Etujarrut jurisee!

megane 2000vm

Kertokaapas hyvät veljet mikä on. n. 3 vuotta sitten vaihdoin eteen jarrulevyt ja palat, kaikki meni ok. ja nyt ostin eteen jarrupalat (kun poljin tuntui painuvan normaalia alemmas) oli myös jonkunverran mutteritangot jumissa ja palat kuluneet. Rasvasin kevyesti tangot ja laitoin jarrut kasaan. Muutama km. meni ok. mutta sitten alko etujarru jurista. Otin uudestaan molemmat etujarrut auki, kaikki oli ok. Myös laakerit on ok. Kun pyörä oli ilmassa koitin pyörittää pyörää ja sekin pyöri ihan hyvin. Onko kavereilla neuvoja. Ei kuitenkaan mitään näsäviisaita kommenteja. Kiitti asiallisista vinkeistä.

3

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jurinaa???

      Siis jarruttaessa jurisee? Eipä ole nyt Fakta tietoa, mutta koetappa jarruttaa kovemmasta vauhdista tehokkaasti muutaman kerran. Jos nuo uudet palat hakeutuu vielä paikoilleen ja muotoutuu levyjen mukaisiksi. En nyt muutakaan keksi tähän hätään, toivotaan että jollakin on parempaa tietoa.

    • Expert DIY

      Jurisee eli siis täristää jarruttaessa? Oliko levyt irti, kun touhusit jarrujen kanssa? Jos oli niin katsopa, että ei ole heittoa (heittokellolla tai sitten silmämäärisesti, kello paras) Kannattaa katsoa muussakin tapauksessa, etteivät heitä. Jos hankaa pahasti koko ajan niin voi olla, että on otettava koko satula pois ja purettava/ kunnostettava tai sitten vaihdettava uuteen (saattaa jäädä jumiin, jos on suojakumit rikki ja painaa männän sisään uusia paloja laittaessa.

      • Megane2000vm

        Jatkoa. Asennettaessa ei ollut jarrulevyt irti, enkä usko että olisi heittoa levyissä. (Ostin jarrupalat motonetistä) en usko että sillä olisi merkitystä. Se tuntuu juristavan niinkuin jarrut laahaisivat päällä voimakkaasti, pienillä nopeuksilla, mutta kevyesti kun painaa jarrua se loppuu. En ole ajanut kuin 5-10km pätkiä.
        Painoin kyllä asennettaessa kikkatongeilla mäntiä sisäänpäin, enkä vahingoittanut suojakumeja. Olen hyvin usein tehnyt vastavaa, että kyllä se pitäisi olla hanskassa.
        Nyt kun olen ajanut pieniä pätkiä, niin ei levyt ole lämmennneet norm. enempää.
        Eli taidan ajaa lähinurkissa jonkun aikaa jos vaikka palat asettuvat ja mukautuvat. Edelliset palat ostin kyllä Volvolta !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1485
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1179
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      927
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      783
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      57
      706
    Aihe