Tyypillinen kala?

.............

Olen tuntenut tämän kalat- miehen jo 15 vuotta. Luonteeltaan hän on äänekäs, ei viihdy pitkän yhdessä paikassa ja hänellä on pakko olla kokoajan jotain tekemistä. Hänen on pakko mennä. Ajattelee paljon itseään, mutta todellisten ystäviensä puolesta hän on valmis uhrautumaan, - tekemään melkein mitän vain heidän eteensä. Joskus taas edes hänen ystäviensä mielipide ei vaikuta hänen päätöksiinsä, hän on uskomatton ristiriitainen persoona.

Hän ei ole taiteellinen kuten merkin pitäisi olla. Piirtää hän ei osaa ollenkaan, kitaran hommasi pari päivää sitten ja hän suunnitelee kovasti muusikon urasta ja harjoitteleekin ahkerasti, - toivottasti se alkaisi pian näkyä..

Hän on viisas vaikka ei sitä välttämättä aina näytäkkään. Hän halutessaan pystyy myös osallistumaan erittäin syvällisiin keskusteluihin, - jos häntä vain kiinnostaa. Vaikka hän pitää tiiviisti yhteyttä kaveripiiriinsä hän silti viettää paljon aikaa yksinään.

Hän on myös kostonhaluinen, - hän ei juuri koskaan lyö ensin ja lyö vain jos toinen lyö ensin. Kostonhalu näkyy siinä että hänellä on kyky punoa mitä ikivimpiä juonia vihamiehiensä pään menoksi. Lisäksi nämä ''juonet'' yleensä onnistuvatkin. Sama pätee naisiin, - vapaata ei voi edes katsoa. Monet naiset roikkuvat tämän miehen perässä, mutta todela harvoin hän edes kääntää katsettaan näihin. Kalan ihastus on aina lähipiiristä nainen jonka kansa joku hänen kavereistaan seurustelee.

Onko tälläinen tyypillinen kalat- mies? Herran syntymäaika on 11.3.

2

519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikea sanoa

      Todennäköistä on, että jos me nyt lyödään lukkoon että tyypillinen on, muuttaa hän huomenna tyypillisyyttään ja käytöstään. Tyypillistä on, että kalat ei halua olla tyypillinen, mikään.

    • KalattM

      No kyllä toi aika lähelle piti kutinsa; ainakin tuo: "Ajattelee paljon itseään, mutta todellisten ystäviensä puolesta hän on valmis uhrautumaan, - tekemään melkein mitän vain heidän eteensä. Joskus taas edes hänen ystäviensä mielipide ei vaikuta hänen päätöksiinsä, hän on uskomatton ristiriitainen persoona." Toisaalta en kyllä itse ainakaan ole millään tavalla äänekäs, tai tarvitse kokoajan tekemistä(pikemminkin välttelen sitä).

      KalatM on tyypillisesti taiteilijasielu -vaikka hän ei osaisi piirtää tai soittaa, kitaransoiton aloittaminen kertoo jo taiteellisuudesta. Päässään hän nimittäin saattakin olla todellinen taiteilija, muttei vain osaa tuoda sitä käsiensä kautta esille. Taiteilijasielut ovat myös tyypillisesti älykkäitä, nimenomaan humaanilla tavalla. Luovuus tuleekin esille juuri tästä, miten nerokkaita suunnitelmia hän pystyy keksimään itsensä hyväksi ja muita vastaan. Kiinnostus juuri varattuihin naisiin ei varmaankaan ole mitenkään erityisen tyypillistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      623
      3788
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      45
      1690
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1477
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      38
      1416
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      171
      1399
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      229
      1299
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      106
      1116
    8. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      47
      1022
    9. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      61
      991
    10. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      18
      929
    Aihe