Venezuelaan ei enää valmismatkoja?

Ihmetystä*

Tietääkö kukaan miksei kukaan kotimainen tai Ruotsalainenkaan matkatoimisto tunnu tekevän enää valmismatkoja Isla de margaritaan? Finnmatkojen esitteestä kohde löytyy mutta olivat esitteen painon jälkeen päättäneet ettei kohde tulekkaan myyntiin. Helmikuussa 2010 oli tarkoitus sinne lähteä.

16

2839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juupelis.

      Taitaa olla loppujenlopuksi niin vähän menijöitä sinne ettei ole kannattavaa. Eikä siellä kyllä mitään kovin erikoista ollutkaan.

      • huugoo

        taidatpa juupelis olla hiukan höhlä


    • voi hyvä Jesu

      Ottaa vähän kupoliin, ei ihan kauheesti mut kohtalaisesti. Siis luulevatko - excuse my french - jotku puupäät että Venezuela on VAIN yhtä kuin Isla de Margarita? Jos joku matkatoimisto ei tee matkoja Islalle, joka on kohtalaisen tylsä turistikohde ja sieltä vähimmästä päästä aitoa venezuelalaista kulttuuria, niin millä ihmeen logiikalla se tarkottaa että V:hen ei tehtäis enää valmismatkoja? En osaa just nyt tältä istumalta sanoa mitkä kaikki tstot Venezuelaan matkoja tekee, ei niitä hirveesti olla koskaan tehty mutta eilen sattumalta ainakin selasin tota Aventuran esitetta ja niillä on kyllä Venezuela repertuaarissa, kahden viikon matka; siin on Angelin putokset, Amazonin viidakkoa ja erilaisia kyliä ja retkiä, Caracasissakin käydään.

    • Perdone

      ratkaisee vaikka oudon tyypin vetämään sosialistimaahan olisi jollain harvalla kuinka hinku! Kuuluu nykyään yhtä epävarmoihin maihin kuin Bolivia ja Kolumbia. Pääsee sinne kuitenkin milloin vain ja aika edullisestikin, jos osaa itse ostaa liput ja mennä koneisiin jotka jostain kautta sinne suuntaa; menee niitä kuitenkin! Laita haku päälle ja kuittaa tiketti!

    • liubhg

      eipä siellä margaritalla ole, kuin se hotelli ja ranta. jos haluatte nähdä oikeaa venezuelaa esittäkää toiveenne, järjestän teille kaiken paikanpäältä. appiukollani posada cariaco/saucedo.ssa.estado.sucre n.1h.veneellä isla de margaritalle. on 15huoneistoa ja oma ranta, ei muita turisteja.retkiä voin järjestää minne haluatte.suosittelen venezuelaa kaikille reippaille seikkailun haluisille. otappa yhteyttä kerron tarkemmin ja kuulen mielelläni mitä matkaltasi haluat. t.mikko [email protected]

      • Mr. Robinsson

        Pystyttekö järjestää retken Hangon saaristoon? Lisäksi mä haluaisin että mulla olis lomalla oma poni, hattarakone ja pakastin täynnä jätskii. Onnistuuko? Se olis paras seikkailu ikinä...


      • iugb
        Mr. Robinsson kirjoitti:

        Pystyttekö järjestää retken Hangon saaristoon? Lisäksi mä haluaisin että mulla olis lomalla oma poni, hattarakone ja pakastin täynnä jätskii. Onnistuuko? Se olis paras seikkailu ikinä...

        onnistuu, muttei sulle, ahahaaa...


      • varmaan onnistuu
        Mr. Robinsson kirjoitti:

        Pystyttekö järjestää retken Hangon saaristoon? Lisäksi mä haluaisin että mulla olis lomalla oma poni, hattarakone ja pakastin täynnä jätskii. Onnistuuko? Se olis paras seikkailu ikinä...

        Aika suuret on sulla vaatimukset, varmaan tollasen hattarakoneen ja pakastimen täynnä jätskiä pystyy jonkun venezuelalaisen kaupungin johki hotelliin järjestämään jollain ilveellä, enkä usko että tietyillä seuduilla sen poninkaan hankkiminen käyttöön tuottais ongelmia. Jos ei oo niin väliä että minne päin siellä ja millasessa hotellissa tai posadassa asuisit, niin mikäs siinä, mutta se tässä jäi hämäräks että missä päin Venezuelaa sijaitsee Hanko? Ilmeisesti joku pikkupaikka, oisko joku saksalaiskaupunki, niitähän siellä on myös. Et varmaan kuitenkaan Suomen Hankoa tarkottanu, tässä kun keskustellaan Venezuelan matkoista.


      • hate

        posadapa hyvinkin,joulukuussa 2007 kolme viikkoa Cochen saarella oli yhtä löhölomaa parhaimmillaan.Ensin Finmatkat lopettivat matkat tuonne Cochelle ja nyt Isla Margaritallekkaan ei enää tehdä valmismatkoja,surullista.


      • Tarzaan

        Vieläkö avuntarjous venezuelaan voimassa? Ollaan varattu lennot ja nyt pitäisi alkaa suunnitella mitä tekisi paikan päällä :)

        Sähköpostisi ei toiminut enää.


    • on---

      liian vaarallinen. Ihmisiä ryöstetään jatkuvasti ja muutenkin olot liian epävakaat. Monet matkanjärjestäjät eivät halua riskeerata laittamalla ihmisiä sinne.

      • äklm

        joo, parempi pysyy vaan täällä tai korkeentaan 1vko.kesäkuussa rodoksella.sielt saa sentään lihapullii ja presedentti kahviaki ja voi maksaa euroilla..finnairiki vie perille ja lähes joka ravintolassa puhutaan suomee..


      • JBG

        Hölynpölyä. Siellä mitään vaaraa ole jos vain ei heittäydy tyhmäksi. Ja on vielä kaiken päälle hyvä paikka. Että silleen. Oltiin lokakuussa -08 Islalla. Ja oli hauskaa.

        JBG


      • MZZMargarita
        JBG kirjoitti:

        Hölynpölyä. Siellä mitään vaaraa ole jos vain ei heittäydy tyhmäksi. Ja on vielä kaiken päälle hyvä paikka. Että silleen. Oltiin lokakuussa -08 Islalla. Ja oli hauskaa.

        JBG

        Isla de Margarita on ihan jees paikka, siis itse asiassa oikeen kiva paikka, ja sieltähän tehdään retkiä Venezuelan mantereelle. Paljos muuten maksoitte matkastanne jos saa kysyä, ku niit on erihintasia...

        Mutta rehellisyyden nimessä olen sitä mieltä että (no tää on kuultu milj. kertaan) että Isla de Margarita ei kyllä edusta aitoa venezuelalaista kulttuuria sanan varsinaisessa merkitysessä; sitä voi verrata siihen jos joku haluaa tutustua esim espanjalaiseen elämänmenoon ja matkustaa sitte Kanarian saarille, no joo, en tie, ehkei ihan.

        Siis mantereen puolella Venezuela on melko vaarallinen maa, ja erityisesti Caracas joka tosiaan on yks Et.-Amerikan vaarallisimpia kaupunkeja, tosin harva nyt sinne koko lomaansa suunnittelee, maana ei voi sanoa että Venezuela ois tavalliselle turistille erityisen helppo ja turvallinen, ennemminkin päinvastoin.


    • Paikallinen asukas

      Hei, jos tekee mieli matkata Margaritalle, niin valmismatkaa siihen ei tarvita. Lennot ja hotelli erikseen varattuna on saman hintainen kuin valmispaketit. Paikan paalla valmismatkojen oppaat eivat kuitenkaan ole aina se ainut oljenkorsi, joka auttaa tarvittaessa. Paikalliset kujeet ja elinolosuhteet ovat sen verran poikkeavat, etta niihin oppaatkaan eivat aina osaa varautua. Saarella on paljon nahtavaa ja mantereella viela enemman. Tervetuloa Margaritalle, tyoskentelemme turismin parissa ja voimme auttaa hyvien lentoyhteyksien ostossa ja hotellien varauksessa seka retkien jarjestamisessa. Yhteystiedot: [email protected]

    • Ari0061

      Hei,

      Katsoppas: http://www.thomascook.de/
      niin johan löytyy matkoja. Koko kuukaudeksi pääsee lentoineen Saksan kautta 1400 euroon, sisältää hotellin ja ruokailut juomineen eli all incl. paketti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3339
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1881
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe