sisältää vehnää

muunnettu tärkkelys ja tärkkelyssiirappi...

lukee ruokapakkauksen kyljessä. Olen jo tottunut noihin ja käsittänyt ettei niissä pitäisi olla gluteenia (ainakaan paljoa). Vasta kotona huomasin alla erikseen maininnan "Sisältää maitoa ja vehnää"

Vaikea teidän on varmaan varmasti tietää, mutta osaako kukaan sanoa, voinko siis keliaakikkona syödä tällaista ruokaa.
63488
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 6

Vanhimmat

erikseen mainittu vehnä,sillon siinä täytyy olla sitä.Tärkkelyshän on lähes gluteeniton.Mikähän ruokapakkaus kyseesssä?

Äänestä
  • "Mikähän ruokapakkaus kyseesssä?"

    Taco-pakkaus, jossa kuoret ja mausteseokset

    Taco sauce: muut. tärkkelys
    Spice Mix: muut. tärkkelys ja tärkkelyssiirappi


    Kiirettä ei ole, koska säilyy vielä n. vuoden.

    Äänestä

  • alkuperäinen kirj kirjoitti:

    "Mikähän ruokapakkaus kyseesssä?"

    Taco-pakkaus, jossa kuoret ja mausteseokset

    Taco sauce: muut. tärkkelys
    Spice Mix: muut. tärkkelys ja tärkkelyssiirappi


    Kiirettä ei ole, koska säilyy vielä n. vuoden.

    Tacothan on gluteenittomia. Itse en ainakaan ole taco- pakkauksissa nähnyt merkintää "sisältää vehnää". Olen syönyt Pirkan ja toisen merkin tacoja ( taco-soosia ja käyttänyt spice mixiä).

    Muutettu tärkkelys ja tärkkelysiirappi ovat gluteenittomia.

    Äänestä

Kerro mikä tuote on kyseessä.

Tärkkelysiirappi on gluteenitonta ja muunnettu tärkkelys.
Mutta jos erikseen mainitaan, että "sisältää vehnää" niin jätä tuote syömättä. Ei suolinukkasi tykkää.

Äänestä

Hei!
Minulle on sanottu, että voi, se on tärkkelystä, jossa ei ole gluteenia. Löytyy siitä varmaan täältä netistäkin juttua.

Äänestä

Paljon tutkimuksia lukeneena luen sanan "vehnä" : "rotanmyrkky".

Äänestä

Kommentoi aloitusta


voinko syödä kirjoitti:

muunnettu tärkkelys ja tärkkelyssiirappi...

lukee ruokapakkauksen kyljessä. Olen jo tottunut noihin ja käsittänyt ettei niissä pitäisi olla gluteenia (ainakaan paljoa). Vasta kotona huomasin alla erikseen maininnan "Sisältää maitoa ja vehnää"

Vaikea teidän on varmaan varmasti tietää, mutta osaako kukaan sanoa, voinko siis keliaakikkona syödä tällaista ruokaa.

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu