Antalya kebab, palvelu....

no, jostain

Olen pitäny antalya kebabia hyvänä paikkana, mutta en enää. Heille on aivan sama, jos täytteet on väärin. Eihän siitä hyvitystä saa. Itse viimeksi kun hain, sain täytteksi myös katkarapuja, mitä en tilannut, no soitin sinne ja siellä jonkun suomea taitamattoman kanssa yritin asiaa selvittää, mutta eihän siitä mitään tullut, ku kaveri ei tajunnut edes minkä pizzan olen tilannut ja millä täytteillä, vaikka kuinka yritin selittää. Nyt meinasin tilata pizzan ja kysyin sitten hyvitystä, mutta eihän se käy, kun olisi silloin tarvinnut selvittää. Sanoin,että ei ollut eka kerta, johon vastattiin "niinhän ne aina", eli asia ei siellä paljon kiinnosta.
Viimeksi toivat oikean pizzan väärän tilalle pitkän vänkäämisen jälkeen ja silloinkin vedottiin kiireeseen, vaikka olivat itse töpänneet. Matkaa sinne tulee edestakaisin 20 km, että en kyllä lähde takaisin viemään, tulee pizzalle hintaa.KAIKILLE EI ASIAKASPALVELU SOVI. TÄSSÄ PAIKASSA ASIAKAS ON AINA VÄÄRÄSSÄ!!!!!!!

20

2481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kebu

      Hyi mikä kebab rulla! Liha oli kuivaa ja kovaa kuten myös leipä. Kouru ja eti parhaita

    • pitsapekka

      hyvä paikka se on, sattuuhan niitä virheitä suomalaisissakin paikoissa, jopa eräässä paikassa ruokamyrkytyksiä.... joo, toki olis joku korvaus kiva saada...

    • hyvä pizza paistelee

      Rintakarvoista ei ole vielä kukaan saanut ruokamyrkytystä

    • Kanelius

      Hyvää ruokaa poijaat siellä laittavat! Toki virheitä sattuu meille kaikille, mutta käyttävät kotimaisia aineksia, suomalaista lihaa ja paikka on siisti. Rullakepa on maan parhaita, toki joku on voinut saada huononkin joskus. Aika monta paikkaa on tullut vuosien varrella testattua, selvää A-ryhmää

    • Siiiiina :)

      Hyi olkkoon, en nyt suosittele omalla kokemuksella mihinkään Dennikseen tai Antalyaan, mielummin eti. Sieltähän saa nykyään Rauman parhaat pizzat! Kebabit ovat mureaa ja pizzat suussasulavia. Suosittelen Etiin!;)

    • tervemenoaperseeseen

      Itse lopetin antalyassa käymisen noin vuonna 2006 kun 3 ukkoa hääri tiskin takana ja kukaan ei saanut 5 minuutissa otettua multa tilausta vaikka paikalla ei ollut jonoa, ja ruokailijoita/ruuan odottajiakin pöydissä oli vain kourallinen. Poistuin niiltä jalansijoilta enkä ole takaisin palannut, enkä palaa

      . Kannattais hieman oikeasti miettiä asiakaspalvelua ihan oikeasti, ei ihmiset tule uudestaan paikkaan jossa ei osata edes asiakaspalvelun alkeita.

    • apollo 1313

      Kokemuksia on moneen lähtöön. Hain ensimmäisen pitsani Antalyasta pari vuotta sitten. Juusto oli aluksi pikkasen eri makuista, kun muilla, mutta siihen totuin äkkiä.
      Paikka on siisti ja palvelu pelaa, ainakin mulle. Jos kohdalleni sattuisi, että kolme tarjoilijaa vapaana ja kukaan ei palvelisi, kysyisin syytä moiseen käyttätymiseen.
      Käytetään nyt näitä ulkomaanelävien palveluita, kun vielä voidaan. Parin vuoden päästä on taas vaalit ja sitten persut voittajana ajaa kaikki ulkomaalaiset pois suomesta. Huom. Pohojalaaset lasketaan ulkomaalaisiksi. Hyviä pitsoja kaikille, mistä ikinä niitä haettekin.

    • Raumalainen..

      Ihan paskoja ovat olleet...

    • Rahat kelpaa

      Todella ylimielinen kohtelu, kun huomautettu virheestä. Tällä paikalla menee ilmeisesti liian hyvin??? Eihän sota yhtä miestä kaipaa tai kebab paikka yhtä asiakasta vai?

    • Raumalainenn

      Mun mielest eti on parhain paikka, siisti ja palvelu pelaa. Lounasaikaan mahtava salaattipöytä ja mikä parasta, saa ruokailun jälkeen kahvin. Suosittelen kyllä

    • JustOltiin

      Antalyassa olin kaverini kanssa juuri maanantaina, pizzan olivat tosi hyviä (haviji ja kana), palvelu hyvää ja ruoka tuli ajallaan. Et ei mulla ainakaan oo valittamista. :-)

    • mies,30

      Tilattiin kavereiden kans 4 pizzaa mut ei niitä pizzoja ikinä tullut. Et on aika huonoo palveluu.

    • vesku-vesa

      Mulla ei oo ollu koskaan valittamista heidän palvelustaan tai pitsoista ja kebabeista, aina ovat olleet hyviä. Kuitenkin pari hassumpaa juttua henkilökunnan tempperamentistä olen kuullut pitsiturnausvierailta, mutta itsellä ei ole koskaan ollut ongelmaa. :)

    • Ellinoorass

      Ruuasta oom kerra löytäny tumman karvan, mieluummi meen etille kun johonki epäpuhtaaseen paikkaan

    • Anonyymi

      vaasassa on myös ollut tylyä asiakaspalvelua 2000-luvulla.

      linda kebab pizzeriassa jotain valkoista tomaattikastikkeessa. huonot seuralaiset sanoivat että se olisi siemennestettä. kävin joskus tilaamassa iskender kebabin, keittiöstä joku sanoi ivallisesti pilkaten "iskenderrr". sama henkilö saattaa olla homokammoinen koska on voinut sanoa hinttariksi.

      pizzeria valenciassa ollut ok annos. kävin kerran vessassa siellä ja sanoin jotain vihaisesti siellä olevalle työntekijälle. hetken päästä paikalle ilmestyi noin viisi vihaisen näköistä ilmeisesti tämän työntekijän maanmiestä tuijottamaan.

      pizzeria babilonissa vihainen asiakaspalvelu ja pitsa väsytti.

      pizzeria pikku quatrossa oli nuori nainen ja vanhempi nainen. oston jälkeen vanhempi sanoi hinttariksi.

      • Anonyymi

        Mitä muuta sinulle on ntapahtunut Vaasassa? Oletko törmännyt tukien varassa -tyyppiin?


    • Anonyymi

      Maksaa foodorassa 5 euroa 0.5 l juoma ja 1.5 l 7 euroa. Jos omat tuotteet on niin paskoja niin eihän sitä katetta voi nyt limukaupalla tehdä. Hävetkää nutiv tirekeen.

    • Anonyymi

      Itse aion käydä seuraavan kerran missään kebabissa kun palestiina ja israel ovat lopettaneet sotimisensa,kärvistelkööt sen ajan ihmetellen minkä takia asiakkaita ei enää näy.

      • Anonyymi

        Valtaosa Rauman kepap ukoista on käsittääkseni kylläkin Turkista, jolla ei nyt kauheesti tekoa oo just tän Israel - Palestiinan kanssa


    • Anonyymi

      Olin italialaisessa pizzeriassa viikonloppuna ja kesti yli tunnin että sain pizzan eteeni ja siinä oli sitten ihan väärät täytteet ja sinihomejuustoa jota en todellakaan syö enkä tilannut. Silti jouduin maksamaan sen 17 euron pizzan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe