Kennedy Nova ja Slieman ravintolat

Metna

Lähdemme mieheni kanssa kolmen viikon päästä Maltalle Sliemaan. Nyt kiinnostaisi kuulla kokemuksia Kennedy Nova hotellista! Aamupala, siisteys.. ym.? Onko hotellin lähettyvillä bussipysäkkiä? Entä markettia?
Sitten kaipaisimme hyviä ravintolavinkkejä Slieman/Vallettan alueelta! Millaista on maltalainen ruoka? Minkä maan ruokaan voisi verrata? Onko Maltalta saatavilla esim kreikkailaista ruokaa?
Onko Vallettassa vielä sunnuntaisin markkinat? Osaako joku sanoa kellonaikaa?

Kiitos vinkeistä jo etukäteen!

2

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karibu

      En osaa ko. hotelliin ottaa kantaa, kun oma oli Bugibassa, mutta muuten...
      Bussipysäkkejä on rantatiellä muutaman sadan metrin välein ja tunnin sisällä kulkee kymmenittäin busseja useita eri linjoja, joten liikkumaan pääsee helposti. Hotellinne näyttäis olevan juuri Slieman sataman päätepysäkkiä vastapäätä, jossa käy kaikki Slieman bussit. Kauppoja on koko sataman rantakatu pullollaan. Varmaan ruokakauppakin löytyy helposti, jos sellaista lähinnä tarkoitat.
      Maltalainen ruoka oli yllätyksessemme hyvin miedosti maustettua. Ainakin se kääritty liharulla. Tuli lähinnä suomalainen kotiruoka mieleen. Välipalana syödyt "ftirat" olivat kyllä hyvinkin maukkaita. Tosin ravintolat tuntuvat tarjoavan ruokaa jos jonkinlaisen teeman tai maan mukaan, joten eipä kovin kattavaa varsinaisen maltalaisen ruoan valikoimaa tullut syötyä. Annokset ovat kyllä yleisesti reilun kokoisia ja hintataso oli kyllä selvästi Suomea alhaisempi, vaikka niin näillä keskustelupalstoilla annetaan ymmärtää.
      Kreikkalainen ravintola varmasti löytyy viitaten em. kuvaukseen. Fetasalaattia saa toki melkein joka paikasta, mutta tarkoitat varmaankin vähän monipuolisempaa listaa. Bugibassa sellaista ei osunut kohdalle, mutta Sliema on varmasti kattavampi siinäkin suhteessa.
      Vallettan sunnuntaimarkkinat alkavat ehkä noin aamuseitsemän aikaan ja jo puolilta päivin suuri osa kojuista on purettu. Panin muuten merkille, että joistain tyypillisistä matkamuistoista pyysivät huomattavasti enemmän kuin kaupoissa, vaikka juuri sieltä turistit luulevat saavansa halvimmalla. No, riippuu varmaankin artikkelista.
      Hyvää lomaa Maltalle!

      • sunnutaimarkkinoilla

        oli myynnissä parjon "roskaa" esim. ikivanhoja CD-levyjä ja pyysivät niistä n. 20euroa. Vaatteet olivat kauheita rättejä ja joku myi itse keräämiään simpukankuoria ja pyysi niistä kovia summia. Olen tottunut Italian markkinoihin, joten pettymys oli suuri. Maltalainen ruoka on vähän niin kuin italialainen, mutta ei kuitenkaan niin hyvää ja annos koot ovat valtavia. Ensimmäisenä iltana erehdyin tilaamaan alku- ja pääruoan ja jo alkuruoan jälkeen olin ihan ähky. Eihän sitä jaksa siinä kuumuudessa edes paljon syödä. Vallettassa aukiolla oli useita pizzerioita, joissa oli iltaisin kiva istua kynttilän valossa. Bussimatka Sliemasta Vallettaan n. 15 min. Bussikuskit töykeitä ja jos et antanut tasarahaa, niin en myöskään rahasta takaisin saanut. Monessa bussissa ei ollut edes ovea, ja kuskit kaahasivat hullun lailla. En suosittele bussin etuosassa istumista, sillä jos kolari tulee, niin lennät ovi-aukosta ulos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe