Kysymyksiä teille muille

Onneton-olento

Mitkä ruuat on helppoja oksentaa? Mulla; Helpot - Jätski, pirtelöt, vanukkaat, kermavaahto, letut kunhan puree hyvin, porkkanat (joiden ei tarvis ees tulla ylös), kaakao, maito, digestive-keksit kun kastaa maitoon tai veteen En koskaan ole vielä oksentanut karkkia, tuleeko se ylös helposti vaikka jogurtin/maidon/vanukkaan/nesteiden kanssa? Entä miten voisi oksentaa mahdollisimman äänettä? Jätski, jogurtti ja vanukkaat tulee aina ihan ilman mitään ääntä, mutta kaikki mikä ei ole nestemäistä, tule yskien ja kakien, LUJAA. Siksi yleisissä vessoissa ei juuri oksut onnistu. Vatsalihaksilla oksu on kuulemma äänetöntä ja helppoa, kuinka se tehdään? Oksentaminen on minulle yhä vaikeaa sormin, hammasharjaa en käytä koska sillä saan kurkkuni nopeasti tuhotuksi. Kun te oksennatte, tuleeko teillä tavara pienissä erissä, vai "räjähtääkö" kaikki suoraan pönttöön? Kauanko teillä yleensä menee tässä touhussa? Mulla semmonen reilu puoli tuntia. Oksentaminen on yhä vaikeaa mutta kun sitä kerran saa "auki tien mahaan", kaikki alkaakin tulla ulos voimalla. Joskus taas käy niinkin huonosti että edes jogurtti ei tule ulos... Älkää valittako, että tämä on epäterveellistä, olen tehnyt tätä jo reilun vuoden ja tiedän ettei tällaiseen helvettiin tule "ryhtyä". Olen jo niin syvällä koukussa etten vain voi lopettaa

9

1737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saattavat

      ärsyyntyä pahastikkin mutta ei me välitetä niistä. Mulla on aika lailla samat asiat, eli maitotuotteet, kasvikset (tosin ne sais jäädäkkin :>), keksit, keitot ja paljon nestettä sisältävät ruoat. Vaikeimmat on toffee, tumma suklaa,laku, pulla, leipä, raskaat ja rasvaiset ruoat. Semmoiset keksi-riisisuklaa karkit, suklaa täytepastillit ym. rouskahtavat tulevat ihan hyvin jos juo nestettä mukana. Vaahto-toffee-viinikumikarkit jäävät kiinni ja ovat limaisia. Älä työnnä sormia liian syvälle kurkkuu, kakomisen aiheuttaa tahtomaton refleksi, kokeile sen sijaan kutittaa sormen päillä kurkkua (miula auttaa) Vatsalla oksentamista ei voi opettaa se pitää hokata ite, ite autan vielä kädellä vatsaa painaen. Touhuun menee puolesta tunnista 40 minuuttiin, alku hankala, mut eka oksu tosi raju ja siitä eteenpäin helppoa. Pidän välillä hengähdys tauon, pesen käden ja juon vähän vettä (yleensä siinä vaiheessa kun nousen ylös alkaa oksettaa). Ymmärrän sinua, olen samassa pattitilanteessa, minkäs teet, itse me tie valittiin...

    • mikähän olis helpointa

      Heitä helvettiin tuo touhu! Kymmenen vuoden päästä mietit, olinkohan kovin viisas. Kyllähän sitä vuodessa koukahtaa, mutta niin kauan kuin se on leikkiä niin sen voi myös lopettaa! Kun olet todella syvällä "touhussa" niin et kysele enää mikä olis helppoa oksentaa, silloin oksennetaan ja kärsitään. Kaikki rytmihäiriöt, sairaalakierteet ja hampaiden tuhoutumisen jälkeen, en voi muuta sanoa kuin että mene hoitoon, jos et pysty lopettamaan, mutta älkää ruvetko vaikealla sairaudella pelleilemään tai Elvistelemään!

      • Onneton-olento

        Mä olen kyllä jo ollut letkussa, psykiatrian osastoilla, lukemattomissa painokontrolloissa ja ensiavussakin sydämen ongelmien vuoksi, kyllä mä tiedän miten helvetin sairasta tää touhu on mutta en vaan pysty lopettamaan. Ja keltään ei ole pois jos näin teen, keltään ei ole pois jos sitten kuolen.


      • syyttelyä
        Onneton-olento kirjoitti:

        Mä olen kyllä jo ollut letkussa, psykiatrian osastoilla, lukemattomissa painokontrolloissa ja ensiavussakin sydämen ongelmien vuoksi, kyllä mä tiedän miten helvetin sairasta tää touhu on mutta en vaan pysty lopettamaan. Ja keltään ei ole pois jos näin teen, keltään ei ole pois jos sitten kuolen.

        Turha syytellä toisia jos täällä jakaa kokemuksia! Tuskin vaikuttaa kauheesti bulimiaan se että keskustelee ruuista, mitkä on helppoja/vaikeita. Äh, ymmärrän sun pointin mutta kuitenkin.... EI TÄÄLLÄ MONI VARMAANKAAN ELVISTELYMIELESSÄ KIRJOTTELE! Mutta niin aiheeseen... Itekkään en työnnä sormia kovin syvälle, kutitan kurkkua sormilla, se on toiminu. Seison aika kyyryssä ja painan toisella kädellä ylävatsaa. Ruuasta riippuen, välillä tulee hirveellä paineella ulos et oikeen sattuu ja välillä pienemmissä erissä. Oksentamiseen menee ehkä noin 5-10 min. Syön paljon pastaruokia kermaisten kastikkeiden kanssa, pizzaa, keittoja ym. Ihan hyvin tulee ylös ku ottaa ruokailun yhteydessä usein pieniä huikkia vettä (etenkin pizzan ym. kanssa)


    • morooooo

      Ihan se on sama mitä oot syönyt, kun työnnät sormen kurkkuun missä on niin sanottu läppä, koskettelet sitä jolloin tie mahasta suuhun aukeaa. ja itsellenikin on vaikeaa oksentaa hiljaa, mutta mulla menee aikaa n. 5min

    • Kaikukuu

      Jotenkin niin surullista lukea tätä. Itekkin yritin tänään oksentaa, mutta sitten tajusin, etten voi lähteä tähän helvettiin mukaan. Olen niin pahoillani teidän puolestanne. Toivottavasti pääsette tuosta kierteestä vielä irti. Mutta kaikkea hyvää elämään, onnea ja tsemppiä!

    • 188881

      En vaan voi ymmärtää ihmisiä jotka kertoo vinkkejä muille tämmösillä palstoilla. Haluatteko tosissanne muillekin samanlaisen traagisen elämän joka teillä jo oletetusti on koska täällä pyöritte.

      • Anonyymi

        Mä voin. 24v kakara.
        ja mulla
        "ei pitäis olla hampaita, letkuissa ja hiukset menny ajat sitten, herranjestas". Oon oksentanu 3vuotiaasta asti.
        Oon käyny läpi syömishäiriöklinikat ja terapiat, heh heh xD mulla on yksinkertainen vastaus: KAIKKI tulee kyllä ylös kun sen osaa, siis ihan kaikki.
        Voisin olla buffeteissa (varsinki kiinalaisissa/thaikku jne loputtomiin...) <3 tänään vois.
        Eli: oon bulimikko, en häpee sitä VAIKKA TEIDÄN että joidenki kommentissa on "surullista, säälittävää, lopettakaa ennen kun kuolette..."
        Mä kuolen ainakin onnellisena sitten:)
        Kaikki jotka tajuu mitä ajan takaa, respect 👍


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe