Tunnetteko "Aukkea"

Kolleega

yli 50v kuulolaite,seppä..missähänpäin mahtaa kollega olla mestoilla? kertokaa jos tunnette

10

3762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opettajako?

      Tunnen tai siis tiedän kokemuksesta "Aukkeksi" nimitetyn opettajan Rauman yhteislyseon lukiosta. Aulis Tuuna on legendaarinen hirviöopettja, jota kaikki ykköset jostain syystä pelkäävät. Aulis osottautuu kuitenkin todella päteväksi ja vaativaksi opettajaksi, jonka monet oppilaat tänäkin vuonna kirjoittivat laudaturin aineet.
      Kiitos ihanalle opettjalle!!!

    • Vihaaja666

      Täys rikollinen tuo "ihana opettaja" oli oikeasti. Moni vihaa sitä niljaketta.

    • RaumanUkko

      Enpä tunne miestä.

      • Tuta-DI

        Tunnen. Yli 35 vuoden takaa, jolloin opetteli hommiaan Etelä-Pohjanmaalla. Pitää kirjoittaa lyhyesti, ettei tee virheitä, tähän.


    • Anonyymi

      Tunnen hyvinkin Aulis Tuunan. Ihminen on hirviö siitä syvimmästä päästä. Ajauduin lukiolaisena aina hänen kursseilleen vähän tahtomattakin. Vihasi avoimesti minua, koska vanhempami ovat ns. duunareita ja kehtasin kasvattaa pitkät hiukset ja käytin mustia bändit-paitoja lukiossa!

      Luin lukio ikäisenä kirjallisuutta laajasti ja olin kiinnostunut kirjallisuudesta ihan ammatillisessa mielessä. Olin 16-vuotiaana lukenut jo niin sanotut pakolliset klassikot ja luin jatkuvasti. Lukion muut tunnit menivät päntäten nobel-kirjailijoita ja muita kaunotaiteen mestareita. Otin kursseja myös muilta äidinkielen opettajilta ja näiden kurssien arvosana oli aina 10.

      Tuuna päästi hilkulla läpi esseistä ja kursseista. Keskiarvosanaani häiritsi Tuunan antamat "armo vitoset". YO kirjoituksista sain selvän Laudaturin ilman mukisemisia ilman, että olisin koskaan studeerannut näitä varten.

      Lähdin myöhemmin muulle kulttuurialalle, mutta suurin osa tuloistani tulee lehtiin ja muihin julkaisuihin kirjoittamistani jutuista ja teksteistä. Käytännössä kirjoitan elääkseni, mutta minusta ei koskaan tullut ammattikirjoittajaa, koska Aulis Tuuna vihasi minua duunaritaustan takia!

    • Anonyymi

      Tännehän tämä johti. Mistä pulpahtikaan nimi mieleen vuosien takaa?...varmaankin löydettyäni vanhoja kouluaineitani.
      Rakastin aikoinaan kirjoittamista, mutta Tuunan tultua opettajakseni menetin täysin uskoni itseeni ja koko mielenkiintoni katosi.
      En sittenkään ollut ainoa, se mukava huomata.

      • Anonyymi

        Juu muistan hänen kastelleen pesusienellä eturivin oppilaita, jos takarivin oppilaat vastasivat kysymyksiin väärin. Tunnille pääsi myöhässä sisään, jos livautti 20e setelin oven alta, ja jos poissaolot olivat tapissa, se oli pakko tehdä. Hänen mielestään tämä oli suurta hupia, vaikka nykyään tätä sanottaisiin virkamiehen lahjonnaksi. Ehkä tulisi nykyään korruptiotutkinta tuollaisesta. Kuten monet muutkin hänen metodit olivat hyvin kyseenalaisia. Klassinen valta-aseman väärinkäyttäjä, kiusaaja toisin sanoen.


      • Anonyymi

        Sama kokemus. Eikä se mielenkiinto, jota Aukke osoitti lukiolaistyttöjä kohtaan, todellakaan kestäisi nykyisin päivänvaloa.


      • Anonyymi

        Opettiko sua aiemmin Räsänen? Hän kehui kirjoittajanlahjojani, mikä innosti entisestään. Sitten tuli Tuuna, joka tyrmäsi minut täysin ja rajasi aiheet, joista saisin kirjoittaa. Meillä oli eriäviä mielipiteitä monissa asioissa, mm. uskonto.


    • Anonyymi

      Kiinnostukseni kirjoittamiseen lopahti tuohon hirviöön. Lyttäsi minut täysin ja tuhosi itsetuntoni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe