KIITOKSIA EKSYTYKSESTÄ KAARNEENPOJILLE

esitys-eksytys

Toinen jalka ei voi olla maailmassa ja toinen jalka kristillisyydessä. Ei tarvita mitään "uusia tulkintoja" ja viihdettä - se viihde nimittäin vieroittaa pois ristillisyydestä.

11

637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viihdettä -

      Raattamaa on aikoinansa sanonut:Ei kristillisyyttä ole koskaan lauluilla rakennettu. Neuvostoliitossa oli sirkushuveja-ja leipää kansalle.

      • teuta

        Valtio antoi huvia ja leipää, mitäpä iivana muusta, ai niin tiatua sanoi et pallit pois . Eihän svetlana mitään tarvi.


      • - Jeesuslainen

        Raattamaa eli 1800 luvulla, tiesitkö sen ja oli 1700 syntyneen ajatussuunnan pietisti vakaumukseltaan. Tuon ajan kurjissa ja köyhissä olosuhteissa saattoi kaunis laulu kuulostaa rahvaan korvaan synniltä, ymmärrän Raattamaata hänen aikanaan. Jeesus elää tänäänkin ja lahjoittaa meille lahjaksi oman vanhurskautensa ja me iloitsemme siitä USKOSSA. Jätämme Raattamaan Herran lepoon ja keskitymme vuonna 2009 kuuntelemaan kauniita hengellisiä lauluja erilaisilla soittimilla säestäen. Niin kuin Raamatusta voimme lukea, niin tällä tavalla Jumalan ihmiset ovat jo useita tuhansia vuosia tehneet. Kiitos Herralle. Pietismin lakihenkinen aikakausi 1700 luvulta alkaen aina näihin päiviin asti on ollut hyvin turmiollinen kristikansalle monessakin mielessä. Jeesus on lykätty syrjemmälle, ilo ja kristityn vapaus on kaikonnut, murhe ja ainainen huokailu on nostettu Jeesuksen sijalle autuuden perustukseksi. Ei ole näistä perusteista apua tämän ajan ongelmiin. Jeesus on palautettava Herraksi koko maailman laajuiseen seurakuntaan.


    • tiatua

      Omavanhurskaus joka nojaa siihen mitä ihminen on ei siedä viidettä. Viihteessä ei ole mitään syntiä silloin kun ei viihdytellä synnillä, kuten esimerkiksi huoraamalla taikka viinasta juopumalla, varastamalla taikka kristittyjä tuomitsemalla, kuten esimerkiksi sinä teit. Omavanhurskaus perkele nauttii Kristuksen lahjoittaman vanhurskauden halveksimisesta vähättelystä ja pois kieltämisestä. Omavanhurskaus nauttii kun kristitty kienurtelee pirun pihdeissä tuskissaan. Avaalalle ehdotan pitkää mustaa viittaa ylle, paljasta päälakea ja kiipeämistä korkean pylvään nokkaan, sekä pallien luovuttamista valtiolle fanfaarien soidessa. Ei tule kiusausta nauttia seksistäkään.

    • Saara

      ilosanomaa! Jos tässä nyt oli toinen jalka maailmassa, niin sehän oli siellä evankelioimassa, aivan kuten sana kehoittaa! Sinun osasi on se, joka on surullinen: et tunne vielä Jeesusta ollenkaan, vaan pilkkaat ja syljet Hänen päällensä! Mieti sitä ja rukoile armoa!

      • - Jeesuslainen

        Hänellä on vielä tekemättä parannus omasta pyhyydestä. Samassa tilassa vuosikymmeini eläneenä tiedän kyllä tämän avaajakaverin ahdistuksen omakohtaisesti, se on totta ja todellinen. Kauniin musiikin soidessa nämä ihmiset valtaa todellinen ja aito ahdistus ja pelko. He eivät siis suinkaan pelleile täällä vaan ovat aivan sydämensä asialla. Vasta Kristuksessa poistuu tämä muihin ihmisiin ja kulttuuriin kohdistuva (pelottelemalla kasvatettu) pelko ja ahdistus, joka estää Kristittyä menemästä VAPAANA muiden ihmisten pariin. Jumalan ihmisenä ja armahdettuna syntisenä, mutta kuitenkin tasavertaisena kaikkien muiden ihmisten kanssa. Silloin me lähestymme kaikkia ihmisiä lempeästi hymillen, kerromme lempeästi heille Jeesuksestamme. Ei sellaisena kireänä vakavana yli kriittisenä ja korvat lukossa toiseen suuntaan, kun eristäytynyt ihminen lähestii "muita". "Te saatanat, tehkää nyt ju....lauta parannus nyt heti, taikka te menette h...vettiin." Omavanhurskaan ihmisen kurttuotsassa on kauas loistava lappu jossa lukee, "Tule sinäkin tähän samaan ahditukseen jossa minä elän." Mutta kun me Kristuksen vapaina lähestymme hymyille uskosta osattomia, silloin he eivät koe meitä joltakin korokkeelta puhuviksi yli-ihmisiksi, vaan ystävikseen joilla on todellinen sydämen halu auttaa kulkemalla rinnalla, kuuntelmalla ja olemalla aidosti kiinnostunut myös näistä henkilöistä jolle Jeesuksestamme kerromme.


    • Sinulle lienee rakkauden kaksoiskäsky tuttu. Ajatteleppa mitä se on? Miten se koskee itseäsi? Kuka on lähimmäisesi? Ajatteleppa, jos onkin niin, että sinua tuomitaan viimeisellä tuomiolla siitä miten olet suhtautunut "kaarneenpoika-ilmiöön". Edellyttäen, että he ovat sinulle lähimmäisiä. Nimittäin tuollainen tuomiohenki on syntiä, josta huomautan sinua siksi, ettei sinulle kävisi huonosti. 1. kor 13: Suurin on rakkaus 1. Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. 2. Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään. 3. Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuisi rakkaus, en sillä mitään voittaisi.

      • teutatess

        Avaajan pitää tarkasti ajattelemaan, sinun sanojasi.


    • kyllä avaaja

      sotkee kuorolaiset ja kaarneenpojat. Luulenpa, että kaarneenpojat ovat keskimäärin vanhempaa väkeä, kuin tuolla näkyvät kuorolaiset. Useassa aikaisemmasakin avauksessa kaarneenpoika-nimitystä on käytetty halventavana nimityksenä. Uskompa kuitenkin, että he ovat ylpeitä siitä pilkasta joka heidän osakseen herätysliikkeen wanna be tyypeiltä. Pohjatuulta, luulen.

      • tuntuu, että

        avaaja kuuluu käärmeenpoikiin.


      • teuta
        tuntuu, että kirjoitti:

        avaaja kuuluu käärmeenpoikiin.

        Käärmeenpojat, yleensä syövät äitinsä !


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      3972
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      120
      1551
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1366
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1224
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1108
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1066
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1018
    Aihe