nouseva merkki ja rakkaus

mitä mieltä?

pitääkö yhteensopivuutta mittaillessa ottaa huomioon aurinko- JA nousevamerkki? eli aurinkomerkki pitäis täsmätä, samoin nouseva?

9

10111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MasterZeromus

      Nousu merkki ja keskitaivas? Sitten tulee kuu merkki, mars ja jupiteri. Se aurinko merkki putoaa siinä kyydissä tosi alas.

      • No ei nyt ihan noinkaan

        parisuhteen sopivuutta tarkastellessa ei kylläkään katsota kenenkään ihmisen "vaatteita", eli nousumerkkiä vaan sitä sisintä ja siitä kertovat syntymähetken planeettakuviot. Nousumerkin merkitys on hyvin pieni kun parisuhdeen mahdollisuuksia tarkastellaan.

        On erittäin väärin jättää aurinkomerkki laskuista pois ja sellainen puhe että aurinkomerkki jäisi muka muiden kartan osien varjoon, tai "laskisi alas" kun parisuhteita tarkastellaan kertoo pelkästään siitä että astrologiaa et tunne kovinkaan hyvin.


      • MasterZeromus
        No ei nyt ihan noinkaan kirjoitti:

        parisuhteen sopivuutta tarkastellessa ei kylläkään katsota kenenkään ihmisen "vaatteita", eli nousumerkkiä vaan sitä sisintä ja siitä kertovat syntymähetken planeettakuviot. Nousumerkin merkitys on hyvin pieni kun parisuhdeen mahdollisuuksia tarkastellaan.

        On erittäin väärin jättää aurinkomerkki laskuista pois ja sellainen puhe että aurinkomerkki jäisi muka muiden kartan osien varjoon, tai "laskisi alas" kun parisuhteita tarkastellaan kertoo pelkästään siitä että astrologiaa et tunne kovinkaan hyvin.

        No miksi se Nousu Kauriin työnarkkari leima häiritsee minua niin kovasti? Miksi Nousu Vaaka on semmoinen diplomaatti tilanteessa kuin tilanteessa mutta ei osaa pitää sopimuksesta kun sopimuksesta kiinni? Nousu Härkäni ei ole sen kummempi muitten mielestä vaan päinvastoin hyvin laiska, itsekeskeinen ja jopa tunne vammanen. No miten me ihmiset voidaan ohi katsoa moisia eroja? Miten unohtaa nuo leimat? En ymmärrä että niitä voi? Katso kun esim Nousu Jouskarikin vaatii vielä paljon paljon enemmän vapautta mitä kukaan Aurinko Jouskari koskaan. Ja silti nuo näyttelijät Peter Cushing ja Christopher Lee pääsivät niin pitkälle monineen elokuvineen.

        P.C

        Nousu Rapu Nousu Vaaka
        Keskitaivas Kalat Keskitaivas Rapu
        Aurinko Kaksonen Aurinko Kaksonen
        Kuu Vesimies Kuu Kaksonen
        Mars Oinas Mars Jouskari
        Jupiteri Kauris Jupiteri Vaaka

        Mars merkit viittaa siinä tapauksessa selvästi että he pystyivät puhumaan asiat selväksi avoimesti, että heidän kiinnostuskohteet olivat samanlaisia viihdyttävän haasteellisella tavalla. No mitä se siihen haittas että se edellinen sitten oli uskonnollisesti vakaampi, perinteellisempi kuin se niin kuulu Count Dooku?


    • Maaliskuun Idus

      Olen tässä viime aikoina miettinyt noita nousevia ja laskevia merkkejä, ja sanotaan että laskeva merkki on se joka sitten tasapainottaa nousevaa merkkiä.

      Tässä Satu Ruotsalaisen sivuilta kopsattua.

      Asc Oinas-Dsc Vaaka

      Nouseva oinas antaa itsestään itsevarman, eteenpäinpyrkivän ja päättäväisen kuvan, eikä hän välttämättä kumartele ketään, vaan tekee asiat omalla tavallaan. Siksi hän on loistava yrittäjä tai omantienkulkija työssään. Nouseva oinas luottaa vaistoihinsa ja toimii luonnon ehdoilla. Hänen tarpeensa voivat olla primitiiviset ja hän voi olla parisuhteessa päällekäyvä ja varma valloituksestaan. Itsepäisyys ja voimakastahtoisuus voi herättää ympäristössä närää.
      Kun laskeva merkki on vaaka, tarvitsee yksilö ihmissuhteissaan diplomaattista ja sosiaalista kumppania, joka kykenee myötäilemään ja hillitsemään nousevan oinaan kiivautta ja itsekkyyttä. Vaaka tarjoaa impulsiiviselle oinaalle myös esteettisiä elämyksiä ja harkintaa liian äkkinäisiin päätöksiin ja elämänkäänteisiin.

      Asc Härkä-Dsc Skorpioni

      Nouseva härkä on usein ulkoiselta olemukseltaan härkämäisen vahva, voimakas ja fyysinen. Hänestä saa ensivaikutelmana vakaan, rauhallisen ja käytännöllisen kuva, eikä häntä oikein saa millään hermostumaan. Hitaus, rauhallisuus ja jähmeys ovat hänen omasta mielestään vahvuuksia, mutta toiset pitävät näitä ominaisuuksia usein laiskan ja yksioikoisen yksilön piirteinä.

      Nouseva härkä tarvitsee laskevan merkkinsä skorpionin rohkeutta tarttua asioihin ja elämän tilaisuuksiin. Skorpioni riskeeraa elämässään ja uskaltaa ottaa epävarmaltakin näyttäviä askelia. Skorpioni tarjoaa härälle sen kaipaamaa pitkäjänteisyyttä ja yhteenkuuluvuutta parisuhteessa.



      Asc Kaksonen-Dsc Jousimies

      Nouseva kaksonen antaa vilkkaan, levottoman ja verbaalisen ensivaikutelman ja hän reagoi ympäristöönsä monipuolisesti havainnoiden ja ideoiden. Nouseva kaksonen on usein hieman pinnallinen ja levoton kokeilija, joka ei osaa päättää, mihin suuntaan milloinkin lähteä. Hänellä on vaikeuksia katsoa asioita ja ilmiöitä kokonaisvaltaisesti, sillä informaation tulvassa hän tekee nopeita käänteitä.
      Nouseva kaksonen tarvitsee kumppanikseen jousimiestä, jolla on kyky hahmottaa tilanne kokonaisvaltaisemmin. Jousimies on syvällinen pohtija, joka kykenee näkemään metsän puilta. Jousimies kykenee tarjoamaan kaksoselle laajemman näkökulman eettisiin, moraalisiin ja aatteellisiin näkemyksiin, ja ajatustenvaihto, syvälliset keskustelut ja väittelyt kehittävät molempia.

      Asc Rapu-Dsc Kauris

      Nouseva rapu antaa herkän, tunteikkaan ja joskus vetäytyvän ja passiivisen ensivaikutelman itsestään. Hänellä ei ole tarvetta tehdä vaikutusta kuulijoihin, yleisöön tai kumppaniin, vaan hän odottaa toisten tulevan hänen omalle reviirilleen. Jos kumppani tekee aloitteen, nouseva rapu ui kyllä liiveihin. Mielialavaihtelut ja tunteiden vuoristorata voivat hämmentää läheisiä, mutta ne voivat olla vain itsesuojelumekanismeja.
      Nouseva rapu tarvitsee vastapainoksi kauriin rationaalisuutta, asiallisuutta ja käytännön asioiden jämäkkää hoitamista. Kauris tuntuu toimivan usein nousevan ravun opastajana ja oppi-isänä, ja hänen kykynsä juurtua paikoilleen, ankkuroitua elämään kiehtoo erityisesti ailahtelevaista rapua.

      Asc-Leijona-Dsc Vesimies

      Nousevasta leijonasta ei voi erehtyä, sillä hän rakastaa esiintymistä, näyttävyyttä ja arvovaltaista olemusta. Hänestä saa itsevarman ja karismaattisen ensivaikutelman, mutta syvällä piilossa saattaa asua epävarma pikkupoika/tyttö, joka tarvitsee kehuja ja kiitosta. Nouseva leijona on usein periaatteellinen, vahvatahtoinen ja päämäärätietoinen.

      Nouseva leijona vetää puoleensa viileää ajattelijaa, vesimiestä, jonka rooli on saada leijona luopumaan kuninkaallisesta identiteetistään ja itsekeskeisyydestään. Vesimies näyttää usein leijonalle, kuinka turhamaista on kukkoilla tunkiolla. Vesimies edustaa leijonalle myös henkisyyttä ja tyyneyttä, jotka kestävät kuninkaallisen itsekorostuksen mahdottomuuden.

      Asc-Neitsyt-Dsc Kalat

      Nousevasta neitsyestä saa pikkutarkan pilkunviilaajan ensivaikutelman ja hän tarttuu mielellään epäkohtiin ja esittää kärkkäästi parannusehdotuksia. Ensi tapaamisella nouseva neitsyt voi olla viileän asiallinen, eikä hän näytä syvimpiä tunteitaan. Tämä merkki ei siedä pinnallisuutta ja keinotekoisia tilanteita, ja siksi hän karttaa juhlia ja "hyvää päivää kirvesvartta" tilanteita. Työnteko ja ahkeruus kuuluvat hänen elämän mottoonsa.
      Nousevan neitsyt kaipaa alitajuisesti ihmisiä, joiden empaattisuus ja myötäeläminen ovat kehittyneitä. Kalojen tunteellisuus ja ennakkoluulottomuus saavat nousevan neitsyen hämmentymään, mutta heidän sielukkuutensa ja henkisyytensä kiehtoo erilaisuudellaan. Kalat pehmentää periaatteellisen ja ajoittain jyrkän neitsyen luonnetta pehmeydellään ja ääriviivattomuudellaan.



      Asc Vaaka-Dsc Oinas

      Nousevasta vaa'asta saa esteettisen, diplomaattisen ja ystävällisen ensivaikutelman. Hänellä on kuitenkin usein miellyttämisen tarve, eikä hän aina kerr

      • Jouskari !

        Aurinkoni on ihana jouskari. ;)


      • Jouskari !
        Jouskari ! kirjoitti:

        Aurinkoni on ihana jouskari. ;)

        Oma moka.


      • MasterZeromus

        Otetaan ensin tuo Nousu Härkä! Koska itse olen sitä niin meni tosi harhaan tuo kuvaus! Kyllä se niin on että hiljaisuudesta ja ujoudesta huolimatta me vaaditaan niin helvetin paljon kunnioitusta ja palvontaa ettei kukaan meidän kanssa jaksa vaivautua. Me näet olemme erittäin ylpeitä, helvetin mustasukkaisia, omistushaluisia ja laitamme painostusta laatuun emmekä määrään. Meillä on selvät kriteerit, selvät mielipiteet asioista ja varma päämäärä. Meitä ei kiinnosta Alice ihmemaan tarut eikä ilmanaikuiset lörpöttelijät. Vaadimme käytännöllisyyttä mutta myös mukavuutta. Eikä meitä kovin helpolla sulateta sillä me olemme jääkylmiä kapistuksia joihin tuskin kukaan kuolevainen pystyy vaikuttamaan. Näet, tuo Keskitaivas Kauris on älyttömän vahva tekijä! Satu Ruotsalainen puhuu pötyä siinä missä Linda Goodman vihjatessaan heidän jälleen avioitumiseen ja ani harvoin jotkut hengellisesti epäkypsät meistä lankeaa jonkun rahan lypsääjä huoran leluksi.

        Nousu Rapuko muka Kauris mainen? No tietysti Kauris Keskitaivaalla joka varmaankin laittaa noitten päät selväksi. Keskitaivas Vesimies on niin vitun lörpöttelevä hyväntekijä, Keskitaivas Kalat niin ailahteleva perseen nuolija kun ei kuulema osaa pitää periaatteistaan kiinni siten loukatakseen muita, Keskitaivas Oinas etelästä on semmoinen naivi seikkailija ja Keskitaivas Härkä tuskin kykenee olemaan tasapainoinen tuo kaukaisimman etelän hirviö Behemot tulivuori saarilta. Ne jotka Linda Goodmanniin mukaan joutuu läpikäymään pettymyksiä on niitä tyhmimpiä yhdistelmiä heistä. Harmi että George DeFrasne Me Vie En Rose elokuvasta omaa tuon Kalat Keskitaivaan. Olisin muuten rakastunut häneen mutta kun ei ole Kauris Keskitaivaan itsekuria niin ei.


    • Manteliina

      Minkäköhänlainen mies minulle sopisi tämän mukaan? Sitä oikeanlaista kun ei tunnu tulevan vastaan

      Rapu
      Acs Kaksonen Dcs Jousimies
      Kuu Oinas
      Mars Vaaka
      Venus Leijona
      Keskitaivas Kauris

    • Manteliina

      Pieni korjaus äskeiseen

      Mars on Neitsyt ei Vaaka

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe