan kaulaani. Laitoin silmät kiinni ja aloin uudelleen kehrätä orgasmiani kasaan. Naimme ja huohotimme molemmat äänekkäästi. Riitta valahti taas ihan märäksi ja minun orgasmini lähestyi. Päästin Riitan jalat alas ja otin vielä nopean loppukirin. Pimppa litisi kaluni ympärillä ja vihdoin minulta tuli. Persereikäkin sykki orgasmin tahdissa ja putosin vavisten Riitan päälle. Huohotettiin siinä sisäkkäin pitkä tovi ja Riitta totesi että taisi miehellä olla melkoiset paineet kun noin rajusti nai. Kysyin hieman katuen että sattuiko, muuta Riitta vakuutti panon olleen ihana. Se oli hyvä uutinen. Kävin hetken päästä uudelleen suihkussa Riitan kanssa ja Marin kommentit asiaan olivat pitkät haistattelut. Illalla jatkettiin juomista ja sitten lähdettiin baariin.

Tapahtumat eivät lopukaan vielä tähän. Vuosia myöhemmin kun oltiin taas muutettu Riitan kanssa uuteen asuntoomme, Mari tuli keväällä koulunsa pääsykokeisiin paikkakunnallemme ja Riitta oli samaan aikaan pohjoisessa, siskonsa luona katsomassa vauvaa, ja minä olin jäänyt työn takia yksin kotiin. Marin vierailu oli sovittu jo edellisen vuoden lopussa ja Riitan piti alkuperäisen suunnitelman mukaan olla kotona, mutta vauva syntyi juuri sopivasti samaan aikaan. Ensin Marin vierailu oli peruuntua ja hän oli varaamassa hotellia kaupungistamme, mutta sitten sovittiin, että kyllä hän voi tulla vaikka Riitta ei olekaan kotona. Eihän se majoitus kestä sitten kuitenkaan kuin yhden yön ja hotelli olisi tullut paljon kalliimmaksi.

Hain Marin linja-auto asemalta ja ajoimme asunnolle vaihdellen kuulumisia. Hän kertoi, että oli seurustellut jo jonkin aikaa, eikä mies ollut ollenkaan innoissaan siitä että Mari tuli minun luokse kun Riitta ei ollut kotona. Mutta oli sitten kuitenkin loppujen lopuksi kallistunut sen kannalle, että Mari voi tulla yöksi meille koska siinä säästää niin paljon rahaa. Avasin oven ja menimme sisään, toivotin Marin tervetulleeksi tutustumaan uuteen asuntoomme. Hän riisui pitkän talvitakkinsa pois ja minun oli taas pakko ihastella hänen siroa, kaunista vartaloaan. Kiersimme talon läpi ja esittelin hänelle kaikki huoneet. Illan aikana Riittakin soitti ja toivotteli minulle hyvät illat ja Marille onnea kokeisiin. Se oli vielä silloin sitä aikaa kun ei ollut kännyköitä. Juttelin Riitan kanssa hetken ja sitten Mari tuli vuorostaan puhelimeen. He juttelivat jonkin tovin ja minä keitin sillä aikaa meille teetä ja laitoin syötävää pöytään. Mari lopetti puhelun ja tuli syömään iltapalaa.

- Mua jännittää ne huomiset pääsykokeet. Pitäisi saada ne kokonaan pois mielestä.

- Mikä siihen auttaisi? - Mä voin hieroa sua jos se auttaisi rentoutumaan

- Mistä

- No vaikka sieltä jos siitä on apua

Hah haa, se hymyilytti meitä molempia. Vaarallista leikinlaskua. Iltapalan jälkeen siirryttiin olohuoneeseen katsomaan teeveetä. Ehdotin Marille, että josko otettaisiin lasilliset viiniä. Hän oli heti innokkaasti mukana ja menin keittiöön ja korkkasin yhden pullon. Kaivoin hienot pikarit kaapista ja kaadoin lasit täyteen. Juteltiin siinä kaikenlaista, katseltiin teeveetä ja humalluttiin. Ei aikaakaan kun kävin täyttämässä viinilasit toisen kerran. Ilmapiiri muuttui välittömäksi, eikä kumpikaan enää jännittänyt vierailua. Juttu luisti ja naureskeltiin kaikelle. Mari oli jo reilusti hiprakassa toisen lasillisen jälkeen. Silmät kiilsivät ja ässä shuhahteli välillä. Enkä ihmettele, minullakin poskia kuumotti ja meillä oli kuitenkin ainakin neljäkymmentä kiloa painoeroa.

- Päähän tämä menee, hän hihitteli ja liehutti puseroaan, - mulla on varmaan krapula huomenna siellä kokeessa ja kaikki menee pieleen

- Hyvin ne menee, usko pois, - ja sinun ei pitänyt enää miettiä niitä kokeita vaan unohtaa ja rentoutua.

- Niin... Mun pitää mennä vessaan, hän sanoi ja nousi. Kuulin kun hän riisui vessassa housunsa ja istui pöntölle pissalle. Pieni lorotus kuului hetken ja sitten paperirulla rämähti. Vessa vedettiin ja kohta Mari tuli sieltä ulos päälyhousut kädessä ja harmaat paksut sukkahousut jalassa.

- Olisiko se kamalaa jos jättäisin nämä farkut pois, nämä on tosi kuumat, hän sanoi posket punaisena, - ja kun minulla on vielä tällaiset paksut villasukkahousutkin jalassa niin tuntuu että paistun.

- Joo, ei haittaa, sulla on niin kauniit sääret, että niitä näkee ihan mielellään, sanoin hymyillen. Mari virnisti ja niiasi tyttömäisesti

- Jep näyttää hyvältä, sanoin, ja hän kyllä näytti tosi seksikkäältä pelkissä sukkahousuissa ja mustassa puserossa, mahaan sattui, olisin melkein voinut vaikka ottaa hänet siltä istumalta. Huh ajatukset piti nyt saada pois seksistä.

- Otatko vielä viiniä, kysyin ja nousin ylös mennen keittiöön. Yritin pitää katseen pois Marin vartalosta kun kävelin hänen ohitse. Mari tuli keittiöön perässäni.

- Kiitos puoli lasillista riittää, muuten minulla on oikeasti huomenna krapula.

- Et sitten saa sanoa Riitalle, että juotiin täällä viiniä ettei tule mitään sanomista tai väärinkäsityksiä, - parempi kun et kerro sille sinun miehellesikään mitään.

- No en tietenkään, hän sanoi ja vilkaisi minua ruskeilla silmillään velmusti virnistäen.

Auts, se tuntui taas kirpaisuna vatsassa. Mari otti lasinsa käteen ja kääntyi peppu minuun päin kävellen olohuoneeseen. Nätti perse ja ne sääret takaapäin, huh, pyyhkäisin hikeä pois otsaltani. Täytin myös oman lasini ja menin vuorostani vessaan. Siellä tuoksui hajuvedelle ja kiimalle, niin annoin itseni uskoa. Pakko saada rakastella Marin kanssa ensi yönä. Nyt tai ei koskaan. Tämä on varmasti viimeinen tilaisuus ja aistin Marista, että ei hänkään ehkä sitä niin pahaksi panisi. Pettäisiköhän hän miestään, se jää nähtäväksi. Lorotin herkäksi muuttuneella kalullani loppuun ja vedin vessan. Hain lasini keittiöstä ja menin takaisin Marin seuraan. Hän istui nyt teeveetuolissa jalka toisen päällä, pyöritteli kaunista siroa nilkkaansa ja katsoi teeveetä. Kyllä oli minulla jo melkoiset himotukset päällä. Istuin sohvalle ja yritin keskittyä televisioon, ajatusten ollessa kuitenkin jossain aivan muualla, eli Marin jalkojen välissä. Yritin hieroa hänen klitorista ajatuksen voimalla, vähän kiimaa ja kutinaa Marinkin housuihin. Minulla oli sellainen olo, että jos liikahdan hiemankaan, kalu heilahtaisi housuissa ja alkaisi turpoamaan, eikä sille ollut enää sen jälkeen loppua näkyvissä. Mari istui tuolissa ja hänen siro vartalonsa tihkui seksiä ja minulla alkoi väistämättä tuntua pientä erektion poikasta housuissa. Ei auttanut enää mitkään konstit. Kumpikaan ei sanonut mitään ja minulla pyöri mielessä vain hänen vartalonsa, puseron alta pystyssä tököttävät rinnat, tiukka peppu ja upeat sääret. Mietin kuumeisesti mitä sanoisin ja miten pääsisin panolle, mutta ehkä telepaattinen klitoriksen hieronta tehosi koska Mari kysyikin yllättäen,

- Miten teidän seksielämä sujuu? hätkähdin kysymystä,

- Niin, ihan hyvin kai se sujuu, vähän harvakseltaan mutta hyvin säännöllistä, sanoin hymyillen, ja ajattelin että nythän siirryttiin oikeaan suuntaan asioissa.

- Milloin sä olet viimeksi saanut tai vetänyt käteen.

Selvä, ei epäilystäkään. En ollut ainoa jota panetti. Poskissa tuntui kuumotus ja en enää varonut kaluni kovettumista. Hieraisin kädelläni muutaman kerran housun päältä ja tunsin kuinka veri alkoi jyristen virrata kaluuni,

- Ei siitä kovin kauaa ole, mutta nyt kyllä taas haluttaa, niin kuin näkyy, sanoin ja hieraisin kalua vielä pari kertaa housun päältä. Se koveni ja housut kävivät ahtaaksi, lahkeeseen tuli kohouma. - Katso nyt tuota, mikä siihen auttaisi?

- Siitä pitäisi päästää paineet pois, Mari sanoi.

- Vedetäänkö kimpassa käteen, kysyin naurahtaen ja katsoin samalla tarkasti Marin reaktiota. Hän vilkaisi haarojani ja katsoi sitten silmiini,

- Sinä ensin

Oujee, Mari on mukana leikissä. Toiveeni toteutuu, saan tänään Marilta, lauleskelin mielessäni. Olin muka hetken miettiväni ja sitten sanoin,

- Okei jos riisutaan vaatteet vuorotellen,

- Sinä ensin, sanoi Mari taas hymyillen ja liikutti teeveetuolia hermostuneesti edestakaisin.

Pidin taas hetken harkinnan ja katsoin Maria tiukasti syvälle silmiin. Panetti ihan perkeleesti. Ja ei kun tuumasta toimeen, katsotaan nyt mihin tämä johtaa. Laskin lasin pöydälle ja käännyin Mariin päin. Tartuin päällimmäisen puseroni kauluksesta kiinni ja riisuin sen pois päältä. Suuta kuivasi, katsoin Maria totisena, otin pienen ryypyn viinilasista ja sanoin,

- Sinun vuoro

Mari istui paikallaan ja sanoi pienen hiljaisuuden jälkeen,

- Onkohan tämä nyt kuitenkaan ihan viisasta

- On on, sinun vuoro, sanoin ja katsoin syvälle hänen silmiinsä yrittäen vakuuttaa hänelle katseella, että jatketaan, voit luottaa minuun

Hän oli vielä hetken paikallaan, laski sitten jalkansa toisen viereen, suoristi selkänsä ja riisui puseron pois päältä. Hänellä oli myös t-paita puseron alla. Minun vuoro, avaisin farkkujen napin ja vetoketjun, nostautin pakarat irti sohvasta ja työnsin housuja pois jalasta. Vähän häiritsi se kun minulla oli blachorsen pitkät kalsarit jalassa, enhän ollut osannut varautua tällaiseen. Ei voinut mitään. Laskin farkut polviin. Kalu oikaisi itsensä suoraksi ja vasempaan lahkeeseen tuli komea kukkula. Riisuin housut kokonaan pois.

- Sinun vuoro

Mari riisui t-paidan pois päältään. Hänellä oli valkoiset alta tukevat rintaliivit päällä. Rintojen yläosat näkyivät ohuen pitsisen osan läpi. Nautin hänen ylävartalosta hetken katseellani ja kastelin suutani taas viinillä. Jälleen minun vuoro. Oikaisin ryhtini suoraksi ja vedin vatsan sisään, riisuin myös t-paidan yltäni. Marin vuoro. Hänen oli noustava seisomaan että hän sai sukkahousut pois jalasta. Hän laski ne nilkkoihin ja kumartui pää alaspäin nostellen jalkojaan että sai ne kokonaan pois jalasta. Hänellä oli enää rintsikat ja valkoiset pikkuhousut. Uh että rakastin hänen siroa vartaloaan. Mari istuutui takaisin tuoliin, puristi reidet tiukasti yhteen ja otti viinilasin hyllystä ottaen pitkän huikan, ja alkoi yskimään yrittäen tukehtua viiniin. Molempia hymyilytti. Minulla oli enää blackhorsen seksikkäät kalsarit ja sukat jalassa. Kumarruin riisumaan sukkia pois jalasta.

- Ota nyt ne alkkaritkin pois, Mari sanoi

Katsoin häntä ja aioin juuri sanoa että sinun vuoro, mutta sitten huomasin Marin katseen ja kuinka hän ehkä huomaamattaan sipaisi kielellään huulia ja kostutti niitä. Jännitystä oli ilmassa. Hieroin kädellä vatsaani. Perhoset kutittelivat siellä ja munissa. Mitä sitä turhaan enää aikailemaan. Nousin seisomaan ja laskin samalla alushousut pois jalasta. Kalu pomppi kuin vieterin varassa ja sojotti uljaasti, viistosti ylöspäin pystyssä. Komeasti seisoo vaikka itse sanonkin, ajattelin. Marikin katsoi erektiotani ihan pikkuisen hymyillen ja alkoi samalla aukomaan rintaliiviensä hakasia. Istuuduin alas ja nautin nyt kun Mari riisui loput vaatteensa pois. Juuri niin nätit rinnat kuin olin kuvitellutkin, pienet ja nänni nätisti pystyssä. Sitten hän nostautti nopeasti peppuansa ja otti pikkuhousut pois, varjellen näyttämästä jalkoväliään. No niin molemmat oltiin ihan alasti.
Nostin jalat sohvalle ja laskin pääni käsinojalle, levitin hieman reisiä ja aloin vetelemään erittäin hitaaseen tahtiin esinahkaan edestakaisin. Tuntui tosi hyvältä ja lisäksi sekin kiihotti minua vielä enemmän kun Mari katsoi. Kaluni on komea, niin ovat monet sanoneet. Mari aikaili tuolillaan katsoen minua ja sanoi sitten,

- En minä kehtaa kun .... mä sammutan valot. Hän nousi tuolista, meni ohitseni lantio keinuen ja napsautti olohuoneen kattovalot pois. Huoneeseen tuli hämärää ja välkkyvää valoa tuli vain teeveestä. Hän käveli pylly paljaana taas ohitseni kohti tuolia.

- Tule tähän samalla sohvalle, sanoin. Mari pyörähti ympäri ja epäröi hetken ja sanoi,

- Muistat sitten, vedetään vain käteen, ei naida.

Juu muistan, vakuutin totisella naamalla ja vedin hieman jalkoja koukkuun. Mari istahti sohvalle. Opastin häntä laittamaan pään myös käsinojalle ja jalat sängylle niin kuin minullakin oli. Hän yritti ensin olla koskematta millään vartalon osalla minuun mutta eihän se onneksi onnistunut kolmen istuttavalla sohvalla. Mari nosti molemmat jalkansa reisieni yli ja niin oltiin sukupuolielimet parinkymmenen senttimetrin päässä toisistaan, vastakkain. Mari oli minun jalkojen välissä ja hänen jalkansa olivat minun päällä ja vieressä. Työntelin hitaasti esinahkaa terskan päällä ja katsoin mitä Mari tekee. Hänkin asetteli itseään parempaan asentoon ja kosketteli silmät kiinni varovasti jalkoväliään. Hänen ulompi jalkansa keikkui sohvan reunalla luiskahtaen aina alas. Tartuin häntä vasemmalla kädelläni pohkeen alta kiinni ja pyöräytin jalan käsitaipeeseeni lukkoon. Nyt oli molemmilla hyvä asento. Aloin vedellä tiuhempaan tahtiin käteen ja annoin itseni vajota hitaasti nautinnolliseen olotilaan, missä fantasiat ja mielikuvat alkavat vilistää mielessä ja mikään ulkopuolinen ei häiritse. Olin silmät kiinni ja muistelin Maria istumassa tuolissa ja vähentämässä vaatteitaan, seksikkäitä sääriä, kauniita rintoja, ruskeita silmiä ja piukkaa peppua. Raotin välillä silmiä ja katsoin hänen vartaloa, nännejä jotka nöpöttivät tummina pystyssä, sormia jotka rauhalliseen tahtiin pyörivät klitoriksen päällä ja harvakseltaan hän käytti yhtä sormeaan sisällään. Marin hengitys kiihtyi ja sormet pyörivät klitoriksen päällä. Hän saisi kohta orgasmin ja minä päinvastoin yritin välttää omaa orkkuani. Mielessä kun oli että jos kuitenkin vielä pääsisin tutustumaan hänen jalkoväliinsä. Hän pyöritti sormiaan kiihtyvään tahtiin ja täristi klitorista aina muutaman sekunnin välein vain liikuttamalla sormia nopeasti sivusuunnassa. Hän alkoi huokailla ääneen, aa, aah, mmmmm, ooh. Vauhti kiihtyi, jalat nykivät ja varpaat tekivät nopeita liikkeitä kainalossani. Sitten hän jännittyi ja päästi pitkään aaaah äänen ja värähteli hetken aikaa pitäen sormia tiukasti sisällään. Jalat jännittyivät ja rentoutuivat hitaasti muun vartalon mukana. Vau, siinäpä ihanan näköinen orgasmi, ajattelin ja huomasin hetkeksi unohtaneen itseni kokonaan. Halusin mielettömästi saada tuota pimppaa. Silitin häntä reiden sisäpuolelta ja kähisin,

- Mä tulen sun sisälle, ja huomasin että ääni oli hukkunut Marin orgasmin aikana jonnekin. 

- Odota, ei voi vielä koskea, Mari sanoi huohottaen

Hän nousi istumaan, siirtyi eteenpäin ja tuli ihan kiinni minuun.

- Mä voin hyväillä sua hetken jos sopii, hän sanoi

Sehän sopi minulle. Hän otti kalustani kiinni, taivutti sen suoraan ylöspäin ja alkoi runkata, hyväillen toisella kädellään vatsaani. Tuntui taivaalliselta. Vajosin taas ihanaan nautintoon ja silittelin häntä molemmin käsin sääristä ja pohkeista. Huokailin ja vääntelehdin nautinnosta. Otin hänen toisen jalkansa huulilleni, suutelin ja hyväilin varpaita ihan kipeenä siitä halusta mikä myllersi sisälläni. Mari jatkoi kaluni hyväilyä ja teki sitä kiduttavan hitaasti. En halunnut laueta hänen käsistään, halusin hänen sisälle.

- Joko mä voin tulla sinun sisälle, kuiskasin uudestaan

- Odota hetki, ei vielä, hän sanoi ja nautti selvästi tilanteesta. Sitten hän peruutti pienen matka taaksepäin ja kallistui pää kaluni yläpuolelle ja otti sen lämpimään suuhunsa. Aaah huokasin niin äänekkäästi, että Marillekin tuli selväksi, että nyt tuntuu hyvältä. Hän imi ja nuoli kalua juuri niin hitaasti ja hellästi että en voinut purkautua, enkä edes halunnut enää laueta minnekään muualle kuin hänen sisäänsä. Pitkän aikaa imettyään hän nousi ja konttasi päälleni suutelemaan minua. Otin kädellä kiinni kalustani ja silittelin sillä hänen reisiä ja peppua. Mari laskeutui alas, ohjasin kalun hänen häpyhuulille ja hän otti sen juurta myöten sisäänsä. Aah, olin päässyt sinne minne halusinkin. Pimppa oli tiukka ja märkä. Mari otti käsillään tukea rintakehästäni ja alkoi pyörittää peppuaan kaluni ympärillä ja nostella peppuaan edestakaisin kivikovan kaluni ympärillä. Tuntui aivan ihanalta ja nautin olostani jonkin aikaa alla työnnellen rennosti vastaan ja hyväillen hänen rintoja. Sitten oli minun vuoroni panna oikein kunnolla. Nousin istumaan ja käänsin hänet kevyesti alleni. Mari veti jalkoja hieman koukkuun ja levitti reisiä sen mitä tila sohvalla antoi myötä. Kun laskeuduin käsieni varaan hänen päälleen, hän oli minua reilusti lyhyempi ja pää oli rintakehän kohdalla kun olin kokonaan hänen sisällään. Aloin työnnellä litisevää liukasta reikää ja nautin suuresti hänen tuoksustaan ja mielettömästä kiimasta mikä valtasi molemmat. Taistelin orgasmia vastaan ja halusin että Mari tulee kanssani samaan aikaan. Pyöritin kalua tiukasti hänen vaginansa pohjassa ja välillä nousin polvilleni ja nain ihan terskan päällä vaginan suulla ja taas pohjaan asti, vetäen häntä lantiosta ja jaloista tiukasti itseeni päin. Pidin nilkoista kiinni, nuuskin jalkapohjat ja kävin kielellä läpi jokaisen kohdan varpaista sääriin. Mari pyöritti villisti päätään ja värisytti lantiotaan. Hän otti oman kätensä avuksi ja visputti taas sivuttais suunassa hurjalla vauhdilla klitoristaan. Tiesin, että kohta hän tulee. Kiihdytin vauhtia ja kuulin Marin hokevan, kohta kohta vielä vähän aah aah ja nyyt anna mulle... Salamoita sinkoili palleissani, sperma lähti liikkeelle ja suihkusi paineella Marin sisälle. Vapisin nautinnosta ja polvet tuntuivat pettävän alta. Kaaduin Marin päälle kalun yhä sykkiessä hänen sisällään.

- Ah sä olet aivan ihana, huohotin hengästyksissäni hänen päällään. Mari pyöritti kädet ympärilleni ja sanoin minun olen vielä ihanampi kuin ihana. Siinä me sitten hetken aikaa huohotettiin ja halailtiin. Kun olo oli hieman tasoittunut nostin Marin syliini ja kannoin makuuhuoneeseen. Sinä yönä naitiin vielä kolme kertaa uudestaan, ennen kuin lopulta laitettiin lämpimästi toistemme kainaloon nukkumaan. Muutaman tunnin yöunen jälkeen kun kello pirisi, kysyin vielä aamukahvilla Marilta, että jäikö vierailusta hyvä mieli ja hän sanoi että ei vaihtaisi sekunttiakaan pois.

- En minäkään, sanoin

Mari lähti siitä sitten rentoutuneena kokeisiinsa ja minä töihin...

14

22694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Justme

      vaikka laitoinkin sen nyt vahingossa pettämisosastolle. Tositarinoihin olisi kuulunut.

      • Wan

        Mahtava tarina.. lisää..
        Tohon ois itse halunnut tilalle..


    • lukija

      Menikö kerralla läpi ?

      • Justme

        vaan meni toiselle paikkakunnalle opiskelemaan. Ehkä hyvä niin vaikka kyllä minulla vähän ikävä on.


      • Justme
        Justme kirjoitti:

        vaan meni toiselle paikkakunnalle opiskelemaan. Ehkä hyvä niin vaikka kyllä minulla vähän ikävä on.

        sen yön jälkeen yöpynyt meillä vaan kun vieraili niin kävi vain ohikulkumatkalla piipahtamassa kahvilla tms.


    • A content Man

      ...on lahjoja, erittäin hyvä tarina. Keep the flag flying high! Kyllä hyvin todentuntuinen oli, mahtavaa kuvailua.

      Jatkoa odotellen! ;)

      • Justme

        mutta muita minun kirjoituksia löytyy tuolta tositarinoiden puolelta.


    • inssi

      Mainio tarina! :)

    • isoV

      www.sunpoint.net/~miina2002

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe