Paljonko kissa maksaa?

Ainis

Haluaisin hankkia kissanpennun. Voisiko joku kertoa paljonko keskimäärin yksi rotukissanpentu mak- saa?

Kiitos etukäteen vastauksista. :)

17

4565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nenna.

      On hyvin paljon erilaisia. Riippuu ihan rodusta jonak haluat. Tosiasia on kuitenkin, että eläimen pitäminen tulee maksamaan paljon enemmän kuin kerran maksettu hinta.

      Mutta yleissääntönä voisi sanoa, että rotukissanpennut maksavat monta satasen seteliä.
      Maatiaiskissoja saa halvalla, jopa ilmaiseksi, mutta niistä on pidettävä yhdenvertaista huolta siitä huolimatta. Myös maatiaisista löytyy pitkäkarvaa, lyhytkarvaa..

      • Anonyymi

        Rotukissojen hinta, pentujen siis on rodustakin riippuen 600-1200 euroa. Maatiaisten hinta liikkuu 150-300 eurossa.
        Kissa tosiaan on kallis pidettävä, mutta kunnollinen ravinto(ei viljaa, ei soijaa yms) pitää sen hyvässä peruskunnossa, kestämään helpommin terveenä. Se säästää taas el kuluissa, ja kissasta on iloakin kun se jaksaa ilahduttaa omistajaa.
        Kissan arvo on siinä, kun se on omistajansa hyvä kaveri ihan kaikessa mitä omistaja tekee, ja kehräyksessä, lämmössä omistajan säärille, ym asioissa.
        Muistetaan kissan arvo. Hoidetaan oikein, eikä päästetä heitteille.
        En nyt ole fanaattinen, vaan ihan tavis kissanomistaja. Ruokin oikein. Yksi el reissu on tullut sairauden takia, johon sai antibioottia, ja nesteytystä, ja tukihoidon ja toipui täysin.
        Ulkoilutan valjaissa, kuten kuuluu, vain vapaapäivien aamuina(se ei tykkää illasta käydä). syy tuohon aamuyön ulkoiluun on, että eräs toinen kissa liikkuu sen reviirillä välillä siihen aikaan, ja kissani haluaa hätyttää sen aina tiehensä.
        Kissan kanssa sitten, pitää muistaa, että jokainen kissa on erilainen, luonteelta ja tottumuksiltakin. Kun pennun saa, sille ei parane laittaa oletusten mukaan mitään mallia miten sen kuuluu elää ja olla. Kyllä se itse tykö tulee, kun haluaa. Ja ilmaisee mikä siitä on hauskaa, millainen se itse on.
        Tää nykyinen ihan erilainen kuin aiempi yli 14 v elänyt oli. Että- kissa elää normaalisti vähintään kymmenen, enintään noin 22 vuotiaaksi. Että kun ottaa kissan, ottaa siitä vastuun sen eliniän ajan. Ettei ota vain hetken ajaksi, ja laita pellolle katoamaan, tai kierrätykseen muuten. Hyvään omistajaan kissa joka pitää hänestä, kiintyy ihan oikeasti.


    • Siipipala.

      Rotukissoihin ja niiden kasvattajiin voit tutustus vaikka täällä:

      http://www.surok.fi/

      Myös kissanäyttelyt ovat hyviä paikkoja tutustua mukavaan rotuun hieman paremmin.

      Lemmikkitasoisen kissan saa keskimäärin 500-600€ Luulisin että vaikka Brittiläisen lyhytkarvan (joka on aika yleinen rotu) halvemmallakin n.300-400€
      Kissan hinta perustuu aika paljon siihen kuinka harvinainen rotu on sekä siihen minkälaisesta yhdistelmästä pentu syntyy.

    • irkku

      paljonko kissanpentu (ei rotukissa) maksaa? haluaisin pienen ilon lähteen kotiin!!!!

      • Anonyymi

        -Haluat leikkiä öisin kissan kanssa kello 2 aamuyöllä. Haluat siivota kello 6 aamulla vessaa, että kissa voi mennä siihen pissille, ettei yksi pissikasa joka aiempi, saa kissaa karttamaan vessaa, ja kusemaan kenkiesi päälle.
        Haluat mättää ruokakiposta puolet annoksista roskiin, koska kissa on syönyt vain hyytelön. Kun ostat raksuja, ne eivät olekkaan kissasi mieleen.
        Haluat siivota ruukunsirpaleita ja rakkaudella kasvattamasi huonekasvin kappaleita lattialta. Haluat aamuisin silittää kaksi sekuntia kissaa. Haluat iltaisin kuunnella kehräystä viisi minuuttia, jos käy säkä, ja samalla kissasi änkeää kynsineen tassuttamaan kaulaasi.
        Jne.
        Jos tosiaan haluat tuota, ja kaikkea muuta, mm rikkinäisiä kananmunia, ja revittyjä pakkauksia ym, niin mikä ettei, etsi se pentu.
        Tällä palstalla ei ole leensä myynnissä. Löytökissapaikoissa on todennäköisesti pentuja nyt luovutusikäisinä, eli etsi löytökissapaikat netistä.
        Käy katsomassa, päätä sitten.


    • vastaus4

      a

    • Deuce3

      Sehän riippuu ihan tyypistä. Hyvin hoidettu, rokotettu, madotettu, sirutettu maatiainen saattaa sekin maksaa muutaman satasen. Ei ollenkaan hoidettu, navetassa kasvanut pentu voi olla ilmainen mutta samat hoitotoimenpiteet sille on suoritettava joten hinta tuskin on loppujenlopuksi sen pienempi. Kissa on vain luultavasti saanut huonommat eväät elämään kasvaessaan navetan takana ja taistellen ruuasta, kuhisten madoista.

      • Taruse

        itellä kaks maatiaista...madotettu on mut ne rokotushommat menee vähän överix...kissat on aina pärjännyt ilmankin


    • dänkkihuora

      saat multa kissan 1,50e jos tuuut hakee tänään mynämäeltä ja saat kaupan päälle koiran

      • Anonyymi

        Ok millon


    • ihminern

    • näyttelyyn

      Rotukissan pennun hinta riippuu rodusta, pennusta, myyjästä ja ostajasta. Hintahaitari noin 700 - 1500.

      Käy kissanäyttelyissä, valitse rotu ja ota yhteyttä kasvattajiin. Näyttelyissä tapaat kasvattajia kissoineen, keskustele heidän kanssaan.

    • Taruse

      "tavalliset" maatiais kissat ei monesti maksa mitään. ne kuitenkin ovat kestäviä ja hyviä kissoja kelle vaan jotka kissoja rakastaa. itselläni on kaksi ja kokemuksesta sanon et no problems. ei tarvii kirjoja eikä muutakan byrokratiaa. Kiva rakastava koti kisulle on parasta
      Monesti kaupan ilmotustaululta saattaa löytyy. kun mun kissa sai pentuja nii kaverin kaverit vei käsistä.

      • kissa19v

        Minulla on ollut kolme ns. ilmaista maatiaiskissaa, mutta kyllähän niistäkin kuluja tulee: Sterilointi/kastrointi, rokotukset, madotukset, vanhenmiten lisää eläinlääkärikuluja...
        ("kun moikkaat eläinlääkäriä, se on aina viiskymppiä")

        Pennut ovat söpöjä, mutta kannattaa tarkkaan harkita kaikkien eläinten ottamista : Pystyykö sitoutumaan siihen vuosiksi? Onko varaa yllättäviin eläinlääkärireissuihin?
        (tulee mieleen nykyajan teiniäidit: oi, kun ne vauvat on niiiin ihania)


      • Anonyymi
        kissa19v kirjoitti:

        Minulla on ollut kolme ns. ilmaista maatiaiskissaa, mutta kyllähän niistäkin kuluja tulee: Sterilointi/kastrointi, rokotukset, madotukset, vanhenmiten lisää eläinlääkärikuluja...
        ("kun moikkaat eläinlääkäriä, se on aina viiskymppiä")

        Pennut ovat söpöjä, mutta kannattaa tarkkaan harkita kaikkien eläinten ottamista : Pystyykö sitoutumaan siihen vuosiksi? Onko varaa yllättäviin eläinlääkärireissuihin?
        (tulee mieleen nykyajan teiniäidit: oi, kun ne vauvat on niiiin ihania)

        Sinä oot oitanut hyvin. Totta ihmeessä maatiaisestakin on kuluja. Eläinlääkäriltä ei säästy, ellei oo ihmeen tervettä sorttia- omanikin on jo joutunut ihan akuutin sairauden takia käymään.
        Se voi olla yli satanenkin, jopa useita kun moikkaat eläinlääkäriä. Riippuu ihan mitä kissalla on niin siitä ja mitä hoitoa se tarttee.
        Sen oon päättänyt että jos omalla alkaa ilmetä vaikeahoitoinen vakava sairaus, se on sitten kerrasta piikitys- Helpompihoitoinen, joka kestää lääkityksellä, ja elämänlaatu pysyy sillä tavoin, onnistuu.
        Tonneittain en tunge kissan lääkäriin rahaa, ja eläimen kärsimys on ymmärrettävä ajoissa lopettaa.


    • paljontarjollaon

      Kissojahan saa edullisesti, rotukissat maksaa alle tonnin vaan.Ja maatiaispentuja saa 50€, eli ei kalliita ole.Nuoria kissoja saa edullisesti,katsoo vaan myyntipalstoilta.Myös kodinvaihtajia siis tarjolla, ja ainahan voi tarjota kodin löytökissalle.Niitä ei anneta vastuuttomiin koteihin, koska ovat sellaisista peräisin.Jos ei ole vastuullinen ihminen, ei pidäkkään ottaa lemmikkiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe