avk touhu kelkkojen kanssa ala arvoista

sitä mitä tilaa

olen seurannut tuota myynti puhaa jo jonkin aika.kyllä on kornia puhaa,osia katoo matkalla ja kukaan ei ota vastuuta asiasta.ostat kelkan niin siittä iskarit ovh 600 kpl ,vaihdettu 07 mallin kelkaan 10v vanhaa osaa.onko tarkastajat niin puupäitä vai puhuuko raha eli suuret vakuutuksen ottajat ja saavat ajaa ja vaihtaa osia vahinkon jälkeen, eli duunari maksaa tämänkin leikin,ostat sieltä kelkan ja puutuu puolet osista.avk levittelee vain käsiään.itse ostanut jokusen romun ja todennut että ei tämä ole vahinko tapahtumassa sattunut. NYT MÄTTÄ JOKIN PAHASTI TÄSSÄ LAITOKSESSA,OLKAA TARKKOJA SIELÄ VOI OLLA VAIKKA MITÄ.MULTA LÖYTYY KYLLÄ NÄYTTÖÄ ASIAAN!

8

2115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuika kauan nähtäv

      Erikoinen vakuutusyhtiöiden omistama laitos tämä autovahinkokeskus se käsittelee ja varastoi huolimattomasti päämiehensä omaisuutta ja katsoo normaaliksi toiminnaksensa tämmöisen tavaran huolimattoman ja vahingoittavan toiminnan.....ja eikun meno vaan pahenee!

      Kuvittelee että näillä myyntiohjeillansa ettemme vastaa mistään ja pidä romu kerran olet ostanut ?......pitää päämiehensä tyytyväisenä tuhoa tuottaen enemmän tuotteille kun niissä alunpitäen on ollut?

      Ja asiakirjat avaimet ja muut tykötarpeet hukataan.

    • paskaa ostanut

      Ihan itämaiden basaaritouhua AVK:n romuautojen myyntikin on. Vakuutustarkastajien tietämiä vikoja myyjäbulvaani ei kerro. Kaikkia avaimia ei ostaja saa, jne. Hintapyynnöt ehjien autojen tasolla, ei mitään järkeä alkaa käymään kauppaa heidän kanssaan. Myyntiehdot niin kattavat, että oikeastaan voisi olla, "ettemme vastaa mistään mitään".

    • Tiesin mitä hain.

      Voihan se olla ajoneuvon sen hetkisen omistajan tekosia. Vaihdetaan osia heti
      vahinkotarkastajan jälkeen.
      Itse ostin auton, joka oli katsastettu kolme viikkoa ennen vahinkoa. Silti moottori
      ei mennyt häkäpäästöstä läpi.
      Laturikin oli lataamaton?

    • jussi pussi

      Nyt huipputarjous AVK:lta, tarjoa 80%, miin ,kyllä me se romu sinulle myydään. Voihan melkein samalla hintaa saada ehjänkin, mutta jännitystä elämään. Eritteillä sotkettu, piilovikoja täynnä oleva kolariauto on kiva harrastus pitkäksi aikaa. Jos saat sen toimimaan vakuutusyhtiöt ovat tyytyväisiä, ajathan vanhalla lintalla, jonka avaimiakin voi olla ties missä.

    • Saku

      Ostin avksta kelkan se ei ollut mennyt kolarissa vaan oli vedetty nurkista solmuun. Keula oli rikki "paukutuksen" takia. Eturungosta oli porattu niittejä irti. Äänenvaimennin lamda puuttui. Sain kuitenkin ne osat mitkä tarvitsin. Ensimmäinen ostaja ei vastannut tarjoukseen, Tuli mulle, vedättikö joku?

      Oma kelkka hajosi oikeasti eturungosta. Normaalia kulumaa oli tarkastajan kommentti. Sama tarkastaja mokasi auton porovahingon kanssa. Se tosin oli skv.

      Villi ala.

    • rosmoja

      Vakuutus petoksia hyvä veli järjestössä, luultavasti?

    • tupi82

      Se, jos iskarit on vaihdettu, niin voi olla tehty jo ennen kelkan lunastukseen ajamista. Toki siinä on sekin vaihtoehto, että mahdollisesti alla olleita, huippulaatuisia ja kalliita vaimentaa ei ole haluttu antaakkaan kelkan mukana ylipäätään. Mutta kyllä varsinkin huonomman pään alkuperäisiskareita paljon porukka vaihtelee pois. Eikä kaikki niitä sinne alle jätä, kun kelkka taas vaihtaa omistajaa, vaan alkuperäiset ruuvataan takaisin tai hommataan jotkut halppikset. Tuskinpampa on AVK:sta kii.

      Toki sinällään outoa puuhaa AVK:n touhu, kun ne kolaroitujen ajoneuvojen hinnat monesti on todellakin järjettömiä siihen työmäärään ja osamäärään nähden, mikä uudestaanrekisteröimiseen vaaditaan.

    • hffjj

      Ahneus vei mielenkiinnon , tuo maksullinen tarjousten jättö vei mielenkiinnon suurelta määrältä porukkaa , ei tule enään edes seurattua tarjontaa , epäilempä että omaa nilkkaansa löivät tuolla "uudistuksella " .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe