pohjolan-matkat

Pettynyt matkaaja

Ostimme perheellemme risteilymatkan tukholmaan(bussikuljetus omalta paikkakunnalta laivalle,bussi mukana tukholmassa ja paluukuljetus),matka oli jo maksettu vapaapäivät varattu,neljä päivää matkan alkamiseen kun matkatoimistovirkailija soitti että matka on peruttu koska lähtijöitä on niin vähän ettei heidän kannata silloin lähteä.Saatte kuitenkin rahat takaisin,mutta eihän se korvaa hukkaan menneitä vapaapäiviä eikä lasten pahaa mieltä kun ei päästäkkään reissuun.Olisimme toki saaneet uuden matkan viikon päähän mutta emme voi matkatoimiston mukaan järjestellä vapaapäiviä.Eikä ole mitään takuita onko sillä seuraavallakaan lähdöllä tarpeeksi lähtijöitä ja perutaanko sekin.

6

4456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • risteilijä.

      Miksi pitää tilata risteilyt epävarmasta pienestä matkatoimistosta kalliilla hinnalla? Netistä saat tilattua reissun halvemmalla eikä tarvitse edes kotoaan mihinkään poistua. Ja sitä tilausta ei myöskään peruta sen takia että lähtijöitä olisi liian vähän.

      Nykyään se on niin helppoakin kun suoraan netistä näkee varaustilanteet ja hinnat ihan etukäteen ja kun tilaat ajoissa (vähintään 30 vrk) niin saat matkan vieläkin edullisemmin.

      • sanottiin toimistossa

        Matkatoimistot edustavat omalta kohdaltanikin menneisyyttä, juuri tietylle päivälle kun ei usein löydy kuljetuksia Helsinkiin tai sitten ne ovat täynnä jo aika päivää ennen lähtöä. Ei sovi tällaiselle äkkilähtijälle ja miksi maksaa jostain minuutin työstä 9-10 euroa perusristeilyn varauksessa.

        Pari kuukautta sitten yritin saada nimenomaan Turusta lähtevälle miniristeilylle matkaa kuljetuksin ja sanottiin, että ei ole kuljetuksin ollenkaan sinne matkoja. Olisi voinut virkailija käyttää sen verran päätään, että olisi markkinoinut sellaistakin vaihtoehtoa, että ekaksi junalla Lahteen ja sieltä bussilla laivalle Turkuun. Itse piti tuokin vaihtoehto matkatoimistovirkailijalle esitellä.

        No sitten soitin Lahteen samaiseen matkatoimistoon ja sieltä sanottiin, että menomatkalle löytyy bussissa paikkoja, mutta paluuseen ei. Hinta kuitenkin sama, eivät tulleet yhtään vastaan. Oma apu paras apu, eikun online-varaus suoraan varustamolta ja omalla autolla Turkuun.

        Tuossa yritin katsella kesän laivamatkoja Helsingistä Tukholmaan kuljetuksin eräälle keskiviikolle. Sama ongelma: ei ole saatavilla täältäpäin kuin pari päivää aikaisemmalle lähdölle. Vaikka matkatoimistoja toimii sentään äkkiseltään laskettuna viisi tässä kylässä. Ei kun varustamon onlineen ja ja täytyy maksaa sitten VR:lle vähän reilummin. Että vinkiksi matkatoimistoille, jos ei ole tarjontaa, niin ei ole kysyntääkään.

        Olen pettynyt monesti kuinka vähän nämä matkailualan ammattilaiset seuraavat, mitä työn ympärillä tapahtuu. Vanhaksi menneitä aikatauluesitteitä esillä ja olipa viime vuonna vielä pari kolme kuukautta liikenteen lopettamisen jälkeenkin Superseacatin ja Nordic Jet Linen esitteet hyllyssä.


      • pettynytxxx

        Sehän nimenomaan oli netistä varattu matka jonka virkailija soitti ja perui..Enkä pitäisi pohjolan-matkoja pienenä firmana..


    • ghfgh

      pettymyksiä kun lukee matkaehdot huolellisesti. Siellä taitaa olla maininta myös tällaisesta asiasta.
      Muuten itsellä on vain hyviä kokemuksia Pohjolan Matkoista. Olen aina saanut hyvää ja ystävällistä palvelua ja kaikki on toiminut prikulleen sovitun mukaisesti.

    • tillu

      Meille ainakin on tarjottu junamatkaa aina puoleen hintaan kun bussikyyteihin ei ole ollut tarpeeksi lähtijöitä. Viimeksi tammikuussa oltiin lähössä oulusta helsinkiin tallinnan risteilylle, oisko ollu matka vekalta tää matka, niin soittivat viikkoa ennen reissua ettei bussikyytiä ole ja saatiin sitten junaliput puoleen hintaan. Ja mieluummin matkustankin junalla kuin bussilla joten parempi näin :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe