Kokemuksia Sakaco Oy:sta

sdfg

Onko kellään kokemuksia kyseisen liikkeestä ja sen palveluista?

20

2071

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mutta...

   mitä pelkäät? siis varastavatko rahasi vai ovatko myyjät huippuluokkaa jne... ? onhan toi nyt kohtuu iso ja jossainmäärin tunnettu liike, joten vähän sama kun kyselisi kokemuksia lähi Alepasta.

  • Ei paljoa

   Ostin Sakacosta Brig Dingo D265W -kumiveneen 2001. Ihan tavallisen ja rehdin oloinen alan liike, en havainnut asioidessani mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Myyjä oli ystävällisen asiallinen. Tuo kumivene on ollut minulla nyt 8 vuotta ja olen siihen hyvinkin tyytyväinen. Yhden reiän olen onnistunut siihen toheloimaan. Paikkaus onnistui hyvin. Käytin siihen veneen mukana tulleita paikkoja. Liiman olin kadottanut tai se oli kuivunut pilalle (en muista), mutta sain eräältä Zodiac-mieheltä vastaavaa liimaa ja käytin sitä. En tarvinnut paikkaukseen enkä ole tarvinnut veneen oston jälkeen mihinkään muuhunkaan Sakacon apua, joten liikkeen käyttäytymisestä ongelmatilanteissa en ole päässyt muodostamaan käsitystä.

   • Uusi paatti alla

    Tein viime talvena Sakacon kanssa kaupat uudesta veneestä, eikä ole mieleeni jäänyt mitään negatiivista sanottavaa. Veneen toimitus oli sovittu etukäteen tälle keväälle, ja kaikki meni niin kuin sovittu oli.


   • Mörkömiäs
    Uusi paatti alla kirjoitti:

    Tein viime talvena Sakacon kanssa kaupat uudesta veneestä, eikä ole mieleeni jäänyt mitään negatiivista sanottavaa. Veneen toimitus oli sovittu etukäteen tälle keväälle, ja kaikki meni niin kuin sovittu oli.

    Oli kerran vaikeuksia, kun yritin saada syyshuoltoa varten Mercuryn öljysuodatinta yms. Toinen kundi ei saanut ilmeisesti myydä mitään ja se toinen teki venekauppaa. Lopulta sain kuitenkin tarvitsemani kamat. Sittemmin olen siirtynyt asioimaan muualla noissa asioissa.


  • Talouden tunnusluvut

   Finder.fi mukaan tilikauden -09 tappio 107 000euroa ja tilikauden -10 tappio 187 000euroa. Elikkä hintataso on ainakin edullinen jos peilaa tulokseen.

   • Debitti

    Nämä on kyllä hyviä, Finderin "ilmaistunnuslukuja" ja amatöörikommentteja niihin. Sehän se kertookin yrityksestä paljon. Saisi lopettaa kokonaan nuo ilmaiset tuloksesta kertovat paikat. Amatöörit ja tulkinnat ovat vaarallinen yhdistelmä, enkä todellakaan ymmärrä mitä helvettiä kuuluu firman tulos luotettavuuten ostaa sieltä tavaraa ?


   • CiziaZ
    Debitti kirjoitti:

    Nämä on kyllä hyviä, Finderin "ilmaistunnuslukuja" ja amatöörikommentteja niihin. Sehän se kertookin yrityksestä paljon. Saisi lopettaa kokonaan nuo ilmaiset tuloksesta kertovat paikat. Amatöörit ja tulkinnat ovat vaarallinen yhdistelmä, enkä todellakaan ymmärrä mitä helvettiä kuuluu firman tulos luotettavuuten ostaa sieltä tavaraa ?

    Kohtuullisen luotettavia minusta nuo "ilmaistunnusluvut", firma konkassa ja debitti "ammattilainen" voipi siirtyä kyselemään kredittiä jostain muualta..


  • Kumpparin ostaja

   Ihme liike, yritin ostaa heiltä kumiveneen ja kauppa oli sovittu sekä toimitus huhtikuussa 2010 ja vielä ei ole venettä kuulunut? selityksiä on kyllä monenlaisia miksi ei pysty toimittamaan kyseistä pientä kumivenettä ja nyt on jo 2011 elokuun loppu.

  • veehoo74

   Ihan ok palvelua sain Sakacosta keväällä 2010, kun kyselin uusia Brig-kumiveneen aironhankaimia vanhojen murtuneiden tilalle. Uudet löytyivät hyllystä kohtuuhintaan. Jos olisin älynnyt tuoda vanhat hankaimet tullessani, olisin saanut uudet ilmaiseksi.

   Itse kumivenekin on kai joskus muinoin ko. liikkeestä ostettu, mutta siitä ostotapahtumasta en kyllä juurikaan muista. Vene sinänsä on toiminut ja kestänyt ihan hyvin.

  • Shark / 115 EFI

   Ostin sieltä Silver Sharkin ja trailerin v. 2008. Hinta oli kilpailukykyinen ja toimitus hoidettiin ajallansa ja juuri kuten oli sovittu. Paitsi, että sain paremman (kalliimman) kärryn kuin kaupassa oli soivittu. Kaikki huollot on siellä tehty ja myös yksi pieni takuujuttu. Ei mitään valittamista niissäkään. Hultojen hinta- ja aikatauluarviot ovat pitäneet hyvin..

   Hyvin myönteinen käsitys minulle on muodostunut kokemuksen kautta.. Eriksen täyty vielä mainita, että ovat vastanneet sähköposteihin aina tosi nopeasti, mikä antaa hyvän kuvan halusta palvella.

  • Ostrobotnia

   Kyllä vain, nopeasti vastasivat sähköpostilla laitettuun varaosatiedusteluun, kun kyselin osia perämoottoriin. Hinnatkin vaikuttivat olevan oikein kohtuulliset. Eipä muuta kuin tilaus matkaan, toimitusajaksi ilmoitettiin noin viikko. Nyt on kulunut 3 viikkoa ja olen laittanut kolme kyselyä toimituksen aikataulusta. Yhteenkään s-postiin ei ole vastattu. Odottavan aika on pitkä.

   • VoiMahoton10

    maksoitko ostokset etukäteen eli rahoititko heidän toimintaa ?


  • Ostrobotnia

   No en sentään maksanut mitään ennakkoon. Nyt kulunut 4 viikkoa ja hiljaista on varaosien tai vastausten suhteen. Liekö niin, että alle 100 euron tilauksia ei kannata toimitella tai asiakkaalle jatkokyselyihin vastailla. Jotta näin.

  • Tuliko kamat?

   Kuinka kävi toimituksen?

  • Kasvua?

   Lainaus nettisivuilta: "Nyt olemme yksi Suomen suurimmista veneiden sekä Mercury moottorien myyjistä ja kasvu jatkuu." ? Liikevaihto 2006 2,3milj. ja 2010 0,93milj.

   • brigisti

    Firma on konkurssissa ja Brig siirtynyt Marinew'lle... Sääli.


   • Harmi sinänsä
    brigisti kirjoitti:

    Firma on konkurssissa ja Brig siirtynyt Marinew'lle... Sääli.

    Aiemmat kuviot, että tavaraa ei myydäkään vaikka on tilattu ja luvattu. Sehän johtunee siitä että tavarantoimitajat vaativat käteismaksua myyjäfirmalta ja jos sitä ei ole antaa niin sitten ei liiku tavarakaan. Luotto on mennyt tavaran toimittajiin.
    Ja lopputulos on sitten toiminnan lopettaminen


  • Ei hyvä

   Ostin v 2008 Linder 460 Arkipin. Moottorin ohjausvaijerit painoivat polttoaineletkun liitintä niin, että moottori sammui vähän väliä. Ohjauslaite oli asennettu niin, että vaihteiston rattaat eivät loksahtaneet kunnolla paikalleen. Yksi kuomun kiinnittimistä oli asennettu 5 senttiä pieleen. Moottori väärässä korkeudessa. Potkurissa liian iso nousu.
   Tuossa joitakin ammattitaitoon liittyviä kokemuksia.

  • Anonyymi

   Ostin joskus vuosikymmeniä sitten Brig380 veneen heiltä ja maksimi koneen 30hv tähän mikä saa perään laittaa.Arvioisin että tällä kaasutettu jo 1500km eikä missään ole reikiä tullut.Eihän tämä vene ole vieläkään lopussa

   • Anonyymi

    Nyt on kyllä pakko kysyä mikä sai sinut nostamaan tämän ketjun tänne kaiken kansan ihmeteltäväksi?

    Tämän nostaminen täyttää kyllä roskaamisen tunnusmerkit.
    Kuten tietysti tämä minun vastauksenikin.

    Tuosta firmasta ei kyllä nykyisin tarvitse ostaa mitään. Sen verran ankea on heidän verkkosivunsa.

    Ps. jos sinulla pakkomielteenä nostella vanhoja ketjuja ylös, niin yritä etsiä jotakin hyödyllistä luettavaksi D.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2537
  2. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   141
   2408
  3. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   92
   1926
  4. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   349
   1588
  5. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   62
   1389
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   77
   1241
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   61
   1106
  8. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   46
   1048
  9. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   96
   1047
  10. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   66
   978
  Aihe