Vaakamiehen epätasapaino

kaksostyttö___

Kertokaapa vaakaihmiset voisiko tällainen toiminta "suhteen" alussa olla teille ominaista?

Eli tapailua oli parin viikon ajan. Ihastuttiin nopeasti ja tuntui jo ikuisuudelta heti. Tuli kinaa ja vaakamies meni täysin sekaisin tunteidensa kanssa. Välillä hän puhuu kuinka minun pitää löytää uusi, välillä taas muistelee kuinka kivaa minun kanssani oli, kun tehtiin yhdessä asioita. Nyt päätin sitten, että ollaan ystäviä, kun ei hän kuulemma pysty sanomaan suoraan onko ikävä, onko tunteita, tulevaisuuden suunnitelmia yhdessä vai ollaanko ystäviä.

Tietenkin muukin vaikuttaa kuin horoskooppi, mutta kysyisinkin tätä mielialan ailahtelua ja päättämättömyyttä? Osaako vaaka todella luovuttaa niin helposti kuin antaa olettaa, mutta ei kuitenkaan pääse irti läheisistään?

8

1027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuollaiseen,

      minäkin olen törmännyt. enää en halua olla sen jahkailijan kanssa missään tekemisissä.

    • suunnitelmia

      parin viikon tapailun jälkeen!!
      ei ihme, että suhdeorientoituneilla vaakamiehelläkin alkoivat hälytyskellot kalkattaa nupissa. moni muunkin merkkinen uros löisi vastaavassa tilanteessa jarrut pohjaan.

      • ap.

        Ne suunnitelmat oli lähinnä "mennään leffaan, mennään rannalle" ym, ei mitään muutetaan yhteen tai muuta! ja kyllä se olivat yhteisiä suunnitelmia.


    • masile

      Johan se "vaaka" kertoo sen, että keikkuu puolelta toiselle.. Kyllä vaakamies osaa luovuttaa, vaikkakin ajatuksistaan hän ei saa vuosiin... Ei sano koskaan suoraa asioita, eikä kysy suoraan, olettaa vaan... vaikea on luonne.. vapautta kaipaava, kehuja kaipaava, ei erota rakkautta ystävyydestä.. ei halua tehdä tulevaisuuden suunnitelmia, päättää yksin asioista, kuten tapaamisista, ajankäytöstä. Olettaa tekevänsä aina oikein ja toiset väärin.. yms. yms. kertoo nim. 6-vuotta kokemusta

      • mirmuli

        kuullostipa niin tutulta itse olen tapaillut vaaka-miestä vuoden päivät eikä hän osannut vieläkään päättää mitä halusi vaikka sanoi pitävänsä minusta tosi paljon, tosi ailahteleva tyyppi.


    • ollut myös tilanteessa

      Kuulostaa tutulta.Vaakamiehen sielunelämä on ailahtelevainen.Vaikeaselkoisia ihmisiä...hmm... Haluaavat paljon rakkautta,hellyyttä ja läheisyyttä mutta kuitenkin haluavat olla "omia pomojaan".Liika läheisyys ahdistaa (määrittelevät ihan itse mikä on liikaa,määrä vaihtelee päivittäin..) kuitenkaan ei voi erotakaan jne... mutta minkä sille voi jos vaakamieheen rakastuu...

      • Heittopussinako

        Aika outoa että kestin vaakamiehen puntarissa reilun vuoden kunnes kyllästyin ja pistin nyt välit sitten kokonaan poikki. Aina kun oltiin yhdessä meillä oli ihanaa, mutta hän oli kuitenkin oudon etäinen koko yhdessäoloajan. Nyt ei vaivautunut enää edes vastaamaan mtn. Ottaakohan tuo mitään yhteyksiä enää vai menikö menojaan?


    • Vaakanainen 32v

      Vaakamies voi mennä helposti lukkoon kun todella tulisi sitoutua ja varsinkin jos tulee pientäkin riitaa niin voi mennä sekaisin. Itse olen vaakanainen ja mulla kesti nuorempana pitkään ennen kuin halusin mitään todella vakavaa seurustelua - jos kumppani oli liian innokas niin pakoreittiä etsin jo mielessäni suhteesta. Mielestäni en ole sitä kaikkein herkkänahkaisinta vaakatyyppiä mutta siskoni ja isäni ovat myös vaakoja ja molemmat karttavat riitasointuja kuin ruttoa ja monet asiat ovat jääneetkin ns. polkemaan paikoilleen tai tilanne on vain muutoin selkiytynyt...mutta kunnon välenselvittelyä on ollut vaikea saada aikaiseksi.

      Seurustelin ja asuin avoliitossa pitempään kaksosmiehen kanssa ja meillä meni yhteiselo muutoin mainiosti mutta ajoittain hän äityi aika pirulliseksikin ja oli aika ilkeäkin kommenteissaan ja huomautuksissaan sille päälle sattuessaan ja sitä oli minun välillä vaikea kestää. Yleensä jäin noissa tilanteissa vain kuuntelijan rooliin ja jatkoin keskustelua kun mies oli vähän rauhoittunut. Ero tuli kun mies ei halunnut koskaan lapsia mutta minä halusin perheen. Kavereita olemme olleet eronkin jälkeen...juttu luistaa hyvin ja kiva keskustella kaikesta :) Olen naimisissa nykyisin leijonamiehen kanssa ja meilläkin menee ihan kivasti ja perhettäkin (lapsia) on tullut kuvioihin mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      65
      1458
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1299
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1142
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      117
      1092
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      26
      891
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      775
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      51
      664
    8. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      614
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      88
      608
    10. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      607
    Aihe