Nettitikun päivitys E160E

raastuvan ratiriti

mulla ollut saunalahden nettitikku nyt noin puolivuotta ja sinä aikana on toiminut loistavasti ilman suurempaa pätkintää, mutta nyt eilen yhteys meni poikki ja en ole saanut sitä takaisin. soitin saunalahden tekniseen käyttötukeen jossa käskivät päivittää nettitikkuun uusimman softan, mutta eihän se onnistunut kun en nettiin päässyt. jouduin sitten viemään tikun paikallisen elisa shopetin päivitys-vastaavan pakeille ja kävikin ilmi että nettitikkua ei voi päivittää uusimpaan softaan koska siinä kuulema on jo tämä softa joka on tullut automaattisesti ilman käyttäjän toimia. asentaja teki nettitikulle jonkun auktoriteetti testin ja huomasi että tämä uusi softa on sekoittaut koko tikun ja sitten hän resetoi tikun ja nyt taas kaikki toimii.

tätä uutta päivitystä pitäisi ilmeisesti siis välttää?

5

4172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmetteliä

      Mulla tuli eilisin päivän aikana noin 10 kertaa tälläinen herja

      " yhteys 0 ei ole muodostettu kumppaniverkon kautta ja voi näin ollen olla kalliimpi"

      soitin välittömästi saunalahden tekniseentukeen ja kysyin että mitä tämä tarkoittaa niin ihmettelivät vaan että mikä sellainen ilmoitus oikein on sillä ei minun pitäisi päästä käyttämään muuta kuin elisan verkkoa. minulla on kyllä RANDOM SIM-kortti, mutta en ole ottanut siihen muuta kuin saunalahden nettikaistan.

      liittyyköhän tämä herja jotenkin tähän päivitykseen kun ei saunalahdella kukaan tiedä mitään?

      • velho outo

        minulle tuli myös kauan sitten tuota samaa herjaa, mutta en välittänyt siitä mitään koska minulle oli sanottu kun tein sopimuksen että vaikka mulla onkin RANDOM kortti niin en voi saada yhteyttä muihin operaattoreihin ilman sopimusta. Klikkasin lopussa jo kohtaa että älä näytä tätä enää.

        sitten muutaman kuukaudenpäästä tuli DNA:n lasku postissa vaikka minulla ei koskaan ole ollut edes DNA:ta ja kun avasin laskun niin meinasin pyörtyä sillä siinä luki " Lasku dataliittymän käytöstä ajalta 4.1-3.5. laskutettava summa 840 euroa."

        soitin välittämästi DNA:n laskutukseen ja kysyin että miksi ihmeessä minulle on tullut lasku DNA:lta kun ei ole mitään sopimustakaan.

        laskutuksessa tosiaan huomattiin että en ole DNA:n asiakas, mutta olen jotenkin onnistunut kuitenkin käyttämään DNA:n yhteyttä. kun kerroin että minulla on saunalahden kanssa tehty mobiililaajakaista yhteys sopimus kiinteällä kuukausimaksulla niin laskutuksessa sanottiin että emme pysty saunalahden yhteyksistä ja asioista sanomaan mitään ja uskoisimme kyllä että saunalahdella on esto päällä ettei toisiin verkkoihin pääse.

        sitten soitin saunalahteen ja kerroin tilanteen niin eivät voineet mitenkään uskoa että olisin voinut päästä käyttämään DNA:n verkkoa SIM-kortilla jossa on vain saunalahden tiedot, mutta näin vaan on päässyt käymään.

        nyt tällähetkellä saunalahti ja DNA selvittävät asiaa keskenään ja odotan vastausta että miten edetään.


      • .......

        Ohjelma puhuu kumppaniverkosta koska Saunalahti käyttää Elisan verkkoa. Tikku ei voi käyttää saunalahden tai elisan kortilla kenenkään muun verkkoa, lukuunottamatta ulkomaa käyttöä. Ja ulkomaa käyttöönkin tulee automaattisesti esto liittymää avatessa.


      • mielenkiintoisa
        ....... kirjoitti:

        Ohjelma puhuu kumppaniverkosta koska Saunalahti käyttää Elisan verkkoa. Tikku ei voi käyttää saunalahden tai elisan kortilla kenenkään muun verkkoa, lukuunottamatta ulkomaa käyttöä. Ja ulkomaa käyttöönkin tulee automaattisesti esto liittymää avatessa.

        olisi mahdottoman kiva kuulla "oudon velhon" tapauksesta lisää. miten siinä asiassa lopulta kävi? luulisin että et enää odota vastausta vaan olet sen jo saanut.


    • sanitintti

      Joo,minulle saunalahti lähetti täs muutaman viikon ajan jotain kehoitusta tehdä saunalahden uusin päivitys.Kyllästyin,kun kehoitus pamahti ruutuun aina kun avasin koneen.Lopulta menin hölmö hyväksyy sen ja kuinkas kävikään.Nyt en sitten pääse sinne,minne kaikkialle olen aiemmin päässy.Tulee vaan tyhjä näyttö,jonka yläreunassa lukee hyvin pienellä" lataa".Se on sit siinä.Kallista on soittaa saunalahden tekniseen tukeen,2e min jne.. Voi tartsan sentäs..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe