nuha, silmätulehdus, kurkkukipu..

Flunssa vai allergia?

Ensin miesýstävälleni puhkesi lenssu. Hän sai kurkkukipua, nuhaa ja yskän. Kuumetta ei ollut. paria päivää myöhemmin sain sen itsekin. Minulle ei tullut yskää, mutta kurkkukipu oli hyvin voimakasta parin ensimmäisen päivän ajan, ja sitten kun se katosi, niin tilalle tuli nuha. Siitä pari päivää myöhemmin alkoi silmät kutista. Vettä on valunut silmistä ehkä hyvin vähän enemmän mitä yleensä. Rähmää ei juurikaan tule, eilen päivällä pyyhin silmistä ehkä mustekynän kärjen kokoisen rähmämokkulan, ja tänä aamuna poskella oli todella vähän kuivanutta rähmää. Eli ei oikeastaan muuta ongelmaa ole, kuin tuo kutina, mutta se onkin melko voimakasta. Punoitustakaan ei ole. Minulla on kolme kissaa, ja olen kissojen kanssa ollut tekemisissä 18 vuotta eikä minulla ole siis kissa-allergiaa. Alueellani koivut ovat juurikin avanneet ensi lehtensä. Olen joskus, mutta siis todellakin vain ykköskertoja elämäni aikana saanut allergisen reaktion siitepölyistä ja mm. pujo-kasvista. Miesystävälläkään ei pitäisi allergioita olla. Voiko tämä kuitenkin olla allergiaa, vai onko ihan normaalia kevätlenssua, eli pitääkö ottaa antibiootti kuuri näin vähäisen oireilun takia? Viscotearsia kävin jo apteekista hakemassa, on auttanut ehkäpä hyvin vähän, mutta kutittaa kyllä vieläkin. En tiedä sitten että olenko tuosta viscotearsista saanut myös hieman ihottumaa, kun pian sen jälkeen kun laitoin tippoja silmiin niin nousi vähän kutisevaa röpelöä käsivarteen, mutta voi olla myös, että se olisi ollut siinä aikaisemminkin, kun noihin viscotearsin sivuoireisiin ei kyllä ihottuman pitäisi ainakaan kuulua!

5

1317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan samat

      oireet....

      • olet itse!!

        hehhehheh, siinä taas yksi joka yrittää saada ihmiset kauhun valtaan. Tässä sinulle uutinen; pelleilysi ei tehoa minuun.


      • allergikko
        olet itse!! kirjoitti:

        hehhehheh, siinä taas yksi joka yrittää saada ihmiset kauhun valtaan. Tässä sinulle uutinen; pelleilysi ei tehoa minuun.

        Oireesi kuulostavat siitepöly allergialta. Itsellänikin on allergia ja silmätulehduksia usein. Ulkona käydessä nenä menee tukkoon ja kurkku tuntuu vähän kipeältä johtuen siitepölystä. Jonkun aikaa sisällä ollessa oireet helpottaa.


      • allergikko
        allergikko kirjoitti:

        Oireesi kuulostavat siitepöly allergialta. Itsellänikin on allergia ja silmätulehduksia usein. Ulkona käydessä nenä menee tukkoon ja kurkku tuntuu vähän kipeältä johtuen siitepölystä. Jonkun aikaa sisällä ollessa oireet helpottaa.

        Joillakin pahasti allergisilla nousee myös kuumetta siitepöly aikaan. Tämä kuume johtuu siitepölyjen aiheuttamasta allergisesta yliherkkyydestä.


    • vaikuttaa

      voihan teillä olla ihan tavallinen flunssaviruskin ja lisäksi sinulla myös koivuallergiaa. antibiooteista ei taida olla hyötyä kumpaankaan, sen sijaan voisit kokeilla apteekista saatavia tablettiallergialääkkeitä. itselläni ne ainakin auttavat koivuallergiaan ja kun niitä ottaa joka päivä niin oireet on hyvin vähäiset.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      431
      1943
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      202
      1642
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1452
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1451
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1086
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      1080
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      124
      998
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      986
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      958
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      916
    Aihe