korvatulehdus

aijaijai

pojallani1v3kk..on ollut 5kk:n sisällä kolmella antibioottikurilla korvatulehdusten takia. eilen kävimme korvakontrollissa ja kaikki oli ok...
maanantaina kävimme homeopaatilla ja hän kyseli erinäisiä kysymyksiä pojasta, onko ujo, ovatko kädet, jalat hikisiä, ruokailusta, mahan toiminnasta ja itse tulehduksista.
niin ja siis korvatulehdusta hänellä ei nytten.
hän antoi mukaan tippoja..Sulphur LM1 ja pyysi antamaan niitä 3tippaa tilkka vettä niin kolmen päivän ajan vastustuskyvyn paranemiseksi. poika ei kuitenkaan tullut nuhaiseksi tai en huomannut muutenkaan mitään erikoista hänen olemuksessaan, joka kertoisi homeapaattivalmisteiden tehoavan. liuoksen hän sanoi vanhentuvan kuukaudessa...

joten kysymykseni kuuluukin...että miksi hän ei määrännyt tai antanut noita pillereitä? nythän en tiedä, että auttoiko hoito vai..eli oletanko, että olen maksanut tyhjästä?
hän sanoi, että vastaanotolle voi tulla, vaikka ei ole itse tauti päällä, mutta ei antibioottien kanssa homeapaattivalmisteita yhtäaikaa. onko näillä liuoksilla mikä virka oikeasti?
jos poika sairastuu tässä sitten korvatulehdukseen, niin onko minun varattava uusi aika taudin olessa päällä ja vaadittava pillereitä...vai onko helpointa mennä luontaistuotekauppaan ja pyytää sieltä apua?

pitää kuitenkin huomenna soittaa ja pyytää selittämään jatkoa tarkemmin, kun en tajua enkä muista.

mutta joskos teiltä saisi apua sitä ennen...

pliis selittäkää asia helposti ja ymmärrettävästi minulle :)
etä osaan olla kovana sitten tädille...

8

1047

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esa-

      Korvakontrollissa kaikki oli siis kunnossa. Poikahan on terve, eikä tarvitse antibioottia eikä mitään homeopaattista valmistettakaan. Tuo nyt on medikalisaatiota. Ihan tieteellisesti on myös todettu että suurin osa korvatulehduksista paranee itsekseen, antibiootti vain lyhentään sairautta keskimäärin yhdellä päivällä. Vielä toistaiseksi antibioottikuuri kuuluu käypähoito suositukseen, mutta saattaa tulevaisuudessa muuttua. Itse kavereiden lapsien korvatulehdukset hoidan ihan seuraamalla ja tarvittaessa antibiootilla.

      • korvatulehdus

        Paheneeko antibiootista korvakipu.Itelläni antibiootti ja nyt sitten kauhea paine korvassa toinen korva kuurona.että voiko joku kertoa voiko noin tapahtua.


    • selitystä

      Homeopaatti oli haastattelun perusteella todennut, että lapsellesi sopii parhaiten Sulfur -niminen homeopaattinen valmiste.
      Homeopaatti on myös ajatellut, että potenssi (vahvuus) LM1 on sopivin. LM-potenssit annetaan aina liuoksena. Ne ovat hellävaraisia eikä pitäisi tulla pahenemista juurikaan, niin kuin olet huomannutkin.

      Minusta voit olla huoleti asian suhteen ja antaa lapsellesi tippoja ohjeen mukaan.
      Parhaimmassa tapauksessa hoito tepsii niin, että lapsesi ei myöhemmin saa korvatulehduksia niin helposti, vaan flunssat paranevat helpommin.

      Jos myöhemmin kuitenkin tulee jotain, niin kannattaa ottaa yhteyttää homeopaattiin.

    • vastaukseni..

      Välikorvatulehdukset ovat pikkulapsilla erittäin yleinen ongelma, joihin taipumus sairastua vähenee iän myötä. Välikorvatulehdus on bakteeritulehdus, joka kestää tyypillisimmin viikon. Bakteereja tuhoavat joko antibiootti-lääkkeet TAI elimistön oma immuunipuolustus.
      Antibiooteilla pöpö saadaan tuhottua nopeammin. Lapselle kivuliaita päivä on antibiootikuurin aikana vähemmän, kuin jos antibioottihoito jätettäisiin pois. Lääkärit kuitenkin määräävät antibiootteja liiankin herkästi bakteeritulehduksiin - yleisestä liikakäytöstä vaaraksi syntyy antibiooteille vastustuskykyisten bakteerikantojen synty!
      Jos lasta ei hoideta antibiooteilla, tauti paranee kuitenkin hieman myöhemmin itsestään (!), eikä tarvitse muita "hoitomuotoja". Tottakai lapsi tarvitsee huomiota ja tukea kärsiessään korvakivusta.
      Homeopaattisten valmisteiden ei ole todettu auttavan korvatulehduksen paranemisessa eikä vahvistavan immuunijärjestelmää!

      "...mutta ei antibioottien kanssa homeapaattivalmisteita yhtäaikaa..."

      Kuten jo aiemmin totesin, korvatulehdus paranee lopulta itsestään! Jos paranemista nopeuttava antibioottihoito jätetään pois, aloitetaan homeopaattinen lääkitys, korvatulehduksen paraneminen tapahtuu kuitenkin lopulta, vaikka homeopaattisella lääkkeellä ei ollutkaan mitään merkitystä hoidon tehon kannalta. Voi syntyä harhatulkinta; kun kipujen ollessa pahimmillaan käytetään homeopaattista lääkettä (tai yhtä tehokkaana hoitomuotona uhrataan vuohi), oireiden lieveneminen tulkitaan johtuvan lääkkeestä, vaikka tauti kuitenkin parani itsestään.


      PS. Vaikka toin tekstissä ilmi sen tieteellisesti tutkitun tosiasian, että homeopatiasta ei ole hyötyä sairauksien hoidossa, toivoisin että tällä kertaa tätä keskusteluyhteisöä valvova moderaattori ei poistaisi tekstiäni! Tämä palsta on saanut aivopesulan maineen, kun hyvin perustellut uskomushoito-kriittiset kommentit poistetaan, ja perusteettomat uskomushoitoja-ylistävät viestit säästetään. Ainesta propagandaan siis!

      • Esa-

        Asiaa yllä korvatulehduksista. Sitten osa on sellaisia korvatulehduksia, jotka vaativat antibiootin ja osa taas ei vaadi. Ei vaan vielä osata tunnistaa niitä, jotka paranee itsestään, ja jotka vaativat antibioottia.


      • parantuvat
        Esa- kirjoitti:

        Asiaa yllä korvatulehduksista. Sitten osa on sellaisia korvatulehduksia, jotka vaativat antibiootin ja osa taas ei vaadi. Ei vaan vielä osata tunnistaa niitä, jotka paranee itsestään, ja jotka vaativat antibioottia.

        "Ei vaan vielä osata tunnistaa niitä, jotka paranee itsestään, ja jotka vaativat antibioottia."

        Tai niitä jotka parantuvat homeopatialla.


      • homeopaatilla paranevat
        parantuvat kirjoitti:

        "Ei vaan vielä osata tunnistaa niitä, jotka paranee itsestään, ja jotka vaativat antibioottia."

        Tai niitä jotka parantuvat homeopatialla.

        Homeopatian toimivuudesta ei oikeasti ole näyttöä minkään sairauden tai oireen hoidossa. Suomen homeopaatit ovat myös valheellisesti väittäneet, että heidän myymiensä hoitopalvelujen vaikuttavuutta ei voi edes mitata.

        Eli tällä hetkellä homeopaatit kaupittelevat lasten vanhemmille tuottita, joiden pätevyydestä edes heillä itsellään ei ole käsitystä. Melko epäreilua lapsia kohtaan. Mutta eipä tarvitse mennä rehellisiin töihin.


      • ristiriitaista näyttöä
        homeopaatilla paranevat kirjoitti:

        Homeopatian toimivuudesta ei oikeasti ole näyttöä minkään sairauden tai oireen hoidossa. Suomen homeopaatit ovat myös valheellisesti väittäneet, että heidän myymiensä hoitopalvelujen vaikuttavuutta ei voi edes mitata.

        Eli tällä hetkellä homeopaatit kaupittelevat lasten vanhemmille tuottita, joiden pätevyydestä edes heillä itsellään ei ole käsitystä. Melko epäreilua lapsia kohtaan. Mutta eipä tarvitse mennä rehellisiin töihin.

        jopa ite hanhemannin oppeja seuranneilta ja muilta uskomusterapeuteilta. Välillä ne sanoo ettei heiä hoitoi pysty ees tutkiin, ku se on niin henkistä ja energeettistä ja muuta hienoo, ettei mitkään paskatieteen tutkimusvälineet saa aikaan oikeita tuloksia. Sit taas välil ne jauhaa tuhansista hoitojansa tukevista tutkimustuloksista. Whaaat? ittensä pussiin puhumista sanon mä!

        Sit kun mainihtee niistä lukuisista puolueettomista uskomushoitoloit kohtaan tiedeväen tekemistä tutkimuksist (jotka on kaikki oikeen tehty ja osottautunu vesiperiks), nii ne on uskomushoitoilijoiden mielestä tahalleen väärin tehtyjä ja iso paha lääketeollisuus on niitte takana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5993
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3645
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1935
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1929
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1748
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1601
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1522
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1418
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1416
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe