En ymmärrä tätä vääryyttä

Tiiiiia

Voisiko joku muslimi ystävällisesti (tai kuka tahansa) selventää minulle hieman tätä asiaa, joka on vaivannut minua. Koraanissa sanotaan monen kerran, että Jumala on kaikkivaltias ja hänellä on mahdollisuus vaikuttaa kaikkeen, mitä maailmassa tapahtuu. Esim. Koraani 3:188 Jumalalle kuuluu taivasten ja maan herruus, totisesti Jumala on kaikkivaltias tai Koraani 25:59 Hän on luonut taivaat ja maan ja kaiken, mikä niiden välillä on, kuudessa kaudessa ja sen jälkeen voimallansa hallitsee kaikkea. Hän on armahtaja. Kysy sellaiselta, jolla on tietoa Hänestä.


Jos kerran Jumala voi vaikuttaa kaikkeen maailmassa, niin miksei hän saa uskonnottomia uskomaan? Mielestäni on aika törkeätä, että hän heittää heidät helvetin tuleen eikä vaikuta heidän kohtaloonsa, jos on kerran luonut heidät ja voi vaikuttaa heihin ja kaikkeen. Esim. Koraani 4:143 Horjuessaan kahden tien välillä he eivät kuulu sinne eivätkä tänne. ja sille, jonka Jumala antaa eksyä, et sinä, Muhammed, ole löytävä pelastustietä tai Koraani 4:168-169 Niille, jotka ovat uskonnottomia ja tekevät vääryyttä (oma kommentti: mikä on oikeaa vääryyttä, uskonnottomuusko?), ei Jumala totisesti anna anteeksi eikä ohjaa heitä muulle tielle kuin sille, joka päättyy Helvettiin, jossa he iäti pystyvät: ja tämä on helppoa Jumalalle.

Kuinka Jumala voi olla noin ankara? En minä voi sille mitään, etten usko eikä kukaan saa minua uskomaan. :D Pyrin silti toimimaan elämässäni mahd. hyvin ja oikeudenmukaisesti. Mitä te muslimit sanotte tähän? En ymmärrä miten ihmiset voivat perustella tämän? Vastaukseksi ei mielestäni kelpaa, että Jumala on antanut ihmisille mahdollisuuden.

12

557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiirismaa

      Keskustelin muslimien kanssa eräällä heidän sivustollaan saadakseni lisää tietoja islamista. Yhtäkkiä minulle annettin potkut. En muka vastannut heidän kysymyksiinsä yms. Ihmettelin aivan samaa asiaa kuin sinä. Jotkut muslimit selittivät, että ihminen on vain Jumalan työkalu, jota Jumala voi käyttää hänen tietämättään. Lääkäri voi olla vaikka ateisti, mutta silti Jumala käyttää häntä hyväkseen. Parantumisesta pitäisi olla silloinkin kiitollinen Jumalalle, ei lääkärille. He myös korostivat sitä, ettei mitään synny ilman Jumalan myötävaikutusta. Tämä koskee myös sairauksia, kuten syöpäkasvainta, samalla tavalla kuin uusia aurinkoja, joita meidän linnunradassamme syntyy 6-10 vuodessa.

      • real deal

        god is , what u have montioned above .
        god don´t always interffering because from very simple raison wich is
        god has given us the way to life and he has guided us on to it .
        we as peaple of god , we are helth responssable for our sin .
        it is the same on the ckristian religion .
        -------------------------------------------------------------------------------
        the evils is amond us .. there are many peaple who follow the devil
        this is one of the exemple the egomania of the cult .
        http://www.youtube.com/watch?v=IQgKDrikK_Y
        islam to me is pure religion of god .


    • pelkkä p

      kuraanilla ei oikeasti ole tekemistä Jumalan kanssa.
      kuraanissa on useita ristiriitoja, mikä selityy sen alkuperällä. se ei ole taivaasta.

      allah on myös valehtelija kuraanin mukaan ja harhaanjohtaja samaten.
      kuraanin mukaan kaikki sinisilmäiset on tuomittu kadotukseen. missä se oikeuden mukaisus on????
      kuraanien mukaan muslimen pitäsi voittaa itseään sata kertaa suurempi sotajoukko... mitä ei ole koskaan tapahtunut... he eivät ole koskaan edes voittaneet kahtakertaa suurempaa joukkoa.
      kristityt voittivat Egerissä 100x suuremaan muslimiarmeija.... selitäppä se?

      "Älä Pidä Muita Jumalia"

      • qsccdd

        ( kuraanissa on useita ristiriitoja, mikä selityy sen alkuperällä)
        koraani on aina ollu samaa . ja meillä ei ole ristiriitoja koraanista .


      • minävain..........

        kinnostuin kirjottamastasi viestistä. on kiva keskustella erilaisten mielipiteiden pariss..kirjoitit viestissäsi että
        "kuraanilla ei oikeasti ole tekemistä Jumalan kanssa.
        kuraanissa on useita ristiriitoja, mikä selityy sen alkuperällä. se ei ole taivaasta."

        olisikos sinulla vaikka linkittää jotakin näyttöä väitteestäsi,millä tavalla Koraani on ristiriidassa ??? :) olen vaan utelias ja olisi mukava tietää ^^


    • sryt

      jokainen ihminen saa valita oman tiensä, päättyykö se paratiisiin tai ikuiseen kadotukseen helvettiin. Jumala voi vaikuttaa jokaiseen asiaan maanpäällä,mutta se on luonutkin maan tälläiseksi ja asettanut tänne "kiellettyjä asioita" ja pahoja asioita joita tietenkin tulisi välttää ja jotta ihmiset erottaisivat oikean väärästä. hyvät ja huonot teot punnitaan tuomiopäivänä... :) tämä elämä on ns. "siltä" tuon puoleiseen tämän elämän teot ovat tärkeitä "jatkoasi" nähden...Jumala tietää jokaisen sydämen sisällön ja vaikkei kukaan ikinä sanoisi ääneen se tietää ketä oikeasti uskoo ja ketä ei.
      ja ps. itse en ole muslimi ,että en ole mikään "islamin ylistäjä tms".. pidän vaan kyseisestä uskonnosta hyvin paljon kun tiedän siitä aika paljon mitä se todellinen islam on, eikä sellainen median sepittämä islam. =)

      • Islamtietoinen

        ...valinnan vapaus islamissa on olematon: mahdollisuutena on joko 1) hyväksyä islam, 2) alistua dhimmin — eli toisen luokan ihmisen — asemaan ja maksaa jizyaa, suo­jelurahaa, tai 3) taistella muslimeja vas­taan ja tulla sitä kautta mahdollisesti joko or­jaksi tai ta­petuksi. Vain nämä kolme islamin lain sää­tämää vaihtoeh­toa on olemassa, ja näistä voi sitten kukin valita vapaasti mieluisensa. Nämä ovat ne rajat, joiden sisällä ihmiset voivat islamin mukaan harjoittaa uskonnonvapautta. Seuraava esi­merkki, jossa Muhammad tivaa profeti­ansa hyväksymistä, ku­vaa sitä, kuinka “vapaa­ehtoisen isla­miin palaamisen” houkuttelevuutta voi­daan tar­vit­taessa tehostaa uhkai­lulla ja miekalla:


        >>>> Allahin lähettiläs jatkoi: “Voi sinua, Abu Sufyan, eikö sinun olisi jo aika tietää, että minä ollen Al­lahin lähet­tiläs!” Abu Sufyan vastasi: “Kautta isäni ja äitini, kuinka lempeä, jalo ja ystävällinen sinä oletkaan! Mitä tähän tulee, on sielussani vieläkin epäilyä!” Al-Abbas huudahti hänelle: “Voi sinua, käänny islamiin, ennen kuin kaulasi katkaistaan, ja todista, ettei ole muuta jumalaa kuin Allah ja että Muhammad on Hänen lähettiläänsä!” Abu Sufyan lausui toden uskontunnustuksen ja kääntyi islamiin. (Ibn Hisham: 385) >>>>


    • albmuslim

      Arvon kysymyksen kirjoittaja,

      " Vastaukseksi ei mielestäni kelpaa, että Jumala on antanut ihmisille mahdollisuuden. ":

      Jumala antaa ihmisille joka päivä mahdollisuuksia, Koraanissa lukee, että he jotka etsivät merkkejä Jumalan olemassaolosta.., mitä muuta merkkiä he haluavat, katso taivasta, katso maailmaa, katso suuret meret, katso miten vuodenajat muuttuvat ja kaikkea sitä mitä Jumala on luonot. Mistä luulet näiden kaikkien ilmestyvän tänne? Jos vähänkin miettii elämän takoitusta, siinä ei tarvita sitten enää paljon selittämistä.

      Miten luulet tämän elämän päättyvän? Kaikki kuolee lopulta ja tuonpuoleista ei enää ole?? Eihän elämässä ole sitten mitään tarkoitusta, kaikki voisivat tehdä mitä ikinä haluaisivat.
      Mistä tässä elämässä kärsivällisiä olleet ja kärsineet ihmiset saavat palkkionsa? Entäs pahat ihmiset?

      "En minä voi sille mitään, etten usko eikä kukaan saa minua uskomaan. :D Pyrin silti toimimaan elämässäni mahd. hyvin ja oikeudenmukaisesti":

      Kuka tahansa voi pyrkiä elämässään toimimaan mahd. hyvin ja oikeudenmukaisesti, jopa eläimet. Mutta riittääkö tämä? Kuka antoi sinulle hengen ja voiman toimimaan elämässäsi niinkuin toimit?

      Toivottavasti sinulla riittää tämän jälkeen miettimistä.

      Rauha!

      • Lapin tyttö

        Pysyn samalla linjalla kanssasi. :)


      • I LOVE GOD
        Lapin tyttö kirjoitti:

        Pysyn samalla linjalla kanssasi. :)

        Jos jollekin on vielä epäselvää mikä uskonto on oikeassa, voin suositella koko sydämestäni että katsokaa ilmaista suomalaista TV7 kaapeliverkossa. Siellä tavalliset ihmiset kertovat kuinka he ovat löytäneet Jumalan, RAAMATUN JUMALAN. Jeesuksen nimessä ihmisiä paranee, saa näkönsä, kuulonsa ja riivaajat pakenevat! Ja mikä tärkeintä, PELASTUVAT! Muhammedin nimessä tai Allahin nimessä ei tapahdu yhtään mitään. Vain Raamatun Jumala voi myös luoda uusia jäseniä ihmisille, kuten TV7:ssä ihmiset kertovat!


      • Totuus ei pala
        I LOVE GOD kirjoitti:

        Jos jollekin on vielä epäselvää mikä uskonto on oikeassa, voin suositella koko sydämestäni että katsokaa ilmaista suomalaista TV7 kaapeliverkossa. Siellä tavalliset ihmiset kertovat kuinka he ovat löytäneet Jumalan, RAAMATUN JUMALAN. Jeesuksen nimessä ihmisiä paranee, saa näkönsä, kuulonsa ja riivaajat pakenevat! Ja mikä tärkeintä, PELASTUVAT! Muhammedin nimessä tai Allahin nimessä ei tapahdu yhtään mitään. Vain Raamatun Jumala voi myös luoda uusia jäseniä ihmisille, kuten TV7:ssä ihmiset kertovat!

        Muslimit voivat katsoa alla mainittuja kristillisiä ohjelmia, ja saavat esittää niissä myös kriittisiä kysymyksiä!

        Arabiankielisiä tv-ohjelmia: Päivittäin Miracle -satelliittikanavalla: Digitaaliset lähetykset Hotbird 6, 13 astetta itään 11.642 MHz H
        Life TV satelliittikanava: Hotbird 6, 13 (astetta) East, Frequence 11.785 Hz, Horizintal, S.rate 27500, FEC 3/4
        Internet: www.the-daily-bread.com.

        Persiankielisiä ohjelmia: Mohabat-satelliittikanavalla, digitaaliset lähetykset: Hotbird 27500/11116
        Internet: www.sama.tv

        Turkinkieliset satelliittitelevisiolähetykset: Hotbird 7 Frequence 11411 H, 27.500 Sr, 5/6 Fec


      • ???
        I LOVE GOD kirjoitti:

        Jos jollekin on vielä epäselvää mikä uskonto on oikeassa, voin suositella koko sydämestäni että katsokaa ilmaista suomalaista TV7 kaapeliverkossa. Siellä tavalliset ihmiset kertovat kuinka he ovat löytäneet Jumalan, RAAMATUN JUMALAN. Jeesuksen nimessä ihmisiä paranee, saa näkönsä, kuulonsa ja riivaajat pakenevat! Ja mikä tärkeintä, PELASTUVAT! Muhammedin nimessä tai Allahin nimessä ei tapahdu yhtään mitään. Vain Raamatun Jumala voi myös luoda uusia jäseniä ihmisille, kuten TV7:ssä ihmiset kertovat!

        "Muhammedin nimessä tai Allahin nimessä ei tapahdu yhtään mitään.":

        Ei tapahdu ellei siihen usko. Ei tapahdu ellei itse ole muslimi. Ei tapahdu eikä usko tapahtuvat ellei ole itse kokenut. Aika tylyä kirjoittaa tuolla tavalla...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe