Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sanni, kidutuksessa.

Anny

-No niin, Sanni. Olet meidän kidutus leirillämme. Teemme sinusta raa´an porno elokuvan, sekä eläinten että ihmisten avulla. Sanni yritti puhua mutta suukapula esti sen tyystin. Hänet oli huijattu seikkailu lomalle, ja hänet oli ohjattu pien koneeseen, joka lensi tälle autiolle saarelle. - Sanni, sinä et käytä mitään vaatteita tällä kuukauden ja viikon kestävällä lomalla, hoidat ja tyydytät eläimiä, sekä muita työntekijöitä. Et puhu ilman lupaa, et tee mitään ilman lupaa. Et saa kosketella itseäsi kertaakaan. Me laitamme sinulle pari nättiä lävistystä&Tatuointia, polttomerkitsemme sinut, ja niin edelleen. Ensimmäiseksi asennamme hälytys laitteen nilkkaasi, joka hälyttää jos poistut viittä metriä kauemmaksi saaresta. Se hälyttää myös poiston yrityksistä. Keke, tulehan, ja ruuvaa se hälytin nyt. Kekeksi kutsuttu mies tuli, tarrasi nilkkaani, ja alkoi ruuvata. Hän oli pian tehnyt hommansa. - Hyvä Keke. Ota palkkiosi. Bosseksi kutsuttu mies heitti Kekelle piiskan. - Keke tykkää piiskaleikeistä, Bosse sanoi ja nauroi. Keke käänteli minua sadistinen katse silmissään, ja aloitti ruoskimisen. Pilluani ja pakaroitani kuumotti jumalattomasti, mutta en saanut edes pientä pihahdusta suukapulan takia. Laskin iskuja mielessäni. "39,40,41,42..." Kyyneleet valuivat. " 66,67,68,69" Ja Keke lopetti iskuun 69. Vitsikästä.

Jokin nainen, jolla ei ollut mitään vaatteita, tuli ja vei minut talliin. - Sulle on varattu tallista boksi. Sä olet hevos-tyttö täällä. Tiedoks, mä oon koira. Hän oli kaikkialta aivan karvaton. Kauhuissani katselin kun hän ajoi hiukseni, kulmakarvani ja häpykarvani pois. Hän avasi suu kapulan, laittoi mulle riimun päähän, ja jätti mut seisomaan boksiin. `Nainen lukitsi muna lukolla boksin oven. Vieressä oleva hevonen hirnui minulle. Joka puolella kalterit, myös ikkunassa. Istuin maahan, ja peittelin itseni oljilla. Nukahdin. - Sanni, YLÖS! Oli ilta. Olin nukkunut jokusen tunnin. -Harjataan meidän hepo ennen ilta töitä... Mies läimäytti ratsupiiskalla minua pakaroille, ja nousin ylös. Hän harjasi metalli harjalla ihoani, joka raapiutui tuskallisille pikku naarmuille. Kiljuin tuskasta. Jokainen kiljahdus aiheutti ratsupiiskan läimähdyksen, milloin pilluuni, milloin reisiini, milloin pakaroihini. Hän laittoi minulle valjaat, jotka menevät tiukoista nänninipistimistä pakaroiden ja häpyhuulten väliin. Mies kiristi valjaat, ja kiinnitti jonkin näköisen juoksu langan ensiksi valjaisiin sitten kattoon. - Ruokit hevoset. Jokainen on ori. Otat kaikilta suihin. Valvomme sinua kameroista. Parasta totella. Aloin ruokinna pelkokkaana. "Miten hevoselta otetaan suihin????" Kävelin komean hevosen luo ja annoin ruuat. Siirryin kyykkyyn, ja koskin suurta elintä. Hevonen hörisi innoissaan. Työnsin elimen suuhuni, ja maistoin happaman, suolaisen ja kusisen maun. Imin, ja tältä hevoselta tuli nopeasti. Nielin yökötellen. Sama jokaiselle hevoselle. Vatsani hölskyi hevosten suurista lasteista.

- Hyvä heppa. Nyt saat hoidella pari karjua, mutta ensin.. Mies otti jonkin vaalean punaisen, verisen nahka palan kassistaan. - Emakon vittu. Aivan tuore. Mies hieroi minut kauttaaltaan tällä emättimellä. - Kiimaisen emakon. Nää karjut tykkää nussii vaan kiimasii emakkoja! Hähää! Hän paiskasi minut sikalaan. Karjut nousivat, niitä oli kolme. Haisin varmasti vahvasti. Ensimmäinen ryntäsi päälleni, nuoli ja nuuhki, ja aloitti naimisen. Se ei välittänyt näköjään, että se pni minua suuhun. Paikalle hiippaili 2 miestä, jotka nostivt toisen karjun vaginani kimppuun ja toisen anaalin puolelle. Siat laukesivat yhtä aikaa. Oksetti. Haisin helvetin pahalle. - Hyvä sika hevonen!

Miehet nauroivat ja retuuttivat minut sisälle taloon. Valjaat poistettiin. Suuhuni tungettiin joku "aukipitäjä". Suuhun sattui. Minut vietiin vessaan, jossa ei ollut pänttöä, vain jokin istuin uja kansi. Minut kiinnitettiin mitä monimutkaisimmilla hihnoilla, ja suuni oli yht äkkiä pönttönä. Miehiä oli 5, kaikki se kä kusivat että paskoivat. Nielin aivan kaiken.

Jatkanko?

19

13590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hienoa!

      Ihan hieno tarinan aloitus, saisi tosin olla yksityis kohtaisempaa, mutta lisää!

      • Anny

        olipa kerrabnekcjnqeuicfah


      • tykkäsin
        Anny kirjoitti:

        olipa kerrabnekcjnqeuicfah

        ei saanu oikeen selvää tosta jatko osasta mut kirjota lisää tollasia


      • Joyce fani
        Anny kirjoitti:

        olipa kerrabnekcjnqeuicfah

        tämä on kirjallinen klassikko James Joycen Finnegan's wake:n hengessä, ehkä poislukien Joycen peitellyt homoseksuaaliset vivahteet.

        Tätä 500 sivua lisää!!


      • alat edistyä
        Anny kirjoitti:

        olipa kerrabnekcjnqeuicfah

        ja paljon parempi olikin !!


    • annizka

      NO TOTTA KAI JATKAT!!!

      mä kiihotuin... tuo oli niin hyvä.

      JA VAROKAAKIN SERIFFIT jos poistatte sen. >:(
      Oot anny tosi hyvä, jatka jo! :D

    • Neiti

      jatka innolla ja haara märkänä odotan.

    •        .

      en lue yhttään tämmöistä. Miten kusi ja paska voi jotain kiihottaa?

    • jatkajatkajatkajatkajatkaja...

      jatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatkajatka

    • Hyvä

      Jatka vaan ´. Se alko kiihottamaan aika paljon!

    • jeeeeeeees

      jatka ehdottomasti se oli täydellistä

    • Superi

      Siis toi oli ihan MAHTAVA!!! Mix et kirjota lissee??

    • ogli

      Jatka ihmeessä !!!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Nojatka olen 12

    • Anonyymi

      Oikeestaan aika hyvää matskua

    • Anonyymi

      Sairasta sanoisin.

    • Anonyymi

      H­ei! Om­a str­­­eam. Sisää­­­nkäynti k­aikille, jotk­a haluav­at pitää hauskaa 👉 https://www.ryhmaseksi.pics/H/G4d7F4

    • Anonyymi

      🤔🤔Juu

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe