Jotain lisää hindulaisuudesta

####

Siis oikeasta ei siitä mitä te tän palstan länsimaiset hipit kannatatte, siis ei tästä teidän light versiostanne tästä mihin te olette siitä oikeasta napsineet itsellenne sopivia kohtia. Aikanaan kun Brittien hallinassa oli Intia niin sikäläiset koittivat saada säilytettyä vaimonpolttokäytännön että elävä poltetaan kuolleen miehen kanssa perusteluna oli näin on aina tehty. Britit vastasivat ai että näin on aina tehty teillä no hyvä.Meilläpäin taas on tapana että jos joku polttaa vaimon hänet hirtetään. Lisäksi hindulaisuudessa on temppeliprostituutiota, ja ylemmät kastit kaappaavat alempien kastien lapsia seksiprostituutioon. Olen kuullut kertomuksia nähnyt esitelmän aiheesta.

4

869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedä minäkään...

      Jostain syystä Suomessa ja muualla poltettiin noitia rovioilla elävältä. Se oli kristitty tapa. Jostain syystä kristityt polttavat noitina pitämiään ihmisiä elävältä Afrikassa vieläkin. Sekin on kristitty tapa. Jostain kumman syystä kristittyjen keskuuteen länsimaissa on pesiintynyt tapa ampua koulutovereitaan hengiltä. Jostain syystä Suomessa kuolee suhteessa enemmän naisia kumppaneidensa murhaamina kuin muualla maailmassa. Onko se vain kristitty tapa. Jostain syystä suomalaiset kristityt miehet juoksee Thaimaassa panemassa huoria ja alaikäisiä. Jostain syystä myös suosituksi huviksi täällä tuntuu tulleen alaikäisten vokottelu Internetin välityksellä. Ei ole montaa päivää, kun siitä tuli viimeksi tuomioita. Mutta sehän on vain kristittyjen tapa. Intiassa sentään vaimonpoltot on loppuneet, joten siitä vaahtoat. Meillä ei hirtetä vaimontappajia, Intiassa kylläkin niin voi käydä. Suomessa siitä tulee vain kevyt vankeusrangaistus, jos sitäkään. Tuo temppelien lapsiprostituutio on taas noita uskonveljiesi kauhistelupropagandajuttuja, joille ei edes sinun kannattaisi antaa paljon painoarvoa. Jossain on varmaan voinut tapahtua, mutta se ei takuulla ole mikään intialainen tai hindulainen yleinen käytäntö. S

      • just jooew

        Miksi rupeat puhumaan heti kristinuskosta jos keskustelun aloittaja on aloittanut keskustelun hindulaisuudesta? Onko tämä keskustelu mielestäsi joku syyttelykilpailu jossa koitetaan esittää mahdollisimman raskauttavia syytteitä kuvitellun vastapuolen ajatusmaailmasta?


      • mikä onkaan
        just jooew kirjoitti:

        Miksi rupeat puhumaan heti kristinuskosta jos keskustelun aloittaja on aloittanut keskustelun hindulaisuudesta? Onko tämä keskustelu mielestäsi joku syyttelykilpailu jossa koitetaan esittää mahdollisimman raskauttavia syytteitä kuvitellun vastapuolen ajatusmaailmasta?

        Nuo aloittajan jutut on vanhaa tuttua hihhulikristittyjen propagandaa hindulaisuudesta. Sillä ei ole mitään tekemistä hindulaisuuskeskustelun kanssa. Se on osa ääriuskonnollisten liikkeiden toisiin uskontoihin liittyvää pelottelupropagandaa. Noita samoja "minä olen nähnyt esitelmän aiheesta" juttuja ilmestyy aina tietyin välein kaikille uskontoa sivuaville keskustelupalstoille.


    • tuomitsee ja ketä

      Ja kukahan mahtoi sinulle esittää tuon dokumentin? Joku hihhuliuskispiiri?

      Kyllä tuollaista on tapahtunut hindulaisuuden parissa, ehkä jossain tapahtuu vieläkin. Kaikkea pahaa tapahtuu myös kristinuskon parissa. Onko se sinusta silloin väärä ja vaarallinen uskonto? Mitä ne on ne viimeaikaiset Kokkolan ja Irlannin tapahtumat kristinuskon parissa? Onko siis koko uskonto vaarallinen ja paha? Sinun logiikallasi on.

      Intiassa on vaimojen poltto roviolla ollut kiellettyä jo kauan. Tottakai sitä voi jossain yksittäisessä tapauksessa vieläkin tapahtua, mutta hyvin hyvin harvinaista se on. Temppeliprostituoitujakin on varmasti ollut. Kyse on vallankäytöstä, ihan samasta mitä tapahtuu kristityittenkin parissa. Yleisesti ottaen hindulaiset ovat hyvin siveellisiä, paljon siveellisempiä ja puhtaampaa elämää viettävät kuin kristittyjen maiden kansalaiset. Sinunkin kannattaisi käydä tutustumassa heihin ja ottaa vähän oppiakin siitä, mitä oikeasti on totetuttaa uskoaan jokapäiväisessä elämässä. Voisit vaikka pelastua. Hindut eivät muuten tuomitse sinuakaan vääräuskoiseksi. Mitenkäs sinä tuomitset ihmisiä? Jos tuomitset ihmisiä, niin mistä sinä olet saanut sellaisen oikeuden? Eikö se ole Jumalan eikä sinun tehtäväsi?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe