Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Minne All Inc-lomalle?

..............................

Mikä olisi kiva ja laadukas paikka All Inclusive-lomalle 12v tytölle ja äipälle? Nähtävyydetkin ois kiva:)

5

1111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkaajatar

      Itse olen all inclusiven vastustaja, koska 1. rahat menee suurille hotelleille 2. lienee sama, missä maassa on, jos meinaa pysytellä vain hotellissa.

      Karibialla en menisi koskaan all inclusive -jutskaan, mutta Egyptissä ehkä siksi vain että säästyy monelta rasittavalta tilanteelta. Laadukas? Hmm.

      • Bisquit_34

        All inclusive lomalla jää paljon kokematta.
        Mulle ainakin tärkeä osa reissua on se kun saa syödä ja juoda paikallisten seassa paikallista ruokaa. Jos ei ole mitään kontaktia paikallisiin ihmisiiin niin miten näkee miten siellä eletään ja millaisia ihmiset oikeasti ovat. "Tavis" lomalla näkee ja kokee enemmän vähemmällä rahalla.


    • honda70

      Lähtekää Alanyaan Hotelli Club Paradisoon. Todella hyvätasoinen hotelli ja ruokaa paljon ja maittavaa. Hotelli on myöskin yllättävän halpa, 5 henkinen perhe 2700 euroa. Lomamatkat.

    • kokeillut

      Laadukasta all inclusive -matkailua löytää Turkin Belekistä. Kun valitsee matkatoimistojen parhaan hotellin Belekistä niin saa varmasti rahoilleen vastinetta palvelujen ja ruokailun osalta. Itse olen ollut Belekin hotelli Xanadussa kolme kertaa ja taso on loistava.

      Itse haen lomalta aurinkoa, lepoa, hyvää ruokaa ja golffia. Tähän tarkoitukseen Belekin hotellit ovat omiaan. Belekin pienestä kylästä voi ostaa just sen saman tavaran kuin esim. Marmariksesta ja samaan hintaan.

      Mitään nähtävää Belekissä ei ole joten jos haluaa katsella nähtävyyksiä tai kierrellä paljon kauppoja on kohde väärä. Golfaamiseen, altaalla ja rannalla löhöilyyn sekä ruokailusta nauttimiseen kohde on just oikea. Kun olet maksanut matkan niin mihinkään (golffia lukuunottamatta) ei kulu rahaa.

      Marmariksessa on myös all inclusive -hotelleita, mutta niiden taso on paljon huonompi kuin Belekissä vaikka hotellilla olisi samat 5 pistettä matkatoimiston katalogissa.

    • AI on kiva

      All inclusivet ovat minusta oikein kivoja, jos on valmis viettämään valtaosansa ajasta hotellilla. Ne ovat usein mukavilla uimarannoilla, mutta kaukana kaupungeista ja muista palveluista. All inclusiven ympärille ei myöskään helposti tule paikallista pienyrittämistä, koska hotelli tarjoaa asukkailleen tarvittavat palvelut.

      Retkiä kaikista hotelleista on mahdollista tehdä. Niissä on aina retkipiste, joka mielellään myy järjestettyjä retkiä. Koska hotellit usein ovat ns. korvessa, niin järjestetyt retket on oikeasti varteenotettava vaihtoehto.

      Kannattaa siis miettä millaiseen maahan haluaa ja millaisista nähtävyyksistä on kiinnostunut. Se vaikuttaa kohteen valintaan merkittävästi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe