Parhaat ja huonoimmat

kebab ja pizzamestat

Sain kerra Melodissa huonoa palvelua, parivuotta takaperin. oon siitä lähtien käyny pizzat ostamassa Starista. Hyvä palvelu, ja tosi kohteliaat työntekijät, kotiinkuljetus toimii hyvin :) ja hyvät pizzat! Kebabit ostan aina Izmiristä. Siellä on maukkaat kebabit. Kebab ranskalaisilla, miedolla kastikkeella ja tuplaliha siihen nii lähtee nälkä :) Hämeenlinna parhaat kebabit. Mutta yks aika tympeä työntekijä :( siitä miinukset, mut hoitaa hyvin annokset! :D Sanokaa mielipiteenne eri pizza- ja kebabmestoista :)

27

1783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiakas useita vuosia

      Topkapi voittaa kaupungin pizza- ja kebabpaikat . Palvelu ja kuljetus pelaa . Kokeilepa orientalkebabia , se on parhaita , ei muissa lajeissa ole moittimista , mutta oriental on suosikkini .

    • Rosvo-Rosvo

      Ihmiset tuppaavat jämähtämään tuttuun paikkaan vuosikausiksi, pitäisi ehkä kierrellä enemmän ettei leipäänny tiettyyn paikkaan. Mutta mielestäni Mevlanassa hyvät, etenkin pitsat. Kapakkikin ihan ok, mutta ehkä Kimenessä vielä paremmat. Izmirissä pitsalla kanssa käynyt, ei pahaa sanottavaa.

    • lihanhimo69

      Melodissa kieltämättä on parhaat kababit mutta palvelu on kyllä aivan syvältä, kuljetuksia saa aina odottaa jopa reilun tunnin ja sittenkään ei tiedä tuleeko oikeat pizzat / kebabit ja ovatko ne ylipäätänsä lämpimiä. Izmir on mielestäni paras pizzeria kun lasketaan kaikki osaamiset yhteen = hyvät kebabit miinuksena kuitenkin salaattipuoli ja pizzat ovat mielestäni kaupungin parhaat (vain parolassa paremmat) ja isona plussana on palvelu ja erityisesti se että pizzeriaa pyörittää kolmenhengen perhe (ilmeisesti isä ja poika suomalainen rouva) eikä koko suku. Makuasioista ei voi tietenkään kiistellä mutta suosittelen Izmiriä ehdottomasti. Kokemusta on monesta paikkaa mutta sitä huonointa on mahdoton sanoa.

    • lihanhimo69

      olisinkin kysynyt että kuka on se tympeä niistä kolmesta? Itse en ainakaan ole nähnyt siellä muita työntekijöitä, ja kun izmirin porukka on lomalla niin kioski on kiinni.

      • ne voi

        muka kovin erilaisia keskenään olla? Raaka-aineet on samat, samoin laitteistot. Hienoisia eroja olen havainnut lähinnä märkyysasteissa. Sama baskerimies toimittaa ainekset joka paikkaan. Työntekijät näyttävät myös kiertävän paikasta toiseen. Mikähän siinä on takana? Vai onko ne jotain sukuketjuja? Star on hyvä, Inter samoin, vaikka samalta ne joka paikassa maistuu. Izmiriä täytyy käydä tutkimassa, kun sitä kehutaan. Maistuu luultavasti kebabilta ja pizzalta.


    • yliveto*

      Todella hyvät täytteet, asiallinen ruokailla ihan paikan päällä, huippukivat omistajat ja aina hyvä palvelu :)

      • olikaan se,

        jossa tehdään 11h/pvä 6pvää viikossa ilman ylityökorvauksia ja alipalkattuina ilman lomia???


      • haisuu
        olikaan se, kirjoitti:

        jossa tehdään 11h/pvä 6pvää viikossa ilman ylityökorvauksia ja alipalkattuina ilman lomia???

        tekes pizzeriassa on parhaat kebabit ja pizzat mutta hinta on kyllä karmiva verrattuna mmuihin mestoihin


      • Tektek
        haisuu kirjoitti:

        tekes pizzeriassa on parhaat kebabit ja pizzat mutta hinta on kyllä karmiva verrattuna mmuihin mestoihin

        Tekes on paras!!!!!


      • Puffa
        olikaan se, kirjoitti:

        jossa tehdään 11h/pvä 6pvää viikossa ilman ylityökorvauksia ja alipalkattuina ilman lomia???

        Jos kuuluu liittoon niin ei tasan tee! Niin, että kenen vika? Ja, ihan aikuisten oikeasti ..ei tarvitse edes kuulua liittoon, kun vaan ottaa yhteyttä omaan työsuojelupiiriin, selostaa tilanteensa ja ilmiantaa työnantajansa.

        Suomessa kun ei kenenkään tarvitse alistua sheikkien orjiksi!


      • ne on tuotu
        Puffa kirjoitti:

        Jos kuuluu liittoon niin ei tasan tee! Niin, että kenen vika? Ja, ihan aikuisten oikeasti ..ei tarvitse edes kuulua liittoon, kun vaan ottaa yhteyttä omaan työsuojelupiiriin, selostaa tilanteensa ja ilmiantaa työnantajansa.

        Suomessa kun ei kenenkään tarvitse alistua sheikkien orjiksi!

        sieltä omistajien mailta tänne työhön. ei ne mitään suomen laeista tiiä.


      • ..........
        ne on tuotu kirjoitti:

        sieltä omistajien mailta tänne työhön. ei ne mitään suomen laeista tiiä.

        No, jos tiedät työntekijöitä sorrettavan, niin tee ilmoitus. Ilmeisesti kuitenkin tunnet porukan, kun tiedät työajoistaan ?


    • että juu

      Melodi on kyllä paras. hinnat kohdillaan ja pitsat mahtavia :) ja aina tullu alle tunnissa kotiinkuljetuksella. Mutta kotipitsa jyrää!! vaikka kallis se on..

      • että juu ei

        melodi alkaa oleen pikkuhiljaa kalliimpi kuin kotipizza!!!


      • entinen asiakas

        se iso ukko joka päivystää siellä iltaisin samat likaiset haalarit päällä joilla työskentelee kaatopaikalla yök etoo onneksi on vaihtoehtoja


    • testannu

      Mun mielestä Don Sergion pizzat voittaa hinta-laatu -suhde kilpailus.

      • kotipizzakin

        on hyvä, mutta en osta koska se on ketju ja suomalainen ja näin sen omistajan haastattelun naistenlehdessä enkä aio ruokkia sitä suuta.


      • syvältä
        kotipizzakin kirjoitti:

        on hyvä, mutta en osta koska se on ketju ja suomalainen ja näin sen omistajan haastattelun naistenlehdessä enkä aio ruokkia sitä suuta.

        ne on niin onnettomia ja kalliita ja vesikin maksaa erikseen eikä sitä saa edes kannussa.Ei paljo huvita maksaa 16 ekee perhelätystä joka juuri vastaa muiden 5:n eken lättyä.Ennemmin menee sit buffaan tai raxsiin saa sit koko rahan edestä syödäksen ja juodakseen.


      • rahalla saa
        syvältä kirjoitti:

        ne on niin onnettomia ja kalliita ja vesikin maksaa erikseen eikä sitä saa edes kannussa.Ei paljo huvita maksaa 16 ekee perhelätystä joka juuri vastaa muiden 5:n eken lättyä.Ennemmin menee sit buffaan tai raxsiin saa sit koko rahan edestä syödäksen ja juodakseen.

        esmes interistä kunnon perhepizzan ja 1,5 litran limun ja siellä on pahaa silmää torjuva lasiamuletti, jota kotipizzasta ei todellakaan löydy.


      • ei määrä
        syvältä kirjoitti:

        ne on niin onnettomia ja kalliita ja vesikin maksaa erikseen eikä sitä saa edes kannussa.Ei paljo huvita maksaa 16 ekee perhelätystä joka juuri vastaa muiden 5:n eken lättyä.Ennemmin menee sit buffaan tai raxsiin saa sit koko rahan edestä syödäksen ja juodakseen.

        Odotahan jos makunystyrät vaikka kehittyy..

        Itsekin ennen haukuin kotipizzan ja heikot täytteensä, ennenkuin opin oikeasti maistamaan mitä syön. Nyt ei voi enää kakomatta syödä näitä "ei ole ananasta ota jalopeno, sama hinta, sama maku"-pizzoja.


      • allapollospeciale
        ei määrä kirjoitti:

        Odotahan jos makunystyrät vaikka kehittyy..

        Itsekin ennen haukuin kotipizzan ja heikot täytteensä, ennenkuin opin oikeasti maistamaan mitä syön. Nyt ei voi enää kakomatta syödä näitä "ei ole ananasta ota jalopeno, sama hinta, sama maku"-pizzoja.

        minu mielesta kaikki olla todella hyva paikka. Tosi iso ja maukkaita pizzoja ja kebabit. minä myös pizzeria ja tarjota vaan paras ruoka. sinä tuoda minulle raha mina anta sinulle paras pizza ilma karva. nimea ei minä mainita. tule silti. ehdoton valkosibali olla se mika olla minun salaisuus. terve tuloa!


      • pizzamies ja pitokokki
        allapollospeciale kirjoitti:

        minu mielesta kaikki olla todella hyva paikka. Tosi iso ja maukkaita pizzoja ja kebabit. minä myös pizzeria ja tarjota vaan paras ruoka. sinä tuoda minulle raha mina anta sinulle paras pizza ilma karva. nimea ei minä mainita. tule silti. ehdoton valkosibali olla se mika olla minun salaisuus. terve tuloa!

        kaikki sylkee pizzaan ja kebapiin tai siis jo aamusta niihin täytteisiin ja kastikkeisiin.

        Sama pätee sekä koti että ulkomaisiin pizzapaikkoihin, nakkikioskeihin ja parempiin ravintoloihin. Se on vanha kokkivitsi ympäri maailman.

        Hyville asiakkaille (miellyttävyys, sex appeal & tippi) ruoka valmistetaan niistä syrjään laitetuista pienistä kulhoista.

        Jos habitus tai käytöksesi eivät miellytä, tai on muuten huono päivä, saat takuulla "extraa" lähes jokaisessa ravitsemusalan liikkeessä. Koskee myös anniskeluravintoloita.


      • olikin
        pizzamies ja pitokokki kirjoitti:

        kaikki sylkee pizzaan ja kebapiin tai siis jo aamusta niihin täytteisiin ja kastikkeisiin.

        Sama pätee sekä koti että ulkomaisiin pizzapaikkoihin, nakkikioskeihin ja parempiin ravintoloihin. Se on vanha kokkivitsi ympäri maailman.

        Hyville asiakkaille (miellyttävyys, sex appeal & tippi) ruoka valmistetaan niistä syrjään laitetuista pienistä kulhoista.

        Jos habitus tai käytöksesi eivät miellytä, tai on muuten huono päivä, saat takuulla "extraa" lähes jokaisessa ravitsemusalan liikkeessä. Koskee myös anniskeluravintoloita.

        oikein varsinaista analyysia!


      • perin juurin totta
        olikin kirjoitti:

        oikein varsinaista analyysia!

        valitettavasti.


      • järkyttynyt
        perin juurin totta kirjoitti:

        valitettavasti.

        Lukekaa ilta-sanomia niin siinnä on juttu hyvästä kebablihasta. Kuinkahan moneen hämeenlinnan kippolaan sitäkin on jaettu. Nyt meni mielenkiinto kyseisiin paikkoihin. Maksan enemmän ruuasta ja käyn tulevaisuudessa syömässä vaan näissä hämptönin suomalaisissa ruokapaikoissa. Taatusti on hygieenisesti ja hyvistä ja puhtaista tuotteista tehtyä ruokaa.


      • samat
        järkyttynyt kirjoitti:

        Lukekaa ilta-sanomia niin siinnä on juttu hyvästä kebablihasta. Kuinkahan moneen hämeenlinnan kippolaan sitäkin on jaettu. Nyt meni mielenkiinto kyseisiin paikkoihin. Maksan enemmän ruuasta ja käyn tulevaisuudessa syömässä vaan näissä hämptönin suomalaisissa ruokapaikoissa. Taatusti on hygieenisesti ja hyvistä ja puhtaista tuotteista tehtyä ruokaa.

        metodit on käytössä suomalaisissakin ruokapaikoissa, jokainen ammattilainen sen tietää. Annoksiin yleensä vain räitään, mutta pahempaakin olen nähnyt ja tehnyt.
        Riippuu ihan asiakkaasta.


      • hygienia
        samat kirjoitti:

        metodit on käytössä suomalaisissakin ruokapaikoissa, jokainen ammattilainen sen tietää. Annoksiin yleensä vain räitään, mutta pahempaakin olen nähnyt ja tehnyt.
        Riippuu ihan asiakkaasta.

        Se mikä minua ärsyttää on se, että nämä "leipurit" vetää saatanan tupakkaa paikkojen ulko-oven vieressä ja tulee sisälle samalla oven aukaisulla kuin asiakkaat. Käsiä ei pestä vaan suoraan lisukkeiden kimppuun paljain käsin. Näin loppu minunkin pizzan syönti. Olette suomessa, peskää perkele kätenne ennen kuin alatte leipoon.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe