Tyttöystävän haluttomuus

m20tku

Samankaltaisia juttuja olen täältä nyt muutaman kerran lueskellut, mutta ajattelin nyt itsekin kertoa omasta tilanteestani. (Jonkinlaista terapiaa kun saa avautua anonyymisti?) Parempihan olisi tietysti keskustella asiasta suoraan paremman puoliskon kanssa, mutta hän ei halua tästä keskustella ja riita siitä korkeintaan saadaan aikaiseksi.

Olen seurustellut itseäni vuotta nuoremman tytön kanssa vajaan vuoden, muuten meillä menee mielestäni todella hyvin, mutta seksin suhteen halut eivät oikeen täsmää. Tämä on minulle oikeastaan ensimmäinen "oikea" seurustelusuhde, mitä nyt nuorempana muutamia juttuja ollut. Tytöllä on takanaan muutamia pidempiä seurustelusuhteita.

Itse koen olevani seksuaalisesti aika aktiivinen, jos minusta olisi kiinni voisin seksiä harrastaa vaikka pari kertaa päivässäkin. Tietenkin, olettaen että aika ja paikka sopii, ei minulla mtn pakkomiellettä tämän suhteen ole.
Tytölläni taas tahti tuntuisi nykyään olevan sellaista kerta pari kahteen vkon, noin keskimäärin. Hän aloitti suhteen alussa e-pillereiden käytön, ei ollut niitä aiemmin käyttänyt. Alussa seksiä oli hieman useammin. Voi tietenkin olla että pillereistä johtuu tuo haluttomuus. Hän lopetti niiden käytön n. pari kk:ta sitten. Seksiä harrastamme n. pari kertaa/2vkoa. Näistä kerroista suurempi osa on suuseksiä/käsihommia, itse yhdyntää harvemmin. (minä haluaisin myös yhdyntää, mutta tuntuu että tyttöystäväni ei niinkään)

Tyttöystäväni ei saa orgasmia normaalissa yhdynnässä (ei ole ikinä vielä saanut), mutta käsin tai suulla klitorista hyväilemällä kyllä. Olen aina huolehtinut, että hänkin saa. Kysyessäni, mitä voisin tehdä paremmin/niin että hänestä tuntuisi paremmalta, hän vain toteaa että nykyisellään on asiat hyvin. Kuitenkin tuntuu, että häntä jotenkin suorastaan ahdistaa ajatus seksistä, paitsi sillon jos hän on tavallaan kiihottunut tietyn pisteen yli, jolloin kaikki menee taas hyvin, seksi on hyvää ja hänkin vaikuttaa siitä nauttivan. Olen yrittänyt keskustella asiasta, mutta tyttöystävä kokee keskustelunkin ahdistavana ja ajattelee heti että yritän syyllistää häntä tai etten ajattele muuta kuin seksiä. Hän sanoo ettei itse tiedä syytä siihen miksi häntä ahdistaa ja pyytää antamaan tälle aikaa. Pari kertaa olemme suhteen aikana keskustelleet asiasta, mielestäni mihinkään pääsemättä. Hän sanoo että jauhamme asiasta jatkuvasti, mikä ei kyllä pidä paikkaansa.

Ymmärrän kyllä, ettei toiselta voi odottaa, että hän haluaisi juuri saman verran kuin minä, mutta mielestäni esimerkiksi pari-kolme kertaa vkossa ei olisi liikaa vaadittu, mutta tehdessäni aloitteen tulen jatkuvasti torjutuksi, olen kyllä yrittänyt olla "ahdistelematta" liiaksi jne. En tietenkään halua painostaa missään nimessä, mutta ilmeisesti hän kokee suuren osan eleistäni painostaviksi (selvisi pari päivää sitten kun asiasta syntyi riita kun yritin keskustelua) Hän esimerkiksi usein torjuu kaikki hyväilyni tms. kivahtamalla "älä" tai jotain muuta mukavaa, vaikka kyseessä ei ole ollut millään lailla seksuaalinen ele vaan ainostaan hellyyden osoitus.

Torjumiset koen hyvin loukkaavana, ymmärrän kyllä että aina ei haluta, mutta silti käy kyllä itsetunnon päälle. Pidän kunnostani ja hygieniasta hyvää huolta, ylimääräistä rasvaa ei ole ja lihaksiakin löytyy jonkin verran. En usko myöskään että kyseessä olisi se että seksi olisi huonoa, koska hän on kehunut seksiä hyväksi ja saa kuitenkin orgasmin. Hellyyttä jaan hänelle niin paljon kuin hän vain sitä suostuu vastaanottamaan, olen käynyt hänen kanssaan ulkomailla, ravintoloissa, tuonut kukkia yms. lahjoja, hieronut, vienyt elokuviin jne. En siis usko, että olisin laiminlyönyt muita poikaystävän "velvollisuuksia" ja että tämä heijastelisi seksielämään. Myös hänen ystävänsä ja sukulaisensa ovat sanoneet, että tyttöystäväni on onnellinen ja että olen hyvin suoriutunut tähän asti.

Tyttöystäväni on myös sanonut ettei minussa mitään vikaa ole, mutta silti käytän yhä enemmän aikaa salilla ja ostelen ties mitä kasvovoiteita yms. Seksikaupastakin on tullut feromonihajustetta, penispumppu tilattua (näistä en tyttöystävälleni ole kertonut). Aina hänen luokseen mennessäni on suihkussa käyty ja parta ajettu. Yritän vakuuttaa itselleni ettei vika ole minussa, mutta itsestäni niitä vikoja ensimmäiseksi lähden etsimään kun tuntuu ettei tyttöystäväni minua halua läheskään yhtä paljon kuin minä häntä

Lisäksi ostin hänelle dildon, kun siitä oli usein puhunut ja penisrenkaan, jossa on klitoriskiihotin vibralla. Jälkimmäistä kerran käytimme, hän sai melkein heti, ja hoiteli minut sitten suulla loppuun. Kuitenkaan tämän jälkeen ei ole kyseistä lelua näkynyt. Dildoakaan hän ei ole käyttänyt.

Muutakaan syytä en keksi haluttomuudelle. Hänellä on lomaa, eli aikaa olisi. Mitään suuria stressin aiheuttajia hänen elämäänsä ei kuulu tällä hetkellä, tai ainakaan niitä en ole huomannut eikä hän kertonut.

20

2899

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m20tku

      Joku kuitenkin kommentoi että olisit tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen ja että olen sika kun haluan enemmän seksiä.

      Minun on kuitenkin vaikea käsittää, miksi joku ei haluaisi rakastamansa ihmisen kanssa rakastella, jos aikaa on ja molemmat nauttivat. Ehkä ylireagoin asiasta, mutta kun muuten menee niin hyvin niin tämä kyllä häiritsee.

      Olen myös sitä miettinyt, kun joku tuolla toisessa threadissa mietti, että hän ei kovin montaa asiaa keksi, joita ei voisi paria kertaa viikossa tehdä, jos puoliso siitä nauttisi. Jatkuvastihan sitä tulee rakkauden takia puoliskon eteen tehtyä kaikenlaista, mistä ei itse suuremmin perusta, mutta tekee kuitenkin koska tietää että kumppani sitä arvostaa/siitä nauttii. En nyt tarkoita että pitäisi seksiä harrastaa pakosta, ei tietenkään. Ei ole kummallekaan kivaa jos seksi on pakkopullaa toiselle. Kun kuitenkin tyttöni selvästi nauttii seksistä kun siihen astii päästään, niin jotenkin tästä yhtälöstä tulee sellainen ettei vaan minun kaaliini mahdu.

      Miksi häntä ahdistaa toiminta, josta hän nauttii ja jota hän tekee rakastamansa ihmisen kanssa? Miksi hän torjuu minut, jos hän nauttii seksistä ja tietää minun nauttivan siitä?

      Voi tietenkin olla että olen itse nostamalla asian pariin kertaan esiin aiheuttanut paineita tai tietämättäni tehnyt jotain minkä tyttöni on kokenut painostavaksi ja että tämän takia häntä ahdistaa. Yritän nyt antaa hänelle aikaa pyyntönsä mukaisesti ja olla tekemättä mitään minkä hän kokisi ehdotteluksi tai vihjailuksi. Mikä ei ole helppoa, koska hän tuntuu useimmat hellyydenosoitukset kokevan vihjailuksi seksistä. En vaan ymmärrä miksi.

      Tulipahan nyt kirjoteltua, olihan tuo jossain määrin terapeuttista. Jos jollakulla on fiksuja kommentteja asiasta niin luen mielelläni.

      • mv

        Itselläni ehkä hieman samankaltainen tilanne ja se todella harmittaa minua. Poikaystäväni on aivan ihana ja rakastan häntä todella ja seksi on ihanaa mutta silti torjun hänet usein, eikä minua vain jostain syystä haluta. Mutta kun olemme alkuun päässeet en koe sitä mitenkään huonona tai ahdistavana. Ainoastaan aloitus on hankalaa ja se tuntuu väkinäiseltä. Eniten minua harmittaa kun tiedän, että vika ei ole poikaystävässäni vaan minussa. Koen koko ajan syyllisyyttä siitä etten halua häntä vaikka hän on mielestäni seksikäs ja ihana ja tekee asiat aivan oikein. Pahinta tilanteessa on etten tiedä miksi en halua häntä. Kuitenkin nautin meidän seksistä ja se tuntuu oikealta. Joten kaikki tuntuu vain jotenkin ristiriitaiselta. Olen miettinyt voisiko se johtua e-pillereistä sillä aloitin itse niiden syömisen suhteemme alkuvaiheessa ja silloin en mielestäni kokenut samankaltaista haluttomuutta. Itseäni harmittaa kun torjun poikaystäväni, mutta jostain syystä hänen hellyydenosoitukset jotenkin tuntuu siltä että minun olisi pakko harrastaa seksiä hänen kanssaan vaikken halua, vaikka pidän siitä. Aivan järjetöntä, tiedän! Uskon kuitenkin ymmärtäväni tyttöystävääsi mutta valitettavasti en itsekkään vielä ymmärrä miksi en halua jotain josta oikeasti pidän ja jota järjellä ajatellen myös haluan mutta silti välttelen. Itsekkin pyydän aina vain poikaystävääni antamaan aikaa ja olemaan painostamatta vaikka perjaatteessa tiedän ettei se auta mitään. Koitan kuitenkin vakuuttaa itselleni, että vielä keksin itse syyn siihen miksi kärsin haluttomuudesta. Esimerkiksi siksi löysin myös äskeisen viestisi. Voihan olla, että tyttöystäväsi ei halua pahoittaa mieltäsi eikä halua sen takia keskustella asiasta kanssasi. Itse en ole halunut puhua poikaystäväni kanssa sillä hän ei voisi olla parempi enkä halua, että hän pitää itseään huonona koska en halua häntä, kun vika on minussa. En vain tiedä mitä tehdä asialle.


      • m20tku
        mv kirjoitti:

        Itselläni ehkä hieman samankaltainen tilanne ja se todella harmittaa minua. Poikaystäväni on aivan ihana ja rakastan häntä todella ja seksi on ihanaa mutta silti torjun hänet usein, eikä minua vain jostain syystä haluta. Mutta kun olemme alkuun päässeet en koe sitä mitenkään huonona tai ahdistavana. Ainoastaan aloitus on hankalaa ja se tuntuu väkinäiseltä. Eniten minua harmittaa kun tiedän, että vika ei ole poikaystävässäni vaan minussa. Koen koko ajan syyllisyyttä siitä etten halua häntä vaikka hän on mielestäni seksikäs ja ihana ja tekee asiat aivan oikein. Pahinta tilanteessa on etten tiedä miksi en halua häntä. Kuitenkin nautin meidän seksistä ja se tuntuu oikealta. Joten kaikki tuntuu vain jotenkin ristiriitaiselta. Olen miettinyt voisiko se johtua e-pillereistä sillä aloitin itse niiden syömisen suhteemme alkuvaiheessa ja silloin en mielestäni kokenut samankaltaista haluttomuutta. Itseäni harmittaa kun torjun poikaystäväni, mutta jostain syystä hänen hellyydenosoitukset jotenkin tuntuu siltä että minun olisi pakko harrastaa seksiä hänen kanssaan vaikken halua, vaikka pidän siitä. Aivan järjetöntä, tiedän! Uskon kuitenkin ymmärtäväni tyttöystävääsi mutta valitettavasti en itsekkään vielä ymmärrä miksi en halua jotain josta oikeasti pidän ja jota järjellä ajatellen myös haluan mutta silti välttelen. Itsekkin pyydän aina vain poikaystävääni antamaan aikaa ja olemaan painostamatta vaikka perjaatteessa tiedän ettei se auta mitään. Koitan kuitenkin vakuuttaa itselleni, että vielä keksin itse syyn siihen miksi kärsin haluttomuudesta. Esimerkiksi siksi löysin myös äskeisen viestisi. Voihan olla, että tyttöystäväsi ei halua pahoittaa mieltäsi eikä halua sen takia keskustella asiasta kanssasi. Itse en ole halunut puhua poikaystäväni kanssa sillä hän ei voisi olla parempi enkä halua, että hän pitää itseään huonona koska en halua häntä, kun vika on minussa. En vain tiedä mitä tehdä asialle.

        Kiitos vastauksestasi,
        mukava kuulla vastakkaiselta puolelta mielipide, tuntuu tosiaan teillä olevan hyvin samankaltainen tilanne. Rohkaisevaa myös, että oikeasti pidät poikaystävästäsi ja haluat häntä. Toivottavasti meillä olisi sama tilanne.

        Sanot että pyydät aikaa vaikka tiedät ettei se auta, pystyisitkö kertomaan miksi tiedät ettei se auta? Olen itse miettinyt/toivonut, että haluttomuus johtui e-pillereistä, ja nyt niiden käytön lopettamisen jälkeen hän vielä tulkitsee kaikki eleeni seksihakuisina, mikä johtaa paineisiin ja haluttomuuteen, eli haluttomuus olisi vielä e-pillereiden käytön jälkimaininkeja. Niinpä ajattelin että ehkä minun täytyisi yrittää olla nyt jonkun aikaa tekemättä aloitetta ja odotella jos hän sen tekee. Helppoa se ei ole, tykkään paljon läheisyydestä, hellyydestä ja koskettelusta, vaikkei siinä mitään seksuaalisväritteistä olisikaan. Täytyy kuitenkin nyt yrittää.

        Toinen mitä mietin olisi esimerkiksi sellainen, että sopisimme harrastavamme seksiä vaikka 3krt/vko yhden tai parin vkon ajan ns. pakosta, niinkuin jossain lehdessä olivat tehneet. Tämähän voisi ehkä auttaa, jos vain aloitteen tekeminen ja siihen vastaaminen ovat ongelmana, ei itse seksi kun siihen päästään. Tästä ei tosin tässä tilanteessa meillä tulisi mitään koska tyttöystävä kokisi tuon painostavana, jonka kyllä ymmärrän itsekin. Mutta jos tämä nyt jatkuu näin pitkään niin tuota voisi ajatella.

        Toinen olisi tietty se, että sopisimme olevamme seksittä vkon-pari, mutta pelkään ettei tämä paljon hänellä paljon tuntuisi ja vaikutusta ei olisi. Toisaalta tämä voisi vähentää paineita, jos hän niitä edelleen kokisi. Noh, enpähän tästä tiedä.

        Vaikeuttavana tekijänä on vielä se, että syksyllä lähdemme opiskelemaan molemmat ja aivan eri puolille Suomea. Onneksi vain vuodeksi kuitenkin.

        Yks pointti vielä, ehkä vähän ohi aiheen.
        Olen miettinyt, että mikä siinä on kun tuntuu että tuo seksi pitäisi nykyään nostaa jollekin kultaiselle jalustalle (kuiden pitäisi olla oikeassa asennossa, enkeleiden laulaa hoosiannaa) ja siihen pitäisi liittyy suuria paineita yms. roskaa.
        Eihän tuo seksi mikään niin kovin ihmeellinen asia ole, seksi on kyllä hienoa, hauskaa ja nautinnollista varsinkin silloin kun se on oikeasti rakastelua, eli tapahtuu ihmisen kanssa jota rakastaa. Ei siitä kuitenkaan paineita tarvitsisi ottaa kun se tapahtuu ihmisen kanssa jota rakastat ja jonka tunnet hyvin. Molemmat tietävät ainakin suunnilleen mistä toinen pitää. Seurustelusuhteessa rakastelu minun mielestäni kuuluu luonnollisesti ihan normaaliin arkeen, eikä siitä yleensä tarvitse tehdä mtn suurta numeroa (täytyy kuitenkin huolehtia että molemmat nauttivat yhtä paljon, eikä mene vain toispuoleiseksi tyydyttämiseksi). Tottakai välillä voi yllättää kumppaninsa jollain erikoisemmalla, jottei suorastaan rutiiniksi mene :P

        Ja koska kohta joku vihainen äiskä/iskä kommentoi, että millos löydät aikaa arjesta seksille, niin tämä siis liittyi lähinnä omaan elämäntilanteeseeni. Kun aikaa on, eikä vielä lapsia.

        Yhdenillan juttuihin liittyy sitten enemmän ne paineet ja seksi "suorituksena".

        Tällaista tänään...


    • mikä mättää

      Mä haluan joka päivä ja masturboinkin joka päivä. Tyttöystävä haluu(oikeastaan ei edes halua) kerran viikossa ja sekin tuntuu väkinäiseltä ja nyt se rupee olee jo kerran kahes viikossa. niin kauan ilman ja sit ku pääsee pukille ni se toimitus ei kovin kauan kestä ja kun revanssista ei ole tietoakaan ni kuukauden seksi ajallisestikkaan ei ole huomattava. Rupee menee pikkuhiljaa hermot 1.5 vuot yhdes puol vuot asuttu yhes. JA Tosiaan ku Likkakaveri on Todella hyvännäköinen ja seksikäs 1.50cm Blondi ni se tekee vielä pahemmaksi olla puutteessa.Puhuttu ollaan monesti asioista mutta ei auta . ollaan jumalauta 20 kymppisii. en haluis suhdetta kuopatakkaan ku kaikki muuten meil on todella hyvin ei mitään ongelmia. se oliskin helpomapaa pistää poikki jos asiat olis muutenkin huonosti mut ei silitellään toisiamme ennen nukkumaan menoa juttu luistaa ja vitsaillaan yhdes mut sit tä yks asia mikä pilaa kaiken ja huomannu et ei tä tästä ainakaan paranemaan päin ole ja tosiaan ollaan keskuteltu monta kertaa asiasta aikuismaisesti mut ei hänen vaan kuulemma tee mieli ei edes ajttele koko asiaa. Tuntuu ettei hän edes halua yrtittää jos mul olis kullis joku vika tai ei tekis mieli ja muijan tekis mieli ihan varmasti yrittäisin tyydyttää hänet vaikka sitten sormilla tai kielellä. spontaanius on kadonnut täysin 9/10 tulee pakit ei jaksa enää ees yrittää tehdä alotetta syö miestä aika paljon ku tulee semmonen ruinaaja olo. Kaikkia kikkoja koittanut oon ollu tekemättä aloitetta ajatellu että likka tekee sitten ku haluaa kolme viikkoo rupes kulumaan ni pakko oli ite tehdä oon koittanu olla romanttinen. illallisia lahjoja oon koittanu olla välinpitämätö koittanu olla kusipää mut mikään ei oot tepsiny.. Ja mikään aika ei ole hyvä jos koitan päivällä saada ni ei nyt, sopiiks et illemmal mut sit ku kello on 9 illal ni mennään nukkuu ku aamul aikanen herätys joka ilta viimesitään 21.30 sikeessä unesaa. ei me mitään eläkeläisii olla vaan kakskymppisii! Ymmärtäny olen enkä ole haukkunu toista paljon olen tullut vastaan alistunu jo tähän kerran viikossa sunnuntain pikapanoon suihkussa, mutta nyt sekään ei riitä vaan ruvetaan pitämään vielä pidempiä pausseja. Kiitos ja Anteeksi avautumiseni mutta oli vaan pakko johonkin purkaa ajatukset kattoo tän vuoden loppuun joulun ja uudenvuoden. jollei tammikuussa rupee tapahtumaan ni kyl tä tarina oli tässä en mä rupee tuhlaamaan parhaimpia vuosiani pakkoselibaatissa. Ps. sit kun hän lähtee likkojen kans ulos viettämään iltaa ni puetaan minihameet ja ollaan supersikkään näkösiä ja tannssilattialla tannssitaan koko ilta todella eroottisesti tuntemattomien jätkien kans ja pakko päästä seksimessuil jne jne. Aluks ku vaan oli jotain juttuu kuukauden kaks eikä viel seurusteltu ni kävin poraamas paria vakiohoitoo sillon tällöin. harmi et nekin numerot on menny vanhoiksi. .

    • He - man

      Minulla on täysin samanlainen vaimo kuin naisystäväsi. Olemme molemmat hieman alle 30 vuotiaita. Olen yrittänyt asiallisesti ja rakentavasti puhua asiasta monesti ja välillä tuntuu että vaimoni ymmärtäisi asian. Sitten kuitenkin havahdun taas siihen että mikään ei ole muuttunut. Itse olen miettinyt mitä voisin tehdä enemmän vaimoni eteen että seksielämä piristyisi. Konstit vaan on lopussa ja tämä johtaakin siihen että minusta tuntuu että minua ei arvosteta tarpeeksi. Itse käyn töissä, kokkaan, autan siivoamissa, ostan lahjoja, keksi kaikkea kivaan, mutta auta.

      Tällä hetkellä olen siinä vaiheessa en jaksa enää. Nyt on pakko jäädä töihin kun ei jaksa edes mennä kotiin haaveilemaan hyvästä seksielämästä.

      • Pekka-Aa

        He-manin juttuhan on kuin omasta suusta. Tossa huhtikuun taitteessa tulee täyteen vuosi viimeisestä kerrasta kun meillä on harrastettu muuta seksiä kuin oman käden onnea aamuisin vessassa. Olisko vuoden selibaatti sellanen virstanpylväs että kehtaisi pakata vaatteensa ja levynsä ja kiittää menneistä vuosista.


    • Jo kokenut senkin

      Pitkän kokemuksen perusteella sanoisin, että tällaisessa suhteessa pitää päästä käymään välillä vieraissa! Eihän sen pitäisi halutonta kumppania häiritä, jos toinen saa paineensa muualla hoidettua. Tällaisen jälkeen jaksaa kotosalla olla pitkään hyvillä mielin.

      Maailmalla on kuitenkin sellaisiakin naisia, jotka seksistä nauttivat. Kun kaksi samanhaluista kohtaavat se on menoa se.

      • juustiinax

        Saattaa tuo naisytävän haluttomuus johtua e-pillereitäkin tai sitten olette vaan seksuaalisti eri planeetoilta...kysyntä ja tarjonta ei kohtaa...ero voi tulla tai sitten ei...


    • haluttoman kaa

      Aloittaja vaikuttaa todella sympaattiselta. Viestin kirjoituksesta on kauan, mikähän mahtaa olla tilanne nykyään?

      • m23tku

        En ole tällä osiolla käynytkään sitten tuon alkuperäisen postauksen. Tilanne on se, että seurustelen edelleen tuon saman tytön kanssa ja olemme asuneetkin yhdessä jo hetken aikaa. Kiitos kaikista vastauksista :)

        Edelleen on vähän ongelmia tämän haluttomuuden kanssa, siksi varmaan nyt palasin tänne juttuja lukemaan. On tosin parempia ja huonompia kausia. Omat haluni eivät ole mihinkään laskeneet :D

        Parisuhde voi siis muuten hyvin, mutta tuon tyttöni haluttomuuden kanssa on edelleen välillä ongelmia.


    • Haluton 23v. :(

      Minä olen myöskin sellainen haluton tyttöystävä (23v.) ja kärsin siitä itsekin, koska en tiedä mikä mättää! :( Aluksi minulla oli ihan hirvittävä raskaaksi tulemisen pelko. Mietin aina sekstailun jälkeen, kun kuukautiset eivät tulleet heti ajallaan, että olen raskaana ja se aiheutti hirvittävää painetta ja stressiä niin minulle kuin miehellenikin. Sitten tuosta syystä aloin käyttämään e-pillereitä ja tuntuu, että alamäkeen vaan menee vaikka enää ei sitä raskauden pelkoa ole.

      Tunnen oloni jotenkin hirveän ahdistuneeksi ja häpeälliseksi, kun mieheni ehdottaa seksiä - ja ehdottaa muuten todella hienotunteisesti ja hellästi. Rupean selittelemään, että en ole alapäätänikään sheivannut hetkeen tai minun pitää päästä suihkuun tms. vaikka mieheni vakuuttaa, että kaikki on HYVIN ja häntä ei minun parin päivän sheivaamattomuuteni haittaa ja että kävin juuri aamulla suihkussa. Yritän siinä sitten väkisin hoitaa "velvollisuuteni" ja huomaan miten miehestä tuntuu pahalta, kun ei saa tyydytettyä minua.

      Tämä on jotain ihan hirveää ja saan aina ihan mahdottomia itkupuuskia juuri seksin jälkeen, en KOSKAAN muuten!! En tiedä miksi tämä seksiasia on minulle niin vaikeaa ja jotenkin pelottavaa!?

      Minun ex-poikaystäväni kyllä joskus käytti minua seksuaalisesti hyväksi painostaen ja voi olla, että tämä on murentanut mielipiteeni seksistä. Hän oli minun ensimmäinen seksikumppani (oltiin 16v. molemmat) ja se ei todellakaan ollut mitään kivaa seksiä ja sain kaikki syyt päälleni, jos en ollut tarpeeksi märkä että hänen penis ei mennyt sisälleni tms.

      Kuitenkin nykyinen mieheni on aivan eri maata! Hän on ihana, hellä, huomioiva ja haluaa tyydyttää ja miellyttää minua kaikin keinoin. Alkuunsa seksi sujui ihan hyvin, kunnes sitten tuli se raskauden pelko ja nyt sitten e-pillerit. En tietoisesti ajattele ex-poikaystäväni kohtelua, mutta se silti saattaa olla jonkinlainen syy. :( Muuten suhteemme toimii erittäin hyvin ja hassutellaan ja tehdään paljon kaikkea kivaa yhdessä jne.

      Ei tyttöystävälläsi sattuisi olemaan mitään traumoja entisistä suhteista? Ja kyllä voin sanoa myös aika varmaksi, että e-pillerit aiheuttaa myös jonkinlaista haluttomuutta, mutta se ei silti kaikkea selitä!

    • top28

      Voi...ollapa tyttöystäväsi. Meillä kun päinvastoin, poikaystäväni ei tee ikinä aloitetta ja en tiedä kuinka usein rakastelisimme, harrastaisimme yhtään mitään seksiä, jos hänestä olisi kiinni :-( Aika usein minut torjutaan. Muutenkin hän on jotenkin estynyt näissä asioissa, tyyliin peiton alla ja sama lähetyssaarnaaja-asento aina. Aikaisemmassa suhteessa totuin paljon aktiivisempaan ja kokeilevampaan, leikkimieliseen seksiin.
      Jos yritän puhua asiasta, hän vaivaantuu ja keskustelu tyrehtyy. Jotenkin asia on nyt meillä lukossa. Minä haluaisin häntä koko ajan ja pari krt vkossa olisi ihanaa! Ja jotta saan edes vähän, tyydyn nykyiseen 1-2 krt kuussa sillä samalla kaavalla...ja sitten punnitsen kuinka tärkeää tämä puoli suhteessa on, sillä rakastan häntä paljon ja tähän asiaan en haluaisi suhteen kaatuvan.

    • vesimelonihousu

      Pahus kun ei kysyntä ja tarjonta kohtaa. Pitäisi kyllä olla jonkulaiset luokitukset ihmisille että kuka haluaa enemmän ja kuka vähemmän...

      Jos ei ole vielä lapsia ja on vielä itse nuori, kannattaa miettiä mihin soppaan itsensä pistää, jos jää puutteen täyteiseen suhteeseen kärvistelemään. Aikansa kannattaa toki yrittää, mutta jos toinen on selkeästi haluttomampi, kannattaa ehkä pistää poikki vaikka sattuisikin. Itse olen naimisissa naisen kanssa, joka oli halukas ensimmäiset 2 vuotta lähes joka päivä, seuraavat 3 vuotta 2-3 kertaa viikossa ja sen jälkeen vaihtelevasti vähemmän. Seksi oli alussa molemmille sellaista että oksat pois ja kummankin opinnot meinasivat mennä poskelleen (no niistä selvittiin parin vuoden viiveellä...) sitten ajan kanssa hyvä seksi väheni ja tuli riitoja, sääliseksiä yms.

      Nyt on kolme lasta ja seksi - mitä se on?

      Kerran-kaksi kuussa ja ehkä joka toinen kerta sellaista että hänkin käy kuumana ja seksi on hyvää. Eikä takuulla ole kotitöiden tekemisestä, hellyydestä tai yleisestä seksiosaamisesta kiinni. Väittää rakastavans, mutta libido hukassa. Noi tuuri-kerrat on mahtavia, mutta tämä muu aika on kyllä niin syvältä vaikka kuinka on pieniä lapsia! Pelkkää hellyyttä ei mies vain jaksa, sillä se on frigidien imbesillien höpötystä että hellyyden voisi hoitaa vaimon kanssa ja loput kätensä kanssa.

      Vaikka vaimoani rakastan vielä toistaiseksi, usein tulee mieleen että olisi pitänyt tajuta / uskaltaa pistää pitkä suhde poikki, kun olisi ollut niitä muitakin kiinnostuneita ja kiinnostavia naisia. Todella usein sitä miettii että entä jos olisin toiminut toisin... ja kyllä, pettäminen on jatkuvasti houkuttelevampi vaihtoehto varsinkin kun sitä ei ole tullut vielä kokeiltua vaikka tilaisuuksia on matkalle mahtunut useita, joista pari kertaa jopa vaimon silmien alla.

      Vaikka kuinka rakastaisi toista, en usko että sille voi mitään että toisen jatkuva haluttomuus jossakin kohtaa alkaa jäytää rakkautta. Surullista, mutta totta.

      • hjklertybnm,

        Kolme lasta vie kyllä helposti voimat. Lapset ovat varmasti koko ajan vaimosi alitajunnassa vaikka ei lapsia näkisikään. Väsyneenä ei tee mieli seksiä.

        Kun vaimollasi on vielä kuitenkin haluja, niin ei tilanne niin huono ole. Seksin määrä harvoin kohtaa suhteessa ja ajan myötä arki tulee seksiin melkein jokaisessa suhteessa.

        Toista ei kannata syyllistää, koska omalle haluttomuudelleen ei oikein voi mitään. Suklaatakaan ei voi syödä, jos ei ole nälkä, vaikka se on hyvää. Tulee äklö olo. Haluttomalla osapuolella on usein kovat suorituspaineet, koska tietää, että ei riitä toiselle. Jos haluttomana harrastaa seksiä, kierre vain pahenee, koska seksi ei tunnu silloin hyvälle.

        Seksin puutteesta ei kannata riidellä toisen osapuolen kanssa, koska toinen kokee, että hän on vain seksin harrastamista varten. On ihan turha kuvitella, että jos toinen näkee, kuinka toisella on vientiä niin se lisäisi halukkuutta. Kun halukkaaksi ei voi tulla nappia painamalla, eikä toinen ole omasta tahdostaan haluton. Todennäköisesti toinen tulee vain surulliseksi, jos vihjataan pettämisellä. Myös halveksunta pettäjää kohtaan aiheuttaa taas lisää haluttomuutta.

        Halukkuus on kemiallinen asia. Testosteroni lisää halukkuutta ja siksi miehet usein haluavat enemmän seksiä.


    • Sorry ex

      En koskaan oikein pitänyt ex-naistani haluttavana. En koskaan sanonut hänelle, että rakastan tai haluan tai olet kaunis, koska tunsin niin häntä kohtaan. Siinä miesten haluttumuus naisia kohtaan (kännisekoiluja ei lasketa, koska silloin tulee liioteltua ja kaunisteltua asioita).

      Kun en halunnut häntä, kävin vieraissa naisissa aika paljonkin. Naisissa jotka kiihotti oikeasti ja oli naisia isolla N:llä.

      Sorry ex :)

    • 77
    • Vaihtoon...?

      Mitäs jos vaan ette sovi toisillenne. Jossain suhteessa on vaan seksiä ja intohimoa ja toisissa syvää ystävyyttä ja lämpöä. ..nainen tunnetusti haluaa turvallisen tuntuisen miehen, ei sitä pelimies tyyppiä jonka kanssa on mahtavaa sängyssä...

    • neuvoton1

      Itselläni on samankaltainen tilanne, tyttöystävällä entisiä seksintäytteisiä suhteita 5, minulla yksi. Nyt kun tyttöystävä on minun kanssani, emme ole seksiä harrastaneet kuin 7 kertaa noin 8 kuukauden yhdessäolomme aikana. Noistakin kerroista 2 oli ensimmäisen kuukauden aikana. Pyrin olemaan painostamatta häntä seksiin tai seksuaalisuuteen ylipäätään. Hänen itseluottamuksensa on romuttunut aiemmissa suhteissa, ja olen sitä saanut jo korjattua (tyttöystäväni mukaan paljon) siitä mitä se oli ennen kun aloimme seurustelemaan.

      Mieltäni painaa lähinnä hänen entinen aktiivinen seksielämänsä, ei niinkään se, ettemme me tee sitä niin usein. Tottakai sekin harmittaa ja alentaa itsetuntoa.

      Suhteessamme kaikki muu on täydellistä ja rakastamme toisiamme todella paljon. Tyttöystäväni on käyttänyt parivuotta ehkäisyrengasta, mutta olen saanut hänet kokeilemaan pillereitä, jos se vaikka vaikuttaisi hänen haluihinsa. Hän itse hoiti asiaa eteenpäin, eikä minun tarvinnut jankata ehkäisymenetelmän vaihtamisesta, eli hänkin haluaa suhteemme toimivan.

    • 12v poika

      Haloo kuin saa tyttö ystävän

    • seksin löytäjä

      Haluttomuus ei välttämättä loppujen lopuksi johdu naistesta, miehestä, työstä tai tressistä. Sinkin puute yleensä aiheuttaa paljon haluttomuutta. Ajattelin pitkään raskauden jälkeen että syy on synnytyksessä tai jossain.. EI huvittanut, ei haluttanut.. Ennen seksiä oli paljon.. jopa 3 kertaa päivässä.. Sitten se hävisi yht äkkiä, jo loppujen lopuksi sitä oli paristi kuukaudessa. Loppujen lopuksi seurattin yhtä ohjelmaa ja siitä kerrottiin juuri että sinkin puutteesta kärsivillä katoaa seksin nälkä.. Sinkin puutos näkyy kielessä täplinä/ pisteinä kuten tässä kuvassa ihan sivun alhaalla: http://www.therapiafennica.fi/wiki/index.php?title=Huulien,_poskien,_ikenien_ja_kielen_limakalvosairaudet
      Kielestämme löytyi samat pallerot. Aloimme syömään sitten sinkkiä ja seksi himot palasivat takaisin pikkuhiljaa :) :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe