omaan sänkyyn?

äidin unikaveri

eli tyttö on nyt 1.5 vuotta ja nukkuu vieläkin äidin vieressä :)
ajattelin kesäloman aikana opettaa omaan sänkyyn, onko hyviä ideoita? ne tulevat tarpeen... tytöllä on vielä sellainen tapa että sen pitää saada hiplata minun kättä nukahtaessa ja nukkuessa ja välillä se ohjaa sormen hiplaa nenää ja poskea. Häiritsee jo aika paljon minun unta kun pyörii ja nyplää koko yön

4

459

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sama ongelma

      Meillä tyttö jo 2,5 vuotta ja kai olisi jo korkea aika kohta alkaa nukkumaan omassa huoneessa ja sängyssä. Hankalaa kun meilläkin on tottunut pitämään kädestä kiinni tai halimaan tms. olemaan niin sanotusti ihan iholla.
      Hirvee huuto alkaa, jos peittelee ja toivottelee hyvät yöt.. ei kai auttaisi kun yrittää olla kuuntelematta ja kantaa takaisin omaan sänkyynsä aina uudelleen. Huoh..
      Jäisi sitten isälle ja äidillekin vähän omaa aikaa illasta ;)
      No, minäkin jään mielenkiinnolla odottelemaan hyviä vinkkejä!

    • tipitii..

      mutta halusin vain kertoa, että meidän 2v haluaa aina nukahtaa vanhempien sänkyyn. sieltä hänet kannetaan omaan sänkyyn omaan huoneeseen ja jos herää yöllä niin sitten takaisin isin ja äidin väliin.

      juu, kamalaa rumppausta, mutta näin saa isä ja äitikin sen muutaman tunnin ajan sängyn omaan käyttöönsä jos tarve vaatii ;D

      • valois*

        Meillä on 2v10kk poika, joka muutti omaan sänkyyn omaan huoneeseen 1,5 vuotiaana. Syy oli se, kun olin raskaana ja halusin, että lapsi muuttaa ennen sisaruksen syntymää omaan huoneeseen, ettei oli kateellinen pikkusisarukselleen.

        Ensin nukutin pojan niin, että makasin vieressä, sitten kyllästyin koko touhuun, aloitimme sänkyyn palauttamisen, pahimpana iltana hirveen huudon kanssa palautin sänkyyn yli 50 kertaa... ei oikein tuottanut tulosta... enkä oikei jaksanut sitä ramppaamista. Teimme niin, että ensin makasin vieressä, sitten istuin lattialla vieressä, sitten jonkun ajan kuluttua siirryin tuoliin istumaan... sitten siirsin tuolin huoneesta ulos... Pinnasängyssä ei nukkunut koskaan vaan siirtyi suoraan lastensänkyyn.

        Meni tuohon totutteluun varmaan kolmisen kuukautta ainakin... Nyt menee nukkumaan ihan mielellään, aika tärkeää on tutut iltarutiinit, iltapala, pesut, pari kirjaa ja pusut, sit nukahtaa ihan itsekseen... joskus saattaa tulla aamuyöstä meidän sänkyyn... Ollaan pidetty siitä kiinni, että omaan sänkyyn nukahtaa, mutta saa tulla viereen, jos haluaa... Ehkä kerran viikossa tai harvemminkin toisinaan poika on tullut meidän viereen.


    • Sanda1

      on meillä ja nukkuu vanhempien keskellä. Hän muutti siihen pysyvästi, kun läksin töihin pojan ollessa 2v. En jaksanut istua sängyn laidalla tuntia nukuttamassa yöllä kuitenkin alkoi itkemään ja siirtyi meidän viereen. Pojalla oli vauvasta lähtien vatsaongelmia ja nukkuminen on ollut pätkittäistä.Siitä varmaan oppi vieressä nukkumisen, vaikka joka ilta omaan sänkyyn nukutettiin.
      Unikouluakin pidettiin kahdesti- monta yötä ja monta tuntia meni joka kerta. Ei auttanut. Hän ei mene omaan sänkyyn, koska sanoo pelkäävänsä ilotulitusta (asumme ulkomailla suuressa kaupungissa, jossa niitä on talvisin).
      En ota tästä stressiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe