Lasten kanssa Tunisiaan

ekaa kertaa Tunisiaan

Moi

Nyt haetaan matkaajien kokemuksia Hammametistä. Lapsemme ovat hyviä ja reippaita matkalaisia, mutta kokemuksesta tiedän että ihmisten omakohtaisista kokemuksista voi olla iso hyöty. Olemme lähdössä Tunisiaan elokuussa. Lapset ovat 6 ja 12. Tarkoituksena on hakea lähinnä helppoa ja lämmintä perhelomaa

Vetikö Tunisian tullimuodollisuudet hyvin vai oliko vaikeuksia? Meillä lapset äidin passissa ja joskus sitä ihmettelivät hartaasti tulissa, vaan aina on läpi menty niin kuin pitää. Kauanko muuten kestää linja-automatka Tunisin lentokentältä Hammametiin?

Loistavaa olisi, jos jollain olisi kokemuksia Hammametin Sun Garden Aziza Residence hotellista? Tjäreborgin "Sun Garden hotellista" meillä on erinomaiset kokemukset Turkin Alanyasta.
Majoituksena meillä on tällä kertaa kolmio puolihoidolla. Onko kyseisen hotellin puolihoito hyvä vai kannattaako sittenkin vaihtaa vielä omaan parvekeaamiaiseen ja omatoimiseen ruokailuun milloin missäkin. Minkä kokoinen parveke teillä muuten oli? Tunisiassa luulisi ainakin olevan vielä elokuussa lämmintä, ehkä liiankin lämmintä, vaikka ei kai lämmön laatu eroa juuri muistakaan välimeren maista?

Joka tapauksessa olisi kiva kuulla etukäteen joitain kommentteja Aziza Residence hotellista, huoneistoista, hotellin ruuasta, palvelusta ja siisteydestä? Lisäksi kiinnostaa tietysti lapsille tärkeä allasalue ja ranta( onko siisti, onko äkkisyvä, vai lapsille sopiva?) Entä liikkuminen hotellilta keskustaan. (taksi tietenkin, mutta meneekö jotain paikallisliikennettä, traktorin vetämiä minijunia tai jotain Domusbusseja? ) Vinkkejä voi antaa myös ravintoloista, nähtävyyksistä tai paikoista joihin ei kannata mennä. Lähellä on joku pieni kaupunki Nabul tai jotain sekä eläintarha jota on kovasti kehuttu. Kannattaako käydä? Niin ja entä ne pakolliset ostokset ja tuliaiset? Mitä ja mistä? Vaikka lähinnä haemmekin lämpöä ja yhdessäoloa, emme shoppailua.

Mitä näkemistä lapsille on Hammametissä? Paikallisten suhtautumisesta turisteihin ja etenkin naisiin on varmaan tuhat tarinaa...ainakin netissä ...mutta miten lapsirakkaita tunisialaiset ovat? Onko Hammamet ihan turistirysä vai näkyykö paikallisuus aitona. Toivottavasti edes vähän?

Sen tiedämme, että maassa maan tavalla ja että esim. tinkimisen kulttuuri on voimakasta. Mistä muuten kannattaa hakea kiinteät hinnat ennen kuin aloittaa tinkimisleikin, vai onko kiinteitä hintoja missään? Eli löytyykö marketteja tai vastaavia jos ei koko ajan jaksa tinkiä ja käydä kauppaa?

Maan hintatasoa voisi tietysti joku vielä kommentoida. Maassahan on suljettu valuutta ja kurssi ymmärtääkseni kaikkialla sama. Vai kuinka? Entä luottokortit, Master varmaan pelaa mutta entäs Visaelektroni?

Lopuksi se tärkein ja aidoin tieto; mistä teidän perhe ja muksut piti? Vai oliko matkassa huono tuuri; vatsatauti, flunssa, paha tuuli ja sää. Niinkin voi käydä ja ihan maasta riippumatta jäädä huono maku suuhun. Kerro sekin jos niin kävi.

Kiitos pitkistä ja kuvaavista vastauksista jo etukäteen!

0

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1797
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        77
        1659
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1303
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        779
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        775
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        757
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        725
      10. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        702
      Aihe