opettajat

eräsoppilas

Olin saanut luvan jäädä poikkeuksellisesti koululle illaksi viimeistelemään maantiedon ryhmätyötämme ihan yksin. Opettaja oli vaan muistuttanut varmistamaan että ulko-ovi menee varmasti lukkoon kun lähden koululta. Työn vääntäminen alkoi pian maistua puulta ja lähdin metsästämään limpparia oppilaskunnan automaatista.

Kävellessäni pimeää käytävää pitkin opettajanhuoneen ohi huomasin oven raosta loistavan valoa ja kuuluvan vaimeaa puhetta. Yllätyin hieman koska olin luullut olevani koululla ihan yksin. Kurkistin uteliaana, mutta varovasti oven raosta sisään. Opettajanhuoneen sohvalla istuivat vierekkäin koulumme opinto-ohjaaja Leena ja äidinkielenopettani Susanna. Molemmat naiset olivat jotain vähän päälle kolmikymppisiä, ihan mukavia, ainakin opettajiksi. Astuin melkeen huoneeseen sisään, mutta sitten katsoin hieman tarkemmin ja huomasin että Leenan käsivarsi oli Suskin hartioilla. En kuullut oikein tarkasti mistä Suski ja Leena oikein keskustelivat, jotain he vuorotellen tuntuivat supattavan toistensa korvaan.

Katselin miten Leena tarttui Suskin päästä kiinni ja antoi tämän huulille ensin yhden suudelman, sitten toisen. Suski ei näyttänyt panevan tästä ollenkaan pahakseen. Olin hieman hämmentynyt. Mieleni teki toisaalta lähteä, toisaalta jäädä. Joku opettajien puuhassa tuntui kuitenkin niin kiinnostavalta, että rohkaisin mieleni ja jäin laskeuden käytävälle polvien varaan katselemaan. Seuraavaksi oli Suskin vuoro kumartua Leenan puoleen. Leena antoi periksi ja kallistui sohvalle Suskin alle. Katselin miten naisten liikkeet alkoivat näyttää vähän innostuneemmilta. Suskin huulet painautuivat Leenan huulia vasten, eivätkä irrottaneet otettaan pitkään aikaan. Samalla Leenan työnsi kätensä Suskin paidan alle ja hyväili tämän selkää hitain liikkein. Samantien Leena tarttui Suskin paitaan ja kiskoi sen tämän päältä. Katselin miten Suskin valkoisiin liiveihin verhotut rinnat pompahtivat esiin paidan alta. Olin hieman yllättynyt rintojen koosta, löysä paita oli jotenkin onnistunut piilottamaan ne allensa. Suudelmat jatkuivat ja Leenan sormet keskittyivät seuraavaksi näpläämään rintsikoiden lukkoa. Tämän kanssa ei kauaa mennyt ja pian rinnat painautuivat aivan vapaina Leenaa vasten. Suski nosti hieman vartaloansa ja rinnat nousivat Leenan kasvojen eteen. Tämä hyväili niitä hellän näköisesti sormillaan ja otti lopulta toisen nännin huuliensa väliin. Kuulin ovelle asti miten Suski huokailu Leenan hyväillessä hänen rintaansa. Koko touhu jotenkin jännästi nolotti minua, mutta en halunnut silti lähteä. Tiesin että juttu olisi seuraavan päivän välkällä niin kuumaa kamaa, että se oli pakko katsoa loppuun.

Sohvalla makaavat opettajat siirtyivät taas vaihteeksi suutelemaan. Katselin miten huulet liikkuivat toisaan vasten kiihkeinä. Välistä ne erkanivat hieman ja näin miten kielenpäät koskettelivat toisiansa. Huokauksista päätellen Leena nautti erityisen paljon siitä, kun Suski suuteli pitkin vedoin tämän kaulaa aina avoimesta rinta-aukosta huulille asti. Aina kun hän teki näin, Leenan vartalo näytti suorastaan taipuvan sohvalla kaarelle ja samalla hänen jalkansa painautui Suskin jalkoväliin.

Hetken puuhastelun jälkeen naiset nousivat istumaan ja luulin jo heidän lopettaneen leikkinsä. Lisää taisi kuitenkin olla tulossa. Leena istuutui sohvalle ja Suski riisui hänen housunsa. Suski sipaisi sormillaan muutamaan kerran Leenan jalkoväliä pikkareiden päältä, mutta kiskoi sitten nekin tämän jalasta. Seuraavaksi hän kumartui Leenan jalkojen väliin ja tämä nosti jalkansa Suskin olkapäille. En nähnyt ihan tarkkaan mitä sohvan luona tapahtui, mutta saatoin kyllä kuvitella. Katselin miten Leenan silmät sulkeituivat ja suu vääntyi oon muotoiseksi. Leenan vartalo näytti liikkuvan rytmikkäästi, ihan kuin hän olisi painanut itseään Suskin kasvoja vasten.

Touhu tuntui minusta entistä nolommalta, mutta samalla huomasin kiihottuvani katsellessani opettajien touhuja. Avasin hieman housujeni ylintä nappia ja ujutin käteni housuihini. Hyväilin varovasti itseäni kädelläni. Se tuntui hyvältä. Laskin sormiani hieman alemmaksi ja pyörittelin niitä hitaasti klitoriksen päällä. Tunsin miten kiihotuin entistä enemmän. Katselin samalla miten Suski jatkoi työtänsä Leenan haarojen välissä. Leenan huokaukset olivat muuttuneet hieman äänekkäämmiksi. Tämä tuntui kiihottavan minua entistä enemmän, vaikka en kyllä ikinä ollut ajatellut muista tytöistä sillä tavalla. Työnsin sormeni syvemmälle sisääni, häpyhuulieni väliin. Se tuntui entistä paremmalta. Keskityin niin itseni hyväilyyn, että mielikuvitukseni lähti vaeltamaan. Mietin milti tuntuisi olla siinä sohvalla Leenan asemesta, Suskin hyväiltävänä. Ajattelin että sisääni työntyisikin oman sormeni sisaan hänen etusormensa. Mietin miten se pyörisi siellä ympäriinsä ja tuottaisi minulle nautintoa. Kuvittelin että klitorista hyväilevä sormeni olisikin Suskin kieli.. Miten hyvältä, kostealta ja lämpimältä se tuntuikaan minua vasten. Ja miten hellästi hän osasikaan ottaa klitorikseni huuliensa väliin ja puristella siitä juuri oikealla tavalla.

Havahduin haavemaailmastani siihen, kun molempien opettajien päät kääntyivät ovelle päin. En tiedä mitä tapahtui, ehkä olin huokaillut liian äännekkäästi. En uskaltanut jäädä ovenrakoon katselemaan vaan vedin äkkiä housut jalkaan ja kipitin sukkasillani piiloon lähimpään vessaan. Kuulostelin hetken aikaa mutten kuullut mitään. Mielikuvat valtasivat taas mieleni ja varovasti vedin housut jalastani. Kaivoin taskustani esille paksun tussin jolla olin harjoitustyötä tehnyt ja tungin sen hitaasti sisääni samalla kun hyväilin itseäni sormillani. Voi miten ihanalta se tuntuikaan. Vajosin taas unelmiini..

2

5072

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Freezer

   Siis aivan paras huhhu et tuntu todelt mut vaik oon jätkä niin ei voi sanoo muuta ku ihana juttu!

  • adin

   .. aivan lostava. Sä todella osasit kirjottaa ton. Ois kiva jos kirjottasit lisää et mitä vessas sit tapahtu. Ootko muuten tyttö vai poika?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   3010
  2. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   518
   1581
  3. En ole kiinnostunut sinusta ikävä

   Ikämies, olet ilmaa luuseri olet.
   Ikävä
   127
   1349
  4. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   76
   1233
  5. Hyvästi, vaalea nainen

   Edelleen pyörit päivittäin mielessäni. Mitä teitkään minulle. Niin tuttu, vaikka tutkimaton. Kaipuu ja polttava tunne si
   Ikävä
   38
   1083
  6. Pystytkö puhumaan seksistä?

   Tai onko se maailman luonnollisin ja parhaimmillaan kauneimpiakin asioita mistä et pysty puhumaan kokematta seksuaalista
   Sinkut
   150
   1030
  7. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   40
   996
  8. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   107
   972
  9. MIKSI IHMEESSÄ Suomi uhoaa Venäjälle?

   Tätä tahtia ollaan sodassa ja vakavissa ongelmissa! Ei meillä ole mitään saumaa Venäjää vastaan. Ymmärtäkää nyt jo hyv
   NATO
   295
   969
  10. Olenko tehnyt sulle jotain

   Ikävää?
   Ikävä
   39
   919
  Aihe