Vinkki: täydellinen kosinta

Kosintavinkki

Tässä kesäsuunnitelmia tehdessä itselleni tuli mieleen vinkki kosintaa suunnitteleville henkilöille. Eksyyhän näitä suunnittelijoita välillä tällekin palstalle kysymään vinkkejä.

Mielestäni konsertti tai festarit olisivat hyviä kosintapaikkoja. Ensimmäisenä itselleni mieleen tuli Porin Sonisphere-festari ja siellä Metallica, jos vaikka vetävät Nothing else mattersin niin eikö siinä vaiheessa olis hieno polvistua kullan eteen (tai vaikka ihan vaan katsoa syvälle silmiin, mihin sitä polvistumista tarvii) ja kysyä se tärkeä kysymys.
Metallicallahan on keikkoja kesällä muutenkin.

Ylipäätään festareilla voisi olla hauska kosia esimerkiksi
- kosittavan lempibändin soittaessa
- kosittavan lempikappaleen soidessa
- jonkun muun, yleisesti romanttiseksi mielletyn biisin soidessa (niin kuin se Nothing else matters).

Itse ainakin tykkäisin älyttömästi! Hauskaa, kun olisi jokin biisi, joka aina radiosta soimaan pärähtäessään muistuttaisi ikimuistoisesta kosinnasta. Sitä voisi sitten soittaa häissäkin.

Tietty kosittavan täytyy sitten kanssa tykätä bändistä edes jonkun verran. Martti Servon keikalla en kyllä itse kosisi, tai kosintaan myöntävästi vastaisi... ;)

9

3896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitimuori

      ja ikä oli....17 vee ????

    • kyöpeli34234

      Romanttinen biisi ei tee vielä tilanteesta erityistä, eikö käynyt mielessä esim. kosia eiffel tornin huipulla, hienon rantaloman päätteeksi jossain kuvankauniissa paikassa joka on kuin suoraan elokuvista jne. Itse en kosisi minkään valtakunnan räminäfestivaalin aikana.

      Nimim. ikää oli 21 vuotta.

      • fdhashjsadad

        Harmi ettei kaikilla ole varaa pistää rahaa ensinnäkin hienoon rantalomaan ja sen jälkeen vielä lähteä Pariisiin kosimaan. Ehkä alkuperäisen idean pointtina oli jokin vähän
        a) edullisempi
        b) helpommin toteutettava
        c) realistisempi ja
        d) omaperäisempi vaihtoehto.

        Kyllä mullekin eiffeltornikosinta kelpais, mutta jos jään odottamaan, että sun kuvailemaan reissuun on varaa, niin pääsen naimisiin ehkä nelikymppisenä.


    • .

      Itse en ole mikään yltiöromantikko, joten olin onneni kukkuloilla, kun mies kosi spontaanisti ilman minkään valtakunnan sirkusta ihan tavallisella koiranulkoilutusreissulla.

    • oldtrafford

      todella loistavia neuvoja hei sulla hahahhaahha
      mikä aasi, hahahahhahahaahah

    • Nothing else matters

      Itse kosin miestäni pari vuotta sitten Metallican konsertissa Nothing else mattersin soidessa. Kihlasormuksiinkin tuli teksti " Nothing Else Matters". Eikä olla ihan teini-ikäisiä, ikää silloin itsellä 29 ja yhdessä oltiin oltu jo 7 vuotta. Naimisiin menosta oltiin puhuttu, mutta mitään ei oltu sen eteen tehty. Päätin sitten kosaista itse.

      Parin viikon päästä mennään naimisiin ja häämarssina on Nothing else matters -kuinkas muutenkaan... Olisihan se ollut hienoa jos mies olisi kosinnan suorittanut. Paikalla ei olisi ollut mitään väliä =D

    • juhani tamminen

      itse kosin vaimoani stormossenin jätteenkäsittelyasemalla, samalla kun veimme koiranraatoa takaluukussa sinne, kotona keitettiin perunat ja lihasoosit ja jälkiruokana kahviplöröt ja 2min anaaliseksiä. erottiin seuraavalla viikolla.

    • 15 + 4

      Eiköhän niitä toiveita kosinnoista ole yhtä paljon kun on erillaisia ihmisiä. Toiset haluavat suvun keskellä, toiset ravintolassa ja toiset festareilla. Tärkeintähän on se, että se on parin itsensä näköinen.

      Turha on kinata siitä, että jokin kosintamuoto olisi toista parempi/huonompi, kunhan se on parille itselleen sopiva.

      Itse heitin "miehelleni" puolivitsillä, miten olisi jännää saada esim. Simpsonit (ollaan molemmat koukussa sarjaan) jotenkin ihmeellisesti "mukaan juoneen" ja jotenkin esittää kosinta sitä kautta. Ymmärrän tietenkin ideani epärealistisuuden, enkä sitä tavoittelekkaan, mutta ainakin antaa jotakin perspektiiviä sille, miten erillaisia eri ihmisten kosintahaaveet voivat olla.

      Pelkästään jo minun omat aatteeni "täydellisestä kosinnasta" ovat monimuotoisia. Toki, simpsonit olisi meille ihan mahtava ja sopiva kosintatapa, mutta yhtä paljon huomaan ajattelevani sitä, että miten joku ilta oman kullan kainalossa, kun on hyvä, turvallinen ja rakastunut tunnelma olisi mukava kuulla se kosinta.

      Halusin vain tuoda esille sen, että vaikka toinen ei ikimailmassa suostuisi tietynlaiseen kosintaan, se ei tarkoita sitä, etteikö se olisi täysin oikea jollekkin toiselle.

      Ja kyllä, on aloitettu aikaisin tämä ketju ja nostettu uudestaan pinnalle, mutta samaa "solvaamista" on muutenkin näkynyt, joten ajattelin kuitenkin kirjoittaa.

    • ...

      Ja musta ihana kosintatapa, joka just tuli mieleen vois olla tämmönen: Oon tehny pihalle lumienkelin illalla, mies aamulla töihin lähtiessä tekis oman enkelinsä mun viereen ja kirjoittais hankeen Tuutko mun vaimoksi? Sitte näkisin sen jossain vaiheessa kun heräisin, ja mies vois tulla töistä kaljojen ja sipsipussin kans ja esittää kysymyksen vielä uudestaan. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe