Ihan oikeassa on kofeiini heppu!

jukka

Ihan oikeassa on kofeiinistä toi kaveri.Kofeiini pahentaa suoraan kaikkia ahdistus ja paniikki oireita..toisislla herkemmin kuin toisilla.Selvähän se on että kofeiini aiheuttaa hikoilua,sydämen tykytystä jne jne.Etenkin krapulassa huomaa kun juo kahvia pari kuppia miten kahvi vain pahentaa oloa.Hattua täytyy kaverille nostaa kun on jaksanut perehtyä noin hyvin tohon kofeiiniin.

3

533

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hr-

   Kyllähän tuo tuntuu pahentavan.
   Itse en alkuun uskonut, mutta nyt on ollut pakko alkaa uskomaan, että jo ihan pienelläkin määrällä voi olla vaikutusta.

   Olen saanut aina helposti rymihäiriöitä etenkin ennen kuukautisia ja niiden aikana (nykyään ilmeisesti myös esivaihdevuosiin liittyen) ja kahvi tms. (jopa suklaa) tuntuu lisäävän oireita.
   Ja näköjään ihan pienikin määrä siis jo vaikuttaa.

   Viime kesänä sain eräänä päivänä ihan tolkuttoman rytmihäiriökohtauksen, joka tutkittiin lopulta ambulanssissa. Olin sitä ennen juonut normaalia enemmän (pari kuppia) kahvia ja sellaiseen vuorokauden aikaan, milloin en normaalisti tuota juonut . Yleensä join vain aamuisin n. 1/2 kupillista. Sen jälkeen lopetin kahvin yms. käytön kokonaan ja hyvin pitkä aika meni ihan ilman mitään oireita.

   Nyt aloin taannoin taas lipsua tuossa kahvin juonnissa ja otin aamuisin vähintään sellaisen 1/4 kuppia, myös tuona kriittisenä ajanjaksona. Heti alkoi tulla taas enemmän noita muljahduksia. Lopetin kofeiinin käytön nyt taas kokonaan ja nyt ei enää ole ollut noita lisälyöntejä.

   • Paniikkipalvelu

    metabolotoituu maksassa ensin kofeiiniksi, sitten taas takaisin teobromiiniksi ja muiksi yksinkertaisemmiksi metyyliksantiineiksi. Eli, kofeiini pyörii elimistössä tuntemattoman ajan eri olomuodoissa vaikka joisi vain yhden kerran. Kun juo jatkuvasti, kofeiinia kertyy eri olomuodoissa kehon koko vesitilavuuteen ja varastoituu kudoksiin kaiken aikaa.


  • Paniikkipalvelu

   tutkimustietojen perusteella E-Epaa, magnesiumia ja karnosiinia sekä psyykkisiin, että sydänoireisiin. Sydän on lihas ja kofeiini vaikuttaa lihaksiin hyvin epäedullisesti muuttamalla kroonisesti niiden kemiallista tasapainoa. Se vaikuttaa sydämeen myös kohottamalla stressihormonitasoja, eli kofeiinijuomat ovat nestemäistä stressiä, joka vaikuttaa elimistöön ja aivoihin kellon ympäri.

   Kiva kuulla, että minusta on edes jotain hyötyä =)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   531
   1380
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   73
   1267
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1082
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   981
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   785
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   741
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   651
  8. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   649
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   45
   631
  Aihe