Albena vai Sozopol?

kainojaeino

Kumpaa suosittelette kahdelle aikuiselle: Albena vai Sozopol?

4

660

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jessis

      jos rantalomaa kaipaatte niin ehdottomasti albena. missä upea siisti ranta . toisin kun sozopolissa ..albena turisteja varten tehty lomakylä siisti ja viihtyisä itse pidämme albenasta .. albena rauhallisempi kun sb ja gs. albena on tosin kaikkein hintavin lomakohteista.. suosittelen albenasta rannan ja keskustan tuntumassa olevia hotelleita . en niitä mitkä sijaitsee rinteessä..

    • 090

      on paikka aikuisille. Oikea kaupunki, paljon paikallisia lomailijoita. Kaksi rantaa, kaunis vanha kaupunki. Paljon hyviä ravintoloita. Ei suomalaisia lapsiperheitä. Halvempi kuin lomakylät.

    • Ei ikinä enää

      Sozopolista ei mitään tietoa, mutta Albenalle ehdoton ei. Varsinkin jos olette liikkeellä vain aikuisten kesken. Vietimme siellä perheen kanssa juuri viikon ja puistattaa vieläkin, että voi erehtyä kohteen valinnassa niin pahasti. Halusimme rauhallisempaa kuin esim. Sunny Beach ja sitä todella saimme. Alue on aidattu reservaatti, käytännössä venäläisen leirintäalueen ja huvipuiston yhdistelmä, jonka tarjonta vetoaa alle kouluikäisten lasten perheisiin.

      Ranta on upea ja sen voimin viikon nipin napin jaksoi. "Keskusta" on muutaman sadan metrin pituinen kävelykatu, jonka varrella meteliä, turistikojuja ja hattaran/popcornin myyjiä. Kuten oppaamme totesi, tunnissa on kiertänyt koko alueen. Autojen rekisterikilvistä päätellen alue on romanialaisten kesäloman viettäjien suosiossa. Loput hotellin asiakkaista saksalaisia, ja molemmat ryhmät osaavat esim. etuilla niin röyhkeästi, että siinä suomipojalta jää haavi auki ainakin alkuviikosta ennen kuin itse oppii samaan. Kun vielä hotellin henkilökunta oli parhaimmillaankin vain ilmeetöntä, usein suorastaan tylyä, ei ainakaan meillä ole tarvetta enää mennä mihinkään muuhunkaan kohteeseen koko maassa. Eikä todellakaan ole kyse siitä, että olisimme odottaneet jotakin erikoiskohtelua, tympeys vain taitaa olla tapana näissä maissa.

      Ostoksille pääsee Varnan kaupunkiin suht helposti ja jonnekin sieltä on pakko lähteä vaikka ei shoppailu niin kiinnostaisikaan. Taksi neljälle maksoi yhteen suuntaan 12,50 euroa, olisi ehkä voinut saada halvemmallakin mutta emme ruvenneet tinkimään, koska bussikin neljälle olisi maksanut 10 euroa:)

      Ai niin, Varnan kentällä koneeseen voi vielä niin leikkipyssyt kuin vesipullotkin, ties mitä muuta. Eikä sitä tarvitse tehdä salaa, näyttää vain turvatarkastajalle ja kysyy luvan. Hällä väliä, vaikka samaan aikaan on lähdössä mm. Tel Avivin kone.

      Jos kuitenkin päädytte Albenaan, kiinnittäkään huomiota hotellin valintaan. Ainakin oma "kolmen tähden" hotellimme oli melkoisen retro/kulahtanut, ja kun alue on mitä on niin olisi mukava jos edes hotelli on viihtyisä (kuulostaapa kamalalta, kukas sitä nyt hotellissa aikaansa haluaisi viettää).

    • lomailija

      Pari vuotta sitten olimme mieheni kanssa viikon Sozopolissa ja tykkäsimme paikasta todella paljon. Etenkin vanhakaupunki oli kaunis ja siellä tulikin kierreltyä paljon ja käytyä kahviloissa ja ravintoloissa. Ainakaan kesäkuun alussa turisteja ei vielä ollut valtavia määriä ja rannoilla oli hyvin tilaa.

      Shoppailut teimme pääosin Burgasissa, missä oli enemmän valinnan varaa. Sinne pääsi kätevästi ja halvalla bussilla, joita Sozopolista lähti suht usein. Myös matkat lentokentän ja Sozopolin välillä onnistuivat bussilla. Olimme siis omatoimimatkalla.

      Sozopolia voin suositella lämpimästi vaikken Albenassa ole käynytkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe