Sunny beachin hintataso v.09?

sunny beachille ehkäpä matk...

Terve! Elikkäs kesäkuussa olisi kaverin kanssa suunnitteilla lähteä Sunny Beachille pariksi viikkoa. Viime ulkomaanreissusta on aikaa ja nyt stressailenkin tässä, että paljonko rahaa tarttisi varata kahdeksi viikoksi? Hotellimajoitukseen ei kuulu ruoka, joten ulkona tulisi syötyä pari viikkoa. Ranta-aktiviteetteja olisi kiva kokeilla ja ehkäpä vähän shoppaillakin. Hinnat ovat kuulemma nousseet paljonkin viime vuosina Bulgarian turistirysissä. Paljonko teillä on siis mennyt lomanne aikana rahaa Sunny Beachilla tai vastaavassa Bulgarian turistimestassa?

8

4592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meni

      viime vuonna viikon matkalla meni 650 euroa. Sillä rahalla syötiin ja juotiin rafloissa ilman hintojen katseluja ja tippejä annettiin reilulla kädellä. Lisäksi perus iltamenot. Käytiin myös vesipuistossa ja Nessebar katsastamassa. Tuli myös makseltua matkaseurueenkin juomia yms. joten lopulta kun miettii niin vähemmän olisi mennyt jos olisi katsonut mihin rahansa pistää.. :D Uskoisin että 500-600/vko riittänee jos haluaa aktiviteetteja rannalla ym. Muistaakseni rannalla maksoi 50 lv joku vesiskootterin käyttö n. 15 min. En muista tarkalleen kun en itse kokeillut. Mutta muistikuvani oli että aika tyyristä touhua alkoi olemaan. Rantatuolit, varjot sen 7 lv/kpl. Rahantarve riippuu toki matkustajastakin. Olen lukenut että jotkut saaneet yli 1000 euroakin tuolla käytettyä viikon aikana, mutta tuo 500 on yleensä perus summa mitä porukka ottaa viikolle mukaan.. Hyvää Matkaa!

      • Paljon?

        Itse käynyt pääasiassa Espanjan lomakohteissa; Gran Canarialla,Teneriffalla, ja viime lokakuussa Mallorcalla. Keskimäärin viikon aikana rahaa mennyt alle 300€, ja eikö Bulgaria ole halvempi kuin nämä Suomen hintatasoiset Mallorcat etc.?

        Itsekin lähdössä kaverin kanssa reissuun Sunny Beachille ja käyttörahaa tarkoitus ottaa noin 300, kai sen pitäisi riittää syömiseen/juomiseen/iltamenoihin jos katselee vähän mitä ostaa?


      • mievain
        Paljon? kirjoitti:

        Itse käynyt pääasiassa Espanjan lomakohteissa; Gran Canarialla,Teneriffalla, ja viime lokakuussa Mallorcalla. Keskimäärin viikon aikana rahaa mennyt alle 300€, ja eikö Bulgaria ole halvempi kuin nämä Suomen hintatasoiset Mallorcat etc.?

        Itsekin lähdössä kaverin kanssa reissuun Sunny Beachille ja käyttörahaa tarkoitus ottaa noin 300, kai sen pitäisi riittää syömiseen/juomiseen/iltamenoihin jos katselee vähän mitä ostaa?

        Joo ei mulla mennyt kuin 200e En juonu alkoholia mutta limukkaa meni :D ja ruokaa ja tuliaisiin varsinki sit kävin vesipuistossa..Että riippuu ihan mitä sielä tekee..
        Ainiin joo olin vaan viikon :D


      • halbaa
        mievain kirjoitti:

        Joo ei mulla mennyt kuin 200e En juonu alkoholia mutta limukkaa meni :D ja ruokaa ja tuliaisiin varsinki sit kävin vesipuistossa..Että riippuu ihan mitä sielä tekee..
        Ainiin joo olin vaan viikon :D

        Aamiainen maksoi n. 7 levaa (alle 4e), Swedish breakfast = kulhollinen muroja, pari paahtoleipää voilla, banaani, juuston palaset, kinkkua tais myös olla ja pari palaa kurkkua/tomaattia, tee/kahvi. Saman hintasia oli muutkin aamiaiset.

        Limuhan maksaa enemmän kuin kalja kyseisessä paikassa, 2L kalja 3levaa ja 2.5L Pepsi 4 levaa :)

        Itse ruuat maksoivat noin puolet suomen hinnoista, Pizza 8 levaa, pastat 7-8 levaa, wienin leike n. 15 levaa. Jos nyt vähän katsoo mitä tilaa ja mistä niin ruoka on aika edullista. Itse kaupoissa hinnat ovat vielä halvempia ja paikka on kuitenkin ihan puhdas turistirysä... Yleistä myös oli että tinkaamalla sisäänheittäjän kanssa saa ruokajuomat ilmaiseksi.


    • rahaa...............

      Ei Sunny Beachilla mennyt paljoa rahaa. Itselläni oli mukana 250e ja jäi vielä loman jälkeenkin. Joka päivä söimme ravintolassa ja shoppailimme paljon. Alkoholiin me ei laitettu rahaa. Suosittelen ettei kannata viedä sinne paljoa rahaa, koska siellä ''myyjillä'' on tehtävänä saada turisteilta rahat pois millä keinolla tahansa. Järki käteen vaikka ulkomaille meneekin. Muuten tykkäsin kohteesta ja tänäkesänä menen uudestaan. Rauhaa rakastavana kaipaisin Sunny beachilla enemmän rauhaa kauppiailta.

      • Kotiin palanneet

        Sunny Beachillä oli halpaa, ainakin ruoka ja juoma. Juomista edullisinta on olut hanasta. Hinta vaihteli 1-3 levan välillä (leva noin puolet euroina).
        Viinipullo kaupassa 3 levaa, kuohuviini 4-5 levaa. 0,5 l limu 2-3 levaa, Breezerit 4-6 levaa.
        Ruokien hinnat ravintoloissa aika samaa tasoa. Possua ja kanaa noin 10-20 levaa annos, pippuripihvit 25-30 levaa. Keittoja sai 3 levalla, isoja pizzasliceja 2-3 levaa, hot dog 2,5 lev. Pasta-annokset 7-8 levaa.
        T-paidat mm. Billabong-kopiot 15 levaa, farkut noin 50-70 lev, rantapyyhkeitä 8-20 levaa.
        Kauppiaat eivät olleet mitenkään tunkeilevia, pikemminkin sai pyytää apua kun meni kojuun ostoksille. Ravintolan sisäänheittäjät olivat enemmänkin tunkeilevia ja työnsivät mainoslappuja käteen.
        Viikon matkalla rahaa meni 350 e aikuiselta oluenlipittäjältä, joka söi lounaan ja iltapihvin ravintolassa. Sillä rahalla sai muutaman tuliaisenkin kotiin.
        Varaa rahaa myös mahdolliseen ilmastointilaitteen maksuun, tallelokeroon tms. yllättävään. Meillä meni 65 e hotellin "ekstramaksuihin".


    • NikoBoy

      Halpaa on!! Vielä kun happy hour alkaa niin saat toisen tuopin veloituksetta. :) Itse olen ollut kaksi kertaa Sunny Beach:illa , mutta tällä kertaa menemme Kultahietikolle. :)

    • :-)

      Heippa! Minä & poikaystäväni (18v,20v) olemme lähdössä Bulgarian Sunny Beachille 5.6., viikoksi. Onko muita lähtijöitä sinne tuohon ajankohtaan? :) Olisi hauska saada samanikäistä seuraa esim. iltaa viettämään. :D ? Mitä mielipiteitä kullakin on Bulgariasta, esim yöelämästä ja muutenkin? :'D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe