hotellien varaaminen

12ppp

Marraskuussa ollaan menossa Balille. Tarkoitus olisi varata majoitus etukäteen ekoiksi öiksi ja loput sitten paikan päällä. Miten aikaisin varaus olisi hyvä tehdä? Marraskuu ei taida olla mitään korkea sesonkia, joten ehkäpä tässä ei vielä kannata hötkyillä hotellin kanssa. Vinkkejä hyvistä mutta suht edullisista majapaikoista otetaan kiitollisuudella vastaan. Ajatuksena olisi majailla ainakin Amedissa ja Ubudissa. Ehkäpä Lovinassakin. Kiitos jo etukäteen.

2

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viisi viikkoa Balilla

      Tullessamme Balille oli ensimmäiseksi paikaksi otettu jo Suomesta netin kautta muutamaksi päiväksi Kutan lähellä Legianissa oleva bungalow-alue. Siellä maisema oli kuin paratiisissa hedelmäpuineen ja kukkineen, uima-allas vastapäätä oveamme jne. Meillä oli sellainen majoitus, jossa oli ns. sisäpuutarha ennen varsinaista sisään menoa aitauksella. Kaunis alue, aamiainen kuului hintaan ja mukava paikka turisteineen. Paikka oli Puri Deva Bharata Village hot.

      Meillä oli miniläppäri mukana, josta katsoimme mihin seuraavaksi lähtisimme, mikä hotelli jne. Emme haluneet olla aikaamme samoissa paikoissa, emme ole myöskään rannalla oleskelijoita auringon paahteessa..

      Seuraavaksi otimme Ubudista majoituksen, paikka Sri Bungalows, Monkey Forest streetillä. Upea paikka, laatoitetut käytävät ihanien bungalowien ohi, huoneet siistejä, jääkaappi sekä meillä ainakin sekä ilmastointi että tuuletin. Oleskelu siellä muuten hyvä, mutta naapurin puhe kuului yllättävän hyvin, iltapäivisin tuotiin teetarjotin oven edustalla olevalle terassille. Joka päivä puhtaat lakanat ja pyyhkeet, lakanalla kukka koristeena. Olimme yläkerrassa, ja jokainen huone oli mukavasti omissa oloissaan..Parvekkeeltamme näkyi hedelmäpuita, kukkasia, perhosia...

      Majoitus sisälsi aamiaisen, 7 päivää maksoi 2.8000.000 rp

      Kun lähti pois hotellialueelta, oltiinkin yht'äkkiä vilkkaalla Monkey Forestilla. Liikkeitä ja kauppoja, kyydin tarjoajia jne. riitti. Muutaman metrin päässä oli kahvila Baby Face, jossa olimme pitämässä läppärillä yhteyttä Suomeen ja muita asioita. Aikaero vain teki sen, että kun kahvila meni kiinni sitä aikaa klo.23.00 niin Suomessa ei ollut porukkaa kotona työpäivän jälkeen, muualta löysimme matkamme aikana koko yön auki olevia paikkoja, joten saimme mesen kautta kuulumiset. Kävimme apinapuistossa ja museossa katsomassa sarkofageja.

      Ubudista lähdimme Lovinaan hotelli Anekaan. Sieltä tehdään veneretkiä merelle kun delfiinit tulevat aamuyöllä, tanssiesityksiä ja seisovassa pöydässä aamiainen.

      Tutustuimme kivaan paikalliseen nuoreen pariin, jolla oli kahvila, moottoripyöräpalvelu, autolla kuljetusta ym. Saimme heiltä kyydin kun lähdimme Sanuriin. Vauva tuli pitkälle matkalle äidin kanssa, pysähdyimme katsomaan valtavaa putousta ja hauskaa oli muutenkin. Matka kesti vuoren kautta ajaen useamman tunnin, välillä laitettiin ilmastointi kiinni auton jaksamisen vuoksi, maisemat kauniita, ikimuistoinen matka, jonne aikomus palata. Matka Lovinasta Sanuriin maksoi 350.000 rp. Lovinassa oli pitkät matkat esim. Anekasta nettipaikkaan. Kiinalainen ravintola tarjosi mahtavan aterian parikin kertaa, mutta oli kauempana myös. Jalkakäytävät osittain vaarallisiakin, koska reikiä kannen puuttuessa tai ollessa rikkinäinen. Ilalla ei olisi nähnyt aukkoja ja olisi voinut satuttaa jalkansa, ostin taskulampunkin. Jo klo. 18.00 maissa alkaa pimeys.

      Mukavia suunnitteluhetkiä, paikan päällä voi käydä hotelleja katsomassa ja netin kautta varata. Netin kautta ei maksettu mitään etukäteen, yleensä vasta poislähtiessä. Kutalla oli tois pahan tupakan hajuinen huone, kosteusongelmia suihkuhuoneessa, joten jätimme laukut purkaamatta ja menimme etsimään kävellen parempaa paikkaa. Ihan vierestä löytyi bungalow, menimme hakemaan laukut ja perumaan, maksettiin ½ vrk. Kerroimme miksi vaihdettiin ja ihan OK.

      • alkuperäinen kysyjä

        Kiitos hyvästä vastauksesta! Katselin mainitsemiasi hotelleja netistä ja hyviltä ja edullisilta vaikuttivat. Aikalailla samoissa paikoissa aiomme käydä, lisäksi ehkä Amedissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe