Ampumatapaus / Kervinen

Media-agentti 3

Ampumatapausten jälkipyykkejä seuraanneena huolestuttaa tapaus Kerviseen liittyvät seuraamukset tai mahdolliset kauhuskenaariot jopa!

Kauhajoen ja muidenkin ampumatapausten jälkiselvittelyissä etsitään tapahtumille syitä ja jälkiviisaana kauhistellaan kuinka kaikki oli mahdollista. Poliisit tutkivat. Tutkivat varmasti.

Kervinen on pyytänyt itselleen kuuluvia asiakirjoja. On vaatinut, kannellut ja taasen tehnyt asiakirjapyyntöjä ja valittanut, kannellut ja pyytänyt Kotkan poliisia tekemään asiaan liittyen tutkintaa ja taasen valittanut ja kannellut, mutta punainen valo palaa kaikkialla. Palaa ilmeisesti edelleen. Ja rumba jatkuu, mutta valo ei vaihdu eikä kukaan huomaa kuisanneensa ketään, päinvastoin itseään sitkeästi puolustanut yksilö on tuomioille laitettu.

Mitä tekevät ampumatapauksia seuraavat viranomaiset ja asioita käsittelevät asianosaiset? Mitä odotetaan? Ajetaanko yksilö mahdollisesti epätoivoisiin tekoihin? Kuka sitten vastuussa jos jotakin ikävää tapahtuisi?

Entäpä jos Kervisellä alkaa niin sanotusti vintti pimenemään kun asianosaiset virkamiehet, viranomaiset ja päättäjät tekevät lainvastaisia ja mielivaltaisia ratkaisuja jatkamalla joukkovoimaista kiusaamista piilottelemalla Kerviseltä hänelle kuuluvia asiakirjatietoja?

Jos jotakin sattuisi, asiakirjat olisivat oitis keltaisen lehdistön lööpeissä. Josko silloin poliisi ja muutkin asianosaiset heräisivät.......ja taas liian myöhään!

Muodostuuko kiusaamisen oikeutus yhteisöllisyyden luvalla? Pohdin tätä kysymystä ennen muuta. Toivokaamme että Kervis-asiakirjajupakkaa ei lopulta tutkita minkään kauhuskenaarioiden jälkipyykissä ja kysytä jälkiviisaana: miksi Kervinen ei saanut asiakirjojaan ym.?

4

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pidä tämä

      BS siellä koti sivuilla , siis Kotkan aikeamilla ja älä saastuta kymenlaakson sivua Kervisen paskan jauhamisella ...........

      • julkitulosta

        Me opiskeluikäiset olemme tutustuneet tähän kotkalaistapaukseen. Kesälaitumille kirmatessamme voimme vain todeta, millainen vihollinen poliisi saattaa olla tulevaisuudessa meistä kenelle tahansa, jos puhuu totta, jos vakaumusta ei hyväksytä, jos asema ei suojaa ja vastaavankaltaisista syistä. Hyvä tuntea jo nuorena Suomen "oikeus"järjestelmä.


      • vakava asia

        Aina ei tarvitse tuoda tyhmyyttään esille, joskus kannattaisi olla vaan hiljaa, oletkos tuommoista ajatellut kohdaltasi koskaan.


    • Minä olen taistellut sosiaalitoimen mielivaltaa vastaan jo nelisen vuotta. Laativat perätöntä tietoa sisältäviä asiakirjoja esim, ja kun pyytää osoittamaan sellaiset todeksi tai kumoamaan, mitään ei tapahdu. Poliisi ei tutki, tai jos tutkiikin, tulee syyttämättäjättämispäätös. Exä syyllistynyt todistettavasti perättömiin lausumiin jo vuosia, oikeudessakin, mutta näitäpä ei myöskään tutkita. Nyt on menossa eräs oikeudessa annettu perätön lausuma / kunnianloukkausjuttu, jossa asianajajakin mukana. Ja toinen asia on petos, jossa minulta vietiin asumisoikeus tilaan, joka kauppakirjassa vahvistettu. Saapa nähdä mikä niistä saadaan lain avulla väänneltyä, kun itse en edes asianajajaa saa oikeuksiani puolustamaan..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe