Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tarjan vapautus, orgasmi terassilla

JJz

Tässä on kokonaisuudessaan Tarjan käynti ulkona talosta. Eka osa on aiemmin postattu, joten sen lukeneet voi mennä suoraan kohtaan 2. TERASSILLA.

Tarjan tarina päättyy todennäköisesti tältä erää, ainakin joksikin aikaa. Lauantai-ilta jäi kirjoittamatta kun tekeleistä tuli niin huonoja että ne ei ylitä julkaisukynnystä ;-( ja valmiiksi mietityt asiat on nyt tehty. Tarja on anaalisesti vielä neitsyt, joten sunnuntai-iltapäivän voisi viettää sen parissa, mutta ei taida olla aikaa, vaikka toisaalta, Tarjan peppureikä kyllä vähän kiinnostaa, siellä ei ole vielä ollut kuin hänen oma sormensa joskus.

J.


-----------------------------------------------



JULKINEN HÄPEÄ
1. Viikonloppu, Sunnuntai klo 11.

[email protected]



1. OSTOKSILLA


Kohta Tarja pääsee käymään ulkona talosta jossa hän on orjana. Isäntä lähettää hänet käymään kaupassa ja viemään samalla tilauksen ravintolaan, josta toimitetaan ateriat taloon silloin kun se on käytössä. Tarja miettii miltä tavallinen maailma mahtaa taas tuntua, kun hän on perjantai-illasta asti elänyt ihan erilaisten sääntöjen mukaan. Mutta asia ei olekaan ihan niin yksinkertainen. -Enkeli, vielä yksi asia. Kylillä saatat tavata jonkun jolle olen myöntänyt käskyvallan sinuun. Jos joku käyttää sinusta nimeä Enkeli, sinun on toteltava häntä aivan kuin minua. Jos haluat vielä varmistua että joku ei sattumalta käytä sitä nimeä, sano 'enkeleitä ei ole olemassa' ja hän vastaa 'ainakin mustia on'.

Pala kurkussa Tarja kävelee kartanolta vievää tietä ja sama ajatus pyörii koko ajan mielessä. Hän on seksiorja. Talon sisällä se alkoi jo tuntua järkevältä, roolileikki joka on rajoitettu siihen tilaan. Mutta nyt hän menee kylän keskustaan, itsekseen, ja siellä on joku tai jotkut jotka tietävät että hän on seksiorja ja odottavat häntä. Varmaan kaikki koko kylällä tietää. SEKSIORJA. Joka tekee mitä tahansa kuka vaan haluaa. Ja jolla on vielä niin typerä nimi, enkeli. Ja mitä ne meinaa tehdä hänelle. Riisua alasti keskellä toria ja sitoa parkkimittariin ja sitten hänen on otettava suihin kaikilta halukkailta kun loput panee häntä takaapäin, tuntitolkulla, kunnes hän pyörtyy väsymyksestä. Ajatus tuntuu toisaalta vähän kiinnostavalta... mutta ei kuitenkaan, ei hän sellaiseen ole valmis. Jos he vaativat sellaista hän lopettaa kokonaan.

Hän tulee metsikön keskeltä maantien varteen, samalle pysäkille johon hän oli perjantaina jäänyt linja-autosta. Silloin hän oli kyllä näyttänyt enemmän sellaiselta, SEKSIORJALTA, sana kaikui Tarjan päässä. Kapea nahkaminihame, hihaton liian ohut t-paita ja piikkarit. Nyt hänellä on Dianan lenkkarit ja lähes polveen ulottuva kesämekko. Ohut kyllä mutta ei mitenkään liioitellun seksikäs, vaikka yläosa onkin hieman tiukka. Vähän arastuttaa kun ei ole rintaliivejä mutta ei hän niitä aina muutenkaan kesällä käytä.

Tarja kävelee maantien laitaa kylän keskustaa kohti. Hän katsoo pelokkaasti jokaista vastaantulija, hetkenä minä hyvänsä joku niistä tulee hänen luokseen ja käskee riisuutua tai jotakin. Mitä ihmettä he käskevät hänen tehdä, hän ei keksi mitään mutta toivoo että se olisi jotakin siedettävää. Vaikka toisaalta, se aamullinen raiskaus, se oli kuin suoraan hänen fantasioistaan mutta jos häneltä olisi etukäteen kysytty niin ei hän olisi sellaiseen uskaltautunut. Ja se oli tuntunut niin hyvältä, ehkä siksi että se meni yli sen rajan miten hän itse olisi sen kohtauksen suunnitellut.

Kauppa löytyy helposti ja Tarja kaivaa ostoslistan pienestä selkärepusta. Kaksi porkkanaa. Höh, aika vähän, yleensähän niitä ostetaan pussillinen. Kaksi banaania. Neljä kurkkua, kaksi 3cm paksua ja kaksi 5cm paksua, suippokärkisiä. Tarja menee punaiseksi. Ei kai..., ei kai ne ole tarkoitettu... Ja kaksi jokaista, toinen hänelle ja toinen Dianalle? Jännitys tuntuu kihelmöintinä sormissa kun Tarja kerää kasviksia koriin. Kurkkuja neljä, toiset paksumpia. Miksi neljä? Väristys kulkee Tarjan ruumiin läpi. Aamulliset miehet olivat työntäneet pyöränpumpun Dianan peräaukkoon ja aikoneet sen jälkeen venyttää sitä lisää. Ei kai näillä... Tarja harrasti kyllä paljon seksiä mutta vain ihan tavallista, edes anaaliseksiä hän ei ollut koskaan kokeillut, kuten ei mitään sitomisleikkejäkään ennen tätä viikonloppua. Häntä alkaa vähän pelottaa kun hän kokeilee paksun kurkun päätä sormellaan, hän on jo lähes varma että se tungettaisiin hänen sisäänsä mutta mihin reikään. Ja se on aika paksu. Se voisi mahtua vaginaan ja ohuempi sinne taakse, Tarjaa puistattaa kun hän ajattelee miltä näyttäisi kurkku molemmissa aukoissa. Ja miltä se tuntuisi?

Lapussa lukee 3 ja 5 senttiä paksuja, varmaan ne ei saa olla yhtään ohuempia. Miten hän voi tietää mikä on riittävä paksuus, liian paksuja hän ei kuitenkaan halua. Myyjä kävelee ohi ja puoliksi ajattelematta Tarja avaa suunsa. -Anteeksi, voisitko vähän auttaa. Pitäis löytää kaksi kolme senttiä paksua kurkkua ja kaksi viisisenttistä, olisko sulla mittaa? Ehkä kolmevitonen nainen katsoo Tarjaa oudosti ja Tarjaa kaduttaa heti. Miksi kukaan ostaisi tietyn paksuisia kurkkuja muuten kuin jotain perverttiä seksijuttua varten. Punaisena Tarja alkaa änkyttää jotakin epäselvää. Nainen katsoo häntä pitkään, kuin ihmettelee mikä hänelle tuli, ja ottaa mittanauhan taskustaan. -Eiköhän niitä löydy. Myyjä mittailee oikean paksuisia kurkkuja ja antaa Tarjalle. Voi ei, ne on pyöreäkärkisiä. Kehtaako pyytää suippoja. Noin paksukärkisiä ei voi edes kuvitella tungettavan hänen... pakko pyytää uusia.

Tarja vetää syvään henkeä. -Nämä on ihan sopivat mutta ne olis hyvä olla, öö (ei mä en voi sanoa sitä) öö, ne pitäis olla suippoja tästä päästä. -Suippoja? Ai, minä luulin että ne tulee johonkin koristeluun kun ne pitää olla just tietyn paksuisia. Vai suippoja päästä. Tarja yrittää kutistua olemattomiin, nyt sitä ei voi enää olla arvaamatta, mihin ne tulee. Myyjä mittaa neljä sopivan paksuista suippoa kurkkua ja antaa ne Tarjalle, ja katsoo häntä outo hymy naamalla. -Onko tarpeeksi suippo? Tarjan puna syvenee. Se arvas, varmasti. Hän ottaa kurkut ja kiittää ja kääntyy, ja tuntee myyjän katseen polttavan niskassa. Nyt se ajattelee miten minä tungen näitä sisääni. Piinaava tunne kouristaa vatsaa ja samassa Tarja tuntee miten kosteutta alkaa valua pikkuhousuihin. Hävettää niin että päässä humisee, melkein pyörryttää ja vatsaan sattuu. Hän näkee mielessään miten myyjä huutaa kohta hänen peräänsä 'hei pikku enkelin lutka, työnnäpä ne kurkut sisääsi siinä lattialla'. Ja hän ei voi muuta kuin käydä selälleen lattialle ja tunkee isomman kurkun liukkaaseen vaginaan, aah miten paksu ja kova se on, ja sitten hän painaa pienemmän kurkun peräaukkoa vasten ja samalla tavoin kuin miehet aamulla Dianalle hän pyörittää kurkkua ja painaa sen lopulta sisälle. Kuvitelma saa Tarjan housut kastumaan läpikotaisin. Hän kävelee hitaasti poispäin ja toivoo että myyjä ei tule perässä, ja samalla jokin osa hänen mielessään odottaa kuulevansa äänen 'hei pikku lutka...'.

Tarja selviää hedelmäosastolta ja yrittää rauhoittaa hengitystään. Sydän lyö vielä kovaa kun ihmeellinen helpotuksen ja pettymyksen ristiaallokko velloo päässä. Hän ei olisi mitenkään voinut tehdä sitä kaupan lattialla mutta jokin ajatuksessa saa hänet vieläkin kiihottumaan. Jos hänet käskettäisiin tekemään se, mitä hän voisi? Onneksi hänen ei tarvinnut päättää, onneksi myyjä ei tiedä että hän on SEKSIORJA. Sanan ajatteleminen saa aikaan kihelmöintiä nänneissä jotka alkavat näkyä kesämekon läpi. Nyt pitää rauhoittua, vihannekset on ostettu, mutta lapun toisella puolella on vielä jotakin. Munakoiso. Voi ei, se on hedelmäosastolla.

Tarja yrittää hiipiä myyjän huomaamatta takaisin hedelmäosastolle, onneksi munakoisot on ihan lähellä. Apua miten isoja ne on. Pieninkin on yli viisi senttiä ohuesta päästä ja ainakin 8-10 senttiä paksummasta. Ei sitä voi tunkea mitenkään...mihinkään. Hengitys salpautuu kun hän pyörittelee munakoisoa käsissään, se on kova ja sileä ja jotenkin uhkaavan tumman violetti mutta ihan liian paksu. Hän ei ole koskaan nähnyt noin isoa penistä, eihän se mahdu mihinkään, edes suuhun. Hän avaa suunsa ja kokeilee ohuempaa päätä. Se mahtuu juuri ja juuri jos avaa ihan auki. -Niin tuota, yleensä se paloitellaan ensin. Tarjan sydän pysähtyy kun hän näkee myyjän vieressä, entistä ihmettelevämpi ilme naamalla. Tarjaa tuntee kuolevansa häpeästä, hän ei voi enää punastua enempää ja hikikarpalot alkavat valua otsalle. Hän ei keksi mitään edes surkeaa selitystä. Voisikohan vain juosta karkuun. -Niissä on kaikissa pyöreä pää, suippoja ei ole. Huimaus lisääntyy. Aivan kuin myyjä kiertäisi puukkoa haavassa, kaikki jo tietävät mitä hän aikoo näillä tehdä. Hän ei voi sanoa mitään, aivot ovat aivan jumissa, ainoa mitä voi tehdä on paeta. Sanaakaan sanomatta Tarja kääntyy ja lähtee kassaa kohti, humina korvissa lisääntyy. Myyjä astuu pari askelta hänen peräänsä ja avaa suunsa sanoakseen jotakin mutta jääkin katsomaan suu ihmetyksestä avoinna.

Kun Tarja selviää ulos kaupasta hän menee nurkan taakse rauhoittumaan. Sydän jumputtaa ja hän on hiestä märkä, kesämekon etumus liimautuu ihoon kiinni. Alapää tuntuu kostealta, pikkuhousut on ihan märät ja kävellessä häpyhuulet luistavat toisiaan vasten liukkaina. Ihmeellinen olo. Hän on kauhuissaan, ja häpeissään ja kiihottunut. Vähän samanlainen kuin silloin tulomatkalla linja-autossa mutta silloin hän oli enemmän yksin, kukaan ei huomannut hänen masturbointiaan. Nyt tuntemukset ovat paljon voimakkaampia, melkein mahdottomia kestää. Äskeinen piina alkaa helpottaa ja lähes naurattaa. Jotakin ihmeellistä nautintoa se oli tuottanut vaikka ei siinä tilanteessa niin hyvältä tuntunutkaan.




2. TERASSILLA


Ravintolaa kohti kävellessään Tarja yrittää nyppiä mekon etumusta irti ihosta jotta se kuivuisi. Hikiläikät kuultavat läpi mutta onneksi nännien kohdat ovat kuivat. Housut on epämiellyttävän kosteat mutta sille ei voi mitään. Ei hän uskaltaisi niitä riisuakaan. Toivottavasti haju ei ole liian voimakas tai kaikki haistavat jo kaukaa mitä hän on kaupassa tehnyt. Tai oikeastaan, eihän hän tehnyt mitään, mutta meinasi joutua tunkemaan muovikassissa olevat kurkut sisäänsä siinä kaupan lattialla. Vieläkin ajatus siitä että hän makaa kaupan lattialla, puolikas kurkku pilkottaa pystyssä vaginassa ja toinen alempana peppureiässä, saa vatsan kipristelemään. Mitähän tapahtuu kun hän pääsee takaisin talolle, joutuuko hän heti ottamaan kurkut sisäänsä. Ja se munakoiso, hän makaisi selällään jalat levällään ja isäntä yrittää tunkea sen ohutta päätä sisään. Se sattuu vähän mutta painuu lopulta sisään. Sitten sitä painetaan syvemmälle ja se venyttää emättimen suun lihaksia äärimmilleen, se varmaan sattuu aika kovasti, mutta isäntä vain pyörittelee rasvattua möhkälettä ja painaa kovempaa niin että vähän kerrallaan se uppoaa kokonaan sisään ja hän kirkuu kun se venyttää ja sattuu...

Ei, nyt pitää rauhoittua, Tarja ravistaa kuvitelman mielestään. Vaikea miettiä mitään muuta kuin noita patukoita kassissa, mitä hänelle oikein tehdään niillä. Kosteus alapäässä lisääntyy ja ylhäällä vasemmassa reidessä tuntuu pisara joka valuu alaspäin joka askeleella. Se kutittaa reiden herkällä iholla ja kurkkujen päät vilahtelevat kassissa ja nännit alkavat taas pullottaa mekon läpi. Välittämättä Tarjan protesteista hänen alapäänsä tuntuu jo odottavan noita kurkkuja.

Lopulta hän on ravintolan edessä ja astuu sisään. Hän menee baaritiskille jonka takana miestarjoilija huuhtelee olutlaseja. Tarjoilija ottaa tilauksen ja katsoo häntä hetken silmiin ja hymyilee ystävällisesti. -Selvä, hoidetaan. Ottaisitko kahvia tai oluen, se menee kartanon piikkiin. Kylmä suihku, kiitos, Tarja ajettelee mutta saa pyydettyä siiderin. Tarjoilija kaataa siiderin lasiin, nostaa sen tarjottimelle ja lähtee kantamaan sitä sivuseinässä olevaa ovea kohti. -Terassille pääsee tästä suoraan. Tarja seuraa perässä ja ajattelee että olisi hän itsekin voinut lasin kantaa pöytään.

Terassilla istuu muutamia asiakkaita olutlasit edessään. Tarjoilija johdattaa Tarjan seinän vieressä oleva pöydän luo. Soikealla muovisella pöydällä on liina joka roikkuu pitkälle pöytätason alapuolelle. Neljä valkoista muovituolia on työnnetty pöydän alle ja tarjoilija osoittaa kädellään pöydän takana olevaa tuolia. Siitä näkee sopivasti terassille ja lähellä olevalle torille. Tarja nyökkää ja kiertää pöydän taakse. Tarjoilija vetää tuolin esiin pöydän alta ja Tarjan silmät rävähtävät auki ja sydän pysähtyy. Tuolin keskellä sojottaa pystyssä musta kuminen penis.

Hädissään Tarja katsoo ympärilleen, näkeekö kukaan, ja sitten hän katsoo tarjoilijaa ja yrittää sanoa jotakin mutta sanat jäävät kurkkuun. Tarjoilija hymyilee hänelle ystävällisesti. -Enkeli on hyvä ja istuu siihen. Pyörryttää ja polvet melkein pettävät alta. Se sanoi enkeli ja nyt hänen on toteltava ja istuttava tuon tekopeniksen päälle ja kaikki varmaan näkee. Tekisi mieli juosta karkuun mutta nyt täytyy totella. Punaiset läiskät poskilla Tarja pakottaa itsensä menemään pöydän taakse. Hän nostaa hameen tuolille sauvan taakse. Nyt se ei ainakaan näy joka puolelle. Mutta sitten hän keksii että hänellä on pikkarit jalassa, miten hän saa ne pois kenenkään huomaamatta.

Tarja yrittää saada pikkuhousuista otteen mekon läpi, ehkä hän voisi huomaamatta vetää niitä vähän alemmas. -Onkos täällä joku ongelma, tarjoilija kysyy ja kyykistyy pöydän viereen. Samassa hänen kätensä menevät pöytäliinan alle ja sieltä Tarjan mekon alle ja liukuvat reisiä pitkin ylöspäin. Sormien kosketus aiheuttaa sähköisiä väristyksiä reisissä ja käsivarsissa ihokarvat nousevat pystyyn. Tarja seisoo liikkumatta silmät kiinni henkeään pidätellen, kun mies ottaa pikkuhousuista kiinni ja vetää ne reisien puoliväliin. -No niin, nyt se on hoidettu. Pitkä uloshengitys kuulostaa alistuneelta huokaukselta, kun Tarja alkaa varovasti laskeutua kohti tuolilla odottavaa penistä. Sen pää koskettaa häpyhuulia ja tuntuu kylmältä kosteaa ihoa vasten. Häpyhuulia pitäisi levittää käsillä jotta noin paksu sauva menisi helpommin sisälle mutta se on mahdotonta. Tarja kiertää vähän lantiotaan edestakaisin ja painaa itseään kevyesti sauvan päätä vasten. Häpyhuulet on niin liukkaat että kuminen terska luiskahtaa saman tien sisälle ja lähettää voimakkaan kuuman aallon koko kehoon. Polvet notkahtavat ja hän rojahtaa koko painollaan sauvan päälle istumaan. -AAAAaah, Tarjan suusta purkautuu äänekäs huokaus, mikä taivallinen tunne, kun paksu penis painuu syvälle liukkaaseen vaginaan. Hän liikuttaa varovasti lantiotaan ja tuntee selvästi miten penis liikkuu hänen sisällään ja venyttää eri suuntiin.

Tarja avaa silmänsä ja näkee kuinka kaikki terassilla katsovat häntä. Tietävätköhän ne kaikki että tähän tuoliin on kiinnitetty kuminen penis ja kiimaiset nartut istutetaan siihen. Nyt ne hymyilevät ja katsovat kun hän istuu siinä tappi sisällään ja odottavat. Ja se kaupan myyjä varmaan virnistelee, että arvasin tuon pikku lutka. Pienikin vartalon liikuttaminen tuntuu vaginassa aivan kuin penkkiin ruuvattu penis naisi häntä. Vaikka kaikki katsoisivat, enää ei voi olla ihan paikoillaan, ja Tarja liikuttaa lantiotaan varovasti ylös ja alas, ratsastaa hitaasti patukan päällä ja yrittää pitää naamalla normaalin ilmeen. Hän ottaa pitkän siemauksen siideriä ja huokaisee nautinnollisesti. Mutta tämän pitemmälle ei uskalla mennä, nyt jo hän pelkää että jos liikkuu vähänkin enemmän hän voisi menettää kontrollin ja saada orgasmin siinä pöydässä. Ja sitä hän ei kehtaisi missään tapauksessa vaikka jo ajatuskin siitä aiheuttaa lisää kutinaa. Hän voisi lähteä käymään vessassa, siellä voisi rauhassa jatkaa loppuun asti. Mutta saakohan hän nousta tästä?

Tarjoilija saapuu samalla hetkellä ja tuo toisen siiderin. Tarjottimella on jotakin muutakin, ihan kuin musta kumipallo. Tarja säikähtää, ei kai hänelle laiteta palloa suuhun niin kuin Dianalla eilen aamulla, mutta tuo on ihan liian suuri sellaiseen. Tarjoilija ottaa pallon ja kyykistyy Tarjan viereen. Hänen kätensä on tuolin alla ja hetken kuluttua hän vetää näkyviin mustan kumiletkun, joka on varmaan ollut kiinni kerällä tuolin alla. Tarjoilija kiinnittää pallon letkuun ja ottaa taskustaan ruuvimeisselin ja kiristää letkussa olevan klemmarin. Tarja katsoo ihmeissään eikä ymmärrä mitään mitä on tapahtumassa.

Tarjoilija laskee kumipallon lattialle pöydän jalan viereen ja painaa sitä jalallaan. Jokin liikkuu Tarjan sisällä. Toinen painallus ja hän tuntee kun venytys lisääntyy. Tarjoilija pumppaa vielä muutaman kerran ja kuminen penis Tarjan sisällä pullistuu joka painalluksella, nyt se tuntuu jo aika isolta, ja täyttää hänet ihan kokonaan. Tarjoilija ottaa tyhjän lasin ja poistuu.

Nyt on mentävä äkkiä vessaan, äskeinen venytys on vienyt hänet aivan orgasmin rajalle, ja jokainen liike tuntuu nyt monta kertaa vahvempana ja kohta hän ei enää hallitse itseään. Tarja nousee varovasti pari senttiä mutta sitten tuoli alkaa nousta mukana. Hän painaa käsinojista tuolia alaspäin ja tuntee kuinka iso möykky hänen sisällään painuu emättimen suuta vasten mutta ei mahdu ulos. Apua! Hän painaa kovempaa ja venytys emättimen suulla lisääntyy niin että melkein sattuu ja jalat notkahtavat alla ja hän istuu takaisin tuolille. Hänet on vangittu tuoliin, siitä ei pääse irti ja äskeinen yritys tuotti vielä lisää kiihotusta ja sitä ei kestä enää. Tarja hautaa kasvonsa käsiin ja tuntee kun vagina alkaa supistella sisällä olevan möykyn ympärillä. On täysi työ pitää hengitys tasaisena kun vatsalihakset kouristuvat kuin krampissa, mutta täytyy pysyä liikkumatta, muuten patti sisällä tuntuu entistäkin isommalta.

Tarja nostaa hitaasti kasvot käsistään ja näkee taas kaikkien tuijottavan. Olo on ristiriitainen, melkein naurattaa ja itkettää samaan aikaan, mutta hän ei jaksa hävetä enää. Tekisi mieli sanoa niille että olipa hyvä orgasmi, kokeilkaa tekin. Itsekseen hymyillen hän ottaa kulauksen siideriä, siinähän tuijottavat, hänellä on kuitenkin parempi olo kuin niillä.

Mutta kohta pitäisi päästä vessaan, siideri alkaa pikkuhiljaa pissattaa ja tuo möykky hänen sisällään lisää painetta rakossa. Hän vinkkaa ohi kävelevälle tarjoilijalle ja kuiskaa. -Pitäis päästä vessaan, voisko mut päästää tästä irti. Tarjoilija kaivaa meisselin taskusta. -Tottahan toki. Hän irrottaa kumipallon letkusta. Tarja odottaa että möykky hänen sisällään tyhjenee mutta mitään ei tapahdu. -Hmmm, tarjoilija sanoo ja kumartuu tuolin alle. Muut asiakkaat kurkkivat uteliaina kun tarjoilija on kontillaan tuolin alla, ja Tarja näyttää vähän vaivautuneelta. Tarjoilija nousee. -Ikävä kyllä venttiili näyttää olevan jumissa. Se ei tyhjene muuten kuin purkamalla. Kutsutaanko palokunta? -EI, ei varmasti.

Hirveä ajatuskin, paloauto tulee paikalle pillit ulvoen, ja täysissä pelastusvarusteissa palomiehet juoksevat hänen luokseen, repivät hameen pois tieltä ja huutelevat toisilleen komentoja. Pitäkää sivulliset loitolla, hakekaa hydraulileikkuri. Yleisöä kertyy ympärille katsomaan kun kaksi miestä työskentelee hänen jalkovälissään, he leikkaavat tuolin osiin niin että vain pala istuinta on kiinni hänen takapuolessaan ja he nostavat hänet paareille ja vievät asemalle jossa erikoisryhmä alkaa purkaa laitetta hänen vaginassaan. Siitä olisi huomenna kuvia kaikissa lehdissä, "Seksiorja juuttui vaginastaan kiinni tuoliin". Hänen äitinsäkin näkisi sen ja kaikki tutut.

-No hoidetaan se sitten itse, tarjoilija sanoo ja soittaa kännykällään. -Hetki vain. Pissahätä lisääntyy ja Tarja toivoo että he pitäisivät kiirettä. Hetken kuluttua kaksi vartijaa, mies ja nainen siniharmaassa uniformussa, saapuu paikalle työkalupakin kanssa. Muut asiakkaat katsovat entistä uteliaampina, eivät enää edes yritä peitellä sitä. Miesvartija ottaa jakoavaimen ja papukaijapihdit ja menee selälleen tuolin alle. Nyt Tarjaa alkaa väkisin nolottaa kun joku mies on hänen allaan irrottamassa häntä tekopeniksestä ja kaikki katsovat ja yrittävät arvata mitä hänelle on tapahtunut. -Tähän kiinnitysrenkaaseen tarvitaan erikoisavain, mulla ei oo sellaista mukana. Vartija soittaa jonnekin. -Selvä, se saadaan tänne tunnissa. Ei hätää. On hätä, Tarja ajattelee, kuinka kauan hän voi vielä pidätellä. Ei niin kauan.

Tarja kuiskaa, että hänen pitäisi ihan heti päästä vessaan. -No ei kai siinä muukaan auta, vartija sanoo ja ottaa tuolista tukevan otteen yhdessä tarjoilijan kanssa. He nostavat Tarjan ylös ja kantavat hänet sisälle. Naisvartija pitelee letkua joka roikkuu tuolin alta. Asiakkaat yrittävät kurkkia mitä tuolin alla on kun Tarjaa kannetaan ohi. Hän istuu silmät kiinni ja toivoo että kukaan ei näe häntä jos hän ei näe muita.

Tarja kannetaan henkilökunnan sosiaalitiloihin, suihkuun. -Ikävä kyllä me ei saada sua irti ennen kuin tunnin päästä kun saadaan sopiva avain. Sä voit pissata siinä. Mutta varo ettei leninki kastu. Vartija huolehtii mekosta, kerää sen ylös Tarjan vyötärölle niin että jalat ja vatsa ja karvaton häpy tulee näkyviin, ja vetää sen saman tien rintojen yli kaulaan. Hän nostaa Tarjan kädet ylös ja vetää mekon kokonaan pois.

Vartijat katselevat alastonta tuoliin vangittua naista ja hymyilevät. Keitä nuo on, onko ne mukana tässä vai oikeita vartijoita, mitä ne meinaa tehdä minulle? Mutta pissahätä keskeyttää ajatuksen. -Anteeksi, mun pitäis tosiaan pissata, että voisitteko te... Naisvartija sanoo ystävällisesti: -enkeli, voit pissata siihen, älä välitä meistä. Mutta ei kehtaa pissata tuolille kun kolme tuntematonta ihmistä katsoo vieressä. Mutta ei voi muuta, enää ei voi pidättää. Ja Tarja antaa periksi ja lämmin pissa leviää tuolille ja jaloille ja valuu jalkoja pitkin lattialle. Paine helpottaa rakossa ja Tarja huokaa tyytyväisenä.

-Mutta nyt sut pitää pestä, naisvartija sanoo ja ottaa käsisuihkun. Vartija suihkuttaa Tarjan vyötäröltä alaspäin. -Pidättekö jalkoja vähän, hän sanoo miehille jotka ottavat Tarjan nilkoista kiinni ja nostavat jalat ylös ja levälleen. Naisvartija pesee tuolin Tarjan alta puhtaaksi ja kääntää sitten suuttimisessa olevan renkaan hieronta-asentoon niin että siitä tulee kapea sykkivä vesisuihku. Hän tähtää suihkulla suoraan Tarjan klitorikseen. Nautinnollinen kiljaisu tulee väkisin Tarjan suusta kun vesiryöpyt osuvat klitorikseen ja sen ympärille. Kylläpä tuntuu hyvältä. Mutta sitten vartija kääntää suihkun kylmälle ja jääkylmä vesi tuntuu kuin iskuna herkällä alueella. Nopeasti nautinto muuttuu säikähdykseksi, kylmä vesi melkein sattuu ja paleltaa eikä tunnu ollenkaan mukavalta. Nautinnon ilme muuttuu irvistykseksi kun viiltävä kylmyys ryöppyää koko häpyhuulten alueelle.

Tarjoilija napauttaa naisvartijaa käsivarteen ja näyttää jotakin merkkiä, ja vartija säpsähtää ja mutisee 'ai niin, sori' ja kääntää suihkun taas lämpimäksi. Iho lämpiää nopeasti ja jatkuva sykkivä vesi hieroo klitorista eri tavalla kuin kieli tai sormi. Se ei ole yhtä herkkä ja osuu vähän minne sattuu mutta tasaisen varmasti stimulaatio lisääntyy ja lisääntyy. Välillä ryöppy hieroo pieniä häpyhuulia mustan patukan tyveä vasten ja taas klitorista. Miehet vetävät jalkoja vähän ylemmäs ja leveämmälle ja Tarjan kiihotus lisääntyy. Sykkivä vesisuihku osuu aivan klitoriksen keskelle ja sysää Tarjan laukeamiskynnyksen yli. Jalat rimpuilevat miesten käsissä ja lantio pyörii vaginassa olevan suuren tapin ympärillä kun hän nauttii orgasmin kourissa.

Tarja makaa tuolissa rentoja. Tarjoilija kumartuu tuolin alle. -Hei mikäs nappi tämä on. Hän painaa nappulaa ja Tarjan sisällä oleva kumipenis pienenee suhisten. Kylläpä tuntuu tyhjältä, hän ei haluaisi luopua siitä koko vaginan täyttävästä tunteesta. Mutta nyt hän on vapaa ja nousee ylös tuolista. Vagina tyhjenee kokonaan ja heti alkaa tuntua niin alastomalta. Kun hän oli istunut tuolissa, kun hänet oli pakotettu siihen ja hän oli aivan täynnä pullistunutta kumipenistä, tilanne jotenkin suojasi häntä. Ei se ollut hänen vikansa, hänet oli laitettu siihen.

Nyt hän seisoo aivan alastomana täysissä pukeissa olevien ihmisten keskellä. Vaistomaisesti hän vie kätensä hävyn suojaksi ja toisen rinnoille. Vartija antaa hänelle mekon. -Ehkä sinun pitäisi pukeutua. Alushousut näyttää vähän kosteilta mutta eihän niitä näin kauniina kesäpäivänä tartte. Me voidaan heittää sut kartanolle.

5

6875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VENLA

      nää sun kirjottamat jutut on kaikki ihan sairaan hyviä!!!! Olisi kiva jos kirjottaisit jonkun jutun, että tarjan isäntä lähettää tarjan gynelle ja gynelogi alkaa lähennellä tarjaa ja se olisi joku suunniteltu juttu....

    • mmb

      Joo nää sun kirjottamat tarinat on aivan mahtavia! Lisää ehottomasti.

    • Joko loppu

      Toivottavasti näitä sun Tarjan vapautus juttui tulee enemmän koska nää on mun lemppareita! Oikein ittekkin tässä kiihottuu...

      ELI LISÄÄ VAAN! :)

      • JJz

        Terveiset kaikille jotka ovat pitäneet tarinoistani, kirjoitin ne teitä varten.

        Mutta nyt on ikävä kyllä töissä niin kiirettä koko kevät että ei taida olla toivoakaan että voisi käyttää illat seksifantasioihin ;-(

        Hugz and kisses,
        [email protected]


    • Anonyymi

      Aivan mahtava!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe