Parhaat menopaikat kesäkuun alussa?

miksuli83

Täällä ois neljä kappaletta 25-28 vee tyttöä lähössä Napaan kesäkuun alussa ja tarkoitus ois bilettää ja ottaa arskaa..Elikkä mitkä baarit ois tällasia "ei ihan teinejä enää" varten??:)

3

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minea*

      En tiedä oletteko aiemmin käyneet Agia Napassa ja onko baarikatu teille ennestään tuttu, mutta olen kanssa -83 syntynyt ja olen bilettänyt samoissa paikoissa enemmän tai vähemmän jo 15-vuotiaasta lähtien. Baarit ovat siis erilaisia kuin suomessa, eli kaikki ovat night clubeja lukuunottamatta "avoimia" joihin sisäänheittäjät ohjaavat tarjousten kanssa sisään / joihin voi vain ihan vapaasti kävellä ilman mitään sisäänpääsymaksuja ja paikkaa voi vaihdella vaikka joka drinkin ja shotin välissä. Ei myöskään ole mitään erityisiä 18v tai 20 paikkoja kuten suomessa, ennemminkin asiakaskunta muotoutuu kansallisuuden mukaan, mutta koska kesäkuukausina kyproksella on turisteja joka puolelta eurooppaa, niin porukka on aina värikästä :)

      Skandipaikoista en itse erityisemmin pidä, niistä - esim grabbarnas crusista jne löytyvät useimmin ne "ensimmäistä kertaa ilman vanhempia reissussa, joten nyt örmytään huolella" teinit. Näissä järjestetään paljon baarikierroksia, shotteja kaatuu huolella ja tanssiminen on semmosta kuivapanemista, mutta mikä minä olen sanomaan; jos se on mitä joku etsii, niin ympäristö on mitä optimaalisin :D!

      Sitten on perinteisiä britti-, irkku- ja skottibubeja, joissa on porukkaa vauvasta vaariin, kuten tietysti tämän porukan kotimaassakin. Näitä löytyy mm. bedrocks aukiolta (eli jos kävelette castlen ja bedrocksin - siis kivisten ja sorasten - ohi kohti kahluaa ja jatkatte vasemmalle (näyttää hiljaisemmalta kadulta, mutta tarjoukset näissä paikoissa aina parempia, pyytäkää röyhkeästi, sillä koska teitä on noin monta olette haluttuja asiakkaita ;) Nämä ovat hyviä paikkoja halpoihin alotteluihin ja porukka on seurallista - ainoastaa ne paikat, joissa pakotetaan yleisöä osallistumaan johonkin typerään itsensä nolaus juttuun on mun mustalla listalla - tosin parin shotin voimin nekin naurattavat hyvässä seurassa :)

      Omat lempipaikkani vaihtelevat vuosittain - musiikin takia Marinellas on pitänyt pintansa jo vuosia, ambassadenissa on aina halpa aloitella, kunhan sattuu oikea sisäänheittäjä, senior frogs oli mun suosikki joskus kanssa, Havannassa (Hollywoodin vierestä oikealle, mäkeä ylös) on kiva henkilökunta, hyvä musiikki ja vähemmän teinejä, nuorempana tykkäsin myös titanicista ja napa dreamsista, mutta nykyisin en kyllä tiedä mitä olen niissä nähnyt. Joka tapauksessa paikkoja on paljon ja baarikatu alkaa täyttyä kunnolla vasta 22:30 -> jota ennen porukka istuu yleensä pubeissa tai alottelee hotelleilla. klo 01:00 alkaen alkaa siirtyminen night clubeihin (omat suosikkini ovat castle - joka tosin on nykyisin sikahintainen- ja black&white - jossa musiikki soi ihan liian kovalla ja on liikaa ihmisiä) Ennen alkuillan shottitarjousten mukana sai ilmaislippuja edellämainittuihinkin night clubeihin - nykyisin pääsee ilmaiseksi ehkä tuurilla johonkin car washiin (70-luku paikka ja mielestäni ihan turha, mutta kyllä sen kerran käy katsomassa). Kikkailla voi silti aina, jos ilmaisliput josain löytyisivätkin, sillä jokaisella baarilla on edustusbudjetti - koska teitä on neljä tämä voi olla hankalampi järjestää, mutta siitä on varmasti etua että olette kaikki tyttöjä, hymyt kehiin vaan ;) Liput olivat viime vuonna ihan järjettömissä hinnoissa (järjettömällä tarkoita sitä, ettei siäänpääsy ole ennen maksanut mitään ja tyyliin vesikin maksaa castlessa jotain 2€ eli kallista on - kannattaa vetää vahvat pohjat). Tosiasia kuitenkin on, että klo 02:00 eteenpäin baarikatu "kuolee" ja muutamaa sammunutta / yöpalalle jäänyttä turistia lukuunottamatta kadut ovat vain täynnä roskaa ja lasia. Jos siis haluatte jatkaa iltaa, niin jatkopaikkaa kannattaa miettiä ennen tätä. Hotellistanne riippuen sielläkin voi tietysti olla jatkoja esim. baarikadun viereisessä (Finnmatkojenkin myymässä) Calypsossa on teinien pooljatkot ihan joka ilta ja sinne menee porukkaa aina - olen ollut pari kertaa ja on ollut aina hauskaa, mutta en kyllä itse asuisi siinä hotellissa :)) Tjären Pavliniassa on kanssa jotain menoa välillä - riippuu niin paljon sen viikon turisteista. Valtakielenä kahdessa edellämainitussa on se toinen kotimainen ja porukka on nuorta eli ei sitä selvinpäin katso, mutta kyllä niissä aina pyörähtää voi. Yhdet laittomat after partyt löytyvät hotellista Rio Napa ja lippuja myydään huomaamattomasti kaduilla - Rion on erikoisuus upea ja kiemurteleva joen muotoinen uima-allas.

      Hintatasosta sen verran, että vaikka vuosi vuodelta hinnat ovatkin kohonneet ja tarjoukset huonontuneet, niin esim viime vuonna sai 5€:lla kaksi vodka red bullia (todellisuudessa tämä on siis kotipolttoista ja paikallista shark nimistä energiajuomaa) sekä kaksi valinnaista shottia / yhden tequilan. Suomen hintoihin verattuna siis edullista. Joka paikassa teille tyrkytetään vaikka kaksi mehudrinkkiä ja 8 shottia samaan 5€:n hintaan, mutta näissä kannattaa muistaa, että shotit ovat jotain sex on the beachia = mehua ja drinkit usein samaa tai vaikka peachsnapsia spriteä, eli maku on hyvä, mutta hinta "kohtuuton".

      Hauskaa ja lämmintä matkaa teille :)!

      • vastauksesta!

        Kiitos tuhannesti pitkästä vastauksestasi:) Toivottavasti vielä ilmoja pitelee:)


      • Minea*
        vastauksesta! kirjoitti:

        Kiitos tuhannesti pitkästä vastauksestasi:) Toivottavasti vielä ilmoja pitelee:)

        Eipä kestä :)! Ainakaan viimeiseen 15 vuoteen kesä-syyskuussa Kyproksella lomaillessani ei ole satanut kuin kerran ja silloinkin kuuro kesti noin 10min ja pisarat olivat valtavia ja lämpimiä ja heti sen jälkeen paistoi taas. Viime kesänä minua vähintäänkin hymyilytti, kun paikalliset kaverini arvostelivat kovaan ääneen miten hirvittävän huono sää on, kun asteita oli 35 ja aurinko paistoi, mutta taivaalla oli muutama pilvi sen tavallisen kestosinen sijaan.

        Hyvillä mielin voin siis luvata, että säät suosivat varmasti :)!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      238
      5411
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      124
      4363
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      330
      2122
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1563
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      8
      1452
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1205
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      179
      1080
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      929
    9. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      837
    10. 46
      813
    Aihe