Hyvä hotelli lapsiperheelle?

Kukka28

Mikä olisi hyvä hotelli lapsiperheelle Dubaissa? Meillä on vuoden ikäinen lapsi mukana. Kiitos vastauksistanne!

15

1351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on mistä valita

      Dubaissa on tuhansia hotelleja, niistä löytyy paljon sopivia lapsiperheelle. Riippuu mistä päin haluaa ja mitä vaatimuksia asettaa hotellille. Katso vaikka Booking comin kautta ja laita kriteeriksi mm. "perhehotelli", josko se auttaisi valinnassa. Vai oletko kenties menossa Finnmakojen ja/tai Aurinkomatkojen matkalle ja heidän käyttämiin hotelleihin?

      • Kukka28

        Haluaisimme hotellin mikä olisi suhteellisen lähellä rantaa ja joitain ostoskeskuksia. Tärkeintä olisi, että hotelli olisi siisti, hyvä tasoinen ja rauhallisella paikalla. Iso uima-allas olisi kiva.:)


    • perhe 4 hlö

      Hei! Josko joku tämän bongaisi, niin kysyn samassa.

      Samoja kriteerejä hotellille. Hyvä sijainti tarkoittaa meille sitä, että olisi lähellä kivoja nähtävyyksiä ja/tai hyviä kulkuyhteyksiä. Ollaan Dubaissa 3 pv ennen Dubain risteilyä ja 4 päivää jälkeen.

      Ehdotuksia?

    • perhe 4 hlö
      • kentältä pääsee hyvi

        Dubain lentokenttä sijaitsee Dubai-Sharjah tien ja Emirates tien välissä. Tuota bookingin karttaa kun katsot niin hotellista vasemmalle ja hieman alaspäin näet todella ison lentokentän (harmaa alue).


      • perhe 4 hlö
        kentältä pääsee hyvi kirjoitti:

        Dubain lentokenttä sijaitsee Dubai-Sharjah tien ja Emirates tien välissä. Tuota bookingin karttaa kun katsot niin hotellista vasemmalle ja hieman alaspäin näet todella ison lentokentän (harmaa alue).

        Mä luulin, että se on joku toinen lentokenttä kuin International kenttä? Siis tuo Dubai-Sharjah tien ja Emirates tien välissä?


      • 2 + 19
        perhe 4 hlö kirjoitti:

        Mä luulin, että se on joku toinen lentokenttä kuin International kenttä? Siis tuo Dubai-Sharjah tien ja Emirates tien välissä?

        Kun katsot bookingin karttaa, niin lähempänä Coral hotellia näkyvä lentokenttä on Sharjahin (International sekin) lentokenttä, mutta Dubain kenttä (jonne siis arvatenkin teidän lento tulee), on melkienpä keskellä Dubain kaupunkia. Etsi vaikkapa hotelli Dubai International Terminal Hotel, niin näet missä Dubain kenttä sijaitsee 8siis tämän hotellin vieressä). Matkaa Dubain kentältä ei ole kovin paljon Sharjahiin, mutta ajoaika on hankala sanoa riippuen ruuhkista.
        Coral Beach sijaitsee Sharjahin laitamilla, meren rannalla. Sieltä käsin on ihan hyvä retkeillä ympäriinsä, mutta Dubaihin mennessä tosiaan matka voi kestää luultua kauemmin jos on pahoja autoruuhkia. Kuitenkin perusjuttuja kuten ostoskeskuksia löytyy myös Sharjahista, meno on siellä rauhallisempaa. Alkoholitarjoilu ei kuulu Sharjahiin joten se on otettava huomioon vertailussa Dubaihin.
        Rantahotellit Sharjahissa ovat paljon edullisempia kuin Dubaissa ja lisäksi Dubain rantahotellit Jumeirah rannalla ovat vähintään yhtä kaukana Dubain "keskustasta" kuin tämä Coral ! Joten ihan hyvä valinta tämä hotelli mielestäni on, jos tykkää lasten kanssa asua meren rannalla.


    • hyvää lomaa!

      Luin tuosta toisesta ketjusta että teidän ( 4 hlö perheen) on tarkoitus mennä risteilylle ja sen ohessa tutustua Dubaihin. Tällöin varmaan olisi kiva idea että esim. ennen risteilyä majoittuu Sharjahiin rantahotelliin lepäilemään ja sitten risteilyn jälkeen johonkin Dubain kaupunkihotelliin katselemaan "nähtävyyksiä" ja shoppailemaan ennen kotiinlähtöä. Tai ehkä näin olette ajatelleetkin. Silloin Coral B on varmaan kiva valinta (ainakin jos uimasäitä sattuu olemaan matkanne ajankohtana), sillä sen hieman syrjäinen sijainti ei haittaa niin paljon jos kuitenkin on loppulomaksi muuta aktiviteettia tiedossa.

    • perhe 4 hlö

      Itse asiassa varasin Jumerah Beachilta (Sheraton) jo rantahotellin alkumatkaksi ja risteilyn jälkeiseksi ajaksikin päädyin (eilen) varaamaan sitten Dubai Creekin (Sheraton tämäkin) rannalta (läheltä vesitakseja) hotellin. Joten hotelliasiat taitaa olla kunnossa :) . Kiitos vastauksista.

      • Tiedoksi

        Jumeirah Beach Sheratonin vieressä on todella suuri rakennustyömaa.


    • perhe 4 hlö

      Haittaako rakennustyömaa rantaelämää? Mitä siihen rakennetaan, mahtaisikohan edistyä joulukuuhun mennessä?

      • Asuva

        Mielestäni haittaa. Rakennetaan isoa hotellia. Rakennetaan vielä muutaman vuoden, veikkaan.


    • perhe 4 hlö

      Siis pääseekö siellä uimaan mereen ollenkaan? Tarkoituksena meillä ei ole viettää rannalla koko päivää, kunhan lapset pääsevät pulikoimaan.

      • Asuva

        Miettisin muuta hotellia ihan varmuuden vuoksi. Kuitenkin kyseessä on suuren hotellin rakennustyömaa.


      • perhe 4 hlö
        Asuva kirjoitti:

        Miettisin muuta hotellia ihan varmuuden vuoksi. Kuitenkin kyseessä on suuren hotellin rakennustyömaa.

        Noh, me ei voida varausta enää muuttaa, kun oli tarjous, jossa peruutusehdot tiukat. Eikä me olla siinä tosiaan kuin 3 yötä ja sitten suunnataan 7 pv:n risteilylle ja sieltä tullessa ollaan sitten 4 yötä toisessa hotellissa. Noh, kerrankos tuota. Kai siellä sitten altaille pääsee edes pulikoimaan. Ei stressiä etukäteen :).


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe