Kokemuksia Sakaco Oy:sta

sdfg

Onko kellään kokemuksia kyseisen liikkeestä ja sen palveluista?

20

2141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta...

      mitä pelkäät? siis varastavatko rahasi vai ovatko myyjät huippuluokkaa jne... ? onhan toi nyt kohtuu iso ja jossainmäärin tunnettu liike, joten vähän sama kun kyselisi kokemuksia lähi Alepasta.

    • Ei paljoa

      Ostin Sakacosta Brig Dingo D265W -kumiveneen 2001. Ihan tavallisen ja rehdin oloinen alan liike, en havainnut asioidessani mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Myyjä oli ystävällisen asiallinen. Tuo kumivene on ollut minulla nyt 8 vuotta ja olen siihen hyvinkin tyytyväinen. Yhden reiän olen onnistunut siihen toheloimaan. Paikkaus onnistui hyvin. Käytin siihen veneen mukana tulleita paikkoja. Liiman olin kadottanut tai se oli kuivunut pilalle (en muista), mutta sain eräältä Zodiac-mieheltä vastaavaa liimaa ja käytin sitä. En tarvinnut paikkaukseen enkä ole tarvinnut veneen oston jälkeen mihinkään muuhunkaan Sakacon apua, joten liikkeen käyttäytymisestä ongelmatilanteissa en ole päässyt muodostamaan käsitystä.

      • Uusi paatti alla

        Tein viime talvena Sakacon kanssa kaupat uudesta veneestä, eikä ole mieleeni jäänyt mitään negatiivista sanottavaa. Veneen toimitus oli sovittu etukäteen tälle keväälle, ja kaikki meni niin kuin sovittu oli.


      • Mörkömiäs
        Uusi paatti alla kirjoitti:

        Tein viime talvena Sakacon kanssa kaupat uudesta veneestä, eikä ole mieleeni jäänyt mitään negatiivista sanottavaa. Veneen toimitus oli sovittu etukäteen tälle keväälle, ja kaikki meni niin kuin sovittu oli.

        Oli kerran vaikeuksia, kun yritin saada syyshuoltoa varten Mercuryn öljysuodatinta yms. Toinen kundi ei saanut ilmeisesti myydä mitään ja se toinen teki venekauppaa. Lopulta sain kuitenkin tarvitsemani kamat. Sittemmin olen siirtynyt asioimaan muualla noissa asioissa.


    • Talouden tunnusluvut

      Finder.fi mukaan tilikauden -09 tappio 107 000euroa ja tilikauden -10 tappio 187 000euroa. Elikkä hintataso on ainakin edullinen jos peilaa tulokseen.

      • Debitti

        Nämä on kyllä hyviä, Finderin "ilmaistunnuslukuja" ja amatöörikommentteja niihin. Sehän se kertookin yrityksestä paljon. Saisi lopettaa kokonaan nuo ilmaiset tuloksesta kertovat paikat. Amatöörit ja tulkinnat ovat vaarallinen yhdistelmä, enkä todellakaan ymmärrä mitä helvettiä kuuluu firman tulos luotettavuuten ostaa sieltä tavaraa ?


      • CiziaZ
        Debitti kirjoitti:

        Nämä on kyllä hyviä, Finderin "ilmaistunnuslukuja" ja amatöörikommentteja niihin. Sehän se kertookin yrityksestä paljon. Saisi lopettaa kokonaan nuo ilmaiset tuloksesta kertovat paikat. Amatöörit ja tulkinnat ovat vaarallinen yhdistelmä, enkä todellakaan ymmärrä mitä helvettiä kuuluu firman tulos luotettavuuten ostaa sieltä tavaraa ?

        Kohtuullisen luotettavia minusta nuo "ilmaistunnusluvut", firma konkassa ja debitti "ammattilainen" voipi siirtyä kyselemään kredittiä jostain muualta..


    • Kumpparin ostaja

      Ihme liike, yritin ostaa heiltä kumiveneen ja kauppa oli sovittu sekä toimitus huhtikuussa 2010 ja vielä ei ole venettä kuulunut? selityksiä on kyllä monenlaisia miksi ei pysty toimittamaan kyseistä pientä kumivenettä ja nyt on jo 2011 elokuun loppu.

    • veehoo74

      Ihan ok palvelua sain Sakacosta keväällä 2010, kun kyselin uusia Brig-kumiveneen aironhankaimia vanhojen murtuneiden tilalle. Uudet löytyivät hyllystä kohtuuhintaan. Jos olisin älynnyt tuoda vanhat hankaimet tullessani, olisin saanut uudet ilmaiseksi.

      Itse kumivenekin on kai joskus muinoin ko. liikkeestä ostettu, mutta siitä ostotapahtumasta en kyllä juurikaan muista. Vene sinänsä on toiminut ja kestänyt ihan hyvin.

    • Shark / 115 EFI

      Ostin sieltä Silver Sharkin ja trailerin v. 2008. Hinta oli kilpailukykyinen ja toimitus hoidettiin ajallansa ja juuri kuten oli sovittu. Paitsi, että sain paremman (kalliimman) kärryn kuin kaupassa oli soivittu. Kaikki huollot on siellä tehty ja myös yksi pieni takuujuttu. Ei mitään valittamista niissäkään. Hultojen hinta- ja aikatauluarviot ovat pitäneet hyvin..

      Hyvin myönteinen käsitys minulle on muodostunut kokemuksen kautta.. Eriksen täyty vielä mainita, että ovat vastanneet sähköposteihin aina tosi nopeasti, mikä antaa hyvän kuvan halusta palvella.

    • Ostrobotnia

      Kyllä vain, nopeasti vastasivat sähköpostilla laitettuun varaosatiedusteluun, kun kyselin osia perämoottoriin. Hinnatkin vaikuttivat olevan oikein kohtuulliset. Eipä muuta kuin tilaus matkaan, toimitusajaksi ilmoitettiin noin viikko. Nyt on kulunut 3 viikkoa ja olen laittanut kolme kyselyä toimituksen aikataulusta. Yhteenkään s-postiin ei ole vastattu. Odottavan aika on pitkä.

      • VoiMahoton10

        maksoitko ostokset etukäteen eli rahoititko heidän toimintaa ?


    • Ostrobotnia

      No en sentään maksanut mitään ennakkoon. Nyt kulunut 4 viikkoa ja hiljaista on varaosien tai vastausten suhteen. Liekö niin, että alle 100 euron tilauksia ei kannata toimitella tai asiakkaalle jatkokyselyihin vastailla. Jotta näin.

    • Tuliko kamat?

      Kuinka kävi toimituksen?

    • Kasvua?

      Lainaus nettisivuilta: "Nyt olemme yksi Suomen suurimmista veneiden sekä Mercury moottorien myyjistä ja kasvu jatkuu." ? Liikevaihto 2006 2,3milj. ja 2010 0,93milj.

      • brigisti

        Firma on konkurssissa ja Brig siirtynyt Marinew'lle... Sääli.


      • Harmi sinänsä
        brigisti kirjoitti:

        Firma on konkurssissa ja Brig siirtynyt Marinew'lle... Sääli.

        Aiemmat kuviot, että tavaraa ei myydäkään vaikka on tilattu ja luvattu. Sehän johtunee siitä että tavarantoimitajat vaativat käteismaksua myyjäfirmalta ja jos sitä ei ole antaa niin sitten ei liiku tavarakaan. Luotto on mennyt tavaran toimittajiin.
        Ja lopputulos on sitten toiminnan lopettaminen


    • Ei hyvä

      Ostin v 2008 Linder 460 Arkipin. Moottorin ohjausvaijerit painoivat polttoaineletkun liitintä niin, että moottori sammui vähän väliä. Ohjauslaite oli asennettu niin, että vaihteiston rattaat eivät loksahtaneet kunnolla paikalleen. Yksi kuomun kiinnittimistä oli asennettu 5 senttiä pieleen. Moottori väärässä korkeudessa. Potkurissa liian iso nousu.
      Tuossa joitakin ammattitaitoon liittyviä kokemuksia.

    • Anonyymi

      Ostin joskus vuosikymmeniä sitten Brig380 veneen heiltä ja maksimi koneen 30hv tähän mikä saa perään laittaa.Arvioisin että tällä kaasutettu jo 1500km eikä missään ole reikiä tullut.Eihän tämä vene ole vieläkään lopussa

      • Anonyymi

        Nyt on kyllä pakko kysyä mikä sai sinut nostamaan tämän ketjun tänne kaiken kansan ihmeteltäväksi?

        Tämän nostaminen täyttää kyllä roskaamisen tunnusmerkit.
        Kuten tietysti tämä minun vastauksenikin.

        Tuosta firmasta ei kyllä nykyisin tarvitse ostaa mitään. Sen verran ankea on heidän verkkosivunsa.

        Ps. jos sinulla pakkomielteenä nostella vanhoja ketjuja ylös, niin yritä etsiä jotakin hyödyllistä luettavaksi D.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe