Suomi lähtee kotiin

Valitan

Onni ei ole myötä tänään vaan USA voittaa viimeistään rankkareilla. Suomen voittoputki USA:sta on määrä katketa tänään.. siitä ei pästä yli eikä ympäri. Ei auta toivoa eikä uskoa muuta, mitä kohtalo ennalta on määrännyt.

18

1677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jälkipelihirmu

      perhana.Ajattelin jo luulla,että Suomi voittaisi,mutta tähän sekin toivo sitten lopsahti. Kyllä ottaa pattiin,kun kaikenlaiset kohtalotkin määräävät lopputuloksen,eikä ole enää mitään jännäämistä...samperin juukelis puukelis sentään!!!:-(((((

      • siirtämällä sitä

        Mutta nyt on USA:n apuna sellaiset voimat jotka auttaa heitä. Jos Suomi voittaa tänään niin ihmetellä täytyy Suomen taian pysyvyyttä ja Suomi ei häviä USA:lle kuin joskus ensi vuosikymmenen puolivälissä aikaisintaan. Mutta merkit viittaa että nyt on suuri vaara tulla turpiin katkeralla tavalla...eli USA:lle voitto onnella ja huonolla tuurilla.


      • nyt oli selvät merkit

        Ja valitettavasti tai onneksi ei aina merkit ole näin selvät ; ))


    • J.Potkukelkka

      Suomelle tulee tiukka peli, sillä viime pelissä Kanadaa vastaan Suomi oli altavastaaja ja nyt ollaa ennakkosuosikki. Silti tahdon uskoa, että voimme voittaa eli ei pidä vielä heittää pyyhettä kehään. Oma veikkaus pelistä on 4-2 Suomelle, vaikka helposti ei voittoa tulekaan. Parissa pelissä piilossa ollut Hagman tekee tänään 2 1 tehot. Huolestuttavaa on Leijonien loukkaantumiset, kuten Nummelin, joka pelaa lääkkeitten avulla uutisten mukaan. Silti Leijonat vie voiton taistelulla =)

      • rekko toivoo leijonille par...

        Kyllä Suomi varmasti USA:n päihittää! Ei heitetä kirvestä kaivoon vielä vaan otetaan se käyttöön. Minulla on kirves kotonani ja aion se kädessä kannustaa Suomen leijonat voittoon! Jos hävitään niin sitten mieluummin kirves kourassa ja saappaat jalassa! :) Veikkaukseni on 12-1 Suomelle!!!


    • Suomelle.

    • Yllättävän optimistinen

      ...niin parenpi vain kannustaa omia ja uskoa heihin, kuin maalata etukäteen piruja seinille. Jos hävitään, niin sitten hävitään. Itketään sitten eikä etukäteen. Ei ole mitään syytä, miksei Suomi voisi tänään voittaa. Yleensäkin ihmettelen miksi moni on aina "varma" häviöstä kun USA tulee vastaan, vaikka Suomella on viime vuosilta enemmän voittoja kuin häviöitä USA:ta vastaan. Eivät ne voitot pelkkää loputonta tuuriakaan ole, vaan Suomi on ihan yhtä hyvä kuin USA:kin. On se tietysti hyvä että kunnioitetaan vastustajaa ja otetaan homma vakavissaan. Kyllä Suomi tänään voittaa. Niin ainakin haluan uskoa :)

    • cccccp

      voittaa jäähy tilastot tänään ja ottelun puahahahaaaaaaa..

    • nitatar

      kyl suomi pelin voittaa..toivotaan ainakin,ei pidä olla liian pessimisti kun ei peli ole vielä edes alkanut.

    • Suomi voittaa

      Pelin 70% todennäköisyydellä.

    • näin on

      Suomi voittaa tänään,mutta seuraavaan matsiin voi sitten jo tyssätä.

    • pippelihirviö

      Äläs mene manailemaan tuollaisia sinä paholaisen lapsi. Kaivoon pitäisi heittää tuollaiset panettelijat. Minä vannon kautta kiven ja kannon että suomi tulee voittamaan tämän ottelun uljaalla taistelulla 5-3. Näin on kohtalo määrännyt jo aikojen alusta saakka!!

    • Ainakaan häviämiseen ei ole mikään pakko. Sen sijaan joukkueella on siksi paljon "virkamiehiä" taustalla, osa studiossa, että sopii toivoa, etteivät ohjeet, neuvot ja pelitaktiikat mene sekaisin. Yleensä pelit hävitään siksi, että konseptit ovat sekaisin.

    • Se on vaan hyvä, että suomi on ennenkin voittanut.Jos pelkkää kolikkoa heitetään, on mahdollisuudet 50/50, eikä siihen vaikuta entiset pelit. Todennäköisyyshän on meidän puolella. Kyseessä on taitopeli, jossa onnella on vai pieni merkitys. Jos on 3 erää parempi, kuin vastustaja, jolla on onni puolellaan, niin siltikin parempi joukkue yleensä korjaa potin. Jos kohtalo on olemassa, niin eikös tässä sitten voida alkaa tehdä mitä huvittaa jokainen. Kuitenkin kohtalo määrää tapahtumat. Eli eikun hyppäämään kerrostalon katolta, niin nähdään, onko tänään aika kuolla vai ei.

    • Siis mikä muu kansa kuin Suomi on ennen peliä hävinnyt ottelun On se kumma että sama juttu sulupölvesta toiseen. Nyt saa huutaa, Suomi voittoon. Ei siihen pystynyt Kanada niin kuis sitten USA. Liittykää Suomen Leijonien kannustusjoukkoihin Facebookissa.

    • Haluan uskoa, että Suomen poijjaat selviää tästä koitoksesta kunnialla, voitettiinhan me sentään Kanadakin, loppujen lopuksi!Mutta voitto vaatii taas samanlaisen hurmoksen ja asenteen, millä lähdettiin Kanadaa vastaan - sekä 1. Ylivoimapelit pitää saada taas toimimaan, 2. Jäähyaitiosta pitää pysyä poissa (viimeksi ihan liikaa) ja 3. Maalien viimeistely on saatava kuntoon, niitä on tehtävä ainakin se yksi enemmän kuin USA! Pidetään pojille peukkuja - toivotaan parasta, pelätään pahinta!!!

    • jos jodo

      anne niinimaa on kehissä niin kyllä vituttaa. suomi häviää , pelaajat töppäs kun meni pelaan parhaan pelindä canadaa vastaa. vaikka ei ollu mitään pakkoa pelata ???? vitun aasit. tänään sitten puristetaan mailaa oikeen kunolla ja otetaan taas niitä ääliö jäähyjä.

    • Valitan

      Päästäänkö edes jatkoajalle... Kun merkit on selvät ennalta Suomen häviöksi niin näin käy..ettei voiteta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansanedustaja vähättelee raakkutuhoa

      On ihan käsittämätöntä, että muuten niin ryhtilinjan puolueen jäsen vähättelee luonnonsuojelua ! Minäkin vastustan hait
      Maailman menoa
      406
      4646
    2. Mulle ei oo ketään missään

      Että turha tässä on enää ikävöidä mitään. Masennun lopullisesti ja häviän tältä planeetalta.
      Ikävä
      304
      2060
    3. Oletko nainen siis

      Ihastunut vai rakastunut?
      Ikävä
      64
      1955
    4. Mies rakkain

      Meidän rakkaus ei pala tulessakaan❤️‍🔥
      Ikävä
      42
      1835
    5. Laita kaivattusi

      Sukunimen ensimmäinen kirjain tähän. Katsotaan tuleeko osumia. 🙂
      Ikävä
      66
      1669
    6. Sinulle kaunis ihana yh...

      Kerro jotain lisää elämäntilanteestasi ja itsestäsi. 😊
      Ikävä
      66
      1635
    7. Karpo kujalla

      PrimeTimessä joku demari pyörittää Karpoa 100-0.
      Ähtäri
      46
      1527
    8. Vaikenen vaikka

      haluaisin sanoa sinulle niin paljon.
      Ikävä
      104
      1397
    9. Sointu Borg keikistelee vartaloa nuolevassa mekossa -Kohukaunotar Marika Fingerroos kuittaa "Mikä.."

      Sointu Borg ei jätä kylmäksi edes aikansa kohukaunotarta, Marika Fingerroosia. Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihd
      Kotimaiset julkkisjuorut
      18
      1374
    10. Näytit minulle

      aivan uudenlaisen maailman. Sellaisen, jossa peilien pinta ei ole säröillä. Ihastuin sinuun mitä paremmin opin sinut tun
      Ikävä
      46
      1308
    Aihe