Jatkoa Minä ja Mira Mökillä

-Nylkynen-

Oli aurinkoinen lauantaiaamu, olimme edellisenä iltana Miran kanssa tulleet mökilleni. Olimme viettäneet iltaa takan loisteessa ja kynttilöiden valossa, nauttien valkkaria ja patonkia.

Heräsimme nojatuolista, Katsoin kelloa, se oli melkein 9. Kulta keittäisitkö kahvia? Joo, Mira totesi. Onkohan Olli jo herännyt, Naapurimme, Hammasteknikko ammatiltaan. Soitan ja kysyn maistuisiko kahvi, on muutakin bisneksiä. No millaisia, Mira kysyi. Vaikka hyvin tiesikin että ne olivat eilisestä.

Olli oli roteva mies, ja melkein 2 metrinen korsto, hartiat olivat kun ladon ovet. ”Ihmettelen toisinaan kuinka hänen asiakkaat uskaltaa tulla hänen vastaanotolleen” Olli vastasi puhelimeen heti, ja lupasi tulla, ja kysy voiko hänen ”Parempi puolikas” tulla kanssa. Kysyin Miralta, ja hänelle sopi, joten sanoin puhelimeen, että käy se.

Kulta haetko autosta sen ruokakassin, saadaan pullaa pöytään. Okei, sanoin ja menin autolle. Pihalla Olli tulikin jo Saaransa kanssa polkua ylös. Terve, Mitäs teknikko, heitin hiukan ivallisesti. Mitäs tässä, ihmeempiä. Saara sinähän vaan komistut joka näkemiskerralla, Tervehdin Ollin vaimoa. Hän oli hivenen tukevahko, mutta ei voida sanoa olevan lihava, noin 175 senttiä, vaalea. Annoin Saaralle poskisuudelman, ja kättelin sitten molemmat.

Mennäänkös nyt kahville, Mira jo odottaa. Tervehtimisten jälkeen. Ja kun kahvit oli juotu, lähdettiin Ollin kanssa ulos. Minulla on vajassa Veljeni Heikin vanha pyörä, Olli sanoi, saakohan siitä vielä kalun. No katsotaan, tuumasin. Olli kaivoi pressujen alta, TRIUMPH SPEEDMASTER 700 kuutioinen pyörän. Tällä sitä kloppina ajettiin kylänraitilla, Olli sanoi. Juu ja silläkö sinä pokasit Saaran, heitin. Niin siinä taisi käydä.

Täällä aikaa mökillä, tytöt olivat alkaneet keskenään ”Lemmenleikkeihin” Mira nuoli Saaraa antaumuksella, kumpikin kävivät kuumina, kuin hellakoukku. Tytöt olivat ilkosillaan keittiössä ja molemmilla oli ilmeisesti suuri nautinto. He olivat 69 asennossa. Niin että kumpainenkin nuolivat toistensa pillua.

Me Ollin kanssa värkättiin pyörän kanssa, eikä tietty asiasta just silloin mitään. Pyörä toimi moitteetta. Olli kaivoi jostakin pullon viinaa, ei siinä auttanut muu kuin ottaa. Naukkailtiin vinettoa ja puhuttiin niitä näitä. Päätettiin sitten mennä mökille, katsomaan jos muijat keittelisi jotakin sapuskaa.

No täytyy myöntää että päästyä sisälle, oli yllätys suuri. Nautinnon huudot täyttivät keittiön. Minulla alkoi muna pakottaa housuissa. Ollilla oli sama meno päällä. Pirtinpenkki siirtyi nussivien tyttöjen keralla kauemmas pöydästä. Kumpainenkin hyökkäsi munansa kanssa toinen toisesta päästä penkkiä ja alkoi survoa munaansa muijan pilluun.

Olihan se vähän hankalaa, mutta se palkitsikin. Nussittiin ja tytöt olivat edelleen päällekkäin, kunnes he alkoivat kumpainenkin käsin hyväillä meidän munia ja kullia, Nautinto oli sanoin sanomaton, kauaa ei kestäisi. Olli ähisi jo ja laukesi Saaransa sisään, minä laukesin kanssa Miraan.

Kun kaikin oli saatu hommat tehdyksi, heitin Olille, mennäänkös me lämmittää sauna. Saara ja Mira katselivat, hetken meitä, Mira sanoi, voiko teitä kaksin päästää, ettette vaan ala keskenänne naimaan. Olli oli tukehtua nauruun, ja miksen minäkin. Saara heitti kanssa, teistä kun ei tiedä.


Katseltiin sitten toisiamme Ollin kanssa, ja tuumittiin, ettei meistä ole siihen. Tuumasin vielä, et voisiko ”Tytöt” laittaa sapuskaa, kun me laitetaan sauna.

Naureskellen käveltiin saunalle. Kuinkas olisi jos ehtoolla vaihdetaan muijia, ehdotin. No mikäs siinä jos muijille vain käy, Olli tuumi.

Saunasta palattuamme olivat ”Tytöt” loihtineet herkkuaterian, jonka kimpussa viihdyimmekin, turisten vähän kaikkea. Ja ehdotin asiaa Miralle, mitä olimme Ollin kanssa saunalla puhuneet. Mira oli heti valmis asiaan. Ja ei Saaraakaan tarvinnut taivutella. Lähdimme miehissä ensiksi saunaan, ja sitten piti olla ”Tyttöjen vuoro”

Vaan eipä he odotelleet vuoroaan. Lauteilla hikoili nyt neljä kroppaa. Muijat katselivat ensin toisiaan, ja kikattivat keskenään. Ei siinä sitten kauaa mennytkään kun Saara kävi kullini kimppuun. Hän imi ja puristeli, välillä lipoen kielellään. Eipä tämäkään ”Typy” ollut saanut seksiasioissa huonoa koulutusta, Minulla alkoi jo olla vaikeuksia pidätellä, ettei heti laukeaisi Saaran suuhun.

Eipä Mirakaan aikaillut ja oli Ollin kimpussa. Käskin Saaran polvilleen lauteille, ja survoin kankeni hänen tiukkaan pilluunsa. Se ei ollut yhtä kireä kuin Miralla, mutta oli kuitenkin ahnaan imeväinen. Nussin näin hetken ja sitten menin selälleni yläparveen, ja Saara ratsasti, kullini upposi kokonaan hänen pilluunsa, ja huudot voimistuivat.

Mira sai kyytiä alemmalla lauteella, ja kiimainen muija huusi kovasti. Vaihdettiin asentoa, Saara makasi nyt selällään, ja minä nussin kunnolla, hetkisen päästä mällit olivat juo tulossa. Lopetimme, ja vaihdettiin, Mira tuli ylös ja Saara meni alas.

Jatkuu vastauksessa->

2

5558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Nylkynen-

      Nyt kumpikin oli omillaan, joten leikki alkoi olla lopuillaan. Mira sai monta orgasmia ja minä laukesin hänen sisäänsä. Saara sai Ollinsa kanssa, Olli ampui mällit Saaransa suuhun.

      Istuimme sitten hetkisen nelistään lauteilla, kun heitin, että mennäänkö uimaan, järvi oli muutaman kymmenen metrin päässä, joten käytiin uimassa, sitten heitettiin pienet löylyt, ja nautittiin porukalla Ollin viinapullo pois, ja peseydyimme, Pesin Miran selkää ja ”Tyttö oli selvästikin tyytyväinen seksiin. Suudeltiin ja ei aikaakaan kun alkoi jo tehdä uutta sessiota mieli, mutta hillitsin itseni.

      Saunomisen päälle juotiin kahvit. Ja naapurit päättivät mennä omalle mökilleen viettämään rietasta loppuiltaa, ja me Miran kanssa katseltiin ikkunasta hämärtävää iltaa ja päätimme mennä nukkumaan. Mutta eipä siitä sitten mitään tullutkaan, polte lisääntyi patukassa, joten nussimme vielä kerran. Ja lopuksi nukahdimme alastomina ahtaaseen hetekaan…

      Palautetta otetaan vastaan.

      • Jaa

        Vähän liian pintapuolinen tarina


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe