Hanhen metsästys mahdollisuuksia

Mara73

Onko kellään kokemuksia Viro,Ruotsi jne lähi naapureissa järjestetyistä hanhijahdeista? Oulun seudulla on tullut jahtailtua muutaman kerran mutta ajomatkat Etelä-Suomesta ja veneen kuljetukset jne on sen verran rassaavia kun saalistakaan ei juuri ole kertynyt että houkutus lähteä muualle on suuri.Tutkailin netistä eri matkoja ja hinnat näyttäs liikkuvan 400-1200 eken välissä,onko matkan olleet maksamisen arvoisia?

7

3202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruotsia

      Ruotsissa tullut käytyä ja on hinnan väärtiä hommaa!! Lintukannat erittäin hyvät ja tilanteita paljon. Viime syksynä olin Pohjolan Jahtipillien järjestämällä matkalla ja nyt olen varannut matkan www.hanhijahdit.fi sivustolta. Suosittelen Ruotsia, edullisempi kuin Viron jahdit.

      • Taavi

        Kaupallisissa jahdeissa tullut vierailtua ympäri maailmaa,täytyy todeta että joka reissu yhtä itään tehtyä matkaa lukuunottamatta olleet hyviä.
        Pohjoismaissa palvelu ja paikat olleet aina sitä mitä on luvattu.Idässä joskus tullut yllättäviä majapaikan vaihtoja mutta ei sen kummempaa.Nämäkin tosin sijoittuneet johonkin 90 luvulle joten taitaa sieläkin meininki jo muuttunut.


    • karahu

      ota vuan se torrakko kättee ja reppu selekkää syksylä ja lähe talloomaa korpisoile. sieltä suat sitä oikkeen mehätyksen makkuu eikä tarvihe makssoo mittää!

    • Petetty olo

      Ei ole kaikilla kehumista maksetuista hanhijahdeista ruotsissa.... Rahat meni. enkä nyt todellakaan kritisoi hanhien määrää!

    • hanhi4

      Minne sitten jahtiin lähdetkin, niin kyllä suosittelen että mukana on kokenut pillittäjä. Se ratkasee pitkälti koko homman.

    • entinen metsämies

      Mulla on menny pienriistan metsätyksestä maku kun nykyään joka paikka on täynnä väkeä. Jos haluaa rauhassa pyytää pitää lähtä jonnekin korpisoille missä ei näy ainuttakaan hanhea kun kaikki on etukäteen pellolle ammuttu jatkomagasiini hirmujen kanssa. Yleinen ahneus on vienyt maun metsästyksestä ja paikoitellen kalastuksesta. "Hetimullenyt" asenne rehottaa tänäpäivänä. Paskotaan passipaikat ja kalapaikat. Ei ajatella saaliseläinkantojen kestävyyttä yhtään. Kosketus täysin kadonnut luonnon herkästä kierokulusta. Metsästäjä ei ole enään osa luontoa vaan pelkkä välineurheilija joille linnut on tennispallon kaltaisia leluja.

      • samaa mieltä

        Voi hitsi kun sanoit asian hyvin, kiitos... ja johtunee kait osin siitä et isillä jäi jossain vaiheessa kertomatta mitä muuta se metsästys on kuin "tennispalloja"?!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe