Juhannus taikoja

JuKull

Jossain päin pohjanmaata vietettiin Heinäsen kartanolla juhannus juhlia. Juhliin oli kutsuttu kaikki sukulaiset ja tuttavat sekä naapurit. Kartanon oven molemmilla puolilla seisoi nuoret, vehreät koivut ja pihalle oli katettu pitkä pöytä joka notkui ruuasta. Oli uuttaperunaa, silliä, savukalaa sekä jokunen viinipullo.
Juhani, talon vanhin poika oli hyvin komea ja melko pitkä nuori mies. Hänen hiuksensa olivat maantien vaaleat ja silmänsä olivat vihreät kuin taloa ympäröivät koivut. Hyvät lihaksensa hän oli ansainnut monien vuosien heinätöillä.
Kylän ukot sekä akat olivat käyneet juuri juhannus saunassa . Juhani oli saunan jälkeen kyllästynyt ukkojen joutaviin jorinoihin ja päätti lähteä pienelle juhannuskävelylle ihailemaan illan valoisuutta. Hän käveli hiekkatietä pitkin lähellä pellon reunaa, kunnes huomasi pellolla vaaleahiuksisen tytön. Poika oli nähnyt tytön aiemminkin kirkonkylällä ja tunnisti tämän Riikaksi. Riikka oli melko lyhyt ja hänellä oli kauniin siniset silmät. Väri muistutti hieman kesäistä pilvetöntä taivasta. Juhani lähti käve lemään kohti Riikkaa.
Poika tunsi kylmien väreiden vierivän pitkin selkärankaa kun hän näki Riikan vaaleassa kesämekossa ja pitkät hiukset palmikoituna toiselle sivulle. Tyttö oli karannut muiden jo mentyä nukkumaan. Juhani kysyi mitä tyttö oikein kyykisteli pellolla ja tyttö vastasi poimivansa yhdeksän erilaista kukkaa . jotka hän voisi laittaa tyynynsä alle nähdäkseen unessa tulevan miehensä. Poika pyysi tyttöä tulemaan mukaansa kävelylle.
Käveltyään tovin yhdessä, nuoret saapuivat vanhan, hylätyn vieras aitan luokse ja he päättivät kurkistaa sisään. Aitassa oli sänky, jossa oli patja, jonka yläpuolella roikkui vanha ryijy. Juhani pyysi Riikkaa istumaan viereensä sängylle. Tyttö laski kukkakimppunsa yöpöydälle ja istui ihan lähelle Juhania. Juhani laski kätensä Riikan reidelle, jolloin tyttö hiukan säpsähti. Juhani sanoi:" Älä pelkää kaunokainen. En tee sinulle pahaa, pidän sinua vain hyvänäni." Tyttö rauhoittui heti. Silloin tyttö katsoi suoraan Juhanin vihreisiin silmiin ja tuli lähemmäs pojan kasvoja. Sitten Juhani nosti Riikan leukaa ja veti sitä hellästi vielä lähemmäksi niin että nuorten huulet koskivat toisiaan.
Silloin he suutelivat aluksi hellästi, mutta koko ajan hieman intohimoisemmasti. Juhani silitti tytön niskaa ja laski hänet makuulleen. Tyttö laittoi kätensä Juhani puuvillapaidan alle ja tunsi Juhanin lihaksikkaan ja lämpimän selän. Juhani kysyi tytöltä: "Oletko ollut vielä pojan kanssa näin?" Tyttö kertoi tämän olevan hänen ensimmäinen kertansa, ja Juhanikin tunnusti olevansa ensikertalainen. Juhani siirsi kätensä tytön leningin alle ja hyväili hellästi tämän pieniä rintoja. Poika alkoi riisua tytön mekkoa ja näki, että tyttö oli hyvin kaunis vartaloltaan. Hänen ihonsa oli vaalea ja virheetön. Hän ei ollut luisevan laiha vaan hieman pyöreä, muttei millään tapaa tukeva.
Tytöllä ei ollut pikkuhousuja, jonka huomattuaan Juhanin penis jäykistyi niin että sen pullotusta housuista ei voinut enää olla huomaamatta. Tytön alapäässä oli siisti pieni pöheikkö, juuri sellainen kuin Juhani oli sen unelmissaan kuvitellutkin. Juhani makasi kyljellään nojaten kyynerpäähänsä ja tyttö makasi selällään. Poika liu'utti kättänsä kohti tytön häpyä ja hyväili hellästi klitorista samalla tytön vaaleanpunaisia nännejä suukottaen. Tyttö alkoi selvästi tuntua rennommalta ja Juhani ohjasi tytön käden housuihinsa. Tyttö otti hellästi kiinni pojan jäykästä ja melko kookkaasta kalusta ja hieroi sitä hitaasti. Poika riisui itsensä alasti ja laskeutui alemmas ja raotti tytön haaroja. Hän alkoi nuolla tytön klitorista ja tyttö alkoi hengittää raskaammin, mitä himokkaammin poika häntä nuoli. Tyttö maistui makealle ja alkoi kostumaan. Juhani työnsi sormensa reikään ja tyttö nautti vielä enemmän. Hän liikutteli sitä hitaasti ja laittoi mukaan myös toisen sormen samalla kuitenkin nuollen. Pitkiä lipomisia sekä nopeaa lutkuttamista. Tyttö todellakin nautti, eikä jännittänyt enää tippaakaan.
Nyt Juhani meni vuorostaan selin makuulle ja tyttö otti Juhanin pitkän ja puhtoisen kalunsa suuhun. Hän nuoli ihan juuresta terskan päähän asti ja maisteli huulillansa ja imi. Hän lutkutti ja samalla myös veti esinahkaa ylös ja alas. Juhani ei ollut koskaan tuntenut mitään näin nautinnollista, eikä hänen tarvinnut paljoa ohjata Riikkaa. Hän oli luonnon lahjakkuus. Tyttö ja poika alkoivat olla hyvin kiihottuneita ja he suutelivat välillä koskien kielellä toistensa kieliä. Välillä Juhani näykki tytön alahuulta ja tästä tyttö lähes villiintyi.
Jatkuu...

0

4403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        243
        3789
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        27
        2284
      3. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        24
        2111
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        90
        2015
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        92
        1685
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        24
        1391
      7. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        8
        1301
      8. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        36
        1287
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        35
        1227
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1218
      Aihe