Oinasmies + kaksosnainen

sarttza

Minkälaiset mahdollisuudet on suhteen onnistumiseen? En ole kauheasti näistä horoskoopeista perillä, mutta kaksonen ja oinas taitaa olla aivan erilaiset ihmiset?

13

5135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohta

      2 vuotta. Itse oon kaksonen ja avokkini oinas. Kaikki eivät usko, että tuo yhtälö on mahdollinen. Se onnistuu jos se pistää onnistumaan.Kärsivällisyyttä tarvitaan. Suuttuessaan oinas sanoo mitä sylki suuhun tuo, tiuskii ja saattapa olla mykkäkoulussa muutamia päiviä eli on hyvinkin kylmä. Tällöin on parempi ettet ärsytä häntä enempää vaan annat olla omissa oloissaan (itse oon sortunu moiseen). Kyllä se sieltä aikanaan leppyy. Meillä ei aina avokin kanssa ajatusmaailma kohtaa, ja näkemys asioista on erilainen. Monissa asioissa auttaa kun löytää vaihtoehdon joka miellyttää miolempia. Oinas on itsepäinen ja yrittää ehkä pomottaa. Älä anna periksi tai kohta joudut anelemaan polvillasi häneltä kaikkea mahdollista. Muista, että oinas tarvitsee tilaa ja omaa aikaa. Älä siis kahlitse. Kaikissa parisuhteissa on hyvät ja huonot puolensa. Oman oinaani kans mä tunnen oloni turvalliseksi ja rakastetuksi. Kokeilunhalua ja leikkisyyttä (myös makuuhuoneessa) löytyy ja itse voin sanoa, että elämäni parasta seikkailua käyn läpi tämän miehen kanssa. Joskus minusta tuntuu, että joissakin asioissa kisailemme huomaamattamme toisiamme vastaan (siis hyvässä mielessä) :) Oinaani on on maailman paras kokki ja auttaa minua kotitöissä. Joskus voisin sanoa, että siistimpi kuin minä :) Oinas tarvitsee virikkeitä tai hän kyllästyy pian. Oma mieheni pitää haasteista ja tekee parhaansa asioiden eteen. Suhteessa pärjää ja pääsee pitkälle kun muistaa, että asioilla on tapana järjestyä, jos vaan olette avoimia ja puhutte asioista. Itse olen löytänyt itsestäni paljon sellaisia asioita, joita en koskaan aiemmin itsestäni tiennyt. En ole katunut päivääkään jotka olen saanut viettää tämän miehen kanssa. Tietenkin riippuu ihan ihmisestä millainen hän on muuten. Älä usko pelkkiä horoskooppeja. Omalla miehelläni on kyllä moniakin oinaan piirteitä sekä hyviä, että huonoja. Jah niin.. Monet manaavat sitä kuinka oinas pettää. Ei pidä paikkaansa. Tai voihan jotkut sitä tehdä, mutta omani on ollut 110%:sti uskollinen. Itse en myöskään ole moiseen sortunut. Miksi pitäisi, kun suhteessa on kaikki palaset kohdallaan? Ainahan voit kokeilla tulisiko teillä mitään vakavampaa. Et sinä siinä mitään menetä. Ota vaan oinasta sarvista :D Toivotan sulle onnea tämän miehen kesytykseen.

      • kadehdin..

        sua, ihanalta kuulostaa. Mutta siitä suuttumisesta sanoisin että kuulosti ihan kaksosmiehen käytökseltä. Panee epäilemään näitä horoskooppeja.


      • asoita
        kadehdin.. kirjoitti:

        sua, ihanalta kuulostaa. Mutta siitä suuttumisesta sanoisin että kuulosti ihan kaksosmiehen käytökseltä. Panee epäilemään näitä horoskooppeja.

        kaksosnaisena osaan myös noita mitä oinaski suuttuessaan. Tosin oma mykkäkoulu ei kestä ehkä puolta tuntia pitempään :) Itse jos sanon jotain pahaa toiselle pyydän myös anteeksi. Toisin kuin oinasmieheni hänelle se on niin suuri kynnys että moista sanaa kuin "anteeksi" kuulee harvoin. Syyksi hän sanoo aina sen ettei koe itse tehneensä väärin ja siksi ei ole tarvetta pyytää anteeksi. Vaikka hänelle kuinka selittaisin miten itse asia koen ja miltä tuntuu niin se ei mene hänelle jakeluun. Tämä tietenkin harmittaa ja itse kun tulistun saatan vetää vanhat asiat mukaan. Kun mies sitten aikanaan pyytää anteeksi se tuntuu pieneltä ihmeeltä :) Mutta onneksi tuollaisia on harvoin. Yleensä riidat jos niitä voi ees sanoa riidoiksi, johtuvat pienistä ja mitättömistä asioista jotka paisuvat kun kumpikin ärsyttää toista. Mutta kunnon riita harvoin tapahtumana puhdistaa ilmapiiriä kun on saanut karjua, huutaa,kiljua, itkeä ja lopuksi pyytää ja saada anteeksi ja nauraa ja halata sovinnon merkiksi. Jos haluat ja etenkin jos kiinnostaa keskustella aiheesta lisää niin laita mese ossus.


      • *****

        Olen ollut oinasmiehen kanssa avoliitossa jo kohta 2 vuotta. Matkamme varrella olen huomannut, että oinasmieheni on hyvin seksistinen. Hän katselee hyvin avoimesti lähes kaikkia vastakkaisen sukupuolen edustajia ollessamme jossain ulkona ja saattaa toisinaan myös kehaista heitä minun kuullen. Hän on myös aktiivinen nettipornon katsoja, mikä ei kylläkään ole ongelma. Ollessamme isommalla porukalla juhlimassa, oinasmies saattaa heittää seurueemme muille naisille hyvin kaksimielistä juttua ja flirttaillee jatkuvasti. Oinasmieheni on myös hyvin sidoksissa vielä entisiin tyttöystäviinsä ja saattaa olla näiden kanssa yhteydessä useitakin kertoja kuukaudessa.
        Ongelmaksi tämä on alkanut muodostua siksi, että itseäni petettiin tylysti edellisessä parisuhteessa jopa vuoden ajan, vaikka kaiken piti olla hyvin (näin tämä mies itsekin sanoi) ja syytä pettämiselle ei koskaan selvinnyt. Nyt pelkään, että tämä oinasmieheni tekee saman. Hän ei seurassani koskaan vastaa exiensä puheluihin tai ainakin poistuu muualle puhumaan. Tiedän myös, että oinasmieheni on auttanut erästä exäänsä rahallisesti kertomatta tästä yhtään mitään minulle. Kyseessä oli suuri summa kuitenkin. Oinasmieheni nauttii muiden naisten huomiosta ihan avoimesti eikä ymmärrä, että minä saatan pahoittaa mieleni siitä, että vieraita/puolituttuja naisia tunkee välillä lähes syliin asti.

        Olen tässä nyt miettinyt mitä pitäisi tehdä ja mitä tuon oinaan päässä liikkuu, kun hän ei tyypilliseen tapaansa puhu tunteistaan mitään. Sanoo kyllä rakastavansa ja tahtovansa olla minun kanssa, mutta silti teoillaan loukkaa lähes toistuvasti. Olen yrittänyt olla ahdistamatta häntä ja olen antanut tilaa ja aikaa olla omien ystäviensä kanssa, mutta en silti voi olla ajattelematta sitä, mitä siellä mahtaakaan tapahtua kun en ole läsnä, kun läsnä ollessanikin meno on välillä vähintäänkin kyseenalaista...
        Onko oinasmieheni vain ajattelematon, eikä oikeasti tarkoita tällä mitään pahaa? vai onko hän itserakas paskiainen, joka pettää kun vaan saa tilaisuuden? Kaksin ollessamme hän on mitä rakastettavin ja ihanin ihminen, mutta kaikki tämä menettää merkityksenä seuraavan kerran kun lähdemme kaveriporukalla ulos ja hän päättää ruveta kommentoimaan muita naisia..

        Laitoin tämän viestin tänne, enkä oinas-palstalle, sen takia että uskon täällä muiden kaksosnaisten ymmärtävän omat tunteeni tässä asiassa...


    • Nimetön

      Seitsemän vuotta silkkaa helvettiä takana. Itsepäinen, viinaanmenevä egoisti, joka ei koskaan myöntänyt tehneensä virhettä.

      • juulia

        25 vuotta oinaan kanssa, ei viinaa, mutta aina mielestään oikeassa, ja jos minä erimieltä, olin henkilökohtaisesti vastaan häntä , hänen mielestään... koko ajan olin ja elin varuillaan milloin sanon tai teen jotaan väärin...aina tuli sanomista...tein miten vaan... loppujen lopuksi en enää välittänyt... olin joka tapaksessa jotain mikä oli väärin... kävin parturissa liian usein, vääränlaiset vaatteet... en olisi saanut näyttää miltään...mun olis pitäny ajatella asioista samoin, olla aina samaa mieltä...asioista, joissa ei ees ooo oikeaa tai väärää vaan mielipiteitä...mut ku oon vaimo, ni siks... hei , tää kaksostyttö sai tarpeekseen... jos mul joskus on mies...ehkei oo koskaan...ku en ehkä enää koskaan halua...nii se mies taatusti ei oo oinas eikä kaksonen, mut se kaksonen onki ihan toinen juttu....nii, mie ite oon kaksonen... oinaasta positiivista, uskollinen!!!!!! mut iso miinus ku koko ajan pitää olla oikeassa, tietää toisen ajatukaetkin, muka...siis haluaa hallita!!!!!!!!!!!!!!!


    • ei, ei, ei

      oinaita en voi sietää

    • floristi

      asti ollut verraton yhteiselo. 6 vuotta avoliitossa ja kihloissa. Molemminpuolinen kunnioitus ja yhteisten harrastustan parissa liikuttu. Ja joka päivä olemme yhdessä, koska olemme eläkeläisiä. No, ehkä elämä on hionut särmät jo pyöreiksi. Mutta joka tapauksessa vietämme ihanaa elämää yhdessä koiramme mukaan lukien. Oinas ainakin minulle sopii. Muitakin horoskoopin merkkejä olen tavannut.

      • ja oinas nainen

        Vaikea mutta niin antoinen suhde oli sen 5 vuotta minkä kesti enne kuin nainen päätti että ei tule tarpeeksi virikkeitä siispä suhde loppui...ja laakista "niin oinaan tapaista"mielenkiintoisia noi oinas naiset yleensä hyvä ja antoisa suhde mutta varmaan takaisin leijona naiseen jos löytyy sopiva...helppo ja yksinkertainen verrattuna oinaaseen.


    • nainen 86

      itse olen seurustellut puoli vuotta oinasmiehen kanssa. Vedimme toisiamme puoleemme heti ensitapaamisesta lähtien, kaikki on sen jälkeen ollutkin hyvinkin intohimoista ja tulista. Seksi on aivan mahtavaa! parempaa suhdetta en olisi voinut toivoa, älkää menettäkö hermojanne yrittäessänne oinasmiehen kanssa, vaan antakaa mennä!

    • gepard1

      Hei kaikki kaikkien merkkien edustajat! Mä en oo seurustellu juur koskaan koskaan en oo ollut kihloissa tai naimisissa myöskään. Oinasmies vahtii mua hän oli vielä eilen vilpittömin KAIKISTA KOSKAAN tuntemistani miehistä! (Eka joka mua on todella suudellut). No nyt haluaisin myös tutustua yhteen Kaksosmieheen ite oon Kaksosnainen. O-ou, ooh God! Hilp me!

    • nyääääh

      No tässä on menty nyt 8 vuotta yhteistä taivalta ja mielestäni parempaa en voisi toivoa! Tosin kumpikaan ei ehkä ihan täydellisesti vastata aurinkomerkkejämme, itse olen kaksoseksi aika rauhallinen ja mies taas oinaaksi melko kiltti. Kunnianhimoa ja itsepäisyyttä kyllä häneltä löytyy, samoin kuin itse olen firttaileva ja oikukas, mutta hyvin meillä on mennyt. Koen löytäneeni sen oikean. Ja kuten joku tuossa sanoikin, niin myös oma oinaani on todella vilpitön ja ystävällinen.

    • Onneakaksonenoinas

      16 vuotta on mennyt ja edelleen yhdessä jatketaan.. Välillä töyssyjä, mutta päämärä pitää :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe