Ranteet puutuneet

ja karsea olo

Vajaan viikon putki on nyt takana ja homma pitäisi ajaa vähitellen alas. Kammottava olo, ranteet puutaa niin, ettei kirjoittamisestakaan tahdo tulla mitään. Verensokerit alhaalla, meinasin pyörtyä vessareissulla ja paskat meni housuun. Juopon elämä ei ole hääviä.

Vähän helpottaa jo, kun puoliskan oluen olen saanut pysytettyä sisällä. Onneksi sentään jääkaapissa on ruokaa ja juomaa, ettei tarvi kauppaan lähteä. Muut viettäköön juhannusta, meikäläinen pitää kaihtimet alhaalla ja kännykän kiinni ainakin huomiseen asti.

14

741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuurijuoppo

      Ei siinä auta kuin ajaa alas muutamalla kaljalla tai lonkerolla päivän mittaan. Koita syödäkin jotain. Suoli elää omaa elämäänsä varsinkin, jos on kuravettä litkitty. Mikäs siinä, mutta nolojen tilanteiden välttämiseksi kannattaa pysytellä kotona.

      Itse vähän samassa jamassa tällä hetkellä. Hammasharjan laittaminen suuhun aiheutti minuutteja kestäneen yökkimisen. Olut tuntuu kuitenkin pysyvän sisällä. Otetaan hissun kissun tämä päivä.

    • kolleeka

      Ryyppääminen on kovaa hommaa, josta ei edes makseta mitään. Päinvastoin, olet putken jälkeen huonolla säkällä vielä perse auki ja mainekin on mennyt.

      Mutta asiaan: ranteiden puutuminen on normaalia, myös nilkat voi kangistua samalla tavalla. Sokerit heittelee ja siihen auttaa pikku suolapala tai joku juoma. Ruikut on tullut minullakin housuun tai oikeastaan pitkin olohuoneen ja kylppärin lattiaa - ei ollut hääviä siivota. Mutta mitäs tuosta.

    • Arvelisin tapauksessanne, että vajaan viikon ryyppyputkessanne on tullut käytettyä käsien ja etenkin ottikäden koukistajalihaksia niin ylenmäärin, että nivelet ovat kipeytyneet ja hermopinteiden ja sellaisten vastaavien riesojen takia paikat puutuvat. Siihen ei yleensä auta kuin keskittynyt makoilu, mutta ei sitäkään liikaa ettei selkä kipeydy. Silmiä voi pitää valinnaisesti joko auki tai kiinni. Samalla voi mietiskellä juopottelun ihanuutta ja kurjuutta.

      Mitä tulee alhaiseen verensokeriin, niin se on helppo nopeasti korjata syömällä jotain. Hedelmien sokeri on nopein.

      Kun aikuisella ihmisellä tulee huonot housuun kertoo karua kieltään kehon hallinnan menetyksestä liiallisen viinan litkimisen seurauksena. Toivottavasti sait peräsi siivottua ja housut vaihdettua, ettei niissä röhnäisissä tarvitse toipua, mikä tilanteen raakuudenkin huomioiden ei ole ihmisarvolle sopivaa.
      Eikä ole hajun puolesta esteettistä muille, jos heitä samoissa asuintiloissa sattuuu olemaan.
      Peräreijän väljyys-syndroomaasi tehokkaasti auttaa juusto sekä punaviini. Viimeksimainittua en kuitenkaan tapauksessasi suosittele, koska muutoin alkaisit taas juopottelemaan.

      Mitä tulee makaamiseen suljettujen kaihtimien takana huomiseen asti, niin on pakko todeta, että vajaan viikon juopottelun jälkeen huomenna vasta todellinen krapula alkaakin. Toivottavasti rahasi ovat loppu, olet kadottanut lompakkosi, tai sait elinikäisen porttikiellon lähikuppilaan, ettei huomennakin tarvitse jatkaa vahingollista viinan litkimistä.

      Surullinen kertomasi jälleen kerran vahvistaa sen, että viina on viisasten juoma, mikä tarkoittaa sitä, että muille se ei sovellu käytettäväksi ollenkaan.

      Lähdenkin tästä kaapille ottamaan terveydellisistä syistä kunnon paukut lääkepirtua molemmille, tai siis kaikille jaloille kun en muista joko aamusta otin.

    • kaffeemuki

      Jännä juttu tuo ranteiden tönköttyminen putkettamisen takia, mietin usein mistä mahtaa johtua... Kahvikuppiräpylät. Magnesiumin puutettako, kun ei tullut juuri syötyä? Samalla oli pohkeet, selkä ja niskakin jumissa.

      Päivän kun töpötteli kotona hiljaisuudessa ja oli niin väsynyt että korvissa soi kännykän tilutus, tönkötys alkoi vaihtua iltaa kohden ahdistukseen, sopivasti seuraavaa yötä varten. Torkkumista ja piehtarointia valot päällä ja telkkari auki kun ei uskaltanut yrittää pimeässä, veden kittaamista ja yökkäilyä. Seuraavana viikonloppuna uudestaan.

    • juoppo myös

      Minulla on nilkat ihan tönkkönä, hyvä että rappusia pääsee alas. Suosittelen aloittajalle hallittua loiventamista. Sekin kannattaisi kohdentaa illalle, mutta yleensä kyllä juoppo juo korjaussarjansa heti aamusta. Ruokaa pitkin päivää. Jonkinlaisessa kunnossa voi hyvinkin olla jo huomenna, vaikka vapinaa saattaa kyllä esiintyä. Viikon putki ei kuitenkaan ole niin paha, parin-kolmen päivän sisällä olet kuin uusi ihminen.

      • myös juoppo

        "Viikon putki ei kuitenkaan ole niin paha, parin-kolmen päivän sisällä olet kuin uusi ihminen."

        Tarkoitit kai "....kuin uusi juoppo."


    • juhannusta vaan

      Täällä tärisee toinen potilas kaihtimet ja kännykkä kiinni. Olo on kylläkin huomattavasti parempi nyt, kun sain ekan lonkeron silpaistua kitusiin.

    • jumissa täälläkin

      en tiedä mistä johtuu. Ripulipaskat osui minulla kyllä pönttöön mutta kiirehän siinä tuli. Kaljan hakureissulla tosin pierun mukana meni lusikallinen-pari housuun mutta mitäs siitä.

    • putkiylös

      Mukavaa juhannuksen odotusta kaikille!

    • rööridoku

      Useasti kokenut.
      Parin viikon törpöttelyn jälkeen minulla alkavat reidet ja pitkät selkälihakset kipuilemaan.
      Kestää viikon verran mutta kipuilu loppuu kun jatkan putkea uskollisesti.

      • muistakaa.polttoaine

        Niin, siitähän se kramppikin johtuu kun lopulta lihaksilta loppuu polttoaine. Magnesium, vesi ja suola ruokkivat lihaksia ja vähentää lihaskireyttä ja kipeyttä.


    • viikon.runkkuputki

      Aika rajusti oot runkkaillu sitte ku ranteetkin on tohjona.

    • Lääketiet.dosentti

      Paras keino tuon olotilan korjaamiseksi on asettaa parsinneula ukkovarpaan kynnen alle pystyyn, ja luja potku seinään.
      Sen jälkeen krapula ei tunnu yhtään.
      Suosittelen.

      • dudid

        Paiskauttaa oven kiinni kun krapulassa jatkuvasti seisova muIkku on välissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe