Dodo-hotel ja Ryanair

riikaan toukokuun puolivälissä

Olemme serkkuni kanssa menossa Riikaan toukokuun puolivälissä, hotelli on Dodo ja jonkin verran keskustan ulkopuolella, kenelläkään mitään kokemuksia hotellista, alueesta?? Ostimme halvat lennot ryanairilta ja varauksen yhteydessä valitsimme 0 bags, eli saammeko ottaa mitään tavaroita mukaamme? Käsimatkatavarat? Ruumaan ei siis voi laittaa mitään? Pystyykö varausta kenties muuttamaan? Rikollisuus on puhuttu asia Riikassa, kaksi nuorta tyttöä varmaan oikein riskiryhmä? Kiitos jo vastaajille etukäteen!

3

569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riganieki

      Ensinnäkin saatte ottaa käsimatkatavarat, vaikka on nolla bägs. Muutoksesta en tiedä, mutta kyllä luulisi ainakin kalliimpaan suuntaan onnistuvan. Saahan sieltä Ryanairin sivuilta fiksattua omaa varaustaan. Dodo on noin 1,5 - 2 km keskustasta. Hotelli on ihan siisti. Aamupala ei kuulu muuten hintaan. Sen saa kyllä erikseen maksaessa. Alue on aika haasteellinen vai miten sitä nyt kauniisti sanotaan. Siellä ei kannata yksin haahuilla hämärään aikaan. Raitiovaunu pysähtyy kyllä melko lähelle. Ette kuulu sen kummempaan riskiryhmään. Taksit teidän kandee varata huolella, jos käytätte. Helppo ja perushyvä on punainen Rellu/Ford s-max. 80001313 puh. nro kyljessä. Hinnatkin yleensä sitä mitä pitääkin. Älkää ihan kenen tahansa mä-näytän-teille-Riikaa -hampun matkaan lähtekö. Periaatteessa siis kuten muuallakin. Eikä olut maksa kymppiä missään raflassa ( ei pitäisi maksaa )

      • Riikaan toukokuun puolivälissä

        Kiitos vastauksesta todella paljon. Tuli vielä mieleen että kannattaako mennä lentokentältä hotelliin taksilla? Mennään lauantai iltana ja lento vasta kymmenen jälkeen siellä perillä. Liian riskialtista mennä julkisilla? Tai vaikeaa??


      • Riganieki
        Riikaan toukokuun puolivälissä kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta todella paljon. Tuli vielä mieleen että kannattaako mennä lentokentältä hotelliin taksilla? Mennään lauantai iltana ja lento vasta kymmenen jälkeen siellä perillä. Liian riskialtista mennä julkisilla? Tai vaikeaa??

        Helpoin illalla on mennä taksilla (siis satunnaisen matkailijan). Kysy kuitenkin lähtiessä hintaa ja sovi se. Ainakin ne mustat mersut tahtovat vain osoittaa mittaria, joka sitten raksuttaa niin tanan hätästä vauhtia. Dodolle pitäisi päästä hyvin alle 10 latilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe